Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4 ... r_embedded
    Леле луѓе стварно брука невидена :lol: :lol: Се валам од смеење...хахахаххахахахахахахахах -после 3 години- ахахахахахахаахах....

На macence85, anab, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Пак не можам да заспијам, а спиев само 4 саати :devil:
    Џабе план да си легнам рано, па утре рано да си станам и да уживам во утринското сонце :@

Е сега за инает не легнувам, ќе си направам кафе и ќе си читам :talk: - мора да си го сменам биоритамот, па што сака нека биде, сите спијат Сеси вампир ќе изиграва :@

На Mistery и Mygirl им се допаѓа ова.
  3. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

^^ Сите спијат а ние сме сами... :rofl:

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

... недела, полека, но многу сигурно стана еден од моите омилени денови :inlove:
    Ми рекоа дека јас - сум за Љубов :$ додека се чепатев поради конфузните слики на Дали кои ме чинеа два порази во Меморија.
    Но, не беше многу важно.
    Важно беше сонцето, кафето направено со нежност, помешано со лажичка копнеж, оргазмичен секс, чувството дека некому припаѓаш и некој ти припаѓа тебе.
    Ме мава ли пмс или целата атмосфера придонесе околу тоа, ама проронив крокодилски солзи на овој настап.
    Joss Stone е виновна.
    http://www.youtube.com/watch?v=v_JQC8O3rFw

Многумина ќе се зачудат, ама убедливо наједноставните работи ми го прават животот УБАВ,
    И - нема едноставно граница што сѐ сум подготвена да сторам за тебе :inlove:

На Johny, Strumfeta93, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  5. bubi11

bubi11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

Ми се спие бе.. не ми се учи .. не ми се иде на факс.. сакам да поспијам уште некој саат .. и одкако ќе се наспијам.. да скитнам низ градов :( !!! невозможно ;(

6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

I am not a pretty girl
    that is not what I do
    I ain't no damsel in distress
    and I don't need to be rescued
    so put me down punk
    maybe you'd prefer a maiden fair
    isn't there a kitten stuck up a tree somewhere?

Пијам кафе, ритуал апла рутински, но што можам, со Ани Дифранко животот е подобар. Каква змејска жена еј. И се восхитувам.
    Имам нова енергија во соба. Ми звучи познато. Како да дошла баба ми на гости. Така некако. Си комуницирам со помените, на друго ниво...
    Сакам да кажам... Секој од нас е непоправливо осамен, единствен, во сите свои стравови и храбрости. И тука нема ништо ново а богами ни философско. Само не сакаме да ги гледаме тие нешта, зошто би не преплашиле. Јас, ги согледувам секој ден и јасно ми е дека друг правец нема.
    Важно е да не е тажно! :yawn:
    Одам сега да си поховам печурки.
    Имајте пријатен ден Жени.

На Johny и julie77 им се допаѓа ова.
  7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Лујџина мили, сакам да ви посакам да си имате прекрасно дениште. :clap: Јас се раскапав од спиење, ама и си заслужив мислам. :nod:
    Сега заминав на шетња, да им сметам малце на љубоморнине. :wasntme:
    Ајт.

Мхм.
    И сакам ваква фустанела. :!:

http://www.youtube.com/watch?v=ZwcKKDMUdIM

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Морам да престанам кога се будам рано да си велам - Уште 5 минути, кои подоцна се 2,3 часа. Имам планови за пролетва, но кој знае што ќе се исполни. Сакам да почнам да трчам, имам проблеми со дишењето, нервозна сум многу, па можеби со оваа физичка активност ќе се смирам себе си. Одамна сфатив дека факултетов не ме влече ама морам да го завршам, не се трудам воопшто, а тоа не чини за мене. Станав неамбициозно, мрзеливо суштество, кое веќе не сака да се гледа ни во огледало. Добро дека ретко се гледам барем се воодушевувам од глетката. Морам да се средам, морам! Сега го чекам кафето, земам лист и пенкало и одам во двор да си ги запишам сите цели што морам да ги оставарам. Морам и да си ја искористам картичката со попусти за во театар и опера. Ах, многу морам имало...

Имајте убав ден!

На Johny, la-chicka, Angelche и 2 други им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

СДК...се пронајдов...значи не си сама во толпата слични... :|

На Johny и Theodora им се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Марамче не е така како што викаш, тие МОРАМ можеш многу лесно да ги претвориш во САКАМ.

Трчањето може да биде интересно ако избереш вистинско друштво, така и оваа активност ќе ти стане задоволство...
    Факултетот можеби ќе ти стане интересен ако си поставиш цел пред себе, ако веруваш дека еден ден ќе бидеш успешна во својата работа.

За опера незнам, ама театарот е прекрасна работа, многу често одам и речиси секогаш излегувам од театарот со многу восхит, треба да си среќна што имаш картичка за попуст.

И да.. мислам дека добро би ти дошол еден шопинг, макар и само едно единствено парталче да купиш. Значајно го подобрува расположението :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Колку нешто силно треба да не тресне по глава за да се освестиме??

Мене ме тресна, во најслабата точка... Најмилото нешто ми висеше над провалија...
    А јас, јас се замарав со небитни работи... ситници, каприци...

Скапоцен е животот жени, во една секунда може да снема се`. Среќна сум што имам можност да размислам што е побитно од што, и да не се нервирам за глупости.

Не се нервирајте безпотребно, секогаш има полоши и побитни работи... Мене животот преку пример ми ја даде оваа лекција...

Тато те сакам и чувај се.

На bittersweet, teddybear, la-chicka и 4 други им се допаѓа ова.
  12. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека се нервираммммм, и се нервирам многу многу...
    не ми се веруваше дека ова ке се случи... ама тоа е, луѓето не можеш да ги запознаеш цел живот а не пак за два месеца... срце мое немаш појма како се чувствувам, се изгубив во просторов... а ти мавни се кај бивса ти:/

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Вчера ја натерав да не е толку силна, да не е толку храбра и да си ја чува вилицата заради нејзино постојано стегање.
    Ја потегнав и ја гушнав, и пушти еден рој солзи. А јас бев силна како Херкул и не заплакав. Секогаш е така кога знам дека сум му потребна на некој. Потребна сум силна, не е потребен уште еден паничар, уште еден тажен човек.

Но денес сама, пуштив по една солза чисто онака како филтер и си ветив - одам да ни купам карта или за Венеција или за Прага. По патот на неговите неисполнети соништа да одиме таму сите заедно, ќе чекориме ние двете. Две женски со исто презиме - неговото.

Ќе ја изненадам, заслужила оригинал италијанско еспресо па и повеќе од тоа. Заслужила да здивне а јас сфаќам дека на крајот на денот, кога остануваме сами во нашите кревети, ќошиња, клупи, сепак е најбитно, семејството.
    А ние често пати го шутираме или плукаме по него. Не јас, не ти, не таа, ниту тој. Ние, луѓето, општо плукаме и срам да ни е!

Наспроти муабетов и искренава исповед, мислам дека денов ветува сепак многу сладолед. Ми се сака, ми се може, и ќе го јадам.

ПМС и Марфи, водете љубов сами со себеси, јас ве ставам на игнор :emo:

А вас девојки, одам да ве читнам, чунки испуштив многу чинам, а? :)

На Lolipop23, Johny, teddybear и 12 други им се допаѓа ова.
  14. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.302
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме нервираат шалтери, неоговорни лица, и неписмени типки кој се вработени заради партиска книшка, или зошто некој лепел плакати по градон за да може да „лиже нечив задник“
    Оффф до кога вака мори мајко!!!! ?????

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

Пирамитке и Теди... :hug:
    СДК...Подголтнав додека ве читав...се пронајдов, ми се стегна срцето, заболе душата ...пуштив солза и јас....
    Теди...толку ми е мило ми е што сте добиле шанса...и ...зграпчете ја силно....
    Пирамитке... многу нешта сакав да кажам...ама... :x .....
    Само, ме замисли...можеби и јас ќе го направам истото...
    Ти си една прекрасна, прекрасна личност.....

На Phyramide и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека денес сум цветен парфем. Основна нота на строен зумбул.... другите не се ни битни.
    Ете тоа сум денес. Зумбул, каков што ми е омилен. И на крај на денот мојот мирис само ќе се шири по тие улици.
    А, и да не заборавам :!: си имам панделче на главата, како јаготка на шлагот :)

Прикачени фајлови:

• avon.jpg
      avon.jpg
      Големина на фајлот:
      58,5 KB
      Прегледи:
      189
  17. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

СДК дека малку фали за ова школово и овие мрднативе наставници да ме умрат. :@
    Од 4 одделенија, како баш најдоа нас да не тестираат?! :fubar:
    Ама па јас нема да ви учам, на вас нека ви скратат од платите. :nod:
    Многу глупаво ми започна неделава. Ако понеделников е ваков, не знам што ќе биде со следните денови.. :|

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк охооооо Самбааа :dance: :dance: 34 минути и 30 секунди :)
    Охооо УБАВИНИ !!!
    Како за прв ден доста ми е волку играње,од утре повеќе ...Хипс аре денсинг ин мај рум лалалла :music: :music:
    Ете тоа сакав да кажам и да ви посакам убав ден феминчиња...и размрдајте ги и вие вашите колкови шетнете,играјте било како :*

19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Префорсираност=затупеност.
    Ќе објаснам на што мислам. Постојат деца кои и на 25 и на 35 и на 45 години ќе се затскриваат зад престилката на мамичка или капутот на татичко. Познавам такви и моментално на работа имам таков не би го нарекла колега бидејќи искрено човеков не знае што да прави со себе. Толкава е неговата потреба за друштво што се граничи со очај, а толкав напор и 5 мин. да се биде во негово друштво, :x . А друштво му треба од проста причина да има верна публика за да се фали и дуе како потпркнато петле, а всушност интелектот му е под просек, ама нели тој е одличен материјал за раководна позиција :D .
    И се‘ е резултат на тоа како е воспитуван и хранет секојдневно со суперлативи во огромни дози кои му се сервирни на златни чинии. И тоа му се удира од глава како бумеранг :headbang: . Човеков навистина верува дека кога ќе го паркира џипот ќе има паднати девојки по патот по кој гази и дека сите умираат да го видат неговото ново тату бидејќи верувале или не - тоа му е најголемото постигнување ( иако и тоа друг го сработил за него, ама ајде зарем ќе ситничариме сега :lol: ).
    Да не ширам многу, родителите треба сериозно да размислат дека не им прават услуга на децата чувани под стаклено ѕвоно и убедувани како се супериорни и недофатливи за обичнава раја, бидејќи на тој начин одгледале асоцијален, самобендисан морон кој го нарушува здравјето и го губи времето насекаде каде ќе ги удостојува со своето „ценето„ присуство.

На Johny, figgiMK, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.991
    Допаѓања:
    24.516
    Сакам да кажам...

Интересно видео, девојкава запознала неколку пријатели од Македонија и во нивна чест на гитара ја свири „Зошто отиде“ од Тоше Проески.
    :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=O74Q1qKd ... ded#at=140

Само не ми е јасно зошто и Бугарија се спомнува во насловот. :^)

На Hipica и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.