Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

Мало веднаш прекинувај со диетата.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  2. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Е стварно машкиве понекогаш сакам да ги убијам.Тоа ПОНЕКОГАШ најизразено ми е кога ќе видам дека девојчињава се палат на оние што си испуштаат гасови без никаква контрола,кога можат да се потат ко свињи во сауна и пак да ни биде секси тоа,влакна може да имаат и за килим да исплетеш ама ете така требало |( ...И крајно воснемирувачки ми е кога они се "фраери" со повеќе девојки во скут а ние.....

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се чувствувам задоволна од себе :nod: Работам, си имам убава платичка, си ја најдов сродната душичка, со факултетот си привршувам полека, но сигурно... Добро семејство, пријатели... Камо секогаш вака да си ги резимирав работите и да си се сакам самата себе :)
    (фалбаџиска испадна работава, ама нејсе :lol: )

На Anjichka, Chocolate.me, Theodora и 24 други им се допаѓа ова.
  4. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

И јас Виножитке,еве задоволно се смешкам,праќав некои проекти и добив одлична оцена за нив,а сега задоволно мљацкам од омилените чоколадни бонбони со вкус на пеперминт.
    Го спремам костумот на ќеркичката за 1 април за маскенбал, оваа година ќе и биде прво учество,леле можете ли да и ја замислите фацичката како и блика од среќа,а кога ќе излезе на сцена,уште од сега чувствувам позитивна трема наместо неа :lol:
    Колку животот знае да биде убав!!!А посебно кога имаш некого што секогаш ти го разубавува!!!

На Chocolate.me, la-chicka, Ema.Sk и 9 други им се допаѓа ова.
  5. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    395
    Сакам да кажам...

Сдк дека ништо не е лесно во животот само треба да се биде упорен, да се има волја и позитивни мисли и што и да ќе помине..
    Не ми е лесно воопшто, на глава ми тежат триста проблеми, едно почни, друго треба да се заврши кај поправо да се стигне.
    Најмногу ме нервира тоа што ти, ти љубовта моја не ме разбираш за некои работи..ти кој секогаш ми беше подршка за се.
    Ми е криво што и од дома, од родителите ја немам потребната подршка, никогаш и тие не се потрудија да ме разберат.
    Ме нервира и сестра ми што паметот и лета и што несака да ме послуша за ништо, не и велам за лошо, никако да порасне.
    На работа уште поголема катастрофа, кој од кој полигав, шпиони и лицемери, никој не си ја гледа неговата работа, се и очите во другите.
    Другарка ми и неа ја нема цел ден жива да се јаве, барем на 5 минути малку да ме расположеше.
    Но и покрај се не се откажувам и покрај сите нервози и апсурдни работи со кои ме замараат другите не се откажувам, не покажувам слабост, ќе имам осмех од уво до уво пак нек пукну душмани..

На Johny, Shelea и Srculence--91 им се допаѓа ова.
  6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

убиство, два збора неможам да напишам. |( not fair. :(

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

И мене не ми е лесно, откако завршив со обврски моите само на слика ме гледаат дома. Времето е криво, не сум јас. :P
    Убаво ни е Скопјево и полно, али јбг ги сакам Струга и Охрид да си прошетам покрај езеро, на клупи да си седнеш, низ чаршија....еееее блазеси ви на сите што си живеете таму. Езерото ме полни со позитивна енергија и едвај чекам да дојде лето да ви дојадам да си ги наполанм батериите.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк витлериии time !!! Ги тргна Кенди витлерите и :o охохоохохохо :rofl: :rofl: вакво косиче доби се изнасмеавме со моите слатко
    да земам да ја расчешлам ќе бидам вакава
    :rofl: најубаво косичката утре во пунџичка собрана да си ја носам да не плашам народот ...и тоа сакав да кажам одамна вака се немам насмеано

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Леле колку мразам кога влезам да се туширам, дури тогаш да забележам дека гелот за туширање ми се поарчил :fubar: . Целата бев водена, немаше каде па морав со течен сапун да се туширам :doh: :tmi: .

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.610
    Допаѓања:
    146.429
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека животот на почетокот на 30-тите е проклето добар!
    Се вклучив да го пишам тоа, и баш ми е мило што и на Виножитка и на Геа им е убаво, а се надевам и на еден куп други форумџики!

А зошто животот на почетокот на 30-тите е проклето добар?
    Годините се уште не оставиле посериозни траги на физичкиот изглед.
    Кариерата веќе има некој правец, после долги години лутање и преиспитување. И после напорниот период, работите се средуваат!
    Конечно, после неколкугодишни финансиски кризи поврзани со кредити и расходи за градежни работи, веќе некое време - период на финансиска стабилност!
    Деца во многу убав период - не се многу мали да не можеш ни до тоалет да отидеш, а не се ни во пубертет па да им се секираш што и како мислат и прават :D А љубовта што ја имаат еден кон друг ме прави најсреќна!
    Љубов и за извоз, и совршено добар секс, поради тоа што знаеш што сакаш, и го сакаш секој дел од себе!
    Пријатели со кои веќе сте поминале се и сешто и знаеш дека секогаш ќе бидат тука за тебе.

И што може човек да посака повеќе? (е добро де, се наоѓа по нешто :D )
    Просто страв ми е од волку убавини :D И не знам до кога ќе трае периодов, а сигурно нема да трае вечно, ама уживам во секоја секунда од него!

И конечно, пролет е! Ова летново поместување н времето ме изместува од среќа :D

Пролет иде, пролет иде, весело ќе биде!
    Пупчиња на гранчиња, ќе рашират фустанчиња,
    со песната на птиците, весело ќе биде!

На Chocolate.me, Go-Girl, Theodora и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Епа убавици мои лека ноќ,сакам да кажам дека со задоволство ве читав и ми е жал што поради обврските не сум толку редовна,некогаш се вклучувам и не давам мислење,затоа што вашите умни главички како да ми ги читаат мислите и пишуваат исто што и јас би го пишала,па да не се повторувам :lol:
    И сакам да кажам дека се восхитувам на вашата креативност и идеи!!!
    И сакам да каам дека соседот под мене,како да голтнал појачало, толку зборува гласно што мислам дека е со мене во соба...па барем да беше млад и згоден..... :rofl: :rofl: :rofl:
    Како и да е, сакам да кажам: ЛЕКА НОЌ!!! ГУД НАЈТ!!! АРИВЕДЕРЧИ!!! :* :* :*

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Ариел , не си погрешила во напишаново добри се 30- тите а и 40- тите не се лоши како дваесетите се :D Тогаш ептен знаеш што сакаш :D Е сега ако го разбереш ова добро ако не чекај ги 40 те :D Абе супер си се годините ако знаеш да се носиш со нив и да ги живееш :D

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

Те молам оздрави, те молам те молам те молам те молам те молам........... Јас НЕ МО ЖАМ без тебе чупаво ментално кучиште!!!

14. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Тражили сте ?!? Гледајте...
    А зодијак радиии...
    Замислете , сериозна врска ме очекувало..ау! Омг , втф :geek:
    Епа ајдеее!! Јес да имам уплав , од такви сериозни настани - but i should try it :tmi:
    Да , изгубила сам контролу - опет :)
    Абе , абе , абе ќе се заљубам јас. :fubar:
    да, личноста од описите речиси ја најдов..не иста , ама парира

Или па , пмс е ? Пмс? Пм? п ?? пмсссссс :rock:

I have a PMS and a gun . Any questions ?!? :rofl:

На Strumfeta93, teddybear, Johny и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Еден нов член ми ги чита сите мислења по ред.. :D Намирисав и проверив.. Во право сум била.
    Веќе еден час го прави тоа. (ако не и повеќе)
    Ај да не го издадам, нема смисла.
    Ако прочиташ, да знаеш дека те фатив :lol:

16. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк -шо ми требаше да појдам до копатило и да си го истрауматизирам лицето :) и шо ми требаше толку да зборувам и да изнаказам куп работи шо ги мислев да ги речам, ама бре и тие шо не ги мислев кај ми текна да ги смислам и да ги реќам и сега шо?ништо само со повторно погрш :x сна претстава оставив за мене ах луда глава до каде вака

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Инсомнија... Како ли ќе станам утре :(

18. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дајте ми пиштол, јаже шо да е не пребирам :?:
    уште ова го немав видено :x
    одам на работа кај дечко ми. се јави мамичка да си го слушни синчето цел ден го немала видено али остај то дечко ми и вика да му прати нешто за јадење и ете не поминаа 5 мин стаса ручекот :D си викам шо ќе беше ова брзина . отвара и што ќе видиме :o жената утрово била на гробишта па знаете оние што ги паковаат лепче, 2 маслинки, нешто благо и портокал(или друго овошје) ете то му пратила :o
    БРАВО за мама :clap: а срцето мое гладно остана :(
    и ај после кажете ми во кој да ја ставам? а замисли кога ќе имаме деца нејзе да и ги оставиме да ги чува кизнај шо ќе јадат :doh:
    арно правел Хитлер - сапун (барем ќе послужи за нешто) оти и мојава свекрва изгледа за ништо не служи :lol:

19. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    На Buttterfly, Hipica, HoneyBun и 2 други им се допаѓа ова.
  20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Ако видовте нешто романтично.... тоа ми се случи мене. :inlove: :rock:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.