Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Сакам да кажам...

СДК не ми се верува какви све луѓе постојат :x
    Yawn на профил ставила ФБ линк,и нели пусто женско ај да погледам :)
    Кога гледам девојкава си става статуси кои се превземени од девојки тука :o
    На Hipica уникатната мисла како прво ќе ја најде венчаницата на својот живот а попатно мажот
    На МIMS-89 последниот пост од СДК
    Мислам стварно како живеат така китејќи се со туѓи перја :fubar:
    Не ми беше намерата да изигравам тужи баба ама едноставно ме нервираат вакви изопачени личности

На la-chicka, mims-89 и spellbound им се допаѓа ова.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

^ Потврдувам, и јас забележав.

Сакам да кажам дека ми е убаво. Добар период. Не се нервирам, си кулирам, и право да ви кажам закон било вака :rock:

3. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

Денеска сум во чудна фаза. Станав сабајле дури во 6 за да јадам и да одам на училиште а неможев очи да отворам ни кафето не ме разбуди. Уштте не бев расонета ни на 2-ри час кога ме испрашаа по ликовно!. Е по тоа учиме и оваа генерација. Цели лекции по 3 страни долги! Убаво е да се има општо знаење ама што е многу многу е! Добро е што професорот не бара многу.После писмена германски што едвај ја завршив не заради тоа што незнаев туку заради тоа што ми се слоши. Незнам дали е од времето или од делот од месецот па си дојдов дома. Се ослободив таму и од 12:20 до 14:00 спиев :) . Е тоа ми дојде добро. После на очно отидов. Па кога си седна на интернетот и не стана а треба да учам. Ме мрзе, и јас можам тоа да го кажам. Веќе не ми е гајле кога си поминуват така а јас се мачам. И така јас си седам пред мене кутија еурокрем (нешто напад за благо ме фана половина го изедов :D ) И така сега сум во вакво расположение. И велам нека одат по ѓаволите сите што не ме сакат не ми треба што сакаат нека си прават кај сакат нека одат. Не вредат за моите живци.
    http://www.youtube.com/watch?v=QJ0yXd_AS2I
    И веќе нека си одат по ѓаволите нема веќе да ме искористуваат. Сите RedRose ова, RedRose тоа, а кога мене ми треба помош само пар души помагат. Епа нема виќе. И јас имам чуства и јас сум човек да ти се сневиде. Ако сакаш некој потрчко да ти биде најди си некој друг.
    http://www.youtube.com/watch?v=DvWKAfruwN4 Омилените песни (во постот) си ги слушам на цел глас и или сум на бирото или на креветот седната. Сакам да дојде петок да се наспијам. [​IMG]

И за крај само ќе кажам. I don't care what you think. I ROCK! :rock:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

хаххаха да ти кажам мене ме изнасмеја ова
    ете видиш ќе си направиш и ти профил и ќе бараш туѓи статуси
    од кај знаеш може и слики ќе те бендисаат туѓи да и нивните ќе ги ставиш како твои
    хахах ова е трагедија баш како приказнана видела жабата на коњот му ставаат потковици па ја дигнала и она ногата

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк некои песни кажуваат многу повеке од колку што треба :)
    А да криво ми е што си ги запоставуваме македонските песни а толку многу убави ги има :|
    http://www.youtube.com/watch?v=tdeUKcDY ... re=related

6. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека...уфф тешко е да кажам ама како што тргнав да пичувам ми олесни па ќе продолжам сакам да престанам јас да бидам таа која мора да биде сериозната,одговорната да ги средувам проблемите МИ СЕ СМАЧИ :swear:

7. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Сакам да кажам...

сдк Колку е само ова вистинито :)

На la-chicka, 2468, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.484
    Сакам да кажам...

леле па место сеа да стаи слика пишала па немам ништо против македонските производи али овие ми се докажано најдобри..
    Ај идам да јадам се изнервирав :fubar:

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Мене профилов лажен ми делува некако :?: Како да ги зела сликиве од бугарка ,или некоја од странство :^)

10. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

и јас го гледав профилот и прво милев дека е лажен ама не е е видете во врска е има ставено роднини само не ми е јасно како така целосно го оставила одклучен??

11. sharliz

sharliz Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

Мн се изнервирав пред малку... веќе неколку пати се има случено... вака имам 56kg висока сум 164cm, порано имав 52,53kg највише 55kg... и сеа сум ете неколку килца попраена носам фармерки без еластин 28-ка, сакам уште 3-4kg да подослабам ама не сум дебела... и неколку вечери по ред таткото на мојот сопруг пошто заедно живејме... само ем гледа колку јадам и ми дава коментари ааа демек го изеде правос вака слабејш ова она... и на машми го сска... а јас брзо јадам... и сеа имав напраено штрудла со јаболка и пак даде коментар демек зачуден колку брзо сум го изела парчето.... и вика а вака жена ти слабејт.... и му вратив јас дека човек ко ќе јаде не треба да му се коментира... и дека јас додека не соочам дека сум “дебела“ никој немојт да ми помогнит во слабеење.... и машми дојде во соба демек како се понашаш со таков тон му се обраќаш на тато... му викам ти мојш да му речиш ама ДРУГ НЕ... кажете дали сум во право???
    [mod-kirilica:2qsrra1e][/mod-kirilica:2qsrra1e]

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Сонце,такви се тие,остави,нека си зборат...игнорирај,зошто можеш само проблеми со маж ти да имаш,ништо повеќе.Ти си знаеш како јадеш,ти си знаеш дека не си дебела,а исто и на маж ти не верувам дека му смета :lol: Игнорирај само,старци се сепак. ;)

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Да,видов и во друга тема нејзини слики,океј е,изгледа не е лажен...Други коментари имам,ама ај,ќе си премолчам :)

14. sharliz

sharliz Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

aaa starci a znajt da sarat so ocine po zeni i da kazvit umoj...so ne si ja kontrolirat zenamu so e cel den zakacena na fb i doma niso en pofakat i ne cistit se namene cekat....i se debelit samo sedit na pc i jajt....fffffffffff gi mrazammmmm
    [mod-kirilica:3vsu5jrd][/mod-kirilica:3vsu5jrd]

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Па затоа ти викам...што лошо и да кажеш за нив,само караници ќе ти донесе.Знам,те нервира многу,ама паѓаш на нивни провокации,тие само тоа го сакаат...Наместо да се нервираш,разлистај си некое списание,батали ги :D

16. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Девојки што и се запнавте толку на Yawn? Ако ве иритира нешто едноставно премолчете или не и го отварајте профилот. Гледате дека таа и самата не се замара, па што има ние да се замараме. И јас го отворив и ги разгледав сликите, коментарите си ги задржав за себе. ;) ;) ;)

Патем, што убава вечер беше ова :hai:

На teddybear и yawn им се допаѓа ова.
  17. sharliz

sharliz Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

јас не се искарав...а и по природа сум лицност која не влага во конфликти...ама во последно време типот си зема за право да си се понасат со мене кој тој да се гризит за мене појке од јас сама себе...и вецерва морав една контра реплика зс преку гла ми е!!!

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк малку да не претеравте бре девојчики со yawn ??
    Едит : Фби ме претркала :D Срам те било :!: :D Ама сепак не си го бришам мислењето :) :P За инат на комшиите :rofl:

Па јас одамна приметив дека си има фб ставено и ја видов па никомму ништо ... не сум ни кажала нит ништо. И јас многу пати ќе и пишам лп на некоја форумџика дека ќе и украдам дел од мислење и поштено си крадам :D ... не се китам со туѓи перја туку ми се допаѓало и сум си го ставила како потпис или статус сеедно. Може девојката си им кажала дека ќе превземе од нивното мислење. И мене неколку пати ми пишале дека ќе украдат од мое мислење па мене ми е убаво. Тоа значи дека им се допаѓа она што сум го напишала. Мислам дека не е толкав проблем па до толку да се наострите. ;)

Не превртувајте очи ве гледам :lol: јас ова добронамерно го кажав. :)

На Neytiri, yawn и FBI им се допаѓа ова.
  19. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Чао компјутерче. :hai:

Јас решив да те напуштам :)
    Ова ми е новата " мисија ".
    Да видам колкав ке ми е рекордот :wasntme:

Да знаеш, ич нема да ми фалиш
    Ама ќе ми фалат луѓето во тебе ;(

Ако не земам некој ден да ми те сокршам, па да излезат веќе тие на слобода, да си дојдам кај мене на гости, јас Пинк да не се викам ;(

Епа дечки, се впуштам јас во оваа мисија наречена "живот без компјутер". :P
    Причина?
    Епа нема некоја посебна... :?:
    освен ослабнатите оценки, родителска, крај на училишната година, викањата на родителите..
    Ама не е тоа, ништо .
    Ќе се среди, знам. ;)
    Ајт со здравје

Се читкаме наскоро.
    ако земам да пишам, да ме падите од форумот, ако треба и банирајте ме :D
    :*

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека никогаш во животот не помислував дека волку би можел да горчи и пече спреј. :x
    ОД-ВРАТ-НО! Рамно на самоубиство е десет дена, два пати дневно да шприцам од чудово. Се мислам полна уста ми е пчели. |( Утре треба да станам во 6 бидејќи ќе ми треба пола час да се кандисам да шприцнам.
    Веќе е половина час до полноќ, а јас книгава ја ставам те лево на подот, те горе на биро, те врз телевизор, те ќе пребројам колку лекции треба да научам. :D
    Одам барем паметно да го истрошам тоа малку што остана од вторников, останете ми со здравје без делења, двоења, мрчење и сл. ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=jgcNqSZKTP4
    Колку и да се мразиме, внатре сме исти. ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.