Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

СДК не издржавте и ни ја заклучивте темана :devil:
    Едно добро ми направивте, ќе одам барем да спијам :D
    Ајде чаууу :hai:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

СД и кажам на macalove да олади малку и да остави луѓето да докажат нешто на четот,напнува многу!!! :D :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека не ме интересира ама баш ништо!
    Како фино сум си поминала вечерва, да не беше фајронтов којзнае до колку ќе окапевме. :D :$
    Каков хип-хоп, каков турбо фолк, сакам ROCK & ROLL!
    Подобра свирка не сум доживеала до сега, не знам дали беше до друштвото. Иако бев во улога на слушател повеќе (срамежлива сум станала многу :$ ) доволно ми беше се`.
    Преморена сум, ама уживам во убавината и атмосферата што ме држи, којзнае колкав период ќе помине за да има реприза.
    Како ми доаѓа да ги попуштам звучкиве на Here I go again, ама на моиве и не им е до музика во 2 по полноќ. :D
    В` г*з нека си го пикнат Тони Зен заедно со Паткар, ете така. :!:

Long live Rock and roll! :rock:

На Mygirl и moja10 им се допаѓа ова.
  5. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК одбив журка, одбив прекрасно друштво, одбив секс, одбив црвено Александрија винце... Забележливо е моето непријатно расположение а и не е тешко да се забележи дека солзите ми светкат во очи! Значи катастрофа ден! понапнето, понервозно, понеспокојно питај Бога може ли да биде! Мразам кога треба да си легнам во постела толку несреќна бидејки знам дека само ќе се врткам во креветото а никако да заспијам!
    И јеби га,признавам дека трагично ги сфаќам работите, дека психички сум моментално многу нестабилна ама тоа е,кога не можам и не сакам пред оние околу мене тогаш ќе се тажам по форуми!
    И утре е нов ден...се надевам на убави вести, спокој и здравје..пред се здравје!

6. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

велат-човекот е совршенство на природата.

а,тој,кога ќе му се роди принова,вели-само да е здраво!

кога ќе се сретне со друг,вели-здраво!

кога слави и се весели,вели- на здравје!

кога планира за во иднина,вели-само здравје!

јас велам-здравиот човек е совршенство на природата ;)

На julie77, marama, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.986
    Сакам да кажам...

СДК помешано ми е се во главава.. Мозоков ми се наоѓа во голем хаос. Се сакам, а уствари незнам што сакам,и незнам зошто сакам. Ама сакам. Голем расплет имам во мозокот, а којзнае како ќе дојдам до финишот, до крајот, до ОТПЛЕТОТ :D .
    Ох, зошто ме мучи вака оваа тетка. Иди си тетке, иш! Не те сакам! И не ми доаѓај повторно на гости. Не, не дека сакам бебе, ама нејќам ... ај нема да го опишам ова чувство,гадно, променливо. Проблематично. Ах.

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Утре како ќе станам кој ме знае. :x
    Знам дека цеееела ќе бидам вкочанета... Е па ако ми е, кога напнав. :bow:

Битнооо, изедов 100 килограми пуканки, и сега ме болат, имам грижа на совест... ми потскокнуваат во задникот, се редат на ногата, е така ги чувствувам. |( Ама овие домашни пуканки бре, баба ми ги даде, јас си ги изронкав и директ во тенџерче си ги клајв. :D

Ја гледате оваа на аватарот што ми е? Не неа, тетоважата... Не тетоважата, местото каде што е тетоважата, е така ќе клаам и јас една, ама поуредна ќе биде малку... :angel:
    Ееее такаа... и знам дури и што ќе напишам, ама ќе биде на џјфдсфкМф: јазик, за никој да не ја разбере :D
    Каква сам, таква сам, знам, себична сам. :* :D

И чудно, ама морам да кажам, ама знам дека е многу чудно.... Ми мириса на Сеси. :^) :D

На bittersweet и anastasija85 им се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Си кулира :D :D :rock: :D

На marama, anastasija85, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.674
    На StarSky, Strumfeta93, SOVRSENSTVO и 8 други им се допаѓа ова.
  11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

^ :D :D :D Кај се избрука прв пат, ама и за втор пат не го научи ко што треба, па и ливче си извади си ѕирна и на крај дури горда! :!: :D ама отиде гордоста на крај :D јбг :D Проста! :D

12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

хахахаххаахахах ќе ми прости, али морав да се изнасмеам !!!!!! Боа ми го продужи животот.....Али на Слаџа наша не и беше д'н :rofl:

13. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

леле ќути ејј типкава е хит во србија... па една реченица да неможе да запамти стварно :fubar:
    Јас ги учам моиве другари на македонски по цели реченици таа една најпроста да неможе да ја запамти, а како се утепа леле срамота :tmi: :rofl:
    Како за на сплав ми е облечена
    СДК пред да заспијам праќав пораки, сонував дека ми пратив порака милиот мој ама у сонот си викам Ника не се глупирај бре немаш пораки па станувам глеам 2 пораки па ги читам па продужувам да спијам и у сонот читам пораки некои... И после на фејсбук гледам во инбоџ нешто и сега хаос од пораки :lol: :e: :mp:

14. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

О, да веќе мириса на пролет. И ова го проњушкав набрзина додека ја изведував следнава претстава - утрински изигрував Мата Хари, без Хари напред, излегов само по хулахопки на тераса за да ги земам тренерките, прво се скрив зад ѕидчето и фрлив неколку вакви :^) погледи во различни правци, па раче нагоре свлечкување на пленот и мишн акомплишд и правец внатре, е сега знам дека не мораше, ама јас не сум јас без извесна доза на драматизација, 8) . Се‘ е добро кога добро ке се сврши :^) - изразов,м - ќе добиете оток од мојава фрустрација, знам, знам, ќе гледам да кочам, ама некако далеку ми се тоа педалите - се изговори да се барале :lol: .
    Сонував како имам шампон што ПЕРМАНЕНТНО ( изразов морав да го зголемам и болдирам, почнав на литературно да сонувам :lol: , зошто заспав фрустрирана што ми беше скратено на дијалект ) го отстранува првутот, испуканите врвови и дава рамномерна боја после фарбање. И се разбудив со „ сакам,сакам,сакам :nod: „ фацичка. Подобро футуристички сонови, него стак ин момент - бидејќи во моментов сум си сама себеси енигма.
    И еве како се пробиваат првите сончеви зраци и тоа со истрениран срам и воздрзаност на млада невеста ( од минатиот век, не си правите илузии попусто :lol: ) ме милуваат по лицето и морам, ама морам да ја победам мрзата која ме фати во клинч еве веќе неколку дена, ни 10 страни не сум прочитала од ниедна книга :$ , ја немам мојата опсесија за чистење околу менe , се осеќам како пак да ме здрмал пубертет :dance: 8) .
    Имајте ми, убав ден Феминки зошто еве веќе силно светнал (невестава се созеде откако се подаде ).
    Еве една убава носталгична по детството песничка, која е право богатство на емоции-

http://www.youtube.com/watch?v=9_ALElMLpRA

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Се изнасмеав од почеток до крај :lol: :lol: .
    Ај прво згреши, па тој се снајде некако вториот, па оваа пак згреши и таман си помислив што убави и се штикливе......Отиде гз преку глава. :rofl: :rofl: .
    Ми го продолжи животот видеово за 10 години! :D

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

...само да завршам правен и одма лета една тужба за ВИП.
    :drunk: :drunk: Не е хумано после таква вечер мене некој да ме буди во 9!!!! :devil:
    И сега затоа што немам што попаметно, ќе се облечам и одам на шопинг!
    А вие имајте убав ден, облачен ама убав ден. :*

17. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

добро ви утро во овој ,морничав и облачен ден!!! :hai:

ме разбуди миризба,аууууу како мириса,ме разбуди појадокот од мајка ми кој го спремила за мене.
    масата подготверна со џем од најдобрата моја баба и тостерки...толку се топли и едноставно се топат.
    знае мајка ми што ми е мене омилено,и чај во најубавата моја шоља за чај од камилица со мед.мммм :doh: :) :) :o

неможам да одолеам,на преубавиот појадок,полна со енергија,ре растрчав по дома,се расчистив ]:)

цела куќа мириса,сеуште на благо,на најубави тостерки кои ги праве мајка ми! :emo:

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

Ха ха ха леле се :rofl: згазив од смеа :rofl: :rofl: :rofl:

19. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

ептен е лудо бе,ама крајот..... :rofl: :rofl: :rofl:

20. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

подолг период не пишувам на сајтов,бев отсутна некое време.немав желба за пишување па затоа и не се логирав,а гледам дека има многу новини и некои од корисничките се имаат породено,баш ми е драга но своите честитки ќе ги напишам во темата честитки ;) .не сум добро,болна сум и паднат ми е имунитетот,времево и покрај тоа што е топло знае да излаже.цело зимо не се разболев а колку беше ладно,а сега само што се стопли добив и кашлица,температура,омалксаност.се надевам дека брзо ќе ми помине и дека ќе ми биде подобро.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.