Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Епа, има ли потенцијал? Никогаш не знаеш среќата кај ти е, пази :D

Не е битно како, битно си го сонувала...не се вади сега :D
    Не знам, ова една охриѓанка ми го кажа, може охриѓанкиве знаат повеќе за традицијава. Јас само знам дека се трудам да ми текне кои беа машкиве во сонов, и никако да ми текне! А може и поарно.

Ни тебе не ти текнува кого сонуваше нели? Нели? А? ;)

2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Eпа ондак јас сум на*бала, ништо не сонував! Готовоооооо, стара мома останав.......немажена со три деца :rofl: :rofl: :rofl:
    Сериозно, бар некој да сонував, па сега бар да се смеев хахаха
    Момци многу ретко сонувам, не е фер!

И за Велигден, со свеќичките под перница......само еднаш имам сонувано. Ама дечково сеуште го нема во мојот живот :?: уште колку ќе се чека???
    Ахххх :lol:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

^
    Соновите не се важат ако немаш одоздола,украдена пченица,ова,она..не знам точно ни јас.. :D
    Ако е така тогаш и јас ке останам немажена,сонував како си ја мијам косата со шампон за сува коса,а мене мрсна.Ама ништо не станало напротив иста ми останала.. :D Сеа шо праме? :D

4. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
  5. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК
    од вчерашниот земјотрес во јапонија

http://www.youtube.com/watch?v=x9QNzGY0 ... r_embedded

:x :x
    глупави јапонци, ги задржуваат работите на сталажите наместо да бегаат надвор..
    очигледно ја вреднуваат работата повеке од животот..
    сепак, страшна работа.. :worried:

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    7.444
    Сакам да кажам...

Денеска ќе си приредам на себеси еден убав лежерен ден.
    Нема да се брзам никаде,нити да размислувам посебно на некои теми кои што изминатава седмица само ми го мачеа мозоков. Ќе им дозволам да останат без решение уште некој период. Ама ич не ми е гајле. 8)

Ќе си се договорам за на кафенце,а не би одбила ни еден оброк од Мекдоналдс. Пари се има и желба се има. Сега ми останува да најдам некој што го дели истиов интерес. Ама знам дека ќе најдам,затоа воопшто не му се секирам. :rock:

За учењето,ќе размислувам вечер. Мислам дека ќе направам грев ако седнам и почнам да читам досадни права и обврски на граѓанинот,кога надвор пука сонце кое што МОРА да се искористи.

И така. Си посакувам и ви посакувам на сите убав ден. :*

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.338
    Допаѓања:
    206.060
    Сакам да кажам...

Не се важи тоа, ако под перница го немаш залакот од вечерата (од претходната вечер де) - така некако ќе да беше. Значи, кога ќе седне момичката да вечера во петок навечер, првиот залак ќе го изџвака, нема да го голтне туку ќе го плукне и ќе го стави под перница. Па момчето што ќе го сони, ќе си го земе за маж. Јас така го знам ова, ако грешам, поправете ме :)
    Така што, ако немате залче леб под перница, не го бива сонот :P

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.291
    Сакам да кажам...

Не е последен ваков преубав сончев викенд нели?
    Кој си ги завршил обврските ќе шета, а некој како мене ќе го искористи викендов за образовно едукативни цели :tmi:
    Добро е не сум без ич, шетнав со Рикица малку, шо убо топличко, мераци бе, има ли поубаво од пролет? Јес да официјално не е :)

Него вечер ќе се ломи! :party:
    Праќаш другарка на 8мо мартовско пратување во Рим со бојфрендот и се враќа со прстен на рака.
    Па зар има некој срце да рече НЕ ако те побараат пред фонтаната Треви? :wasntme:
    Се надевам лесно ќе се преживее со големо женско друштво вечерашната пијанка, кафана и посета на ноќните "знаменитости" низ градов :D

На lolyta777, marama, Smilly и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Ах бе Ана душо, ете, реков јас потребни ми се охриѓанки, тие повеќе знаат ;)
    И другаркава рече дека се потребни некои церемонии, ама во модерно време може да се изостават :D

Епа ништо, ФБИ може да здивне дека нема да остане стара мома, Трендафилка нема да го мужи камионџијата а јас не морам повеќе да се думам :)

Туку, зошто бе вака се искомерцијализира Адел? Не сакам кога некој кого го слушам е пуштан насекаде по сите радио станици и после главата - тапан. Не е битно, девојката има прекрасен глас, и нека си грицнат од г’зот сите кои одеднаш почнаа да ја обожаваат после изведбата на Brit awards и го полнат фејсбукот со линкови од изведбата. А јас кога им ја пуштав порано со Hometown Glory или Chasing Pavements не ја сакаа толку.
    Па има таа и други убави песни. Ама ај, од друга страна пак, простено им е, убавото треба да се чуе. Кога, тогаш. Поарно Адел отколку некои други лепешки на музичката сцена :wasntme:

На FBI и Trendafilka им се допаѓа ова.
  11. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Уфффф, тежок камен ми падна од срце. Оваа наша Анет е сезнајка :* (за пофалба)
    Ајде уште од сега ќе се припремам за Велигден, со пченица, свеќички и годинава мора да се сонува "the one" :D

Јас за Адел дознав преку песнава ’Someone like you“ :$ :tmi:
    Ја слушнав на Антенна и од првото слушање особено многу ми се допадна гласот на девојката, а богами многу ми се допаѓа и песната, ама не ја форсорам на фејс :lol:

12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Оу мај Гад... :o

Јас сонував еден батка, што воедно е една велелепна особа... Ме сакал и рикал по мене, јас сум се гушкала со бебенцето негово и од негде излегла женичката негова, ме изгушкала и избацувала зашто маж и имал кого да сака, т.е. мене. |(

Може ли тоа да значи дека жената на батката е мојата судбина? :^)

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Вие не сте ништо :!: :rofl:

Јас го сонував Гоце Арнаудов, имал концерт во некоја сала, и пазете- пеел на Англиски онака со гитара а во позадина текстот на песната ама напишан како што се изговара со македонски букви и публиката пеела во транс :rofl: :rofl:

А сонував и дека разгледувам облека, имаше многу модели, пробував, ова што значи :wasntme: ?

На LivingGlam, sweetheart10 и Phyramide им се допаѓа ова.
  14. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Морав ова да го потенцирам, премногу ми се допадна! Можеби затоа што јас мислам дека вистинскиот за мене е на другиот крај на светот... Таму во Латинската Америка... :inlove:

На marama и teddybear им се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

А јас морам да и кажам на Ози дека ме израдува овој твој пост и тоа многу :) :* :* :* И се согласувам со тебе. :)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sweetheart10

sweetheart10 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    160
    Сакам да кажам...

Конечно сонце :inlove: :D
    Пренајубав ден е овој девојкии..Свитхартечто стана рано,златното сонценце ја разбуди де :sun: :nod: и трк на шопинг со другарките..Колку е убаво чувството да си пробуваш пролетни фустанчиња и маички, додека сонцето ѕирка од некој агол на продавницата.Си изнакупив, фустанче,марама, маичка прстенче...Сега официјално пролетта може да почне 8)

Него, девојки феминки уживајте во овие првопролетни денови исполнети со позитивна енергија и се разбира СОНЦЕ ;) :sun: :wasntme:

На Alanna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК ... Денот е сончев, а јас се чувствувам идиотски. :devil:

Се зезам нормално. Имам толку многу за учење или некој други такви глупости поврзани со школото, а мене ич не ми е гајле. Многу се препуштив на забавата. Се надевам немат да имат некој лоши последици. Еден е животот. Ако не се забављам сега, кога? :^) И да... Се ишишав. Очекувам ова мое шишање да се одразит на мојот ум. Ма ојдов јас... Да го разгледам градов. :P :*

18. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк ако има некој доброволец за учење слободно нека си каже,да подучи место мене :P :wasntme: ....Сакам да шетаам на времево,не ми се седи домаа :doh:

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК стегнав заби и излегов. Ама не знаев дека цела вечер ќе останам со стегнати заби |(
    Ах, некои луѓе едноставно не го заслужуваат моето внимание :smoke:

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сончко те сакам ваков сонцест и расигран :) !
    Ах ваквите денови ме терат само да мислам на љубов :inlove:

Јас одам да се напијам едно мутено несс, а вие бидете ми поздравени ! :*

Сонцеее во моите лиљакови косиииииииии :sun: :sun: :f:

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.