Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

http://mesto.com.mk/video/MG4KX416B7G4/ ... 0%BA%D0%BE е си се умрев од смеење ама не ја давам мачката па што сака нека е
    старфиш рецепт за милшејк не одма, веднаш :D :D ;)

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Бре што домаќинка сум , кој ќе ме земе ќе се усреќи :rofl:
    Го сакам мирисот на цимет и јаболко мх, мх, куќа од која се слуша прекрасна музика, добра домашна атмосфера
    таа не е дома
    . Можеби само тоа ми е од карактеристиките за рак, си го сакам домот.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

сдк
    знам дека не е смешно, ама крај!!! :rofl: :lol:

Хенри Зигланд во 1883 година ја раскинал врската со девојката која, по очигледно болното раскинување, се убила. Нејзиниот брат сакајќи да се освети, пукал во Зигланд, а по нападот извршил самоубиство. Куршумот кој бил наменет за Зигланд, го заобиколил и завршил во некое дрво. Зигланд по 20 години истиот куршум од дрвото го добил во главата. Сакајќи да го сруши дрвото кое му го спасило животот, поставил динамит за да го уништи, по што куршумот излетал од дрвото и го погодил во глава.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

јас длабоко се извинувам што немам баш време да прочитам се што се случува тука,но ќе го направам тоа во најскоро време,и да не ви тупам многу со приказни во СДК,ама морам нешто да напишам... :D ;)

многу сме паметен народ бреееј,овој нашиов,многу.Дури и сакаме да се однесуваме како некоја добро структурирана и успешна држава ,ама ми боде очи и морам да искоментирам. :^)
    -пред врата стисни на копче,па почекај звук,па отвори ја вратата,па не сака.почекај малку па пак истото.добро е поминав-не сум толку загубена.ајде сега иде втора врата дебела,таква алуминиумска,и повторно копче за притисни,па треба да светне светлосен сигнал зелено,па потоа звук,па почекај па отвори врата.лелееееее. :envy: значи со овие вративе по банкиве,живци да изгубиш,стварно се смешни.пола саат заглавив на врата отколку во комерцијална банка,и истата тортура на излегување од банка,повторно две врати,повторно чекање и повторно зелениот сигнал.....смешки-незнам дали да плачам,дали да се смеам

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.469
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

Банката во Лептокарија да не е? :lol: Јас таму додека ја научам стварно помислив дека сум глупава. Требало едната да биде затворена, па ова, па она. А па старцине сироти, полу-слепи, полу-глуви :lol:
    Греота. СДК дечко ми спрема ручек, за мене посно, за него мрсно, јас само го штипнувам за газето во поминување :lol: Морам да му купам онаква прeстилка Kiss the chef :rofl:

На Strumfeta93, teddybear, anastasija85 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам...

СДК дека иако треба да внимавам да не се здебелам ко свинче, сепак си порачав една гооолема палачинка со крем и банани :P Не е до мене де, малава сака :D

На Strumfeta93 и blond им се допаѓа ова.
  7. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

^^ банката е во центар,комерцијална но и во други населби го има истиот случај кој е потполна утка и глупост а посебно за постарите генерации-сироти :)

8. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Имам нови чевлички (подарок од либето мое)
    Јас висока 1.60 и кога ќе додадам штикла од 10 см. совршенство! :inlove:
    Отидов во кујна и без да се кревам на прстињата ми мои си ги дофатив тацните и шољите за кафе..
    Па што било убаво чувствотоооо :lol:

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Морам за ова да си кажам случка. Одам во ГТЦ во комерцијална и не носев очила, ми беа скршени. Си ја тегнам јас вратата и тој од внатре гледам ми мафта нешто. Позади мене другарка ми ми вели, абе притисни го копчето, арно ама јас не гледав кај е. Стисна она и јас пак тегнам, ама требало да светне зелено. Јас прст пред око не гледав зелено ќе видам. И ај се отвори некако врата и сега втората, пак не гледам да стиснам, ама требало да се затвори првата за да се отвори втората. Некако влеговме,а за назад ја пуштив нејзе прва.
    Што им фалеше на старите врати? Ц ц ц :lol:

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

Не бев на последните 2 часа ..се надевам ќе ми оправда класната , ма секако дека ќе ми оправда срце е ..па ,, на заболекар ,, бев :D

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.855
    Сакам да кажам...

СДК малите нешта го прават животот голем.Колку само е убаво...колку само е неизвесно, но адреналинско...колку само е ќеифски да немаш време да седнеш на газ :lol: Ми требаше ова :!: :)

СДК ми фалат вашите рчкања и кавги меѓусебни феминки :wasntme: :lol:
    А гледам има и на која тема да се прави тоа :P Ај, ве гушкам, да ви трае дур се вратам :lol: :P :hug:

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК дека е ужасно чувството кога некој те обвинува за нешто што не си го направил. Ужасно е да го носиш товарот на други луѓе. Ужасно е кога одговараш за грешките на некој трет. Ужасно е кога си ти крив за се. Ужасно е кога сите својот гнев го истураат на тебе. Ужасно е кога имаш премногу работи да исплачеш. Ужасно е да имаш добиено и да плачеш. Ужасно е да чистиш кога имаш добиено. Ужасно е кога некој не ти дозволува да излезеш само затоа што е среда. Ужасно е да правиш 10 месеци со дечкото и да му купиш подарок, а не смееш да излезеш да му го дадеш. Ужасно е кога некој не верува во тебе. Ужасно е кога некој постојано те омаловажува. Ужасно е кога некој во се ќе најде причина да ти се извика.
    Ужасно е кога се ова ти го прави твоето сопствено семејство.
    Разочарана сум од нив. Не припаѓам јас тука.
    Сакам да си одам... Далеку негде... Не во Македонија... Многу подалеку.
    Сама.
    Трпение-спасение... Ќе биде се.

13. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

СДК малите нешта малку траат :(

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Сакам да сум повисока! А не вакво мало џгуљаво,се губам меѓу луѓе :(

Ај меѓу луѓе , него и покрај дечко ми ко прцул се осеќам...Така кога идеме еден до друг ,кога сакам да го бацам,зошто неможам да го достигнам (а да не се качувам на прсти или некој слични акции да изведувам) , просто и едноставно Туууп... у рамо си добива дечкото пољубац :D
    Епа ај замислете како изгледаме..Како Сталио и Олио,ваљда така се викаат тие двајцата :rofl:

Па и тој па,што растел толку! Како да незнаел колкицка женска ќе има :emo:

15. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

СДК дека дојдов до 800 мислења... Иако во последно време не сум баш активна...

16. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам конечно се стопли и кај нас. Фала богу веќе нема ролки и џемпери велчкање. :D
    Исто и конечно си го сменив аватарот и потписот. :) Малку да се подновам.

17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сдк ЧУДО ќе биде ако мене ми се деси нешто убаво и да ми потрае некое време е тоа ќе биде ЧУДО НЕВИДЕНО!!! Чудо ќе биде да ми пише или да му текне нешто на мене... Епа сакам јас да доживеам нешто такво! Малце ли ми беа овие две години:! :@ :@ :@

18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.986
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми дојде инспирација некоја да се логирам тука, иако ја забораив и лозинката...
    Веројатно ќе ме има почесто. :wasntme:
    п.с. не ве заборавив,не не. :hai:

На Ema.Sk, Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  19. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

Конечно си го сменив аватарот и потписот.. :)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    551
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.