Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле леле :sweat:
    од ова нетов страв да те фати :!:
    кога го видов тоа мало и страшно делче од филмот за трговија со луге прв дел, ми доагаше од прозорец да скокнам-од страв :worried:
    може и преку барањето работа и жртва на простутуција да станеш или полошо дел од синџирот на бело робје-или трговија со луге-додека се освестиш поминал возот :puke:
    леле ама ми е страв :worried:

2. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Морам да купам бел креон за очи. :inlove:
    Божееее колку убава слика видов. Облик на очите како мојот. Бела сенка, туш и бел креон внатре во окото. Очите така нашминкани изгледаат покрупни, а баш тоа е тоа што ми се допаѓа.
    Имам јас еден бел креон од Орифлејм ама за ништо не го бива.
    Следно што ќе купам е дефинитивно бел креон! Ма уште утре ќе го купам! :inlove:

3. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Дај сликата да видиме :)

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Она што кај другите ти смета и не ти чини....барај го кај себе, го поседуваш.

Немој да сте ми бришеле постов :devil: , зашто е лично мој став или мислење како сакате.

На katakomba24, la-chicka и Srekicka им се допаѓа ова.
  5. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Не ја зачував, а ако ја барам многу време ќе изгубам.
    Како и да е сликата е мнооогу слична на оваа.

На Hova и Tinker-Bell им се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

And I miss you,
    Like the deserts miss the rain.... :rock:

На la-chicka и teddybear им се допаѓа ова.
  7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Луѓево премногу сериозно ги сфаќаат работите што секојдневно им се случуваат на нив и околу нив и се си земаат при срце. За секоја ситница паѓаат во несвест, даа... се е толку многу трагично |(
    Отворете ги очите, свртете се околу себе и погледнете во себе.. што е она што ви недостига за да бидете среќни.. ништо така? - Самото ваше постоење на овој свет е само по себе доволно за да бидете среќни, правете го она што ви се допаѓа, она што го сакате, она што ве прави среќни, другите работи оставете ги на страна. На проблемите ќе им се насмеете во лице - со тоа веќе пола проблем е решен, и да, еурека! Не постои проблем што неможе да се реши, зошто да се нервираме поради тоа?
    Ослободете го авантуристот во вас.
    Премногу грижи ве опседнуваат за толку безначајни и крајно непотребни нешта.
    Само напред, гордо, извадете ја таа прекрасна насмевка што ја криете.
    Доста е замарање со непотребни работи, ајде малку да живееме како што сакаме!

А јас, јас сум пресреќна кога на било каков начин ќе помогнам некому, кога ќе му изнудам дури и најмала насмевка, јас го правам она што ме исполнува, секој ден за мене е нов ден во кој не ги носам вчерашните ипресии ниту ковам планови за утрешниот ден, јас одам кај што ќе ме дувне ветерот, јас го живеам секој ден со полн здив, исто како да ми е последен.
    Јас не обрнувам внимание на небитните личности, јас ги сакам сите :inlove:
    Јас сакам да уживам во природата, да им се радувам на верверичките покрај факултетот, да му се смеам на сонцето, да му се мрштам на дождот.

Секој ден е нов ден, започнете го без грижи за она што било вчера и за она што ќе биде денес!
    На поразите погледнете со насмевка, на луѓето кои ве поразиле најсмејте им се во лице, вие сте подобри, вие ќе бидете подобри, ништо не е толку страшно и сериозно како што се чини на прв поглед, се поминува во овој живот така и тоа.
    Секој ден е нов почеток, од вас зависи дали вечерта ќе си легнете со насмевка или нарвозни или ќе ја натопите перницата со солзи!
    И секако утрото пак носи нови надежи, нови соништа, нови нешта... :inlove:

На Angelche, Marilyn-Monroe, katakomba24 и 11 други им се допаѓа ова.
  8. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

За ништо не вреди да се нервираш!
    Ако имаш проблем и можеш да го решиш, не се нервирај туку реши го! А ако пак имаш проблем и не можеш да го решиш, воопшто не вреди да се нервираш бидејќи и онака не можеш да го решиш! ;) ;)

9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Како што само ти знаеш да ме расплачеш, така ти само знаеш и најубаво да ме насмееш :D . Сите имаат кавги имаме и ние, и мило ми е што ги решивме несогласувањата! Те сакам највеќе на свет, и покрај се!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    И убаво да спиеш!!! :)

10. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Знаааааааам дека си тииииииииииииииииииии,кога викам АЛООООООООООООООООООООО :mp:

Се заебавам бе , цел ден никој не ми звонал.
    И немора , топ ми е... :rock:

Прикачени фајлови:

• Snoop-Dogg.jpg
      Snoop-Dogg.jpg
      Големина на фајлот:
      53,3 KB
      Прегледи:
      329
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам. Си го сакам факултетот. Си ја сакам струката. Сакам да им помагам на другите. Сакам кога сум во бело. Сакам кога сакам. Си се сакам себеси. Ги сакам сите. Ја сакам природата. Го сакам небото. Сакам да си седам на тераса и да уживам. Сакам да јадам похован кашкавал. Сакам да пијам црвено вино. Го сакам животот. Сакам да летам. Сакам кога сум среќна. Ве сакам вас. Сакам да не забегувам. Сакам да нема болести. Го сакам него. Сакам да читам. Сакам да нема питачи. Сакам мир. Сакам топлина и хармонија. Сакам да се смеам. Сакам да пеам иако не знам. Сакам дожд. Сакам студ зашто ја сакам топлината кога ќе се завиткам во кебе пак на мојата тераса. Сакам деца. Сакам искреност. Сакам почитување. Сакам гушкање. Сакам се.

На marama, Rozich, Theodora и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сдк ма какво спиење додека маж ми се мучи на терен.. Ајде Новак победи више, ми се спие знаеш? :lol:
    Доволен е фактот што трите порази годинава на федерер му се од тебе, ама ај победи си да бидеш прв тенисер без пораз до крај на Индијан Велс хихихихи :)
    Уште да не чита тука Џокович и супер ќе беше :rofl:
    Сдк 2 отидов јас да догледам тенис и на спиење, феминки гуд најт! :) :*

Едит: Идемооооооооооо Нолеееееееее :rofl: :rofl: :rofl:
    Ааааа значи како се радува срцеее
    4:6 6:3 6:2 јеееј :rock:

14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Тетовирање е закажано, Симоне израдувај ме оххх! Нестрплива сум! :inlove:

15. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека чорба е се !! и тастатурава е чорба и пенџерево е чорба ! Се е чорбаа!!!
    ааа ми се јаде чорба со кокош !

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

... во поголем дел јас сум збунета... :^)

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Доооооооооооооооооооооброооооооооооооо утроооооооооооо Македооооооонијооооооооо !!!!
    8.17 минути, а вие сеуште спиете? Ајде дигајте (се на) нозе, бидете (ре)продуктивни !

Да не тупам, денес сум преокупирана, се надевам сите работи од to do листата ќе ги завршам.

Имајте убав ден.

http://www.youtube.com/watch?v=KgShWrEkq2s

18. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Мислев дека не е нешто во ред со мене , дека имам вишок килограми ,загрижена бев бидејќи не ми чинат фармерките кои си ги купив пред 1 месец ....

И најпосле сватив [​IMG]
    Едноставно сум премногу секси за да ме собере во нив 8) :D

На Hipica, blond и enca.69 им се допаѓа ова.
  19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Мислењето на Мимс ме врати неколку месеци наназад кога навистина и за жал поради такви непотребни работи и нервози јас се онесвестив. Да. Но тоа можеби беше единствениот начин да сфатам како треба да го водам мојот живот. Да, понекогаш заспивам насмеана, понекогаш изнервирана, многу ретко расплакана. Знам дека тоа не вреди. Затоа тоа го правам кога сум сама и никој не ме гледа. Ниту кога се смеам, нути кога се нервирам, ниту кога плачам. Во последниве денови ја чувствувам мојата промена. Новата Катакомба. Се дружам со непријателите. Се дружам со „непознати“ личности. Правам нешта кои истовремено ги сакам ... и ги мразам. Едноставно морам така. Заради менталитетот. Но најчесто сум насмеана. Тоа им помага на моите пријатели и ги бодри на моите непријатели. Дури и ми завидуваат кога сум насмеана. Не сум дозволила да ме видат во поинакво издание. Не сакам да ме видат во тоа издание. Нема да ја отворам мојата рана. Нема да дозволам да ја запознаат мојата слаба страна. Не ми беше ова смислата на тоа што сакав да го кажам пред да го прочитам тоа мислење но ете ме инспирира малку да си олеснам на душичката. Тоа што сакав да го кажам е дека конечно после една недела падна... И да. Што туку прочитав една прекрасна книга. Останав без зборови. Толку од мене. Имајте убав почеток на неделата која Ви претстои... И Драги Феминки... Смејте се. :D :angel:

На 2468, karak, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Хеј ју бичеееес :D

Јас се вратив. Санџовезе и Темјаника ми ги заострија сетилата, си ги наполнив батериите и сега сум... ready to take off....
    Него..Шо биде со темана со дијалектите? Зошто е заклучена? Сакав и јас да ви кажам како се вика што се вика и зошто.. на КрушевСКИ....?!?!?!?!

Ај отклучете ја.
    Ај имајте убав ден.
    Ај со здравје.
    Ај пријатно.

ПС.. Сеа читам..АДМИНИСТРАЦИЈАВА малце на Прозак да ја ставиме, да се олабават... :D Дечки, ај ако може да се забавуваме на форумов..а? Доста ми е од администрација во риал лајф...
    Мислам... АЛО :rofl: :rofl: :rofl: лош е тој филм :rofl:

На Strumfeta93, julie77, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.