Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nika666

Nika666 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк колку ми е чудно,одамна нешто ми се нема вртено волку долго низ глава :inlove:
    Уштееее 10 дена ајде побрзо нека ми поминат.. :?:
    И сдк отидов малце надвор да си ги разбистрам мисливе :)
    Едит сдк + а ја знам све све све а најбоље падежееее хахаххахаххаха неможам ејјјј :rofl: :lol:

2. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сакам да кажам...

Eх, феминки мои.. Јас за некој период, можеби и подолг, дефинитивно ве напуштам. Едноставно треба да си ги средам мисливе, да знам на што сум, да расчистам со чувствава, се да си сортирам ко што треба па дури тогаш ќе се вратам. Вака, не ни сакам да ви ја пренесувам мојата негативна енергија на вас, а и не сум воопшто волна за пишување.. Како и да е, се надевам дека се брзо ќе помине, конците ќе се расплеткаат и се ќе биде добро. Во меѓувреме, сите ве поздравувам и силно ве гушкам, имајте си пријатна дружба на форумчево . :hai: :hug:

3. angie

angie Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК добро е што имам предавања за да можам од дома да излезам - нека завршат побрзо колоквиумите и ќе си се сончам 8)

4. Noemi

Noemi Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...нели би требало како што растеме некои работи да болат помалце?Како разделбите на пример? Но болат, со истиот интензитет, продираат во секој атом од моето битие и ме уништуваат. Можеби е сурово како сама се повредувам за да се одбранам. Како што шкорпијата сама се забодува со отровната опашка кога чувствува дека е во безизлезна ситуација. Тешко ми е. Мачно.
    Сакам да се вратам во детството, излупените коленици и модринки болеа помалце од денешните разочарувања....

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Е зошто де? Па си имаш теми за да си ја искажеш негативната енергија, ќе си се испукаш убаво, а и со пишување мислите побрзо се средуваат. Па ако ти треба било какво советче и за тоа сме тука. Ајде Блу, само период е :*

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

^Блу и мене претходните 3-4 дена ми беше безвезателно па ич не пишував. Еве сега се средив :) Ајде олесни си ја душичката :*

7. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам кажам не знам речам ... Некако тегни влечи работава. Или не :!: :?:

Ај што да ви кажам. Си ги исеков ноктите :x И затоа си купив нови лакови. Дреч дреч дреч и сега само со нив Че се лакирам. Да се знае. Штрајкувам моментално против нежните бои. ( доста им беше на ноктиве педикири маникири и што ти јас знам :D )

Како би го излакирала секое нокте различно да дречи како новогодишни ефтини сијалички уффф ... ама утре треба да предавам па нема смисла па паФтам таква низ предавална :D

Miss-Independent likes this.
  8. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Сакам да кажам...

Одам јас да спијам, добра нок Феминки :yawn:

И Сдк дека ова сонце и да сака не може да биде послатко http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2 ... 1%82%D0%B8

Боже, Боже па важен, свесен дека е скап и неодолив :D :inlove:

9. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Волку непродуктивен ден не сум имала.
    Ич не се сакам кога денот ќе го потрошам безвезе, во буљање во монитор, јадење, легачење и уште јадење. Сериозно не се бројат калориите што денес ги бутнав, поготово тие од наполитанките, чоколадото од лешници, колачите и домашниот милкшејк. И згора на се, замислете, пица ми се јаде!!!! :fubar:
    Се бапнав под туш за да се оладам малку, главата почна да ми чади и вилиците ми се запалија од џвакање.
    Сакам само една масажа убава, по можност од некој црномањест дечко со латино-американски акцент.
    И една пица, тазе, без печурки.
    И музиче лабаво.
    Многу сакам. Ама нема :devil:
    Има само грдо расположење, и вентилов меѓу нозе што денес се надмина.

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК!!!

Bayern Munich 2 - 1 Inter Milan

:rock: :rock: :rock: :rock:

11. Mistery

Mistery Истакнат член

Сакам да кажам...

:rock: :rock: :rock:

Да се надоврзам на постот и СДиК на Вајлд.....Плиз донт ;( ;( ... Ај there's always next year :rofl:

12. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

Леле ама сте лоши :lol: , зарем не навивате за нашиот Пандев? :^)

Јас ве напуштам одам да се дружам со книгиве, од тоа ќе имам повеќе корист отколку да изигравам медијатор :lol:

И ако сте нервозни, несреќни, мрзоволни- вежбајте!
    Така лачите хормон на среќата и дефинитивно сте порасположени ;), позитивно влијаете врз другите, и плус добивате поцврсто тело ;)

Ајде останете ми со здравје, и без вадење на фрустрациите, ве молам :!:

:*

LivingGlam likes this.
  13. Angelche

Angelche Популарен член

Сакам да кажам...

Ц ц ц!

Мразам wanna be famous или center of atention луѓе!

И...една слика за подобро расположение! Ааааах! :D

angelce1, Buttterfly and pink4ever like this.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Ema.Sk, 2468, Ashling and 1 other person like this.
  15. Saya

Saya Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мислам дека сум посвоена. Абе не е можно оваа мајка ми да не знае ниедно расположение да ми погоди. :D

Последниов месец сум во мојот добро познат ЧИЛ, или народски кажано, не е*ам жива сила. А она пустата мисли дека имам љубовни јадови. :D

16. Biggie

Biggie Истакнат член

Сакам да кажам...

Нешто ме нема овие денови, а? Приметувате? :D Или слабо, Биги, слабо .. :D :D Како и да е, мене ми недостигавте :( . Сакам да кажам дека се преморив веќе! Брее, слободно време да се немало. Се негде се трча. Ааа но но :x . Од сега натаму :rock: . :D

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Пенелопе Круз ама ми е грозна.

figgiMK and Offspring like this.
  18. Faline

Faline Популарен член

Сакам да кажам...

Не ми се веруваа како можее да имаа толку ГЛУП НАРОД :x какоо може да кажеее дека сакаа цел свет да биде како моментално што е Јапонија .ц.цц.ц :@ :envy:

19. FBI

FBI Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека денешниов ден беше по малку напорен. Со оглед на фактите дека сум станата со петлите, дека повторував утрински, дека полагав испит, дека после се’ тоа заглавив во читална.......имам право на 5 минути лигавење :$

Ахх како ми треба една масажа, ароматична и темелна. Да ме просвести и да ме размрда, па да можам мирно да си спијам. Ама, масажа е луксуз!!! Да се немало кој да те измасира, еј!!! Каде отиде светов цццц :lol:

Или пак моментално си замислувам, колку би било убаво.........јас на врвот од некој облакодер, во некоја светска метропола, сама со себе и со кутијата чоколадни бонбони и бело вино. Панорама на градот, впечаток дека можеш да го фатиш во дланка :inlove:. А во позадина оди некоја чил музика и има полна ароматизирана пенлива када, која ме чека само мене аххх.

Прекрасна глетка која некогаш во животот морам да ја доживеам. А сега, еве ме.......куцкам по тастатурата со последни сили, очите ми се на пола копје, а креветот ме повикува.....фантазијата не се поклопува со реалноста. Од облакодерот, чоколадните бонбони и виното ни трага ни глас. Тука сум само јас, позитивната и дружељубива индивидуа со испразнети батерии, бидејќи денес ја истрошив целата позитивна енергија.
    Но, тоа не е важно. Важно е дека денеска се сакам себеси, а богами ги сакам и луѓето околку мене, а и моите виртуелни пријателки-феминки :inlove: :*

20. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк да појдам еднаш на некој ваков фуб.натпревар како овој шо е сега на пример со интерче и баернче па да осетам филинг па топ луге па мажи така тро поќе згодни па терен бе луге така голем опремен ...се на ниво и да навивам ко маж секако :lol:

stylishh likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.