Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Значи не претерувај, не ми се верува као може да ги извртуваш работите во своја корист, ц ц ц

2. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК некој одбрал погрешен старт за овој прекрасен ден! Уживајте бе луѓе, колку е само убаво и топло, пролетно и раздвижено, цветно и љубовно :inlove: Љубовно :^) Ооооууу неее! Ми се осветли филмот! Комуникацијата со дечко ми ми е сведена на чисто службено, нема мило,срце,бебушче,сакам те,ми недостигаш...Нема бе, од сабајле добив само едно ,,кога стана? (со намуртен глас),, А очекував порака, онаква смирувачка порака... Ама нема! ;(
    Важно пролет е и ќе си ги облечам новите чевлички,новото кошуле и новото џемепрче кои го чекаа овој топол ден за да ги носам! :P

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК сешто има на светов :)

И сакам уште да кажам дека форумов не го користам за да се правам паметна или за да стекнам популарност, или да се докажувам во нешто.
    Бројот на мислења не ми е важен, секојдневно сум тука, а пишувам само кога имам што да кажам.

Го користам форуов само за информирање, за советување, НИКАКО за да си лечам фрустрации, за да се карам и навредувам (како што некои тоа го прават).

Крајно сум разочарана од однсувањето на некои луѓе кои се мешаат кајшто не им е место само за да стекнат популарност, или незнам зашто...

Ах да, и од некултурата...

4. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сакам да кажам...

Прекрасен ден. Уште да не морав и денес да одам на училиште и се ќе беше 10ка.
    Како и да е ќе го искористам максимално. Нема да се замарам со личности кои не можат ни со нула да се множат, задоволство не му давам повеќе на никој да ми упропастува ден :) ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=PXO3gKfOUN8 :)

5. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Значи многу се нервирам кога ќе видам на Фејсбук статуси со Фемина цитати.... |(

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Ми припаѓа честа официјално да и кажам WELCOME на пролетта.
    Па кај си мааа, допекавме за тебе. Вештерка, уште се крие... :fubar:
    Дојде што дојде, добре дојде, ке те погледаме малку, иако знаеш дека не си финалниот производ. :wasntme: И умна да си, јасно? :fubar:

Драги феминки, надвор е пролет, живи сме. Оу јеа! 8) Еве ви нешто светско, а наше за добар почеток на пролетта. :inlove:

На бога камења не сме фрлале,
    Од други повеќе не сме грешеле,
    Со една надеж за трошка љубов
    За малку среќа живееме.
    Песни стихови, цели фермани,
    Ноќи неспани, солзи солени,
    Со една надеж за трошка љубов
    За малку среќа живееме.
    Чукни во дрво, вистина е
    Надвор е пролет, живи сме.
    Чукни во дрво, чукни три пати
    Заедно да сме, јас и ти.
    Како дечиња, во кревет гушнати,
    Не стануваме, а веќе пладне е
    Тоа е ова, ова е тоа
    Тоа е тоа, тоа е се.

http://www.youtube.com/watch?v=b7VnwC3RZWg

На Theodora, hallookitty, marama и 6 други им се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

I: Големо чудо , ако некоја напишала на фејсглуп статус од Фемина !!
    Да , и мене ме нервира глумење курназ на туѓ грб , но побогу , виртуелност е ова. Крај краева, секој има право да пишува што сака. Чим си објавил нешто на интернет , очекувај некој да го копира за да се здобие со што повеќе лајкови ;)
    Дали јас сум неоргинална што пред саат време ја објавив "Чукни во дрво" ? Да , сигурно.
    II : Реков мрзам глумење курназ. Да , многу! Ама не во виртуелност, туку онака во живо. Не сакам да звучам самобендисана , но сепак мислам дека секој треба да си ги познава соптсвените можности , па и границата. Нели не сме сите исти. Wanna be синдром , сељаци.
    Кој * ти се толкави мускули ? Или пак 260 likes на сликата , а ти на сите им викаш дека си испаднала ГРДА!!!
    Тоа е , демократија.

И да , чинам YAWN беше, видов сте ја нападнале зато шо напишала црн хумор за Јапонија. Добро бе човече , отври http://www.sickipedia.org и види за шо се има црн хумор!!! Сигурно вие сте посовесни што се приклучувате на групи 42545644552 ЗА ПОДДРШКА НА ЈАПОНИЈА.
    Свашта еј.

III : Го сакам :sun:
    "Времето надвор е совршено, токму такво какво што треба да биде , па затоа блумнете "
    Не , ништо не е совршено.
    Но , сепак е прекрасно. Главава ми паѓа за спиење , имам тон обврски but i dont give a fuck :rock:
    Put a little spring in your day :inlove:

Aј јас да си направам нескафе , да си земам нешто за јадење и да испланирам. :smirk:

Have a nice day ladies , get a life and take it easy :f:

На Ema.Sk, teddybear, k.i.m и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Воопшто не е чудно и многу очекувано од неоргинални луѓе што живеат за лајкови и многу јасно е дека е лично право, секој си пишува што сака.....само со тоа сакав да кажам дека мразам неоргинални луѓе. Да имаат 15 години ок, ама за жал ги имаат дупло.

10. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Демократија , сами се залагаме за истата.
    But irony never goes of style.

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Срамота!Која совест ти ја имаш?!Сигурно си ја изгубила негде по пат! :x

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Бездушна, ваква, онаква, јас не можев да не се насмеам кога го видов вицот со Јапонија.
    Ако се насмеам, не значи дека не ми е жал и дека не сум ужасната од катастрофата. А мојата совест тоа го знае.

Првото утринско кафе го направив многу јако, и тоа не само што ме испрати во вц за 15 минути , туку и срцево почна да ми чука со 300 на саат. Како некој зајак рипкам низ дома и се што ќе допрам или се крши или нешто му фали. Таков е денот.
    Одлучив да не се притресувам веќе. Со знаењето што го здобив неделава, одам утре на бојно поле, и колку поени ќе убијам, моја среќа. Само нека помине, па петокот да го дочекам како што е редот.
    Имајте убав ден феминки. :*

На Ema.Sk, marama, Neytiri и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Сега е трагично, а колку само се смеат на хуморот за Чернобил :^) Ама тој не се важи, одамна беше тоа |(

На Ema.Sk, teddybear, k.i.m и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Стварно бе луѓе, и мене ми е многу жал за Јапонците и сум потресена, ама признајте смешен е вицот :lol: Знам дека не е во ред да се смееш на туѓа несреќа, ама не можев да се воздржам кога го прочитав :$

15. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.677
    Сакам да кажам...

зошто за жал?

16. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    503
    Сакам да кажам...

Кога и да ја отворам феминава се нови теми од тазе членови, кои всушност се зачлениле за да добијат одговор на нивното прашање и толку, нигде ги нема.
    Посебно ме иритираат темите и прашањата за пишување на состави, есеи, семинарски... Па побогу деца зошто одите во школо? Очекувате некоја од нас да ви напише? :fubar: А бе времето што го трошите за регистрација и отварање на тема, која патем има наслов Хееееелп или помооооош (чиниш се работи за живот и смрт) земете отворете ги книгите, прочитајте, потрудете се. Да немаше интернет и форуми што ќе правевте? Уф, ептен се изнервирав!
    Сакам да кажам дека имам уште за кажување ама... ај друг пат.

СДк се радувам на пролетнинава. Расцвета кајсијата пред зграда. Одам да и се радувам и да разврзам некој бош муабет со колегите, секако уз добро кафе и 2-3 цигари.

Убав ден жени ;)

17. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

Сдк,внука ми :inlove: ми е на гости од вчера и е вистинско ѓаволче со неполни 3 годинки.Вчера не заспа до 1ч по полноќ,и велам ајде легнувај јас ќе ти читам приказна.Си легна и јас почнав да и читам,а после некое време ми вели ајде сега ти си легни а јас ќе ти читам :D срценце мало.

Сдк,му се радувам на прекрасното сонце,конечно,ајде нека се стопли веќе и да излезам од зимскиот сон.Не дека сакам премногу топло ама барем подобро да се препотувам од жешко отколку да сум настината по цело зимо.

Имајте убав ден девојки :sun:

На teddybear, bittersweet и blond им се допаѓа ова.
  18. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

СДК...Кога кучето ќе ве поздрави кога ќе си дојдете дома и ќе ви се израдува повеќе од сите – момент кој не се купува со пари. :)

На Theodora, Ema.Sk, n.a.t.t.y и 5 други им се допаѓа ова.
  19. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

А ја сакам да кажам дека нешто форумов врие од негативни вибрации... Осеќате ли или само мене така ми се присторува у последно време? Ват`с д проблем грлс?

На srculka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.674
    Сакам да кажам...

СДК на Господ не му било доволно што создал глупави луѓе па им дал уста за да си докажуваат еден на друг кој е поглуп |(

На Ema.Sk, Neytiri, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.