Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.525
    Сакам да кажам...

Каков прекрасен, прекрасен ден :sun: :l:

2. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Сакам да кажам...

СДК дека ке си пукнам од мака што неможам да си го најдам омиленото цеде :worried:

3. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Овај............. СДК дека ПМС е најголемата кучка која може да постои ! Баш кога спремам колоквиуми, баш тогаш најде да ми го зададе најболниот циклус до сега??!! :devil:
    Паааааааа мислам дека треба малку милост, покрај тоа што се чувствувам малаксано, грозно, неженствено-уште болка ми фалеше! ПОдобро ќе биде да ми помине до утре, инаку се откажувам од учење. Не планирам да се изложувам на двојна тортура :^)

И еве ме мене тука, лично и персонално. А знаете ли што правам??? Се расонувам на PC, бидејќи над книга ми се спие. Ако оваа техника не успее, се фрлам во хоризонтала и си давам заслужен одмор на телото и психата.

СО целото срце и душа го чекам убавиот ден четврток (крај на колоквиумска). Ни еден четврток во животот не ми бил подраг. Ќе се фрлам на шетање и уживање на преубавото време. Сигурно ќе уживам во некое убаво кафе, на некоја летна тараса изложена на сонце. Сигурна сум дека во четврток, некаде....ме чека најубавото кафе на светот :)

Едит: кога поубаво ќе размислам, ве четврток навистина има што да се прави низ градов :rock:

На barbiche му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Силно светнал ден,симфонија од птичји хор во етерот,ги сакам утрата!
    Секогаш се благотворен контраст на ноќта-посебно кога носат толку светлина во себе...
    Денот ќе го поминам во природа,барем поголемиот дел од него,ќе дишам со полни гради воздух полн со свезина,ќе освојувам нови пространства со крупни чекори,дури сонцето ме милува по косата,лицето,облеката...
    Синоќа добив порака доцна во ноќта.Дали тагата се телепортира и го пронаоѓа својот извор понекогаш?!
    Како и да е,новиот ден е тука,пред мене нова чаша,полна нов ентузијазам,ќе ја испијам до капка.
    И чудно е,што ќе се смеам повеќе од луѓе чија внатрешност претрпела помалку болка и разочарувања од мене,ама јас сум big life admirer!!!
    And nature-ready or not,here I come...

5. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Кога станува збор за моите проблеми, сите се експерти....
    Најдобро да си купам едно куче па можеби тоа ќе ме слуша без да ништо да ми одговори и приота нема да очекува ништо за возврат.

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека конечно добив ... и мојата среќа е неизмерна.... иако сабајле се беше лом од чаршави до пижами ... иако ме боли се ... јас сум пресреќна. :P :P :P

На 2468, k.i.m, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Се викам Камила. Камила Пирамидовска и драго ми е што од 8 не можам да спијам затоа што нон стоп станувам да пијам вода.
    Сто литри вода испив.

Епа добар јутар на сите неделни ранобудници како мене. Дури се чудам како е можно да не ми се спие после толку краток сон. Ама ете, морало да се пие вода.

Ах да. И синоќа во речиси 3 наутро, после многу алкохолизирани молекули внесени во моето тело, во мојот фино разнишан и весел разговор со една многу драга девојчица ме прекина зуење на мува!
    Човече МУВА! Се прашувам од кое ќоше ли искочи.
    Дефинитивно доаѓа пролетта. А јас вчера со перница ја бркав по таванот качена на тросед и и пцуев се по список. Арно глава што не искршив. Не бев баш координирана во движењето - особено не во тоа време :)

Убава недела да си имате феминки. Гушнете ја баш онака филмски и женски, како што знаете и умеете и уживајте во неа ;)

На FortuneTeller.xD, LivingGlam, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК мамо, мамо спаси ме!

Што ли ќе беше ова не знам, ама цело утро ја барам чантава, па мама ми рече да ја барам во фиока. Арно се викаат, ако мама не може да го најде, изгубено е засекогаш! :D
    Си направив една фина to do листа за денеска, од 11:00, па се до 16:00 сум фул со учење. Нека е со лесно! :D
    А да, и свечено ветувам дека веќе никогаш во мојот живот нема да си речам: „Ејј супер, утре ќе добијам, а ич ПМС не ме дрмаше неделава.“ бидејќи во петокот, пет минути по таа помисла беше фатално.
    - Ветувам! :bow:

9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.646
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам колку е убав денов.Сонцето пука надвор,птичките црцорат,м м м да ти се разубави денот :D

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

СДК само што ми дојде комшика на врата да ми каже дека сум си ја изгубила слободната и ми ја нашле и треба да си ја земам :D И се јавиле нејзе од јсп :)Јас не ни знаев дека сум ја изгубила :tmi: Дообар знак е ова :D Прв пат да изгубам слободна и да си ја вратам :) :)
    Идам да ја вртам шемата во град 8)

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК,... надвор е преубаво... сонце, сино небо, топло време... а јас, треба да учам!!!!!!!!!! :@

12. barbiche

barbiche Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    120
    Сакам да кажам...

СДК..дека сум so in love..:) hahahah..

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.524
    Допаѓања:
    69.341
    Сакам да кажам...

СДК зграпчете го денот :!:
    Јас тргнувам на шетање по паркот, како во старите добри времиња и конечно да фатам малку сонце :)

На LivingGlam и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  14. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Ај како да не ја сакам неделава,ваква сончева..дома се отворени сите балконски,па не е ладно :)
    Надвор комшииве се излезени со внучињата,тие мали бебиња..општа збрка е :)

Јас си го испив домашното кафе пред пола саат,сега ќе се дотерам и ќе одам да го испијам второто во Аквариус 8)
    Па малку на кеј,па..ваму/таму.
    А учење...who cares ? :o
    Имајте убав ден :sun: :f: :dance:

На FortuneTeller.xD, Strumfeta93 и barbiche им се допаѓа ова.
  15. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Сонце,сонце и само сонце.. :sun: :sun:
    Го обожавам денот :clap: Не ми е јасно како на вакво убаво време да се затвориш дома и да учиш :fubar: (мора нешто да ти фали) :lol:
    Цела недела правам тестови...but i don‘t really care :rock:
    ***Одам јас да си поуживам во денот..ваква убавина треба да се искористи максимално :sun:

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.532
    Допаѓања:
    92.255
    Сакам да кажам...

Сонце, сонце, сонце ...
    Сигурно е среќно што толку му се радуваме, па ни го пружа задоволството да го гледаме, да не топли. Ни дозволува да ги извадиме пролетните облеки и весело за раче да шетаме. Сакам и јас прошетка, но денес ќе се задоволам со кафе во двор. Ќе си истегнам на две столици и ќе се сончам :D или пак ќе уживам во некој залутан сончев зрак кој пријатно ќе ме изненади со неговата топлина.

Се изненадив од себе си , па богами и од Северина колку добри песни има. Но, разочарана сум од мојов компјутер кој е од времето на дедо Ное, па не сака да ми дозволи да споделам линк :lol:

17. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Ве читам и ви љубоморам. Сите му се радувате на денов и на сонцево, а јас ќе морам да скапувам дома. А зошто? Зошто на другарка ми и се спиело и не и се идело во парк(иако вчера напињаше да идеме). Ама не, мене не ми се спиеше воопшто, јас така у една секунда рипнав од кревет и почнав да се спремам, за на крај да си останам дома.
    Не сум расположена. Не сум расположена на вакво време... duh...
    Сега што? Ќе учам. Сонце пука надвор, јас ќе учам.
    Изнашетајте се и за мене, ве молам.
    Јас ќе учам и за вас.
    Или ќе дремам на фемина и за вас. Како сакате.

18. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Не си сама со тебе сум :lol: Утре полагам....и ке си дремам дома...а дечко ми ке се шета :doh:

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Излегувам на тераса и мижуркам од убавото сонценце :sun: , па дури ја слушнав и првата птичка како црцори ^_^ . Пу, пу да не го урочам ама временцето е мераци. Си го сркнувам утринското кафенце, ајде кој ќе ме дружи? Планирам цел ден, додека не ми се скрие сонцето, да се изнашетам со другарките. Имајте убав ден :*

20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

:sun: Уфф го обожавам времево!!!! :sun: сонцево навистина знае како да ме расположи :lol: Се чувствува мирисот на пролетта, моето омилено годишно време :D
    Имајте убав ден и уживајте! :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.