Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Сакам да кажам...

Вајлд да не се оние задачи со примена на системи? Јас да кажам дека цееел ден со нив се замарам и никако да ги сватам. Ама ги баталив, па си излегов со другарка. Ете така математико! -.-

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Not alone Wild :) . Не бидува со сила па баталив :D

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

^ Не ми е криво за математикава колку што ми е криво што моите ме напињаат. Од идната недела ќе треба два пати неделно да одам на часови, како само математика да е. Сум морала тоа да го знам... |( Па и компјутер само по 2 саати дневно, другото да учам.
    Значи не е до мене, сакам ама не можам да го научам. Немате појма колку се трудам и еден знак ќе утнам и оп ојде цела равенка! Во четврток правам писмена, што ќе се прави - не знам.

4. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is.
    Мене секогаш понеделникот ми е математички.. :geek: Поинтересна е математикава од кој било друг предмет за бубање бе :D Само не гледам примена,понатака.
    И така..нема инспирација,нема ништо.
    Сакам љубов,многу љубов..ама не како што е во моментов,туку поинаку.
    Вака само глумам лудило.
    :swear:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  5. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.128
    Допаѓања:
    899
    Сакам да кажам...

СДК дека навистина не можам да сфатам која е поентата на животот на оние кои се вечно незадоволни? :^) Зар вреди да го поминеш животот расправајќи се со некој и постојано контрирајќи некому!? Им се чудам на таквите луѓе и ги жалам...Среќна сум што во животот многу ме радуваат малите нешта како што истите тие знаат да ме изнервираат :) Не знам каков живот живеат оние кои само се трудат да се покажат попаметни од другите и да мрчат :?:
    PS. Девојки изгледа денес сите сме се дружеле со математиката :) Море готово со неа,туку кога ќе ми текни колку лекции историја треба да учам ми се стемнува :worried:

На Phyramide, Strumfeta93 и Avril.09 им се допаѓа ова.
  6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк..

На tigerlady, FortuneTeller.xD, NelChe и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

А бе арно идеше математиката ама почна да не иде. Од 5ки што вадев еве последниот тест 1ца го искарав. Така полека почнав да си тонам и тонам и кога веќе сфатив дека не ме бидува баталив. Ме бидува за други предмети и во нив вложувам отколку да си го трошам времето на глупавата математика.

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

И јас се дружам со математика,а насјдобра сум во проблемот:
    Геа има плата 17.400 ден.,а со нив треба да плати сметка за струја,мобилен,чистачката во влезот на која не и платила неколку месеци,да го наполни фрижидерот и да ги подмири цртките во неколку бутика.Како се ова да се покрие и плус на Геа да и остане некој денар за до другата плата? :D

На Strumfeta93 и Avril.09 им се допаѓа ова.
  9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Сдк дека ај денес што скапав пред компјутер скапав ама оние на фб со тие квизови, оваа од онаа, овој од оној ме пукнаа. :envy: Во живот не сум направила повеќе hide досега! Што е поентата не знам! И дека ми чуе за све па и за него ( ми викаат што си видела во него, е што сум видела де?!). Ладно ептен ладно! И ок ми е!

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

Јас сега се дружам со математиката . И ако добро рачунам ми искача дека ако имам помалку од 2 на тестот ќе морам парите од часовите што ги земам да и ги вратам на мајка ми . А ова не сакаме да се случи :^) :^)

11. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК во какво грдо време живееме... какви ужасни генерации има,ужас невиден.
    Машки за никаде, ќе видат гз и ци*ки и веќе не мислат со ништо освен со тој "мозок" доле (кај некои тој е и единствен) а пак овие девојчињава не се ништо подобро... Имам една познаничка има дечко, а се мува со уште 5 други... каде со тој памет алоооо :fubar: некој не може ни дечко да си фати. :!:
    а за Фејсбук, да не коментирам...се соблакаат за лајкови и коментари. Наполнила 15 години направила Фејсбук и секој ден се слика за да собере лајкови, да стане позната, ќе си фати дечко, ќе идат една недела |( и ќе раскинат и на девојчево му доаѓа одма мисла да се убие и не знае што ќе прави со животот :!: ма дааај, така ако се умирало.
    А за љубовта... мисловна именка, секој денес "се заљубува" со брзина на светлината дури за ден - два, мерка за љубов е ако се ставите "In a relationship", а врв на љубовта е количината линкови и постови кои ќе ти напише дечкото. |( ТРАГЕДИИ...
    Страв ме фаќа за моите деца. :x

Секоја чест на исклучоци.

На figgiMK и anab им се допаѓа ова.
  12. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

сдк мислев дека викендов ке ми биде убав, но повторно се излажав.. викендов беше ПРЕКРАСЕН !!! :rock: :rock:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

Сдк имам нова мета, нова симпатија (мало дете сум, да) :$ Аххх, нека дојде следен викенд, сакам да го видам!!! :inlove:

14. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.166
    Допаѓања:
    11.883
    Сакам да кажам...

СДК епа напнавте со Јапонија!!! Кликни за помош, кликни за подршка, смени слика, као јака ствар сте направиле, ако сте толку јаки на зборови жртвувајте се и идете како волонтери, СТВАРНО помогнете им на јадниците таму. Олигофрени! |(

Едит: Да не дојде до забуни, ова се однесува на дечките од фејсбук а не на форумот, не знам што се случувало овдека цел викенд не сум се вклучувала.

15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Значи мора да се најде тема во која ќе има навредливи коментари и препукувања.
    Еве тоа денес е врска меѓу Македонка и Албанец,или (не)поддршката на Јапонија,пред тоа брачни неверства,политичките теми се секогаш плодно поле за ширење нетолеранција и навреди.
    Лесно е да се етикетира и ќе го повторам тоа што и таму го реков,колку сте сигурни во својата и моралната чистота на најблиските,не само сега туку и во иднина за изигрување врвни морални судии?!
    И ме нервира кога некој собира лајкови со очигледни навреди на луѓе по етничка или било која основа која едно е непроменлива,а побитно е многу голема шансата да е тотално неоснована!
    Толку.

На LivingGlam и Phyramide им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.469
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

Темата за врската албанец-македонка е се уште коректна. Имало бетер поголеми препукувања, а таму сега има смирена дискусија :) Се надевам така и ќе остане. Ако не, па клучот не бега.

17. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Мене ова и не ми личи баш на коректен коментар,на вакви коментари мислев.

18. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Јас коментирав во таа тема и си го кажав личното мислење,без да барам подршка од никого! И во ниеден момент не почувствував дека се препукувам со некого, само цврсто стојам зад тоа штосум го кажала,во овој случај напишала.А ако на некого му се видело како корисно мислење, неможам да му забранам да стави лајк. :^)

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Јас ќе ве замолам да пријавувате мислења кои сметате дека се навредливи и сл. ;)

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

Абе Светиниколци, што не сте кажале дека многу убави благи правите?
    Јадам едни колачиња со кокос - Сирма се викаат, фирмата е оваа http://www.lion.com.mk/Default.aspx

Фантастични се :o
    Имаат вкус на домашни колачиња, и утре одам да си купам од сите видови :!:

На FBI, sesilija и Theodora им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.