Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДиК на Душица да види што ја прашав во темата Рачни часовници

СДК дека ми влезе во глава да се шишам..Ама ни мање ни више него боб фризура сакам :emo:
    Само да соберам храброст зааа некооој .....месец :D
    Е ваква!
    [​IMG][​IMG]
    Хочу и добичу! Па макар мајка ми срцев удар да ја фати :D

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Скокоткајќи ги моите очни капаци ме разбуди сонцето. Весело играјќи си со своите зраци ми го шеташе погледот низ собата. Скокнав од креветот насмеана и со сестра ми манаме (се напивме) чаша сок и го зграбивме сонцето. Таа од лева, јас од десна страна и кокетиравме со него. Не ни остана ни тоа должно, се криеше вешто, а потоа намигнувајќи ни се појавуваше задоволно од нашата насмевка. Имав убав ден, направивме убав шопинг, се смеевме со веселите продавачи кои очигледно му се радуваа на сонцето, а и на толпата од купувачи. Така подновени решивме да ја обновиме и нашата соба која заспала зимава :D Едвај се изборивме со купот алишта, задоволно победувајќи ја прашината, сега можеме да уживаме во нашата Барби соба. Сеуште не ми е јасно зошто ми ја нарекоа Барби кога има само розеви прекривки и тоа два :!: Но, не е важно, важно е дека денов беше прекрасен. Се надевам дека Марта со 9 ума, сите 9 ги потроши до 9ти, па сега ќе биде сончева.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Мисче ич нема да ти е мака да знаеш.
    Ја имам и многу си ја сакам. :emo: :$

На lolyta777 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Ја добив најдобрата вест за оваа недела. И кога решив големото И во мојот живот да го избришам тоа се приближува се повеќе и повеќе. Се гушам и незнам дали од среќа. Имено, бившиот ми е слободен. :D :D
    Најјјјс.
    Дај да видиме дали сега ќе го тепа инаетот :wasntme:
    Велат дека не бил убав периодот за дечко/женска. Мислам дека тоа го кажуваат оние кои немаат желба за истото, а јас, јас си загорувам и тоа за единствениот со денови, месеци. :$
    А и крај краеви, кој сака да биде осамен? И Тиесто абла на таа тема. :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=b3mOLJvbBwQ

Пријатна вечер женчиња :) :*

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК немам што да облечам!
    Сите алишта од шкаф ги извадив, пробувај, пробувај ништо не чини! Те гумичка, те ц*цките не ги собира, таман ќе се стокмам бојата не одговара...аман веќе. :doh:

Патем, искрено не знам како ќе ја проживеам иднава недела. Треба и навечер да не спијам само да учам, учам и учам. :(

6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека денес бев во second hand продавница си купив многу цд-а :rock: , атмосферата ми беше некако волшебна, можеше да најдеш од најмала ситница до пиано и онаков убав мебел, :inlove: а жените што продаваа леле колку беа стари. :lol: Онака излегов сама со апаратот си сликав луѓе, моменти, ги мерев улиците на Лунд а потоа со пријател на сендвич. Сонцето ме насмеа, очите ми беа затворени за грди работи, а ушите затнати за непријатности. Сега на учење! :geek:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

„Те сакамее.. те сакамее.. те бодриме... те бодриме.. за тебе живот давамеее, Вардарее!!!„
    Мимс денес си навиваше на стадион и се чувствуваше како опасна комитка :P победа со 2:0 врз Тетекс, Тетовчанки - Војводки без љутиш ама подобри бевме. :)
    Сонцево и јас го искористив и се испеков малку на стадион, а и на две „навијачки„ им се стопија лицата од толку пудра и сјај што имаа ставено... ако им е, на стадион не се оди за да бидеш виЏен :lol:

На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Оф леле на иста мука сме :tmi:

Немам инспирација да комбинирам, а ново баш не ми се купува дека иде пролетното.
    Цен ден барам, прередувам и ги тупам домашните дека нема што да облечам.
    На крај и најдов финта на една блузичка, малку поразлично да ја облечам, па супер испадна ;)

9. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ноќва патувам за Белград...
    И многу сум среќна. Ќе си го видам другар ми (брат ми) :) , ќе се пролуфтирам од моиве, а богами и ќе си го разбистрам мозоков за постоечкиве ми проблеми :$

Ако начекам нет....ќе ви пишам од таму ;)

На Ema.Sk, TheCandy880 и baguf4e им се допаѓа ова.
  10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.887
    Сакам да кажам...

Убо да си поминиш :)

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК доџе ми да пукнем! |( Ме сваќате зашто :wasntme:

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Прексрани зборови сум слушнала денеска што ми ја стоплија душичкава! Хепиии сум , е така да си знаете.

Ептен е убаво кога човек има некој што го чека нестрпливо , уште поубаво е кога човек знае дека има искрена љубов , чиста , поинаква од другите ,поинаква од целиот свет...И преубаво е кога човек знае дека сето го има баш тој ... баш јас го имам тоа ! :inlove:

Не ми е битно до кога ќе трае сето овоа , битно ми е тоа што знам дека нам никој не може да ни ја извалка оваа љубов...ЈЕеее! :)

Можеби ова сето на некому звучи како бајка ...можеби и е , а можеби е и сосема нешто друго, тоа не го знам и не ми е битно.

Да живее љубовта , искреноста и верноста!!!!

На 1209, marama, starfish и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.192
    На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

СДК дека раскинав со дечкото.. Уште еден неуспешен обид. Нека е со помин. Млада сум уште, само да сум жива и здрава..
    Имајте добра ноќ, јас отидов на спиење.

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Колку ми е жал за Јапонците.
    Цел живот со земјотреси,цунамија и што ти уште не знам.
    Сега 1200 луѓе биле мртви и исчезнати, а се очекувало бројката да достигне и до 80 000.
    Па кај и земјотрес, па и цунами.Ги даваа луѓето што преживеале, какви беа жални, во ќебиња завиткани, плачат.
    И се очекува ова да продолжи и во САД,Хаваи,Чиле,Нов Зеланд.
    Ете што се случува, ова самите си го правиме.
    Да бидеме среќни ние, што сме во нашава златна Македонија, ете што се случува по светот.

16. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Сакам да кажам...

СДК дека имав навистина прекрасен ден. Женчиња (И&Ц&останати), фала ви шо ми го направивте таков. Ве љубам! :*

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк... осеќам некоја болка девојки мои... ;(

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

:* :inlove:

Aко ти кажам какви смешки си купивме со мачорот мој, ќе не прогласиш за неарни!
    Микрофон, детски, секако!
    За да му пеам кога ќе му одам на гости... Еден куп миризливи свеќички и будалест подарок за Иванот мој за во вторник, како би се смееле до немајкаде.
    Сега дома си топлам лепчиња на тостер, си греам супа, шеширот ми стои закачен на шалт таблава што си ја викам јас, си ги меркам чоколадните локуми во кутијана на биро и се радувам што постојам.

Генијално е да љубиш пак!
    8)

На Ema.Sk, baguf4e, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

За сите што ја гледавте новата хрватска серија Под среќна ѕвезда, која штотуку се емитуваше на А1 телевизија - се надевам дека ќе се сложите со мене дека е феноменална серија, модерна, реална и правена по теркот на Сексот и градот...Конечно нешто квалитетно искрсна на телевизија, после сите оние Шехерзади, Џеврии, Махијаванши итн...... :inlove:

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Е страшно ме нервира кога кремот ќе ми се стврдне :@ па сега мака мачам да го растопам :D
    Тоа е, сабота вечер, јас со еден леб, кремот до мене, истегната на креветот и си ги прегледувам по 100 пат епизодите од Сексот и градот.
    Не, не најлошото е што јас тука , со старки две, кои не знаат да зборуваат за ништо друго освен за Станко, Петкана итн. Му кројат капа на неродено бебе, па дали ќе се вика така или онака. Тој 120 километри одалечен од мене, со старци кои гледаат само серии. Кога му велев да остане да се гушкаме, топлиме тој си отиде ќе работел, има многу работа. Не дека нема, ама работата е до 2,3 сега нека се досадува.
    Имајте убава вечер :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.