Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Перев на рака :fubar:
    А зошто? затоа што не знаев да ги искомбинирам кое со кое оде :swear:
    Окапав ]:)

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе не носам мобилен на школо на секој пола саат ми стигнуваат пораки од фејзбук ги збунував сите .. утре наздравје 3 теста :D we`ll rock :D

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

мислев да си закажам преглед за лузните кои ги имам(за отстранување со ласер) ама аптекарката ме премисли, и ми кажа дека зрачењето било многу опасно , па ми препорача една маст-околу 1300и нешто денари(од цената бев :o ) па ај нешто поевтино, се решив за КОНТРАТУБЕКС :$
    (се надевам дека не згрешив) почнав да се мачкам, па ке видиме(знам дека е потребно време, трпелива сум) :$

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Додека да сфатам јас зошто денов бил толку убав, се стемни.
    И ми требаше потсетник од него. Многу сум муле!
    Почнав да ги заборавам и најубавите дати. :|

Патем, браво за Трендафилка за новата физура, за Теди за тоа што ослабнала и за Бројче едно браво, зошто е доомаќинка. :clap:

На Johny, 2468, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Единствтеното прашање кое ми се врти во глава е шо мислел режисерон кога го правел "Петок 13ти"?
    Јес да сум назадна ко трета сезона Хаус на фокс лајф,ама Ашлинг конечно го надмина стравот од хорор-филмови гледајќи еден тиња *трагикомичнофантастичен* филм.
    Четврти ден меѓу четири ѕида.
    Ова е нешо како подпростор во просторот.
    Некако брзо помина и денов.
    А,сакав толку многу да направам.
    Но,очигледно единствената корисна работа за денес ќе ми биде туширањето.
    http://www.youtube.com/watch?v=aH8xU4kn ... re=related
    Која девојка не би сакала дечкото да и ја испее песнава, па на гитара? Aw<3
    Wonderwall? Не од тебе, не таа песна!

6. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК... денес додека седев дома и учев, од надвор го слушав детскиот џагор. Играа, трчкаа и ме потсетија на моето детство. Колку само ми беше убаво како мало и безгрижно детенце. За ништо не се нервирав и со ништо не се замарав.
    Немавме мобилни телефони, ни компјутери, а сепак знаевме каде можеме да си ги најдеме другарчињата и да си играме. Седевме по дворови со другарките и игравме со барбики. Ги облекувавме и им правевме фризури. Игравме домаќинки и правевме торти и колачи од кал, а како за декорација можеше да се најде некој лист. :lol: Да не заборавам и легендарниот - ЛАСТИК. Колку обожавав да играм ластик. :)
    А исто така,позади зградите, во парковите, се собиравме со другарките и организиравме избор за мис девојка од повеќе згради. :lol: Исто така и натпревари во играње, учевме кореографии и игравме на музика. Нема да ја заборавам 100% те љубам од XXL, цела кореографија на памет ја знаев. Дури и добивме награда со другарките за неа - пакетче смоки и лижавчиња. :lol:
    Навечер се знае, жмурка или граница. Едвај ги чекав овие игри. Машки и женски измешани, се биравме меѓу себе и ако имавме среќа ќе се падневме со симпатијата па заедно ќе бегавме со него. Секогаш сум трчала со сите мои сили, најсилно, за да ме одбере тој во неговата група. И најчесто ме бираше, на моја среќа. :D
    А пак на родендени, се собиравме и игравме "вистина или предизвик". Девојчињата беа повеќе срамежливи па секогаш бираа вистина, а овие машкиве похрабрите бираа предизвик. Нивните другари знае кое девојче им се допаѓа, па ќе им дадеа за предизвик да ја бацат во образ. Лелее какви срамови беа тоа... И двајцата со заруменети образи, демек којзнае што се десило. И следниот ден тема на разговор беше кој кого бацил во образ. :lol:
    А сега ми остана само да запеам: Дејгиди, луди млади години, летнавте... :doh:

На afroditaa, Johny, eki4k2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Веќе саат време го преслушувам овој Чехов и се чудам што всушност сакал да каже писателот.
    Абе златен, џабе ти се толку јазици со таков силен чешки акцент кога ниеден не владееш како што треба.
    А што се смеам и што ми го продолжи животот за неколку месеци минимум, тоа башка! :D

http://www.youtube.com/watch?v=WIlpHDywtTI

Патем, домаќинке Бројче, знам дека си вредна ама па обрати се некој нареден пат на темана со совети за очајни домаќинки, или лично на мене, абе има да ве научам љубов да водите со машината за перење, не само да ја користите :D

Јас ја обожавам, и ептен сакам да брцам валкани алишта во неа. Па кога ќе ги извадам, па то лепо мирише, ма ми иде да подзаиграм валцер во миризливо станче низ кое се распростира свежина од омекнувачот :rock:

Зер гут, зер зер гут! Унд ветр из олсо гут! Ар ју гут? :)

На bittersweet, Johny, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК имам утре тест историја а баш сега не ми се учи :D Aма ајде што ќе правам да се фатам на работа :lol:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Пирамид, кол ми - зиа фун фун - зиа фун фун :D :D :D :D

На Dushica-sk, Johny и Phyramide им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

Норвеге вергабајн...шиштеркесе
    :D
    Пирамидо и мене ми го продолжи животов :rofl:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Кога сакам инстант кам даун ефект ја повикувам не би рекла музиката, тоа повеќе ми е како терапијата на Enya, а следново видео (од 1.17 натака) ме потсети на една слика која за мене е ултимејт перфекшн, во раните утрински саати кога површината на езерото е рамна, а утрото изненадувачки мирно на хоризонтот се спојува езерото, небото и планината и сите имаат сини нијанси кои се преливаат една во друга, тоа е за мене глетка која ме остава без здив за момент и без зборови што е раритет :!: , тоа е слика на парче откинат рај и совршенство при демонстрацијата на моќта на природата која е повеќе од оправдана.

http://www.youtube.com/watch?v=oiFTXckh0zU

Само на крајот би променила во Have a peaceful night, 8) .

На Johny, Phyramide, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу среќна што сум дел од Фемина, бидејќи овде запознав девојки кои навистина вредат, кои се спремни да помогнат без да бараат услуга за возврат, личности кои ми даваат надеж дека таму надвор сеуште постојат ЛУЃЕ :!: , иако треба да ги бараме со лупа во купот вошки, гниди и други ништожни суштества, сепак на крај се наоѓа и по некое бисерче ;)

Овој пост не е случаен, морам јавно да си кажам колку ми е мило на душава и колку е среќна Водолијава во мене дека светот сеуште не е сј*бан до крај. :dance:
    Фала ви, на сите кои имате некаков удел во мојата денешна насмевка.

Ајде бегам

п.с.
    Теодора не е жива ако не го спомне езерото, :lol: значи пуста желба за фалење и доминација, чудо некое |( :D

На Trendafilka, LivingGlam, teddybear и 8 други им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

СДК... убаво е да имаш дечко велешанец де :wasntme: Ама срцки се,стварно.Со тоа интересниот дијалект, можат многу женски скопски срца да освојат,о да да...барем еден моево го освои :lol: :wasntme:

Сакам да живеам во Велес,стварно :lol: Доста ми е од Скопјево,и скопските мачо фраери |(

На eki4k2 и Offspring им се допаѓа ова.
  14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... па мене дечко ПРАСКИЧЕ да ме вика... абе ке го обесам на праска, дури не пушти корени со се неа, па да пружам алишта на него! :fubar:

Е мајката, што му е на народов бе? |(

На broken099, Strumfeta93, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Не знам зошто момцине од другите градови се чудат зошто тука секој си плаќа посебно и како тоа смее девојка да плати? Епа момци еднакви сме, сепак ви благодарам што повеќе ги цените девојкиве од нашиве скопски фраери. Ми е преку глава од момци кои мислат ако имаат кола дека автоматски девојката во истата секунда е нивна. Каде бе момак со тој муабет?

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

Сдк дека некое време ме немаше... и сдк дека се пронаоѓам во овој извадок од Оркански височини. :nod: Како да е пишуван за мене. :wasntme:
    'Секогаш беше многу весела и со немирен дух,јазикот постојано и работеше-пееше,се смееше и ги задеваше оние што не сакаа да го прават истото.Беше дива,немирна-но имаше најубаво око,најслатка насмевка и најлесен чекор во парохијата;и,на крајот на краиштата,верувам дека не мислеше ништо лошо,зошто кога еднаш сериозно ќе се расплачеше,ретко се случуваше да не ви прави друштво во тоа и да ве натера да се смирите и да и простите.'

На ma4o4female и Johny им се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Сакам да и посакам добредојде на Маца во Велес, иако не е официјално де, јас веќе ја претворив во Велешка снаа :rock: И да, сакам да кажам дека ние Велешани сме посебен народ :wasntme: Их, колку сум само заљубена во мојот град, тоа е чудо, ми иде цела тема да му отворам :lol:

На eki4k2 и MacaLove им се допаѓа ова.
  18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Навистина сте посебни,мора да се признае :lol: И да бе,Велес има некоја посебна магија,што прави да го засакаш,многу пооовеќе од главниов град,кој е шит во споредба со вашиот :!: :D

На Offspring и eki4k2 им се допаѓа ова.
  19. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

Чим почнавте да го фалите Велес да си кажам јас дека сум Велешанка.Си го сакам градот и стварно сме посебни од Скопјани,Кавадарчани...итн. има нешто посебно во нас :lol:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Со Лисичаните не се чепка, опасни луѓе се тие 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.