Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabill'alamin (Oooohh)
    We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
    Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabiil'alamin (Oooohh)
    We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
    -oва од лириксот

http://www.youtube.com/watch?v=bcuAw77J8_Y
    Аrab money dance!
    Јес да си изгледам малку налудничаво кога ќе мафтам со рацете де лево,де десно,ама ми дава
    позитивна енергија што најмногу ми треба во моментов.

Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude. -Thomas Jefferson
    Го сакам.

2. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... па мене бе женишта мили, дечко да ме одбие за секс... абе ке го фрлам од 7-ми и ич да не ми чуе.

Не. :!:

Ке му го залепам за тестиси, па наредно да си најде некоја кај што ке може комплет да го користи, да не се одлепува никако... а таква да не најде освен ако не е висококористен апарат.

Море ке го кастрирам па ке го фрлам на кучињана. :fubar:

Ај почетно вака ке си види тој. :!:

http://www.youtube.com/watch?v=kyNxDfjq ... r_embedded

На Dushica-sk и Srekicka им се допаѓа ова.
  3. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Продавам куќа во Јапонија,има поминато само 10 километри :D

4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

WTF??? :^)
    Како можеш да се зафркаваш со такви работи? Како може да ти е смешно ова?
    http://photos.adsun.in/files/2011/03/Mother-Child-Dead-Tsunami-Japan-Sad-News.jpg
    http://thefrontieratgrace.files.wordpress.com/2011/03/20110318_japan-slide-qvh5-jumbo1.jpg

редактирам: ти препорачувам да ги видиш сликите!

На Sharlott, la-chicka, anastasijaki и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    На Marilyn-Monroe и MacaLove им се допаѓа ова.
  6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Ако дечко ви нема стомак со "плочки" веднаш да му купите вакво

:D :rofl: :rofl: :rofl:

Стомак со "плочки" за миг

Додатокот "Ab-Hancer" е како создаден за оние кои сакаат "плочки" на стомакот, а за тоа да не мораат да вежбаат.

"Драстично го подобрувате својот изглед и добивате "плочки" на стомакот за само неколку секунди.

Девојките ќе ве обожаваат", се наведува во духовитата реклама за додатокот кој, секако, не служи за "сериозно" вежбање.

"Ab-Hancer" е всушност пластична рамка во форма на "исклесани" мускули, која се врзува околу струкот.

Таа за миг ќе го претвори вашето "салце" на стомакот во препознатливите плочки, ако го носите под блузата.

Рекламата за "Ab-Hancer" стана вистински хит на интернет, но затоа што никаде не е спомената цената или можноста за купување на производот, веројатно станува збор за шега.

Шега или вистина, интернет "општеството" овој производ веќе го окарактеризира како еден од најглупавите изуми во историјата на човекот.

:D Што уште нема да видам :D
    превземено од зазабава

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.677
    На NelChe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sharlott

Sharlott Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

Навистина, не шегувајте се со Јапонија :(

9. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

7.19 минути. Не спиев цела ноќ. Имам еден тон за учење. Нема да стигнам да научам, знам. Пари немам, се си сјебав викендот. И не ги жалам бе!! Убо си поминав, најпренајубо. А, да и машината за перење цркна. Си бучи, си бучи и оп....не бучи поќе. Убавини, мини езерце во сопствениот стан на 3ти спрат, уште по едно пајче да ни даваа перфекс тоалетна кога ќе купувавме и таман ќе бевме. Лежалката на сред купатило, сијалица од 250 вати, шлапкам заносно со ноџињата во езерцето, пајчето прави атмосфера околу мене, во едната рака маркер, во другата книгште. Е така се учи, бре! Да оставам мајтапот на страна, преѓе гледав реклама за Панада домот за стари лица.....еееее мир,зелено, тишина, масажи и пензионери околу тебе. Е, таму сериозно има атмосфера за учење, онака дури и да му позавидов на пензионерите таму.

Ако не ми стигнат пари на сметка денес, го обравме бостанот. Ќе треба доброволни прилози да собирам. И то за цигари бе....лошо ми е, а? Ај, забегав јас што забегав, вие останете ми со здравје....и учете си навреме, не вака ко мене ..... и не се чаламете многу по кафичи за викенд, ко мене....

10. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

И фраерка си сега, што се смееш на туѓуте несреќни судбини! :|

11. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Се јаделе крофни кога стигале ластовичките. И јас така се впуштив вчера во лезет и си кснав една, па две па три... Не бидна да видам ластовичка али во моментот кога ќе качам некое килце, ете ти сонце, пролет.
    Се жртвував за дијаспората од ластовички...И боље за нив да се вратат што побрзо! :D

Ве поздравуваат моите лелеави лав хендлс...Ако знаете како да ги стопам, обратете ми се, порфавор.

12. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

СДК добро утро на сите феминки!
    Имајте убав ден!
    Тие што имаат колоквиуми со лесно нека ни е! :*

13. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сдк во 9 и 40 треба да бидам во школо... Ама и онака нема да стигнам пошто денес нашиот прекрасен град е во хаооос! :lol:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК го извадив забиштето наречено умник. Огромен бил он бе :D :) И Господ да му даде здравје на стоматологот, повеќе ме болеше анестезијата кога ми ја боцна, отколку кога забот го извади. :bow: :clap: мајсторе!

На Strumfeta93, Marilyn-Monroe и ciribiribela им се допаѓа ова.
  15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

„Call me beautiful to my face„ утрински сум во Нарцис олмајти фазон!
    http://www.youtube.com/watch?v=uTNlHRx4riE

За сите што денес ќе се обидат да ме изнервираат упатувам смајли што ги покрива ушите со раце и си свирка, а пак за поупорните ова ]:) ама со кренат среден прст.
    Мене ми се многу мили циниците, бидејќи кога ќе загребеш под површина излегуваат најчесто прекраснотии од личности. Слично како што златните Буда скулптури ги премачкувале со кал за да ги сочуваат од крадците.
    А оние навидум предобри и прељубезни луѓе ми се аларм за бегство, секогаш имаат толку потреба да наметнуваат нешто свое и само бараат нешто онака со милно гласче и :wasntme: ваков изглед, и иако навидум сконцентрирано слушаат мислат само на себе. Потпишувам со двете раце за ова.
    Доволно беше мудрости за денес одам јас да се расфрлам со моето денсачко умеЌе низ собава утрински и да си се сакам себеси посесивно :inlove: !

На bravegirl, bittersweet, Marilyn-Monroe и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.113
    Допаѓања:
    5.231
    Сакам да кажам...

не ми се оди на полагање
    ааааааааа ;( ;(

17. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се пие јогурт, ама ме мрзи да идам да си купам :lol:

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Да кажам, многу сум чудна денес. Да ги тргнев огромните мува очила кои ми ги покриваат очиве луѓето ќе се чудеа. Живот је чудо! Се смеам а солзи ми течат. А немам ПМС!
    Ах алергијо многу ме правиш чудна :)

А се цепам ко скината чорапа, кажи речи ко компир. Кербер со две глави не е зафрканција, тоа само кај мене го има. Третата се бара но не мора да се најде. Две се сосема доволни :)
    А и хобитиве нешто забушаваат. Ги пратив да и однесат среќа на една девојка они заглавиле на ракија некаде по пат! Па мислим да није фер!
    Дечки ај фокусирајте се.

Како и да е, уште еден прекрасен ден. Нит мува ме лази, нит пчела ми брмчи. Прекрстени нозе, црна хулахопка со ситен дезен, малку бучен ѓердан, жешко еспресо, колачиња со житарици и Charlotte Gainsbourg.

Tel que tu es. Telle que je suis.

Et moi, je suis....абе чудна сум! Ама задоволно насмеана. За првото ми е гајле. Уште помалку кога ја слушам оваа прекраснотија од ќерка, глумица, личност 8)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  19. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.376
    Допаѓања:
    47.569
    Сакам да кажам...

Ќе испукам..се чувствувам како балон, огромна...неможам веќе зошто не доаѓа :worried: мака ми е,уффф.
    Станав уште во 7 а баш денес не сум на школо и можев да одспијам,ама рашенета со ококорени очи а бре како да сум спиела незнам колку...и читав до сега ги голтав страните абе каква добра книга, па и сонцето уште рано така ми ја осветли собата,абе милина.
    И уште нешто ци*ките ми се огромни,болат ли болат како да носам пуш пуш пуш ап, така се чувствувавам...ми доцни до, кога ќе ме мачат ;(

20. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК имаме детектив на форумов :D :D
    И ми се закани дека ќе ме разоткрие...и мене.... :rofl: :rofl:
    т.е затоа сум реагирала....од страв дека и мене ќе ме провали дека целата сум лажна....
    Вие што ме имате на фб...внимавајте и тој е лажен ;) :rofl:
    СДК 2 Хев а најс деј форумџики мои мили....

На Strumfeta93 и Neytiri им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.