Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Сакам да кажам...

СДК прекрасно е кога ке станеш наутро и голедаш во собата после толку време влегло топлина и светлина :sun: само што мораш да седеш доам и задачи математика да решаваш :@

Никогаш не знаеме што животот се може да ни донесе ....... еве денес носам една тежина на душата , денес се ружи светот на една моја блиска личност а јас неможам ни сочувство да и искажам и да ја гушнам најсилно :(

2. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

СДК, мајка ми е мајстор за криење работи. Кога ќе потпикне нешто некаде, ни ЦИА, ни ФБИ нема да можат да го најдат. Е така ми е сега, кога и давам да ми чува работи во нејзиниот плакар, ќе си одам вечер без убавото црно палтенце |( Еве ја сега ми вика да побарам во мојот божем таму го ставила, долу, го здиплила. Ахам, да мамо, баш ти фала. Уште еднаш твоја рака не става моја облека. А тоа па, што беше убаво,ама ете ништо,ама ако не го најдам сега во мојот плакар.. :@
    И феминки останете ми вие со здравје, а јас со електриката во раце одам да промучкам во плакарот (несреден) со надеж дека сепак можда ќе си го најдам палтенцето.. :*

3. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека се рашетав низ Градски парк на сонцево, си поуживав и го зграпчив денот. 8)

4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Елан,полет во големи ударни дози- тоа некако ми фали.
    Дали тоа полека се губи некаде по патот на созревањето?!
    Зборувам за ова-возрасните стојат пред убавото водно пространство со илјадници изговори „водата мора да е студена,костимот ми е лабав дали има шанси да се одврзе,дали ќе налетам на некое водно суштество кое радо би го избегнала,дали ќе се лизнам некако така ми се чини,дали има подводни карпи :?: ...„ за тоа време детето претрчува покрај нив и се фрла во вода и има пресреќна насмевка како најголем украс на лицето...
    Сакам таков елан!Повеќето луѓе ми се како манекени-имаат експресија на нешто што не е лично нивно,носат туѓи чувства,постапките им се скроени по некој конформистички терк,испуштаат лиги во исчекување на храната кога се пали сијаличката како кучето на Павлов...А колку се сите луѓе прекрасни кога се природни,а баш тоа е реткост како што се ретки природните бисери...
    Некогаш мислам дека и немам многу смисол за крупните нешта,некако успевам да ги претворам во хаос,кој и не е баш секогаш креативен,знае да е и самодеструктивен.Но,дефинитивно имам за убавите,како синилото на небото денес над снегот на планината,искапени со сончеви зраци.Природата е совршена сама по себе,еден мал поглед ми е доволен за полнење на батериите.
    http://www.youtube.com/watch?v=EBxk1Oq_ysE

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Ако до сега се жалев дека сум лесно заљублива/одљублива и дека често ги менувам дечковците, ВАТ Д ХЕЛ ќе се дешава во наредните 7 ГОДИНИ????? :tmi:

Сега кога ќе размислам,па боље да го сменеа хороскопот и да си станев Змијоносец...Може ќе се смирев :D :D :D

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.469
    Допаѓања:
    68.870
    Сакам да кажам...

СДК го љубам сонцево, просто го обожавам бре, ме врати во живот.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам комшииве и така за пореметена ме сметаа. А сега ме сметаат за скроз начисто одлепена. :tmi:

Си играв жмурка .. си вртев хулахоп ... и скокав на ластик со децава растрчував :D

Кој како помини замини туку само ми се смеат .. и фаци прават од типот што прааааиш маа ???

А јас ... во душичето цел живот дете. Си уживав :D Ме изнагушкаа абе срциња се децава ги обожавам сите невини мали слатки створења. :)

Уживајте и вие ... Животот е убав. :D

На Strumfeta93, TheKiketoo, beached и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Извинете што не редактирам неќам да спојам добар со олку лош пост ...

Сакам да кажам дека расположението ми се смени за две секунди ... тешко ми е ... папагалот ми умрел ... сега сакав да го приберам од тераса и срцето ми застана ...

не сакам без него собата ми е празнаа.. тоа пееше кога ќе влезе некој па дури и да спијам ме предупредуваше ...

Тоа ми стоеше на глава .. ми јадеше од рака ... ме слушаше кога плачев ... цивкаше со мене ..

Ама зоштооооооооооооооооооо !!!! А толку убаво си го чував !!!! Зоштооооооооооо зошто зошто ... ;(

Плачам рикам како мало бебе и не ми е гајле ниту ми е срам ... а татко ми па излезе нов да ми купи .. едвај го вратив ... неќам нов неќам ...

Си го сакам пилето !!!!!!!! Не е фер ...

барем и тоа успеа на сонцето да му се порадува ... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

r.i.p мило мое душиче ... ;(

9. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Зоолошката наша живнала.
    Денов максимално си го искористив и многу сум задоволна поради тоа.
    Салатичка и пивце, прошека во парк, посета на зоолошката градина и еве ме дури сега домче се прибрав.
    За прв пат видов крокодил, кенгур и црн лебед и сум ептен среќна.
    Имав ПРЕУБАВ ден :)

10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

teddybear жал ми е за твоето папагалче сочувствувам со тебе и мене ми се случи истото пред еден месец со желката :( ... и навистина новото милениче не го потполнува местото од тоа што го губиш :(

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

Тедибеар, уште еднаш сочувство од мене..ти пишав и лп.
    Биди храбра, знам како ти е. :(

12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... ич нејќам гости. НеЧу, оштро искажано! :!:

Што леп ден имаше денес, а јас дома го преседав со фосили и безосетњаци. Да ја виделе внучката, да направеле муабет со братучедката... Па на кого му се прави муабет кога надвор има знаци на пролет бе? :fubar:
    И башка ми се шета, нек си е*е матер. Млада сум... добро де, ако не млада - барем убава сум.
    Па нели не е фер? Може муабетов за во СДП ми е... ама ајде... сакам да си кажам што сакам да прашам. :wasntme:

Категорично НЕ за гости, зашто едноставно не е фер.

http://www.youtube.com/watch?v=Xfv52SEgCNA

На Miss-Independent, beached и marama им се допаѓа ова.
  13. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Теди и мене ми е жал. :( Ме потсети кога и мене ми почина желчето. Ах колку плачев. Никогаш повеќе не би чувала било какво милениче. Жал ми е, уште еднаш. :*

14. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека си сварив најубав сутлијаш на сиот свет, кој е за повелете.Уште ова ми фали денес, никако да си го исконтролирам јадењето, ова не личи на мене ич :^) .Амааааа :!: од утре!!! Доста е, иде пролет а јас збрлавувам, после ќе си кукам кога нема да ме собираат шорцевите. :D
    П.С Teddybear знам како точно како ти е. Минатото лето мајка ми го заборави моето папгалче на тераса и од жешко умре. Си идам јас од одмор и шок. :( Секој кој изгубил милениче знае какво грдо чуство е..те гушкам најсилно :hug:

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека мене математика ми оди... на живци!
    Цел ден равенки решавам, не се решава и не се решава. Што анти-талент ќе бев не можам да сфатам. :x

Грозно е да со сите сили да трпиш туѓ ПМС, а кога ќе дојде твојот - сите да те откачуваат. :(

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Сакам да кажам...

СДК дека цел ден јадам како луда :o тоа не е нормално .... и колку и да јадам се сум си гладна ... ако продолжам така дефинитивно ќе качам некое екстра плус килце цццц ....

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК фала курцу ми го направија компјутеров, мада брчи како старо Ренолче |( Битно е дека не се гаси сам од себе |(

На Wild.Child, Strumfeta93, Asterion и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

Туј сум бре!!!! :rofl: :rofl: Aj oваа година poјасен ќе ти е сонот ... Али пази што сонуваш :!: немој да ме ставаш у незгодни ситуации !!!

На sesilija, senza.parole, Asterion и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

I'm a woman. I don't know what I want, - But I can get mad, if I don't get it. Значи, да ми исполниш се што сакам лигле мое :lol: :*

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.