Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК сум добила зелено цветче :clap: :clap: :clap: :smirk:

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

Денес конечно завршив со полагањето јупиии конечно слобода и за мене

3. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК...700 прашања за еден коловиум... Нормален ли си бре професоре? НОРМАЛЕЕЕЕЕН??? :@ :swear:
    Ај па да беше само тоа.. Па и испит спремам паралелно. Ахххххххх тугоооооо, па сонце пукнало надвор за уште повеќе да ми е лошо. СДК се' е против мене, а најмногу времиштево сончево! Спуштам ролетни и ќе си мислам дека камења паѓаат надвор од овој момент. Една недела не гледам низ прозор. Ауууу санава ганавааааа...!!!! Маф ми е работава, али смеј се и кад те туга мори :rofl: :rofl: :rofl:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Flow

Flow Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

фајнаалии петок (сабота, недела.. :D( , ми треба журка за полнење на батерии, па продолжуваме со студентската одисеја :^)

5. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК времево ме потсеќа на прва година од факултет, кога дечко ми живееше во дел од куќа, а во другиот дел живееше газдата и неговата фамилија. Прекрасни луѓе беа. Имаа огромен двор, не целосно среден како во урбаните куќи, туку насаден со овошки и лозници. Газдата ни намести една масичка во дворот и ние нон-стоп таму седевме. Таму јадевме, таму учевме...Не е чудо што тогаш извадив десетка по статистика. Да учиш во природа, додека го слушаш веселото црцорење на птиците...незаменливо :inlove: Исто паметам дека тогаш првпат во животот направив јадење како што треба. Тоа јадење беше леќа :lol: И од тогаш натаму скоро секој ден за ручек имавме леќа, со салата од краставички :lol: Дечко ми, кутриот, од тогаш леќа не сака да погледне :rofl: Ахх, што убаво беше тогаш...Сакам пак. Сакам двор со зеленило и мала масичка. Ништо повеќе. Би живеела и во камп приколка, само ако надвор има зеленило, цветови, природа...

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

E така , дур имаше :sun: јас бев :f: .
    Е да де , ама се стемна.

Како им успева на луѓево да ме извадат од колосек за 30 секунди , секоја чест !
    Цело време ми ги комплицираат работите , поставуваат прашања за една проста и сосема НЕБИТНА реченица.Коментираат безпотребно и донесуваат одлуки индивидуално , а се работи за група. Себични сезнајковци , не ви следи награда за солење памет , жалам :x
    Fuckkkkkk youuuuuuu!! :devil:
    Петок , па што ? Маскенбалот може да започне :rofl:
    Е јас не се маскирам вечерва , ќе се потам.
    Сега ќе се загреам со hip-hop,drum n' bass и what's next ???????????? Zumba !!! :rock:

ПМС ти ли сиии ???? ПМС радиииии,радииииии.. :headbang:

7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК пресреќна сум затоа што ми вредеа сите непреспиени ноќи и цел труд што го вложив :D

На Johny и marama им се допаѓа ова.
  8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк...
    Никола, Никола... Нешто чудно ми се случува... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Се сеќавате кога беше лето?
    Кога ќе си спиеш до 12, ќе си к'снеш еден сладолед по сабајлечки, ќе си се расониш без да брзаш во школо, ќе си седнеш на пц (а може и на базен да отидеш), после ќе си се цепиш нешто со другарка ти, ќе ручаш и ајт, надвор фаќај света кај знаеш и yште еден сладолед.
    После ќе си дојдеш дома, седнеш пред тв и уште еден сладолед за добра ноќ, ќе си гледаш Светско,може и до гости да отидеш.
    И притоа не се секираш дали се си напишал, научил, дали ќе правиш тест?
    Ееех, тоа беше живот...
    Summer we miss you!
    Оф оф, кога си се бањав тука...

10. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

СДК дека денес мојот телефон го преживеа давењето во жешка вода ... леле ама сум среќна :)

11. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК не можам да поднесам толкава љубоптиност што се граничи со простатилук! :envy: До толку ли бе не може да се которлира таа пуста желба да се навлезе во приватноста на другите! Ехх само колку ме нервира тој одблесок во очите кога очекуваат да кажеш нешто,да им ја задовлиш нивната љубопитност! Не можат да го потисат тоа во себе и се правдат дека нив уствари ,,ништо не ги интересира,, |(
    И реков нема да дозволам никој да ми го расипе денот! напишав тоа што ми засмета и го извадив од мене ;)

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Абе..многу неписмена младина имаме,о да да.Сите во основно одлични поминале,ама кутрите не научиле дека не е ДЕЦКА туку е ДЕТСКА,не е ПРЕЦЕДАТЕЛ,туку ПРЕТСЕДАТЕЛ...И некако многу 1 на тестовиве граматика по македонски,а?Што така,па вие сите петкаши сте биле,како тоа? Сте заборавиле изгледа а? :wasntme: Нема врска,ќе научите,ќе се "потсетите",ајде де,човек учи додека е жив... :fubar:

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК мислам чувството кога фармерките ти се стесниле и не те собираат е едно од најлошите за понежниот пол :x Хорор бре, такво чувство на разочараност од самата себе...
    А сепак, ако си оптимист ова секако ја засилува волјата за вежбање и диети...

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Секогаш можеш да се утешиш со тоа дека "се собрале од перење" . :wasntme:

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

:lol: Џабе тешење, факти се у питање. Подобро да се превземат мерки на време, него да се остане во denial... Додека е време...

16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    3.591
    Сакам да кажам...

А што ќе кажеш кога ќе ги ставиш и ќе приметиш дека задникот ти се намалил? А пред тоа баш си го сакала? :( :D :D

Иначе СДК ..... цел ден го немам слушнато и немаме правено муабет ...... I miss him! :(

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Знаеш како иде,леее фармеркиве се собрале...ај наместо да ги фрлам,ќе ослабам,и пак таман ќе ми бидат. :lol:

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Мислам дека на темата Како да искомбинирам...? (помош од Феминки) треба да и се обрне поголемо внимание за викенд :)

19. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК е сега ќе видите кава е Ника кога не ја боли :swear: за ништо!!! Нека праат што сакаат ама мене да не ми се обрати НИКОЈ!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.376
    Допаѓања:
    47.569
    Сакам да кажам...

СДК се дотерав, се нашминкав и испеглав и седнав така здуздисана да чекам да ми ѕвонат и правац у трговски.А каква дремка ме беше фатила едно време осетив дека сум задремала и се штрекнав :D Ќе има ли нешто забавно барем ова вечер или :^)...и то и да си поминат убаво оние кои ќе излегуваат, а оние кои нема да ги потсетам дека е ....
    http://www.youtube.com/watch?v=vDvfriqQ3V4 :D
    и затоа подитно да фаќаат магла некаде!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.