Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сакам да кажам...

Денот си беше без никаква маана. Сонце, кафенце со пријателите, малку шопинг, пролетна гардероба, цвикери 8)
    Помина и тоа фамозно сликање за на табло, секакви фацки, искривени, напрчени. Во косите сите виткани (арно и јас шо не зедов да се виткам |( ).
    Сликата се јади некако :)
    Мајка ми цел ден само труби дека ќе врнело :| Ама не и верувам :^)
    Вечерва уште нека е во најдобар ред, и денов ќе си го запишам во еден од поубавите ;) ^_^

2. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк дека времето е прекрасно...се чувствувам позитивно полна со енергија сакам секој ден да е вака, а може и подобро :lol:

3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Колку исполнет ден.
    И убаво искористен.
    Со еден тон смеење.
    И со ценкање на пазар за едно парфемче и пак не се исценкав. :devil:
    И го видов Паткар упс. Слаткар со девојка му Сања и глумеше Шоп, Шопинг ама не носеше розеви, туку од Њујоркер кеси :D .
    И се лепеа девојчиња како луди и вриштеа зашто се сликале ма требаше јас да им треснам една па барем да имаат за што да врискаат :!: .
    И следи брдеј. ^_^
    Have a good day :hai: !

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

I throw my boyfriend in the air sometimes, saying aayooo, I'm going leezbooo. :D :D :D :D :D :D

На bravegirl, Forgotten и starfish им се допаѓа ова.
  5. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    Сакам да кажам...

сдк убав ден и се каам со не зедов обетките од на другар ми мајкаму ама штета е толку убава колекција да му расипам :D

6. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.484
    Сакам да кажам...

Денов да незнае човек дали да плаче или да се смее..

7. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

Го сакам денов што си оди, убав, прекрасен ден, ама повеќе се надевам на ноќта.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК дека и запирката спаѓа во интерпункциски знаци.

На Sweety-Tweety и Nightwalker им се допаѓа ова.
  9. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК дека има толку работи што сакам да ги кажам... Но нема време ли, место ли, шанса ли... =)

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Најмногу што мразам кај мене е способноста сама да си ја упропастам вечерта која ветувала многу. Баш тоа пак го направив вчера, а бев сигурна дека ќе си поминам убаво. Башка и новото фустанче го носев. :!:
    И да не постои, јас пак ќе најдам причина за да се раскарам. Ама има такви денови. Мора да ги има.
    Некогаш мора да се прелие чашата.
    Некогаш мора да си капнат неколку солзи (а и море од солзи).
    Секогаш се случуваат пресврти. Емоционални. А ние сепак сме емоционални суштества. Поготово јас.

Најмногу на светот сум среќна што ја имам сестра ми. Ми доаѓа како мелем на рана, знае да се јави во прав момент и да каже права ствар. А знае и да вози.
    Се почастивме со долга вожња, нови фустани и секси долен веш.

Сега удобно си седам со музика во позадина, додека ми се вари моето мајсторско направено пилешко во желудец, и размислувам како да постапам. Време ли е? Не ли е?
    Ми треба од оние куглите што ги тресеш кога поставуваш прашање и ти даваат одговори од типот: да, Не, Никако, Секако, Можеби, Немој, Слободно.... Може и со паричка да се реши, ама ептен ми е непочитување. А и зошто да е едноставно, кога може да е комплицирано?

Морам да пијам повеќе вода.

На Johny и teddybear им се допаѓа ова.
  11. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

И ЈАС ВЕЧЕР ЌЕ СИ ГО ОБЛЕЧАМ НОВОТО ФУСТАНЧЕ. КОЈЗНАЕ, МОЖЕ СО НОВО ФУСТАНЧЕ И НОВО?!!!
    ББББББББЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ БОЦ, ЌЕ БОЦНАМ НЕКОГО :D

12. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    503
    Сакам да кажам...

Уф, колку прекрасен ден.
    Го започнав со отварање на сите прозори, јако турско кафенце без шеќер, музика до даска. Сонцето буквално ми влезе дома, ме наполни со енергија, а јас со отворени раце си ја пречекав и си се фрлив на работа. Саботно чистење на станот. Сум средила се, чисто - стакло Панчево, ама душата ми смрдеше на доместос и пронто. :puke:
    Среќна и патем испотена, се наоружав со сите потребни препарати и си направив еден целосен спа третман. На ское делче од моево тело му посветив и повеќе од доволно внимание :emo:
    Излегов 8) , си го земав саатчето кое ми беше на поправка, си шмркнав едно топло чоколатце со една драга личност и си се вратив дома.
    И да, најмногу ме радува што денес си славиме 2 години љубов. Ех, колку брзо ми поминаа.
    СД му К Ти благодарам за се што правиш за мене, ти благодарам за секоја прегратка, за секој бакнеж, убав збор, насмевка, за секоја избришана солза, за се што ме научи... буквално за СЕ.
    Те сакам Ѕверу мој :inlove:

<object width="480" height="390"><p...e" width="480" height="390"></embed></object>

Ви посакувам убава вечер феминки.
    Отидов јас... време е за ЉУБОООООВ

На Johny и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  13. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

Сдк Пролетни цвеќенца во дворот на баба ми.Ја обожавам пролетта,го сакам сонцето,уживам во овој прекрасен период од годината :f: :sun: :sun: :sun:

Прикачени фајлови:

• Picture 024.jpg
      Picture 024.jpg
      Големина на фајлот:
      96,4 KB
      Прегледи:
      182
    На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

сдк дека денес беше многу убаво,прекрасен ден,вкусно кафе и се разбира саканиот човек покрај мене подоцна следуваше една прошетка онака низ дуќанчињата да се разгледа новата роба која е ставена на излозите и за крај дааа не можев да се воздржам од него еден добар сладолед за да го заокружиме овој убав ден еден добар голем сникерс ммммм...........

15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Катакомба ќе учелааа! Како да не! Седнав ги отворив книгите и ги затворив! Е сега можам само да му ја мислам. Ама какво учење, мене умот ми е во штиклите и блузињата кои ги гледав денес. Ах да можев сега да ги имам и да си излезам со нив. Кој е ко мене. :P Важно ноктињата ги напрајв. И дааа... Катакомба е подготвена за журкааа... Леле само некој ако ми ја расипе вечерва има да му ја расипам фацата. Така да си знаат. :!: :rofl:

16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Имам драма за учење.. И тоа поголемиот дел јас треба да го кажувам, а не да е голем... :|
    СДК2 - Прекккрасен ден... Едноставно не ми се доаѓаше дома од толку убавини надвор :D :lol:

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Уф што убаво ми дојде што си го слушнав срцето мое... :inlove:
    После толку време и јас да осетам вистинско внимание и љубов.. Епа време беше!

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК од Бритни Спирс викендов на Антена 5 ништо не испадна. Само рекламираат "Бритни Спирс викенд" , а една песна не слушнав од неа да пуштат. |(

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК мразам луѓе што го менуваат мислењето како што дува ветерот :devil:

И тоа возрасни,ај да кажеш деца се немаат свое мислење ,свој карактер,тек се оформуваат како личност...
    Не бе ,ова ти е проста маса.

Ќе каже нешто ,ќе порече,зарече,дорече,одрече и на крај пак ќе го рече...Ама ако се најде некој друг да му каже дека не е така,пак ќе ја почне целата постапка од почеток |(

Ќе кажеш нешто ,стои си на своето и размисли уште пред да го кажеш!
    Да се немало свое јас ]:)

20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Каков ден. Шопинг, шетање, кафе-муабет, пица и вечер се иде опет у боље живот. Епа конечно...
    Него...која глупа песна сум ја слушнала на едно радио....Елтон the fucking Џон. Е ај сега. :D

Пролетта будела инспирација, па и јас ја добив па решив да се дебелеам со пивски квасец. Стоп за сите зафрканции упатени на моја сметка од типот соленка, чечкалица...Ќе видите сега вие :P

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.