Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека конечно почнав да учам, стигнав до 40 и некоја страна :worried:

2. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    СДК ова ПМС ке ме отепа, јадам како слонче, не се сеќавам овие 2 дена што се имам изедено, а тамам ослабнав малку ;( , а и нервното ме има фатено ;( ;( ;(

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДК дека мора да пресечам....мора да најдам сила и да пресечам .................им се восхитувам на решителните луѓе.....ме заебава кој како ќе стигне....почнувајќи од моиве дома....така и ми треба кога на сите им попуштам ....малку ми е малкууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу :@ ;( ;( ;(

4. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК дека enca.69 го има истиот проблем како и јас, истото и мене ми се дешава :worried:
    Другоооо сакав да кажам... ааа да, чекам повик па да одам на разговор за работа, стискајте палци, пуштајте среќа... :lol: Ќе ви пишам како сум поминала кога ќе се вратам :lol: ...
    Позз :f:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека очигледно на форумов има мешаница :?: Некој работи не ми се баш јасни...или јас не сум во тек или...што знам |( :^) :tmi:
    Туку, СДК пак сум преоптоварена со глупости и глупави обврски... е веќе у триста П.М( се извинувам стоти пат за пцуење) Ама ми треба малку време за себе, за учење(добро, тоа ако сакам можам да си најдам, изгледа арно ми е вака, ќе си свиркам кога ќе отидам како теле во шарена врата :$ ), ми треба очајно шопинг, пак, утре одам да го средам тоа (Ако не ме избрка бато од дома) и ми треба едно дебело парче торта да надокнадам за изгубеното. Тоа!

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека ми е жал за ангелче што не отиде на екскурзија.
    и сдк дека денес поминав топ :lol:

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.877
    СДК дека толку се радував на вечерва... Требаше да биде прекрасна и да си се опуштам. А сега сум мртва уморна и само ќе гледам да претуркам некако и да го фатам креветот ;(

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека неее...во нашава држава не постои непотизам. Половина од луѓето не знаат ни што значи тоа :o А тоа се се погаѓаат оние кои се на функција |( . Цццц, полунеписмен народ, полу завидлив, останатото, се нормални луѓе :tmi: :lol: .
    И сеуште важи она старото, да беше вујко владика, и јас ќе бев поп. Штета што немам асли вујко :lol: . Па и јас ќе бев сега со плата. Туф, што народ ќе беше ова, за секунда ќе ти ја уништат забавата, и ќе те турнат од стол...или од фотеља, што беше случајов кај мене |( :wasntme: Ама з инат, јас пак ќе дојдам до таму, можеби и погоре, и ќе те згазнам со штиклата така убаво, дур ѕрцки не испуштиш. Па ќе видиш ти на кој му мачкаш очи со фалење и занесување. 8)
    Простете, за миг станав себична и лоша :@ :devil:

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кажав јас пред некој пост дека ќе ми треба енергија , е тоа сакам да го кажам па на прсти се бројат мајку му стара, енергијааааааа :)

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    СДК дека времето и не е така одвратно како што ми се пожалија неколкумина. Дојдов, видов и се вратив дома после една убава прошетка. И сдк дека ќе си јадам сладолед со јаготки и после малку дружба со книгата. Време е... Она ме мерка, ја и враќам. ;) ЉубАв :lol:

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле Трендафилче ја само што пишам дека ми се јаде сладолед, па прати некој од твојот од јаготка нема да ми дојде лошо :D
    +СДК сигурно се приметува дека ме има се помалку, ја осеќам, си викам Орелски крилја как да си метнех на фемина да си прелетнех :D
    ама драго форумче , ќе ме има мноогу почесто за скоро време и на наши места ја да си идам да видам СДК , СДП да видам :D

12. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    imam premnogu energija sto nemozam da ja izvadam i me pobudalva so sum ko besna odvaj go cekam treningov so treba da odam za 1 saat se nadevam deka ke ja izvadam energijava i ke bidam normalnaaa :D

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    сдк дека веќе почна да ме фаќа нервоза (пред пмс),ај нека дојде веќе,подобро болки ќе претрпам одколку нервози |(

14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам дека некако нема никој на форумот каде се сите............. :^)

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    И јас ова го забележав .. учат можеби ? :?:

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Па повели Lux на сладоледче, јас си го јадам од ванила со јаготки, демек сладоледот од ванила има најмалку калории и така се тешам дека не јадам премногу... :rofl:

17. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    СДК пренервозна дека Федерер изгуби :( ;( ;( :envy:

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Фалаа, а за калории тој од ванила незнам колку има , јас си јадам водни и овошни не млечни , знам дека тие мраз што се со вода немаат скоро ич калории само ладат.

19. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК дека страшно многу сум нервозна, дека неможе еден ден да помине без проблеми и компликации... Сеуште чекам на тој повик за разговор за работа, чекам да ми каже другарка ми дали конечно ќе дојде после 5 дена најавување, чекам да слушнам некоја добра вест а напротив, слушам дека резултатите на татко ми од испитувањата се лоши и веќе незнам што да правам... се ми е некако наопаку во последно време ;( ;( ;(

20. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    СДК дека ова што се деѓава со Скопјево не е на арно!!! И дека мнооогу ми фали мојата најубава улица Орце што си беше мирна и на која можевме и со топка да си подаваме едно времее :( А денес ќе ме испогазеа 6 пати, пошто неможев да одам по тротоарот на кој имаше уште тоооолу коли!!! И аман веќе...Дај нека ја доправат Илинденска па да се среди колку толку! Сакам да кажам уште нешто, ама ќе го преќутам овој пат, а се однесува на една друга улица во близина на која си го поминав детството..... А сега... :puke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.