Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Море,дајте нешто од тоа посебното навака :lol:

2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Ко сте запнале со велешани , имам неколку пријатели и стварно убо искуство со нив :)
    Ама секогаш ме ребраат за охридскиов дијалект
    ко шиптар сум зборувала
    :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк...
    Ете тоа ништо повеќе...не бива веќе вака :|

4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека иако нема да пишувам една - две недели (здравствени причини се во прашање), ве читам секогаш кога имам слободно време(го немам баш многу во последно време, ама кога го имам го трошам на фемина) :)

Да се надополнам на постот од Сесиот, и мене ми е многу мило што сум дел од форумов, има прекрасни личности (си знаат тие кои се, му имам кажано), камо да има повеќе луѓе како вас!

И така одам да бубам јас, бидете ми поздравени, се читкаме во блиска иднина! Гушки :hug:

На LivingGlam, teddybear, Neytiri и 4 други им се допаѓа ова.
  5. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

луѓе станав зависна од феминава малку беше фејцбукот сеа и форумов ццц кажујте чаре не е на арно ова :worried:

6. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    На Ema.Sk, Neytiri и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Само ако го поделиш со мене :!: :D

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Леле и јас таква станав,,, бев на пат два дена и не можев да се уклучам...дојдов дома се истуширв и веднаш форумов го отварам...фб одамна баталив ^_^

9. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Оваа сезона ме потсеќа на студентските денови и моите цимерки! редовно секоја вечер ги искористувавме топлите ноќи за долга прошетка и на крај се враќавме дома со по некое пивце (кое ич нејќев да го пијам |( ) или вотка,па и по некое ќесе чипс :D ! И така уморени од шетање се одмаравме со пијенка која стандар завршуваше со муабетото ,,утре не одиме на предавање,, :lol: :lol: :lol:
    Што ли се присетив сега а тие денови, ме фаќа носталгија за тој најубав период од мојот живот!
    СДК дечко ми изрази желба за прошетка :!: За чудо велико посакал пеш да излеземе! Ај да го видам и тоа!

10. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека навистина некогаш неможам да ги сватам македонскиве девојчиња,што идат со шиптари, турци...
    Па зарем од толку убави македонски момчиња они баш у такви се заљубуваат :^) ...или паааккк..друго нешто е во прашање...?!
    Страшно :geek:

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.481
    Сакам да кажам...

Девојките се како утакмици на ливче, ќе ги фатиш 10 ама ЕДНА ќе те заебе за сите пари!
    :rofl: :rofl: :rofl: Е така да си знаат машките :D

На afroditaa, Hipica и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам се се ама на ладно цЕменто седење НЕ !!! :D многу лошо делува. приметувате. или не. :D Ама не е ни битно. Ама многу е битно дека ми се мо*а и спие премногу ама многу повеќе ме мрзи да станам и да се влечкам до вц. :D :D :D Ама јас не сум мрза. Само денес :D

Не не сум таква јас не сум таква јас. Само дрдорам денеска лелееее ... 8) Ајт доста ви кажувам. :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Забележав дека си личам со девојкава од аватаров, ама рано после добри две недели :D Утре ќе проверам со сигурност кога ќе ставам шминка :D

14. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

Умрев од смеење гледајќи ги грешките од серијата „Пријатели“ :rofl: :rofl: Легенди се, посебно Чендлер и Џои :lol: Леле уште се превртувам од смеење, абдоменот ме боли :D

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.481
    Сакам да кажам...

Се регистрира Мујо на Facebook...
    Username: Mujo ; Password: Penis..............
    Password not long enough!
    :rofl: :rofl: :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК.... чекав, чекав и ЕВЕ! Се стопли временцево :sun: Овие денови ќе бидат максимално искористени и нема да дозволам никој да ми ги уништи.
    А ако случајно времево се разболи, ќе си се замислувам Охрид, на патеката од мостот према Горица 1, во стартчиња кај што трчам, а Мајче со ролери покрај мене...НИШТО не може да ги уништи овие денови мои, 'cause it's the age of...
    http://www.youtube.com/watch?v=VZUNvcU93UM
    Ма нееее!!!!!!
    ARIES напаѓа :rock:

Прикачени фајлови:

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК... Многу мразам кога некој има талент или дарба за нешто сеедно, постои нешто што го влече за одредена работа, а незнае да ја искористи. И ете така вечерва си размислував како не сум талентирана за ништо и сум крајно неамбициозна личност. Незнам кого да обвинам, ја барам вината во себе, но на крај сепак ја префрлам на моите родители кои никогаш не се потрудиле да направат човек од мене. Кога како мала сум викала дека не ми се учи, тие не превземале ништо, оставале на мене, затоа и едвај завршив средно образование со судни маки, затоа и моментално не сум на факултет... Не е дека неможам, туку дека се плашам, да не не успејам, незнам од каде толку кукавичлук и неодлучност во животов. За кукавичлукот, вината им ја префрлам на комплексите кои индиректно ми ги створило општеството и сепак вечните виновници - моите родители кои исто како мене биле крајно неамбициозни луѓе... Посебно фалеше да го добијам ударот што го добив, кој дополнително влијаеше и влијае сеуште за жал на мојот углед поради што неможам да излезам со крената глава од дворот понастрана. Порано бев горда на тоа што го поседувам, горда на мојот цврст карактер и одлучност која повеќе ја немам, а сега сето тоа што се случи ја поби мојата самодоверба... Јасно ми е дека сум и ќе бидам никој и ништо и несакам никој да ме сожали за тоа, еве и солза ми капна од мака, испуштам крик колку за да ми е полесно и констатирам дека никогаш, ама никогаш на моето дете нема да му дозволам да стане тоа што сум јас. Моето дете ќе биде се што не сум јас. И ќе биде некој фактор во животов. Ќе му вршам невидено влијание за тоа. Ќе го учам кои се вредностите во животот и што се` се постигнува ако вложува во себе...
    Ете така, ми дојде да се истушам некаде, да кажам што ми лежи и ме гуши, да си ги исфрлам фрустрациите, затоа што точно е дека се фрустрирам кога ќе видам кој се е запишан на факултет, кој ќе биде некој и нешто, а јас... Јас ќе си останам на дното, затоа што за жал, таму ми е најудобно... :|

18. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    На lolyta777, broken099, la-chicka и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Trikson

Trikson Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

...deka na forumov imate clenovi maski sto se predstavuvaat kako zeni...takonazvani shemales... :lol:

20. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Сакам да кажам...

По твојот пост гледам дека си разумна, знаеш да читаш, пишуваш коректно што ми кажува дека си способен потенцијален академски граѓанин.
    Многумина што во средно одговорни и посветени ученици, сега на факултет паѓаат испити затоа што се неиживеани, веројатно касно ги пукна пубертет :^) и обратно, многумина кои не се појавуваа на часови на времето, сега се спортивност од она што беа.
    Нека не те кочи минатото, возраста и сл.
    Братучетките мои на 30 год се запишаа на факултет, имам колешка која има 40 год и супер е жената, се убива од препишување на испити :lol:

Ќе дојдат и твоите 5 минути, go for it
    & think outside the box

На lolyta777, Trendafilka и Offspring им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.