Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека никогаш во мојов живот не ми било подосадно. :x

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Таман кога помислив дека веќе ништо не може непријатно да ме изненади - се излажав...Пред само 10 минути имав прекрасна и хармонична саботна вечер...Се прашувам што е со луѓево? Имаат ли осет, свест, совест, разум...??? Не знам ова каков епилог ќе има..Искрено почнувам по малку да се плашам... :x :x :x

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

СДК ужасната сум од влакното во пицата!!! :@ Ај да беше нешто друго да не ми е мака, ама па во пицаааааа???!!!! :doh:

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Јадам во моментов и веднаш ми дојде :puke:

СДК се позадоволна сум со себе, со мојов изглед... не, не сум нарцис :!: Само да почнам нервозава да ја контролирам и ќе биде добро.

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Се изненадив.. прилично лошо! :o Амаа, нема веза..
    Беше сууупер, навистина супер си поминав.. :)
    .. Ми фали само добро филмче, а пуканки тато веќе ми прави.. Така се живее бе ејјј! :D :D :D Удри бригу на веселје! ;) :lol: :lol: 8)

6. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

И јас уживам како повеќето од Вас. Во глобала си уживам во животот. :)
    Во "моето" Куманово некако животот ми стои полесен, је*ем ти сите се насмеени, весели, фини, мили. Голема гушка до сите Кумановци и Кумановки :wasntme:
    Повторно имав мучка со човекот звани татко. Имам муда и му пишав порака и така се издушив па после ми вика што сум сакала да кажам.. Чукни се малку во главата па ќе видиш што сакав да кажам.

И буквата A ми кочи на тестатурата.. нели туѓа па не е навикнана на моите мали дебели ќебапчиња. :wasntme:
    Сакам да ве поздравам сите и би сакала да си закажам час по фотографирање кај ljubam. Мозокот ми го одморивте со вашите фотографии во темата на вашите лични професионални фотогарии. :clap:

И ослабнав 3 килoграми... SHAKE YOUR ASS MOTHER FUC*ER! 8) 8)

7. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

Девојки мои, јас вака брзо да ве поздравам и да ви кажам дека многу ми недостасувате. Чекам работиве да си дојдат на свое место, мисливе да си ги средам во главава затоа што вака ршум ми прават. Периодов додека бев отсутна не се променија нешто многу работи, но барем не оди на полошо, останува исто. А јас кога сум во некои вакви периоди не сум баш расположена за пишување и за споделување на работи, незнам, едноставно немам инспирација за ништо.. Ах, колку само ми треба љубов да ме исполни, а сега кога ја имам (барем така мислам) , место да ја зграбам цврсто и да не и дозволувам веќе никогаш да ми побегне, некако како да бегам од неа. Ја оставам да ми побегне, ја занемарувам и се оддалечувам од неа. По ѓаволите, сега се чувствувам како да не ми е потребна! Како успешно да сум завршила некоја мисија, сум го направила тоа што требало и сега ми е здосадено од таа работа. :x А потоа, ќе ја изгубам и ќе плачам, ќе запаѓам во депресии.. Епа Блу....

Но, како и да е, во оваа моја љубов се ми се чини дека нешто не е во ред. Па и не е.. Но, не е ни важно. Јас сепак, мислам дека за неколку дена дефинитивно се враќам и мислам дека ќе ви раскажам се, на долго и на широко што се случуваше, ако воопшто успеам се тоа да го изнапишам. А дотогаш ве поздравувам сите и ве гушкам силно! :hug: :hug:

На pink4ever и macysh им се допаѓа ова.
  8. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Сакам да кажам...

:swear: е ова сакам да кажам. Ропак глуп. Ми иде да го треснам од земја, по после да видиме кој ќе плаче. :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

9. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.128
    Допаѓања:
    899
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам дека си останав и вечерва дома :) И сношти не излегов па сите се чудеа како тоа да не излезам на СВЕТИ ПЕТОК! |( Аман,не ги сфаќам луѓето чии живот се врти околу петокот.Ќе излезат,ќе се испијанат и ќе се влечкаат до дома до 5 сатот наутро.Ќе станат во 5 попладне и во 9 пак ќе излезат.И потоа од понеделник ќе почнат да кукаат како им недостига петок и дека со душа го чекаат.Тоа ти бил живот. :emo: :wasntme:
    И не сфаќаат дечките како не сум излегла.Па сакав еден викенд да останам сама,да размислувам,слушам музика,да се опуштам :) И многу убаво си поминав со филмче и капучино во доцните петочни часови а така ќе ги поминам и саботниве :angel:
    Зошто не научат луѓето дека треба во секој ден да најдат нешто убаво и да уживаат а не само да чекаат петок и вечерно излегување,не е само тоа животот. ;)

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Си учам во сабота вечер, и баш ми е кул, а јас сум си фраер, там-ти-дам-там! 8)

11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.346
    Сакам да кажам...

I wish I was Dexter...

На Mistery, la-chicka и Srekicka им се допаѓа ова.
  12. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

Ми фали една добра пијанка, уффффф многу, многу, многу. Ми фали и да отидам една недела на планина, да искулирам.

13. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

сдк дека никакви техники,трикови и глупости не палат кај машките ако немаш самодоверба...самодовербата е клуч за се во животот!

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
  15. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Добро , некој да ми објасни ЗОШТО ?!?! таксистите се сељаци ?!?!?!?!!?!??!?!?!?!!?! Најголеми. :wasntme:
    Не значи дека секој што е таксист е сељак,ама најчесто е
    Ги мразам, од дново на душава.

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Си го добив заслуженото мазење, сега можам релаксирано да си киснам на форумчево додека не ми се приспие ;)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК се кладев ама изгубив ппппппссссссстттттттттт :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

18. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Кога е пијан ме нервира!!! :devil:
    Се расправаше со едни на кои несакајки им се скрши флаша. Ако ви се верува ми доаѓаше да земам и јас една и да ја скршам, ама од неговата глава :devil:
    На крајот јас го возев до дома, зошто тој не беше способен, се направи ЃУБРЕ.
    Среќа што неговите не се дома, па го пресоблеков и го легнав.
    Не поминаа ни 2 секунди си почна да крчи :lol:
    Јас продолжив накај дома со неговата кола :lol: Сабајле нека се стресе малку, уф да можам од некоја страна да го посматрам. :lol:
    Ќе се прашува каде си ја оставил или кој му ја украл колата се додека не станам од спиење да му кажам дека е кај мене. :rofl:

На Strumfeta93, Dushica-sk и beached им се допаѓа ова.
  19. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Некои луѓе си земаат преголема слобода :@
    Зошто не си тука за да им го покажеш местото нивно кое им е?? :( :@ :@
    иако сме малце потскарани ми фалиш :(

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Demage is done...... so I guess I'll be leaving :D
    Знам дека мн пишав во темава, ама секако сите спијат :D :rofl:

На viki44e и teddybear им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.