Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Е не сум нормална, при слободна си одев до дома пешки половина час, а не е баш близу онаа глупана клиника, со уште понеспособни доктори. Важното е дека сум алергична на млеко и млечни производи, како ли ќе преживеам без нив? Добро е дур не сум на месо, оти тогаш ЧЕ се убиев :lol:

Одам сега во дворче, ќе пробам на бидам Супергрл :rofl: и да засадам дрвце, барем на кајсија не сум алергична :D

Имајте убав, сончев ден, не го поминувајте внатре греота е. :sun:

На Theodora, Strumfeta93 и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ај сожалете се малце,и пуштете ми среќа за после,правам писмена македонски,и навистина ми треба :wasntme:

Ќе ви вратам на сите што ми дале :rofl: :*

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.376
    Допаѓања:
    47.569
    Сакам да кажам...

Конечно пристигна :whew: :whew: :whew:

4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

Убав почеток на денот. Уште малку, и Ливинг ќе биде професионална "шминкерка" :makeup:
    Ако сакате да ми бидете модели, повелете кај мене, треба да вежбам :D

На sesilija, Phyramide, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Пратена ти е цела среќа, провери си го меилот. :D
    Сакам да кажам дека денов е убав! Не убав, преубав! Сега за сега! Сонцето баш добро ми дојде, - како храна за моиве нежни коски. И така, ме осветли, ми го смени расположението, толку сум ведра, и позитивна, но пак изгубена и збунета. WTH, I mean...what's going on..
    И Nouvelle Vague, се прекрасни! Така да знаете. :!:
    Уникатни!
    Отидов јас да шеткам.
    Бај бај лејдис.
    :f: :sun:

На MacaLove, teddybear, 1209 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК јас само да ве ѕирнам што прајте, како сте, и одам да се наполнам со сончева енергија, а после тоа во поход 8) :sun: :f:
    И да ве почастам со нешто добро на добриов ден :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=xXyePKr3t28

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

:call:

и ај сеа, шо да кажам? :rofl:

8. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

Ах, Дејзиии :D

CSI детектив не ми е рамен :rofl:

:inlove: :*

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк значи кога нешто се чека и кога се има некоја обврска не ми се доседува никако...
    Седам и ништо не правам само чекам времето да мине и палам патики на фризер :makeup: да средам овоа моето гнездо на главата и ондаааа на сликање...Па да видам што слика ќе излезе за на табло |( не напнаа овие од школо веќе околу се ова :talk:
    btw ви текнува дека пред некое време :o: сите кукавме за сонце :sun: ,зелена трева,расцветани дрвца :f: шаренило и свежина во воздухот и денот,епа ете ги таквите денови затоа иксористете ги максимално.. ;) :*
    позз женски имајте убав ПРОЛЕТЕН ден, имате прегратки :hug: од Кенди!!!

10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.674
    Сакам да кажам...

СДК дека ужасно ме нервираат некои луѓе. Еј по цел ден да се висело на фејсбук, на секои две минути да се менуваат топици од типот јадам, спијам, пијам. Па добро бе сите јадеме, спиеме и пиеме, ама не гледам причина да го споделувам тоа со 500 луѓе, како да нив многу ги интересира. Ај уште малку фали да пишете и кога одите да мочате |( . Да, да тоа е една група болесници на фесј.

Има и друга група. Луѓе кои очигледно патат од некој комплкс, си мислат дека светот се врти околу нив, а сите ние сме седнале и чекам да видиме што тие ќе напишат. Па ставаат топици во стилот ,,тие што зборуваат за мене и ми зборуваат зад грб, можат слободно да ми го бакнат задникот. Мојот живот е моја работа, затоа помалку трачарите,, или пак ,,некои луѓе излегуваат во град само за да видат што правам јас, и да си обезбедат материјал за трач,,. ОМГ што се нема да видиш и да прочиташ.

И за крај трета група на фејсбук болесници. Е тоа е една група на самобендисани луѓе кои секој ден се зачленуваат во групи ви стилот ,,ги жалам сите што сакаат да бидат како мене, ама неможат,, па после ,, ја сам цура мачка, све мушкарце бацам на под,,. |(

Еееее кај отиде светот. Заклучок - фејсбук е место каде што сите накази и грдосии станаа убавици и шмизли, а сите сељаци станаа најголеми фраери. Ете така :)

На Mistery, Angelche, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

Во цеЛост СЕ СОГЛАСУВАМ
    се доведов во ситуација на деактивација на сопствениот профил заради групите на болесници кои ги спомена, не дека бев зависна од ФБ ама знаев еднаш на 3-4 дена да отворам, највеќе за да видам што има ново кај моите пријатели со кои не сум се видела подолго време.

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Што да се прави, таков е животот! Ништо нема да смениме со тоа што ќе ја удираме главата во ѕид и ќе ги пцуеме сите што ќе ги сретнеме! Едноставно се случува... Се’ што се случува треба да се преброди, да стигнеме до доброто, зашто од лошите работи произлегуваат добрите! :)

На Johny и marama им се допаѓа ова.
  13. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сакам да кажам...

:rofl: Единствен спас е да немаш фејсбук и да си седиш на фемина. И тука некој чат пат ќе те изнервира, ама барем не знаеш дали е убавица, наказа, женско што се претставува како маж или обратно... :lol:

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Расцутеа дрвата, Цутар полека си заминува, а доаѓа Тревен полн со цвеќиња, зеленило, надеж, инспирација и полека јас се разбудив од зимскиот сон. Сакам да сум негде на ливада и да си собирам цвеќиња, да цртам и да ме гали ветре Развигорче, а другата во мене (мрзата) сака само да се излежава и да одмара после долга колоквиумска....

На LivingGlam и marama им се допаѓа ова.
  15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

оние од Силуете мислам навистина НЕ СЕ НОРМАЛНИ,НЕШТО ИМ ФАЛИ-пробен работен период(нема пари, работиш за џабе)од месец дена АКО те повикаат, а ако приметат дека не работиш ко што треба-чао пријатно |(

мислам дека понеарна жена што ја познавам од мојата козметичарка-дефинитивно нема
    (како прееска кога клекна за да го земе садот со восокот, и и се видоа танга гаките-над боди)
    а уште од привиот ден кога ја видов приметив дека ми е љубоморна на тенот,и намерно ме прави поцрвена со депилација од тоа што треба-ПСИХОПАТКА :!:

и на крај е навистина прекрасно да си убава-се чуствуваш весела, срекна полна со позитивна енергија :$, и доволна е само мала промена на изгледот да станеш посрекна :$ (макар што е само фенирање на косата) :) :*

На Johny и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Епа дури денес признавам дека пролетта конечно пристигна :!: . Дефинитовно родена сум за сонце, ме полни позитивна енергија и ме мотивира.... Само тоа сакав да кашам :) имајте убав ден :*

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

Јас.. Јас.. Че си умрам. Дефинитивно.

18. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.346
    На BlueEye и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Немаш интернет, паднати се сите системи, ништо не ти работи, не ти иде компјутерот, немаш ШТО да работиш.
    Што правеле нашите родители на времето? Се прашувам до која мерка станавме зависни од интернетот и од компјутерите?

Ете до таа, што цел ден го поминав шетајќи и седејќи на кафе со колегите и чекавме да ни пуштат абер дека се е веќе во ред.

Безмоќност заради глупост која не ја гледаш се додека не уклучиш компјутер. Жими се го сакам времето на огромните дигитрони и машини за пишување. Рака те боли, те убива ама барем се чуствуваш ко вистински писател, и внимаваш да не правиш толку грешки, затоа што пиши - бриши, мало морген. Само со ИКС како во зборот ТАХИ :D

Продуктивноста на денов кај мене се сведува денес на 0, битно се наполнив со толку убавини, што мислам дека уште малку и ќе почнам да ги подждригнувам, ако не и нешто друго 8)

На Johny, Neytiri, Blanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК испадна дека и не е толку добар денов колку што мислев :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.