Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сакам да кажам ...

Утре ќе запознаам една совршена девојка ...

Утре ќе се видам со НЕГО ...

Утрешниот ден ветува многу .... :P

На Trendafilka, Dushica-sk, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    Сакам да кажам...

sakam da kazam deka sum vo Struga vikendov.znae li nekoj kaj ima popust osven 99 :D

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК just stop, for a minute and...SMILE! :) ^_^ Why is everybody so serious?

Во која каша сум, ама ич, баш ич не се замарам. :D Не знам што ми е, ама за ништо не се замарам во последно време. :D
    И песничево, исто како јас да сум го пишувала. :!:
    http://www.youtube.com/watch?v=b3xXfzYy ... re=related
    Очиве ми се како црвени џамлии, покрвави не ми биле никогаш.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Еден олку убав, прекрасен, сончев ден исполнет со смеа до солзи ми го расипа една слика. Толку беше ужасна сликата... не беше сликата ужасна беа ужасни тие на неа... што дури ми се згади. Па малку осет бре!!! И недај Боже наскоро да појдам во тој град. Ќе требит да се тепам! :!: :puke: :puke: Уффф, ги мразам овие селски манири! |(

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Имав ептен едукативен и енергичен ден...
    Си го наполнив мозочето со латински зборчиња ,си ја дочитав книгата, си го наполнив мешето и истрошив многу калории.
    Сега иако заслужувам да го изедам ова чоколадово што ми се смешка сепак ќе се обидам да го игнорирам...

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

сдк дека денес и е прв ден крварење на мојава кучка,одма 3 удварачи пред куќа :lol:
    само што ја изнесов надвор кој знае од каде ми се избаци еден огрооомен мажјак кога не збрка :rofl:
    Jас шпринтот дома!
    ех што ти значело да си кучка :lol: :lol:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Не сум ти јас носталгична особа. Не сум ни тажна. Тоа што го искажувам сега ми е константна состојба. Непроменлива.

Се базира на недостижност...

... на времето кога си живеев со дадите дома. Кога мама немаше олку нервози од сите страни. Кога тато имаше работа.
    ... на времето кога дедо ке ме земеше во скут и ке ми кажеше дека за 100 машки деца не би ме менувал.
    ... на времето кога можев да ги гушнам и бакнам НИВ... на личностите кои нема да се вратат никогаш.
    ... на времето кога не бев доволно зрела за да се соочувам со вакви ситуации. Но созреав пред време.

Не сум плачка. Ниту болна за внимание. Сакам само да можев да променам некои работи, а не да евоцирам спомени.

http://www.youtube.com/watch?v=ZROLX3m7vh8

На Johny, Theodora, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК незнам дали е парадокс ова, ама секогаш за сите други знам да дадам совет, а кога ќе дојде ред да седнам и самата да си се преиспитам и советувам - тогаш неможам. Сакам да соберам пари и да изнајмам една куќа на еден месец и сама да си живеам таму. Нема да правам ништо, така ќе си седам, ми треба место да избегам од сите и да се сретнам само со моите мисли. Мерлинке, лајк за песната - ЈА ОБОЖАВАМ како и сите од Меморија... :)

На 2468, Johny, Neytiri и 3 други им се допаѓа ова.
  9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Женишта мили, јас се губам од Скопјево на 2 дена finaly :devil: и ќе си поминам ѓаволси добро, после тоа ме чека напорен месец :emo:
    :hai:

На la-chicka, broken099, TheCandy880 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк ...во последно време многу малку имам за кажување,си се чудам сама на себе :)

Ехх да може да се врати минатиот петок,кога ова време бев во Скопје :| пак да сум во друштво на повеке непознати личности од колку познати и пак да ми е убаво,најубаво..Пак да сум таму во дворот на медицината пак сите да пијат а јас да си мислам дали сум многу приметлива со погледите кон него :tmi: :$ ...Пак да се мислиме каде да идеме,пак да се изнаиграм во високи потпетици и водката во рака :d: ...Да се вратам во времето но :!: таа да не биде таму,тој да не се опиеше .....

и да се вратам со болки во нозете и размачкана шминка само пак да сум во Скопје!!!

Туку што сакав да кажам...ај бе некој нека смисли начин за back in the past :geek:

11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сакам да кажам...

сдк веке сум пет дена на диета, а сега во моментов немате појма како ми се јаде благо да станам да отидам до фрижидерот да си земам од тоа ролатот преубав, ама неможам а и несмеам ;(

12. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Значи со ова турскиве серии како ни ги перат мозоците, страшно :| Што ми требаше линкот од 233 епизода да го отварам и да го гледам не знам :@ ??? Убаво си гледам јас Под Среќна Ѕвезда на А1 во 21 00 , а не вакви срцепарачки серии :envy:

13. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк-и покрај кашава шо ми се мати во глава од време на време ова беше добар ден енергичен сонцеенце топол воздух ,пријатни луѓе па дури и веспулчето си го повозив така по топлово ме врати во некои спомени од некои добри временца и сдк ја обожавам тина тарнер која е во позадина мом.си го сакам внуценцето кое е со најпозитивната енергија со ја знам кај дете мало и си го скаам шо само тој така можи д ане собери сите на едно место и да си направиме пријатно друштво :)

14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Сонцево пријатно изненадува :sun: .
    Уште по сабајле си грее тоа, си се шетаат баби со внучиња, уште по сабајле се е раздвижено-МИЛИНИ. :)
    Е денес богами ќе го искористам сонцево!
    Никој и ништо нема да ме сопре!
    Wait me, here I come!

15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Еве, мајка ми веќе почна да брмчи со чудото од трактор наречено правосмукалка :D Епаа, почна веќе пролетното чистење... А јас, веќе го почувствував пролетното претпладне во првиот викенд на пролетта што ни претстои.. Еве, сега одам на една претпладневна прошетка, првиот викенд од пролетта не смее да помине незаборавен! ;)
    Ајде, девојки, сите знаедно да го почувствуваме мирисот на зумбулите, нарцисите, качунките.. Да го почувствуваме опојниот мирис на пролетта, зашто, природата го истури својот најскап мирис-парфем што можеме да го почувствуваме само во пролетта! ;) :*

16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

I danas mi je uspjelo – zaljubit se u male stvari.

Сасвим коректно.
    Мало зракче од сонцето ми пукаше низ ролетна и страшно ме изнервира, ама кога подобро размислив, мило ми е што се разбудив со добра вест. :$

Нека живее сонцето, хурееееееееееј!!! :sun:
    Да сте ми живи и здрави и вие, а богами и јас. :wasntme:
    Бог нека му даде долг живот на оној кој ги измислил Стоби Флипс.
    А и на мајка ми што од сабајле го снабдила домаќинствово наше со тазе мелено кафе. :bow:

http://www.youtube.com/watch?v=3hFdHOR1enc

На Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
  17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Ви текнува на Жаде?
    И серијата.
    И како играше?
    Знам сите тогаш игравме како нејзе па оноа да се напрегнеш отпозади ко мост да правиш беше неизбежно :D .Па и марами, и ланчиња времиња беа тоа...
    Ај да се потсетиме малце:
    http://www.youtube.com/watch?v=sehnV3Nv ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=xEhmZAGR ... re=related
    А оваа Латифа кога нејќеше Мухамед да земе друга жена па паѓаше во несвест :D
    http://www.youtube.com/watch?v=gOmFh5Czu0A

На Mygirl, Hipica и Srculence--91 им се допаѓа ова.
  18. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.835
    Допаѓања:
    19.041
    Сакам да кажам...

СДК си ја испратив љубовта,едвај се воздржав да не се утепам од плачење,му ветив дека нема...сега уште 5 месеци без него ПАК....веќе ми фали,ама што се мора се мора...

19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Уште едно саботно утро на мојот прозорец. Сакав да станам порано за да можам да излезам на сонцето. Не можам на раат да уживам кога знам дека имам за учење, а јас сум трупче. Книга не ми се фаќа. Слушам музика. Чекам да ме викнат. Се недевам дека барем оваа сабота нема да се упропасти мојот план. Имајте убав викенд Феминки. :D :*

20. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Добро јутро. :yawn:

Сонцето добро си грее дури очите ми се насолзуваат, сега си ја знае работата. ]:)
    Ова, пеколни недели беа изминатите а и оваа што следува не е цвеќе за мирисање. Ама ајде со малку труд се ќе преболиме. :)
    Се надевам викендот ќе ми се погоди, се надевам дека И НА ВАС ќе ви се погоди, осеќам доаѓаат добри времиња. 8)
    И така сега јас "нафурана" си се одјавувам фино-лепо, се облекувам, одам да се дружам со прекрасното време надвор и да видам дали има некоја нова роба низ дуќаните. :hai:
    Бидете ми поздравени, весели, насмеани, позитивни, c'est la vie. :talk:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.