1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.469
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

На свадба не се прави за инат, со таква намера ич нека не оди ;)
    СДК долг ден денес, утре ќе биде подолг, ама тоа е. Ај одам јас, дечко ми ќе ми ја укине фемина, рече ќе ја сопрел претплатата :rofl:

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Или пак нека направи едно огромно плико и во него нека стави колекција парфеми од 150 ден :D (ако не е за свадба)

3. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК си го добив првото цветче :inlove: :inlove: :inlove: Па ајде, нека ми се множат :lol: :lol:

На LivingGlam и SexyLady им се допаѓа ова.
  4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Бело цветче??! :) :)
    Од кога има бело цветче? :)

5. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

незнам. Пред некој ден видов и јас. :)

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК чудно е како мала доза јак зачин, може да го направи јадењето повкусно. :!: Но и примамливо и неодоливо за партнерот. ]:) :D :wasntme:

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.252
    Допаѓања:
    167.874
    Сакам да кажам...

Сдк ... не дека ви е гајле,ама...си јадам плазма со чоколадо,си пијам кафе и гадното за на крај,си го чекам циклусот кој доцни добри 10 дена и ме прави како бумбар.Не,нема среќни вести,ниту простор за сомнежи,има променливо време.
    Имам многу да кажувам бе...ај тука ќе прекинам.Ама уште ова,денес напишав писмо до себе,полно со ветувања.Некој да го чита,ќе се стопи,заплаче и ќе ме гушне,ќе го сфати како за себе.Слатко се изнасмеав на неодамнешната статија која вели ако се однесувате со себе како кон свое дете,поубаво ќе си живеете.А јас ако се однесувам со себе како што мислам да се однесувам со своето дете или бар на прв поглед делувам...ќе умрам веднаш.Замислете го со залижана коса,перфектно испеглани и чисти алишта,секогаш уредно наместен кревет,со цвикери и куп енциклопедии,ограничено време за тв и пс,спорт и исповеди пред мајка му,морам да знам дали се дрогира,ама важно ќе го терам да има секс на 16 години. :D :D :D
    Ах да...ми помина и роденденот и имам полно потребно-непотребни подароци,ама она што сама себе си го дадов,нема цена!

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

До вчера ме дрмаше ПМС.А сега сум стуткана во едно ќошче на брачниот кревет и целата сум во грч зашто тоа мало ќерче- ѕверче,како да има вградено сензори и штом се одлепам на 2 см, веднаш се вклучува „аларм“....ваааааааааааааааа!!!
    И тогаш мојата посилна половина на која најслаба страна му е перницата скока до плафон, мрчи нешто нејасно :swear: и ноншалантно ја менува положбата од крчење грбно, на нова маратонска дисциплина комбинирано крчење и лигавење на десна страна.
    Ви направив директен пренос од спалната соба на трочлено семејство кое прави претовар на францускиот лежај...а сега ќе ме извините за момент имам да завршам невозможна мисија,да ја ставам малечката во нормална положба,бидејќи не сум во состојба да пишувам додека таа ме јава :!:

На lolyta777 и Offspring им се допаѓа ова.
  10. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

ај честито...и јас вчера првото :)

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Тагата е чудно некое чувство,како цемент-на почеток е течна,протекува лесно низ мене,се чини дека не ја фаќа место,но тогаш подмолно се зацврстува и зголемува.Формира ѕид.Па непробојна тврдина.
    Денес му го чув гласот.Чудно-гласот разбуди повеќе спомени во мене од сите фотографии заедно и што ако сликата вреди 1000 зборови,гласот излезе помоќен.
    Зошто толку си ја удирам главата од ѕид во ноќните часови?!Бидејќи без љубов сум како зомби на отсуство,само случајно одбрано име и неколку датуми и грст податоци на хартија,потребно ми е друго човечко суштество за да се осетам комлетна во својата несовршеност и совршена во борбата за комплетност.
    Ноќта е време кога единствено исправно е да си посакам ново,помудро утро со нова количина на енергија.

12. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Сдк дека со секој нов ден се повеќе сум изненадена од самата себе си, пријатно. Ме радува мојот цврст став за некои работи кога сите се колебаат, ме радува што знам каде треба да попуштам, а каде да ги затегнам конците, му се радувам на секое утро зашто низ сите тие мали незначителни проблемчиња се осознавам, созревам, сфаќам дека сум многу похрабра одколку што мислев.

И песнава посебно ми влегува во положение вечерва... :)

http://www.youtube.com/watch?v=MMt3_p04XaQ

13. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    Сакам да кажам...

:@
    не можам да сватам - една разгалена прпушка да ти биде поважна од мене? не ми е ни до колена. шо ако е дете, не можам да поднесам некој да ти пиши а уште помалку шо ја браниш неа. кај сум тука јас? нели јас сум ти најважна? и... ДА се лутам за глупости ама имам право :!:

сорри --- морав негде ова да го кажам зш не можам на тој со треба :(

14. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

УФФ КАКО ЗА МЕНЕ НАПИШСАНО ОВА,МИ ИЗНУДИ НАСМЕВКА ;)

15. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

ми се спие а ме мрзи да легнам...нормална сум?

16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК..го губам трпението...Ми се лизга низ раце како коцка лед...Ми бега се крши пука и се распрснува..
    И јас еруптирам и за најбанална работа...
    Ама мислам дека од глупости ми е преку глава.. Мојот мозок се изнаслушал и изначитал и не може повеќе да издржи :D
    Прегоре лончето..истече млекото јебига.

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
  18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

:rain: :rain: :rain: :rain: :headbang:
    Прес спиење вчера , ме пукна бед ..па посакав дожд.Ко станав сабајлево , се премислив.
    Запри дожду , не те сакам.
    Толку сум нерасположена , а толку обврски чекаат на мене , немам сила баш за ништо ... освен да седам и да буљам во компјутеров.
    Но , кој ме прашува мене ? Ај уш некој ден , па ќе здивнам.
    Ај , јас ќе ги слушам сите песни за дожд , можда ќе го засакам.
    Have a nice day , ladies :f:

Успат ми текна на видеово , http://www.youtube.com/watch?v=aNN1VKeS ... ideo_title
    Прекрасно е :hug: , па можда ќе ми делува и денес.

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.302
    Сакам да кажам...

како што стојат нештата во Холи*дуф искрено јас би се запрашала дали и косата е нејзина :wasntme:
    Мисс и јас 100% сум со твоето мислење(плус мнн мнн ме нервира фактот како цело време глуми дека е оштетена дека Пит е со Џоли)
    УжАААС :swear: :swear:

20. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК...имам потреба во моментов некој да ми каже, да ми вети дека се ќе биде во ред.....мамичке те молам израдувај ме, дека сите резултати се добри...те молам....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.