Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

СДК дека тие што најмалку очекуваш, најмногу ке те повредат... Многу ми е тешко.. сега ни крива ни должна јас ги трпам вашите срања :@

2. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    1.006
    Сакам да кажам...

СДК Карта за Бон Џови била 3400 дена + автобус Скопје-Загреб-Скопје.
    Јас ќе одам
    ин мај дримс :lol:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Еххх Вајлд, да дојдат на нашиве простори, јас прва ќе застанам таму... Каков настап, едноставно преку монитор можиш енергијата да ја почувствуваш... Јас СЕ би дала ова во живо да го чујам
    http://www.youtube.com/watch?v=yTWRsBj2OX0

The unforgiven да ја слушнам во живо, и не барам ништо повеќе!

На sesilija, Forgotten и Wild.Child им се допаѓа ова.
  4. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Се радвам што малото од Ана се вика Илија. :D
    И друго нешто... Абе осет да се немало. Не е чоек да излезит по сукња. Сите во тебе гледет, свиркет и што ти не. И не е само то. Станвиш од сабајле и одма нервози. Не е ова за мене. Ќе требит нешто друго да барам. :angel:

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

[​IMG] Ќе завршам вака, сериозно. Не сум спиена 2 дена, не дека не сакам, туку не можам!!!
    Мозоков не сака да престане да ми работи, и штом легнам продолжува да ме наведува да мислам на триста чуда. А јас сакам само да заспијам ;(
    Сфаќам дека џабе учев латински во средно, џабе. Ни малку не ми помага да го сварам римското право, кое патем е целото на е*ен латински. Треба да се рачуна за два предмета, не за еден.
    Полека но сигурно ме напушта разумот...

И ниту солените извонредни палачинки на мајка ми, не ме усреќија.
    А тоа е веќе сериозно. :!:

7. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

За тебе и за мене . Се слушна познатиот звук на чукање со чашите :inlove: . - ова бече дел од вчерашната вечер,ух ми се чини сеуште ги чувствувам во мозокот меурчињата на шампањот кој се делеше на влезот .
    :$
    http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  8. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК... премногу е тешко да пуштиш некого да замине од тебе. Многу е лошо чувството кога се радуваш за него, а плачеш за себеси. Каков микс на емоции. Како да кажеш ЗБОГУМ?? Како да го пуштиш да си оди..?! Како, кога си толку среќна, а знаеш дека МОРАШ? Како, кога целата иднина си ја замислила со него и наеднаш се' се срушило, во еден ден, во еден миг...?! Како да се продолжи понатака кога во најголемата среќа и заљубеност мора да замине... И не е причината таа далечина, туку целиот живот ќе му се промени... Што би требала да чувствувам? Радост или тага? Знаев дека толкава среќа не води на добро... Знаев дека нешто силно ќе ме тресне од земја. Таман кога се' се среди... Девојки, кога сте најсреќни, ставете барем едно мало камче во чевлите, бар тоа да ви смета за да знаете дека не е се' совршено... Денес сум многу, премногу тажна ;(

9. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е здодевно...Сакам нешто да правам ама не знам што......времето е никакво, само што не заврнало дожд...ете така само си чмаам на нет колку да ми помине времето :?:

10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.349
    Допаѓања:
    5.900
    Сакам да кажам...

СДК колку е само поубаво кога наместо во овој екран, кој има бои во позадина, ќе се одвлечкам до прозорецот кој е само на два чекори од мене и ќе ги погледнам убавините и боите кои ни ги дава природата. Кога ќе им кажам да погледнат низ прозорецот за да ги видат боите, ме прават забегана. Па, да многу јасно. Се спие до 16 часот, се станува од кревет, право на ручек и потоа пред компјутер и се излегува во 22 часот и се гледа во уличните светилки. Ма на кого ли му се обраќам јас, подобро ми е кога се чувам во себе и не го пуштам да излезе. Ги гледам боите кои се наоѓаат на терасата на едни соседи. Ги гледам како се измешани црвената и зелената боја, а врз нивната тереса започнува и од соседот, чии цигли се портокалови.
    Си симнав неколку книги од нет и подоцна ќе почнам да ги читам, а сега уживам во балади.

Катакомба буди спомени името, а? :D

На katakomba24 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК почна досадата :( Како ли ќе го поминам остатоков од денов :?: Најверојатно пред компјутер, изгледа друго решение нема :x
    И да не заборавам да кажам дека викендов супер се одморив, се наполнив со позитивна енергија :D

12. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Најдов нешто интересно
    Штом ќе ја инсталирате HomyFads, веднаш можете да почнете да го креирате вашиот виртуелен гардеробер. Секако, првиот чекор е фотографирање на вашите парчиња облека, за што треба да си одвоите неколку часа од вашето слободно време, но ова е скоро еднократна инвестиција во вашиот подобар имиџ. Не постои ограничување во однос на бројот на парчиња што можете да ги додавате, а бидејќи програмата работи само локално, на вашиот компјутер, разгледувањето низ парчињата облека ќе биде брзо и беспрекорно, дури и ако внесете фотографии со висока резолуција.
    Резултатот од вашата работа, ќе произведе гардеробер кој физички ќе биде поделен на три „полици“. Од левата страна ќе можете да ги прегледувате различните категории со облеки кои сте ги креирале: панталони, капи, накит, чевли… Во средната колона ќе можете да гледате смален приказ од фотографиите со вашата облека, додека десно ќе имате можност за прегледување и за додавање детали за секое парче облека кое го поседувате

и Сдп дали некој ја има користено алатката ? Јас сега ја сметнувам
    еве линк
    http://download.cnet.com/HomyFads-Wardr ... 01587.html

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

СДК ме фати склет , не можам да седам , не знам што да правам . Ќе си земам слушалките и ќе се прошетам до продавница :lol:

На teddybear, la-chicka и 2468 им се допаѓа ова.
  14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.451
    Сакам да кажам...

На денов слободно му давам титула најдосаден ден во мојот живот |(

На teddybear, sweet-cherry, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

сдк дека
    накај 11 мај излага кунг фу панда 2 дел :rock:
    и тоа на 3д!!! :rock:
    това е нешто што не смее да се пропушти :wasntme:

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК пред да оди на работа дечко ми денес, се договорив со најдобриот другар да ми дојде на гости. Арно ама, овој мојов не го сака баш, мислидека другар ми има некои чувства за мене. И отиде мојов, ми дојде другар ми, земав кафе да праам, се размуабетивме, кога звони некој на врата и го гледам се вратил :D
    Ај нема везе, си поседовме, кафе муабет, и му викам после добро бе мајку му, немаш доверба во мене толку? Не, ми вика, ти верувам на тебе, ама да те оставам сама дома со некој кој те гледа така, нема шанси. На него не му верувам. И после падна жежок секс, демек ти си моја, само јас вака можам да те е*ам :D Оф мажи бре еј...

На teddybear и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Песимистот гледа само мрак во тунелот, оптимистот гледа светлина во тунелот, реалистот гледа дека иде воз,а машиновоѓата гледа три идиоти на пруга :rofl: :rofl: :rofl:

На teddybear, Strumfeta93, Glamour и 2 други им се допаѓа ова.
  18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сакам , сакам , сакам тој да е тука , да го тегнам за обравчињата , да го гушкам најсилно , ненаситно да го бакнувам и едно огромно швајцарско чоколадо да јадеме заедно... мхмм па не барам многу бе , ебаго ! :(

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Сестра ми е антиталент за готвење. Од тоа што сите ја бодрат дека од мала готви дека се е убаво, сега мисли дека навистина се е убаво. Па побогу зошто е тој црвен пипер, за да не гледаме дека јадеме вода со зеленчук и месо :D не, не гладна ќе си останам ако она треба постајано да готви, а капак на се, не попушта за да го поправам јас јадењето. Маки си имам.

20. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Јас сум заљубена :inlove: Го сакам. Го сакам не поради тоа што е, туку поради тоа што сум јас кога сум со него. Го сакам со цело мое се. Го сакам толку многу, што речиси го мразам. Посебен е. Прави да се чувствувам посебно. Свршено. Како да сум најпривлечното суштество на светот. Го сакам начинот на кој искажува чувства. Толку срамежливо, романтично, невино, со голема доза на хумор, со внимание, беспрекорно. Убаво е кога после лошиот ден, постои причина за насмевка и сјај во очите. Убаво е некој да те ислуша, па макар и да ја кажуваш најбаналната работа. Убаво е кога се чувствуваш сигурно, кога знаеш дека има некој таму што те сака. Ме исполнува, ме мотивира... Чудно е колку многу работи можат да се променат со времето, иако од ден на ден не се менува ништо. Би направила се за да биде среќен. Го сакам само за мене, сакам да сум личноста на која мисли пред да заспие, и причина поради која се буди. Може да се сомнева во било што, и дека земјата се врти, и дека ѕвездите светат, и дека вистината е лага, и дека во 2012 ќе се случи апокалипса :lol: но никогаш да не се сомнева во мојата љубов. :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.