Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

:* :* :*
    Фала многу Annath, повели на јаготки ;) Ја поканувам и Veri и ве поздравувам двете, имајте преубав ден :*

2. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека деновиве сум во фрки ради матурата и нема да имам многу многу време да ве дружам. Али кога ќе помине :lol: :lol: :lol:

3. Angelche

Angelche Популарен член

Сдк...трендафилке :clap: :clap: :clap:
    воменинлав :clap: :clap: :inlove:

4. girl23

girl23 Истакнат член

СДК дека денот ми е поспан,....дека ги чекам моите од работа да се спанџам со нив...дека ми е доста од учење....дека ми се оди на одмор...дека...итн итн итн..Еден куп желби имам....како што вика мајка ми тешко на оној што ке ме зима... :D :D :D тоа е тоа

5. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

сдк дека утре полагам, и целата сум под стрес. ( се надевам дека ќе положам)

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сега се извинувам многу што ќе бидам некултурна и безобразна ]:)
    СДК дека ми е преку к*р од сите професори , од сите во мојот клас! Се мачам за една скапана 4 , учам , а некој не искочил да одговара , и ќе има 5 на крај .. Ме мрзи да учам кога гледам какви продадени души од професори има ! Мене ми е многу жал што немам некое значајно презиме , мене ми е жал што татко ми не работи за да дава по 500 евра за моја оцена . А вие што ми се к*рчите од позади секој ден , можете само да ми се фатите за пи*кава , или покултурно само да ми плукнете под прозор , зашто нема вие да ги имате петките на крај сеа , нема вие да бидете одлични , ќе бидам јас! Баш ве жалам искрено , кокодакате од позади , ама знаете што ?! Џабе ви е .. зашто не знаете ништо , зашто сте глупи ко к*р.. Вие и да учите , нема да го постигнете тоа што јас со учење го постигнав ! И сите ќе ве зачукам кога ќе завршам со школо! Вие денес избегавте од часови , а јас добив 4 петки ! И на една од вас и го прегледав англиски тестот , и ми е мило што ти стаиа единица , со мерак глеав , ми се испуни душичката кога ти ја ставаше професорката .. акооо , така ти треба ! :devil: :devil:
    *Се извинувам уште еднаш , ама немам на кого вака да се истурам :worried:

7. viki44e

viki44e Популарен член

крши нога ;)

8. irenna

irenna Популарен член

Dushica-sk слободно исфрли си ја нервозата ама чувај ги нервите, ќе ти требаат на факултет, е тек таму да видиш како е :D :*

9. Dushica-sk

Па право да ти кажам иренна , ќе биде вистинско чудо ако останам жива до тогаш .. :( :)

10. Nina24

Nina24 Популарен член

А не... Не сме ист знак. :) Јас сум ракче :) Епа така да, сите викаат хороскопот на фемина најточен бил :) Сега чекаме да се потврди тоа :lol:

11. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

СДК Душица не вреди да си го тупиш мозокот кога се во прашање вакви неправдини. Каде што има сила нема правдина, тоа го има секаде. А таквите што кокодакаат од зад грб, а што незалужено добиле оценки ќе ги снајде на крај. Нема цел живот некој да ги турка напред, па ќе се стркалаат со стрмнината како топки :D И секако, честитам на петките :clap: :*

12. karak

karak Популарен член

]
    сдк дека и јас сум се нервирала секогаш се со труд сум постигнувала. не се нервирај секаде ќе ги среќаваш таквите со звучни презимиња но мене едно нешто ме водело во животот дека јас никогаш не сум учела за мојте, ниту за да докажам на некој нешто јас учев за мене. и секогаш кога и од дома ми викаа дека дете од тебе нема да стане ништо, јас заврштив факс. во можен рок. така да живеј си живот за тебе не за други :) ;)

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

СДК кој видел аир од цинцари....маме нивно.....калајџии :devil:
    абе што професор ќе беше...како дува ветерот така го врти г'зот....еднаш саглам да постапеше како прав професор, ама само по пари да се трчало - влав :devil: :devil: :devil:

ииииии утре е денот ТУ БИ ОР НОТ ТУ БИ ...одредување на текот на цело лето :!:
    ајде бе СЕ ќе биде во најдобар ред МОЖАМ јас и многу повеќе од тоа :muscle: :ninja:
    башка на хороскопов за јуни романтики ми изнапишале :rofl: мора да се остварат :P :f:

14. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК Гоу... можеш ти, верувам јас во тебе, си знаеш ;) :* :*
    Истот и јас сакав да и го кажам. Иначе ништо лошо во тоа што си го напишала. Ете бар си цензурирала :lol:
    Ама не вреди. И јас вака се нервирав и тоа до скоро, ама сфатив дека ИМА правда и дека што е мое ќе си дојде. Така и ти Душица... ајде, само напред и без нервози. И честитки за петките. :*

15. Dushica-sk

Фала ви на сите што одвоивте време да ми дадете совет .. ќе пробам да игнорирам се тоа , и да гледам само за себе ;) :)

16. Lux

Lux Форумски идол

Душица не се нервирај, џабе ќе ти биде ако се нервираш, ќе излезе се на крај на виделина и ќе се види кој колку учел , кога-тогаш.
    СДК уштее точно 1 недела и после сум на РИЛЕКС , одвај чекам да поминеее :D

17. Angelche

Angelche Популарен член

Си го викам дождот назад. Ама не слуша. Да не треба да се дерам??
    Добро штом така
    ДОООООООЖДУ ВРАТИ СЕ НАЗАД.! :rain: :rain:

18. karak

karak Популарен член

сдк ангелче погласнооооооооо!!!!!!!!!!!!!! те слушнаа само комшиите но не и јас :D
    сдк пушти и на горде грмење баш сакала :D :D

19. karak

karak Популарен член

^^^ сдк грешен пост треба да стои

20. kate21

kate21 Популарен член

СДК оти на втори Јуни ми студи :@ ненормална работа... како може времево да биде толку зае*ано да ми ги уништи сите планови, се ми испозае*ба...СЕ! :@ Ми студи еееј!

Thread Status:
Not open for further replies.