Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    бегам во моето убаво и драго креветче кое би го заменила со ново, некако здрвена станувам наутро. ама ајде до мене е, не е до креветот знам јас . и такаааа девојкиии, бидете ми поздравени, имајте убав сон, сакајте и бидете сакани :inlove:
    ова ептен онака професионален говор беше :lol:
    добра ви ноќ цури одам јас да гледам филмче а во меѓувреме може и ќе си заспијам . кој ме знае, ни самата веќе не се знам :D како и да е... лелеее да, сакам да кажам дека навика ми е ова да го употребувам како и да е :$ така да, како и да е :rofl: одам јас, ве сакам... и тоа многу, и денеска ги немаше баш сите форумџики, или мене ме немаше ептен па не сум забележала... и ми недостигаат пааа :( само лижалчето знам дека е забодено во книгата ,,учи,, малата :* а другите каде се? :worried:
    ајде девојки развив јас монолог :rofl: најубаво нели? лелеее уста не затворив
    добра ноќ драги и мили форумџики, па се гледаме утре во ново рувооо
    ве сакааааам !

by 2468 :*

2. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сдк мал зрак сонце ме огреа и малку ме заслепи ми разбуди насмевка на лиецто и волја желба за понатаму ,ентузијазам ентузијазам благопријатен ,надежта не умира никогаш нели ,епа така фино лепо минуваат дниве без да е тој во мојот живот и дали сфаќам дека никогаш и не ми бил потребен??Си станувам ладна кучка ]:) не дека сакав, се случи! :o Ми годи времево да е до мене нека врне ли врне нека е свежо е незнам зошто обратна сум сакам кога врне!И додека сум среќна жива што сонот ме преовладува и правам планови за утре ,почнувам да сфаќам колку им е убаво на луѓето со мн обврски па немаш време на глупости да мислиш сјајно е!А знам дека ќе дојде луфта пак и ќе се преживува нема гајле,но во глава плажи и мориња ми се вртат :) Не е дека не ми недостига не е,но доаѓа големото НЕЗНАМ незнам што ќе биде незнам кај ќе бидам летс го вит тхе флоу :D Најбитно ок сум и така нека остане нека сите што ги сакам бидат добри така и јас, и се ќе си дојде на свое место ЕНТУЗИЈАЗАМ ентузијазам :D

3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    СДК дека незнам шо сакам!!!! Сакам љубов,сакам пријателствоо??Аман Викиииии одлучи се веќе еднаш! |(

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сдк дека плачам ;( ;( ...многу ми тешко.....жал ми е што си го напуштам домчево....собичката, хаосот во неа........мачето мое сонцесто....комшиите... ;( ;( аман бе колку ми е тешкооооооооооо ;( ....нормално е ова или со мене нешто не е во ред.............???????????????????? ;(

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    сдк дека мнооогу убаво си поминав вечерва...во секоја смисла :inlove: :d: :ninja: :d: :^: :music: :handshake:

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.938
    Допаѓања:
    203.220

СДК дека се е во ред со тебе, сосема нормална е твојата реакција. И јас така се чувствувам... тешко ми е што ќе си го напуштам домот, собата, моите... туку, јас се селам во Скопје и ми е уште потешко. А никогаш не сакав тука да се вратам, ама не ми било пишано да си останам во мојот златен Охрид. Ехххх... а може и ќе се промени нешто во иднина (не верувам, ама се надевам, барем малку)...
    Како и да е, ме фаќаат кризи од време на време... ама поминуваат...

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    СДК дека ужасно многу ми се спие :yawn: Се што сакам е убаво да се наспијам и да немам толку бучни комшии!

8. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    СДК дека понекоаш треба да не кажам, да си преќутам! Аххх се морам да си кажам јас се... Ќе ги оправам сите неправди на светов!

9. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    СДК ќе пијам :coffee: наздравје нека ви е на сите што ми правите друштво,ако не ајде бујрум кај мене :)

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК пијам цеден сок од портокал4е и си уживам пред PC ама после ќе треба да си ја средам собата, хаос невиден е :$

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да им честитам полуматура на полуматурантите денеска. Најубаво да си поминете вечерва дечки :*
    И да Ани среќен роденден, се најубаво срцко :* :hug:

12. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам дека си пијам сок од јаболко и се спремам да вежбам на орбитрек еден добар саат :D

13. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    СДК дека работното време ми заврши...остатокот од денот ќе си го посветам само на себе ако не ме предомисли дечко ми :lol:
    :inlove:

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.941
    Допаѓања:
    164.051
    Сдк дека многу ми е мачно кога некого треба да испраќам во туѓина!

15. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека вчера напраив глупост, голема глупост, сега ми е срам, не знам како ке го погледнам во очи друг пат тој човек... ама едно е сигурно, тоа нема да биде у блиска иднина, зашто у самиот момент коа ке го видам ке си ископам дупка пред мене да се скријам.... Значи дефинитивно веке не пијам :devil: :devil:
    значи јас кога ке се напијам напиено е, нема лабаво, онака малце, или се или ништо :@ :@ :@
    Ке пукнааааааааааам :@
    И сдк дека стигнав до 100 страна со учењево, напредувам нели? :D

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    значи треба ние две да пиеме заедно? :rofl: и не се секирај грижата на совест ќе ти трае само денеска, утре како нова ќе бидеш... од искуство ова го кажувам :lol:
    и 100 стр се веќе голем напредок мило :* :D

17. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    леле само кога ќе ти кажам што мислам дека направив....
    тоест не мислам 99% сум сигурна :sweat:
    аххх не сакам да се подсеќам

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    а што направи толкууу? :( ајде бе сигурно не е толку страшно :o

19. veri