Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.634
    Допаѓања:
    82.689
    Сакам да кажам...

...не ми се верува колку брзо минува неделата, што е со времево, како да лета - денес понеделник утре петок, ништо не осетив од неделава! :?:

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

енца купена е од чизкејк продавниче бабушка,ај ке проверам нивната веб дали објавуваат рецпети,и фала за желбите :* :*

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека имам 666 мислења :devil: Ауу а јас се чудам шо сум вакво злобно деновиве :lol: .
    П.С Среќен роденден Волфче :*

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сакам да кажам...

Ах каков ден. Ова стомачиштево ме искина :@
    У 300 пи*ку материни нека иди :@
    Ама ако нека си боли тој, јас ќе си се радувам што дојде петок и после него цели 2 дена за одмор.
    Милина 8)
    Временцево се поправи како што гледам. До некни - 50 сега + 50 :fubar:
    Не за џабе рекле Март улав Март :)

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе подолго време ми боди очи темава moda-i-stil/pantoloni-t2407/ :$ . Мислам дека нема да е лошо да се поправи во панталони :)

6. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.302
    Сакам да кажам...

СДК дека некогаш ми е гадно дека сум женско .... поради некои кој немаат култура ама баш никаква!!!!
    ма не ми е јасно како може да онолкава (њц -)школка не можат да ја погодат!!!!

изгледа по шумите немале , па сега им е уште важно да обележат територија!!!!
    е**ати ужасот е**ати

На cindy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Значи колку се смеам кога ќе слушнам некој еколог каде што писка со доста инвентивниот слоган "Да ја спасиме планетата Земја"...

Како прво и основно, на планетата не и треба спас, затоа што таа постоела многу години наназад, уште пред најстарите живи суштества да се создадат, претрпела многу, значи многу промени, земјотреси, вулкани, цунами, тектонски движења и што ли уште не... Планетата земја ако сега отскокне од некоја рамнотежа, по милион, милијарда, по милион милијарди години пак ќе си воспостави некоја рамнотежа!

Човекот е тој кој што е загрозен. Не ни требаат слогани спасете ја Земјата, ни требаат слогани спасете го човекот. И да по тие милион милијарда години, доколку сега би се укинало човештвото, Земјата пак ќе створи услов за човештво. Можеби тие луѓе нема да изгледаат како нас, можеби ќе имаат телесна температура од 50 степени, ќе бидат зелени по боја, и ќе имаат 50 пара на очи, но и тие ќе можат да се размножуваат...

Така да, не ја спасуваме ние планетата, сами се се спасуваме... Можеби постов требаше да оди во темата за случајот во Јапонија, но еве се одлучив овде да го напишам...

Ова инспирирана од денешната дебата на факултет, заради која за малку ќотек ќе изедев затоа што не се сложувам со 90% од посетителите...

На Strumfeta93, Theodora, LivingGlam и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Маченце јас мислам дека пантолони е правилно. Иако сите викаме панталони ;)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Си ја гушкам другарка ми тоооолку силно! :hug:

10. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Ако е така шејм он ми :tmi: .Ама ич не ми оди бре пантолони :D . ОК. Thanks for the info :*

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк Карина сеа си дојде од утакмица, преуморна а воедно и пресреќна ги тепавме велешанки и тоа со добра разлика..мнгу битна утакмица ни беше сеа веќе е подруго. Вечер ќе славам .. :rock: :wasntme:

На nesa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.933
    Сакам да кажам...

Да си ја олеснам душичката овде зашо пукнав од нервоза.

Аман бе, со кој ум одат тинејџеркиве па и постарите со прекратки фустанчиња на свадба кадешто има луѓе од сите генерации?? Дечиња, 40 годишни мажи, старци??
    Ајде мајките кои се исто прости како и ќерките нивни, ама татковците??
    Како не им е глупаво ќерката да ја пуштат на свадба со минич до пичка, или па деколте и да се фрцка таму?? Па одиш да прославиш веселба од роднините, да се развеселиш, или да ги покажиш газето, пичето и цицето пред старците?
    Одвратно ми е да гледам, се чудам како се толку без осет. Дискотека кадешто има твои генерации, ма оди како сакаш таму и гола. А на место каде има дечиња, мажи, баби, дедовци, аман, малку со усул!!
    Одат да се покажат, а не да се разиграат, пошто не знам дали можат и нога да кренат со толку кратки фустанчиња. Мене би ми било незгодно пред роднините, и постари луѓе да одам екстра разголена, во никој случај. Фустанче малку над колената, и супер се чувствувам. Комотно кога поминувам пред луѓето, а можам и да играм.
    Аман!!

На Strumfeta93, marama, white.kitten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Добар или лош, искрен или лажго,скромен или алчен,хуман или себичен,убав или грд,слаб или дебел,его трипер или разумен,совесен или поматен ум,нормален или фрик...заљубен или не,со отворено или стегнато срце...итн...Сите сме за планетата Земја исти.За водата,огнот,ветерот,земјината длабочина,атмосферата...исти сме...кога "удираат" не гледаат разлики, како што тоа ние луѓето го правиме.

На Phyramide и bittersweet им се допаѓа ова.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

Крушевчани најјаки сте само напрееееддд !!! гимназија down ! :D
    Прилеп денеска има треска со ова одбојкаркиве , девојчето што е сместено кај мене убава кога игра !!
    ја сакам мојата крушевчанка ! :*

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ме нервира кога некој во муабет ќе настава извичници на крајот од реченицата...е многу се нервирам....и тука на форумов, и на скајп, и на мсн и сегде....уште па не еден, туку неколку....добро знаете ли бре луѓе за што служат извичници???????????????????????неписмена нација смееееееее...цук....
    п.с. Одма го прашувам дотичниот...што тиииииииииииит ми се дереш бе????????? :@

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

:D :D Хехе Енца ме пресмеа жити се, не очекував од тебе нервоза за ова, кога ти ставаш по еден куп интерпукциски знаци, и смајлиња и по повеќе букви од што треба :D :D

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Енца не се лути ама и ти знаеш да го направиш истото и затоа сега ти смета кога некој друг го прави тоа :)

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... колку е сето ова чудно. Секој ден велиме дека ништо не ни се менува, а кога ќе погледнеме назад се` изгледа поинаку.
    Велат дека ова се најубавите години, но обвиткани се и со многу лоши работи.
    Посакував да можев да се гледам со туѓите очи... Сите се во заблуда.
    Толку многу сум затворена, секој ден водам борба со себеси. Не можам ниту да ви опишам што ми се случува, што чувствувам...
    Многу работи премолчувам, имам милион зборови кои ги чувам во себе, уште толку многу мисли дали се што правам е правилно?
    Karma Police, премногу ми требаш!

19. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК дека повторно се чувствувам издадено. Некои луѓе навистина не ме заслужуваат за пријател. Гоу д хел!

20. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

сдк нема што да кажам :D .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.