Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК дека денес после дооолго мислење, премислување, убедување, конечно појдов на заболекар... Се чувствував како да одам на колење... се препотив :sweat: :sweat: :sweat:
    Па кога ми кажа дека имам 3 заби за вадење за малку во несвест што не паднав...
    Ааахххх.... отсекогаш одењето на заболекар ми било трауматично... ;(

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Преубав, сончев ден. Прошетка исполнета со љубов, смеа... Дали му се смеевме на сонцето или се смеевме на спокојството што сме ден крај друг? Не е ни толку важно, важни сме само ние двајца. Секој ден ми открива колку ме познава вистински, а убаво е чувството да знаеш дека некој добро те познава.
    Ми недостигаат времињата во Жена парк, седнати на клупа до пензионерите, гледајќи ги како играат шах,а ние се закачаме кој да ги излупи костените. Треба да го потсетам, убаво беше тогаш. Не, не велам дека сега не ми е убаво, ама клупите во Жена парк не заборавиле. Пишувајќи го ова се сеќавам на сите убави моменти, ме полнат со позитивна енергија. Денес повторно по не знам колку време почувствував пеперутки кога го видов и кога ме бакна. Се чувствувам како тинејџерка и тоа заљубена тинејџерка.

На Angelche, Trendafilka, Strumfeta93 и 8 други им се допаѓа ова.
  3. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
  4. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    341
    Сакам да кажам...

Офф луѓе. Што вид ќе бевме. Кутри, желни за внимание. Да се докажеме, среќни кога некој ќе ни оддаде внимание, ќе ни го признае трудот. Како да успешно завршената работа ми зависи од нечија субјективна проценка. Или нечиј комплимент ќе направи да се чувствувам поубаво.
    Сите се приклонуваат кон популарното, општо прифатеното, никој несака да е чудак, различен од толпата.
    Лажни насмевки, комплиментирања, преправања, кимање со глава кога всушност ништо не разбрале, тупкања по рамо и слевање во една безлична, безрбетна маса на роботи.

Се спремам за на попладневна петочна пијачка.

5. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.887
    Сакам да кажам...

Вака нешто? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Z1vAf_QaD2w

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК...
    Жената може да каже повеќе со една единствена воздишка, отколку што мажот може да каже со цел говор. ;)

На teddybear и Sparks им се допаѓа ова.
  7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

You look like i need a drink. [​IMG]

На k.i.m и Lov3 им се допаѓа ова.
  8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Е стварно неможам да поверувам какви идиоти постојат ( и се зачленуваат по форуми) |( НЕ - МИ - СЕ - ВЕРУВА! :x Не бива вака! Што е многу, многу е ! :x
    Се знае на кого алудирам, нема потреба името да го спомнувам!! :puke:

Се изнервирав значи!

На FBI и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Дали е до мојов нет или до Фемина, ама нешто имам проблем со отварањето на форумот |( Конечно успеав!

Си седам и си мцкам чипс од оние најголемите, се мислам што да носам вечер, а во позадина ми оди некоја песничка за играње. Го меркам и мартинито од тука, дали и него да го начнам, или да го почувам уште саат-два и тогаш да му писнам. Сакам убав провод вечер.
    Со оглед на тоа дека денес мојот есеј беше тотална утка, промашај на годината, ми треба весела поткренувачка атмосфера. Удри бригу на весеље- ако воопшто така одеше тоа. А јас сум мајстор за тоа, и затоа петоков максмално ќе си го искористам.
    Почнав полека да ги вадам и пролетните јакнички, денес и направив сефте на таа што ми стоеше два месеца во плакар. Конечно, кутрата бел ден виде. А вечер ќе им направам сефте на новите чевли, море партал ќе ги направам, а утре ако имам уште флекница значи дека не бил доволно луд проводот или дека не сум била доволно алкохолизирана.

Петок си е петок, бре!
    Не може мене некој да ми негира дека самото тоа што е петок, луѓето дишат радост! Мириса на среќа!
    Имајте убав петок женски. Јас отидов да си поживеам :*

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле цел ден срцето ми чука толку силно што во секој дел од телото го чуствувам :sweat:
    мислам дека инфаркт ке добијам ;(
    посакајте ми срека, навистина ми треба, а подоцна ке ви пишам што е целава работа :* :$

11. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

И јас си имав проблеми со форумов, можам се да посетувам и да оставам лајк ама неможев да давам одговори.. Незнам што беше проблемот. |(

Али, хир ај ем. Гласот ми се фати и да си се пофалам во лижење Септолете сум станала првак, ама причината сигурно е од карневалите. Преубаво си поминав. Да зажалите што не дојдовте. :!:
    Оваа училиштето ми доаѓа на нерви. Посебно професорот по математика. Се замислува врховен бог над сите богови. :?:
    Среќна сум, да. Исполнета, исто. Незнам зошто, ама убаво ми е. Да, ми фали љубов и никако да ја добијам заслужената. :talk:
    Дојдов само да ве поздравам цурици, имате цел викенд пред вас па искористете го максимално.
    И сватив дека сум храбра и затоа се си се собира во мене и ЗНАМ дека САМА СУМ СИ КРИВА.пр1 Гледањето на бившиот што сеуште што го сакаш како се лиже со друга. :swear:
    пр2.Со свои очи се уверив дека не треба да се замарам со оние не ги боли 1/3 од ноктот за мене.
    I need to live my life nice and slooooooooow, така повеќе се ужива мислам. :mm:

http://www.youtube.com/watch?v=oi9XuQjm4qk
    И за крај let's go samba, mamba... :dance: :dance:

Good luck srcekrsacka :) :*

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК дека денов беше прекрасен!!!
    Имав супер hair&make up day, губев 1 час, со љубениот си ја посетивме "нашата клупа" и... легнав да спијам. И сега сум намќор невиден, еве малку по малку се опоравувам.
    Се мислам дали да одам до кај него? Ако тргнам во 19:30, таму ќе стигнам во 20:30, и во 11 треба да си одам зш нема паре за такси :@

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ... мисли мои кај ми одите ? ... не таму !!! ... одете онаму кај што ве терам ... а не да се водите по лева или десна преткомора од најважниот мускул во организмов.

Деновиве побудалувам .... ццц. :x Почнувам да се плашам за себеси :P
    Се шалам ... не се плашам ама стварно побудалувам - или барем така мислам :D

Ма не дефинитивно не побудалувам само по малку пмс ме дрма ... или по малку поише ... ваљда ... или барем така си се тешам :lol: СвеЈедно. :wasntme:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

ете на господинот дотичен(ги послушав вашите совети, и бев шизик на ризик) му пишав порака дали би отишол на кафе со мене-повторно :^)
    леле ама ми е лошо, ми се поврака, раце ми се тресат, срцето во мозок ми чука, немозам веке-инфаркт ке добијам жими еден живот ;( :sweat: :puke:

сватив дека вреди да си шизик на ризик, и еве се договоривме да се најдеме кај мене пред зграда
    (ке видиме што ке се слуци)

колку ми е љубовта чуствителна точка, ама собрав храброст за ова ( со сите сили) одев на се или на ништо(шизик на ризик)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Петок,втора смена,5-ти час..факат досадно!!!
    Ај и тоа пројде,сеа следи сончев викенд :inlove:

Незнам дали сте ја приметиле рекламата за Нескафе 3 во 1 , лудило е.
    Неможам да најдам линк,ама ме натера да си направам едно топло нескафе..и да се заљубам :)

Вечерва..да излезам,да не излезам..
    Досадно е,досадни се сите..
    Не сум петочки расположена за излегување,затоа што знам на памет што следи.
    Ако останам дома,ќе си пуштам хип-хоп и сама ќе денсам.

А следен викенд..правец Скопје ! :)
    Не се издржува овде,не..
    Имајте убава вечер дами..

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека ме криват, не разбираат колку ми е лошо...
    Плачам. Ужасно ме стега секоја солза, ме гребе, пржи. Ми доаѓа да вриштам. Не знам веќе што да правам. Прстите ми се модри. Почнав дури и да се гризам. :x

Срам ми е што признавам, но време е да ги извадиме маските.

Останав сама.

17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Да! Уште имам чувства кон тој имбецил. Само мислам дека чувството љубов почна да се претвора во чувство омраза. Не знам колку е тоа праведно, убаво... Но знам дека повеќе нема да се понижувам. Виновен, невиновен нема да гледам. Секој ќе си ја плати цената. Со камата. Без попуст. Па ова веќе не се издржува. Подобро лоша и да ме мразат, отколку добра и да ме газат! :devil:

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК уствари ќе прашам прво,па после ќе кажувам што имам за кажување :?:

Кој идиот го измислил правилото дека црвените ружи се за искажување љубов ,а белите пријателство?
    Кретен класичен!!!
    Па он појма си немал дека Мисс многу полесно ќе се заљуби ако и донесат бели ,него ли црвени ружи ! :fubar:
    Е само тоа да си знае! :!:

Среќа што мојон идиот си знае :inlove: А не да ми носи грди црвени ружи :^)

! ( Револтирана. )

На Strumfeta93 и mims-89 им се допаѓа ова.
  19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Вечер ќе пијам сокче од морковче ама тоа нема да ме спречи ептен убаво да си поминам :!:
    Ќе играм како згодните црнќинњи. Је!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU

Најубаво да си поминете феминкиииии!! Ве гушкам најсилно . :hug: :hug:

20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...