Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми се возат ролери на овоа убаво време....ама ми се скршени и многу се нервирам.....ќе карам мојте нови да ми купат оти не бива така :(

2. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Ајде да видиме овој пат дали погодивме ;) . Цело време не чини, ама сега демек арно е. Епа така нека биде. Мене ми одговара :emo: . Како го меркам ова времево од прозорецот и си велам да тркнам до продавница за едно сладолетче 8) .

Вака сега си мислам .. сметав дека ќе ми треба многу време денес и за тоа се спремав, ама излезе дека за саат време се средивме. Баш е убаво вака кога ќе ти остане слободно време меѓу сиот метеж :rock: . А што е ова, во четврток е ден на дрвото или јас сум јалнаш :D ? Ќе биде добро ако е така, бидејќи по долгиот ден во среда ќе треба малку време за да се освестиме :drunk: ..

3. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека денес сум неверојатно изненадена од другарка ми,постанала друга личност психички,физички :D :) колку лугето само се менуваат,годините минуваат,незнам и јас што се чудам на ова? :^) едвај чекам петок да се мерам да видам дали сум симнала некое килце :lol: :$

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека ако не излезам како што треба на сликата за во алманах спремна сум да кренам востание. :devil:
    Кој ме убива од оговарање денеска не знам, ама се чувствувам како да сум на трамболина, нека престане веќе. |(
    Сакам од чешмата да ми течат влезници за концерти, многу, многу...
    Не знаете каков живот си замислувам, јас, тој, друштво. Парк, Placebo на плеј листа, смеа, бои. Перфектна слика имам, не можам да ја опишам со зборови, може само да се замисли. Се надевам дека ќе ми се исполни. :inlove:

Ин јор дримс Вајлд, ин јор дримс. :D

5. LaRissA

LaRissA Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

СДК ..
    ми фалиш премногу,сакам да те видам,гушнам ...:( и уше шо не!
    i canт forgeт you..:( <3

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК пак добри вести :rofl: Покачување на плата 8) Не е нешто многу, ама за верена студентка под кирија топ е :D Најдолго време сум во фирмата, мало зголемување на обрските, ама задоволството е големо :)
    Ех убави времиња :inlove:

На Offspring, Lux, Ema.Sk и 22 други им се допаѓа ова.
  7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

А ла ла ла ла.
    Многу ја сакам пролетта. И месецот март.
    Зошто?
    Unknow reason. Можеби затоа што е ведра, сончева и цветна, а таква сум и јас целиов месец.
    Со некои пропусти де, имав и фафајксфајхф моменти на нервоза, кои за брзо време поминуваа.
    Како и да е, не сакам да заврши март...А веќе е при крај.
    А ла ла ла ла. Оваа верзија од мене, среќна, весела, радосна, ведра, без никоја посебна причина; ја сакам повеќе од сите други мрачни, тажни, збунети итн; ја обожавам. [Ow, кој нарцис. I'm not actually]
    И реге.. многу сакам да слушам. И рок ен рол(the most :rock: ). И Бијонси ја сакам, и nouvelle, и Енрике Иглезиас..
    Сите ве сакам.
    Доста трескање глупости. Адиоооооос & have a nice daaaay. :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=p0M4J849dmA

На Ema.Sk, marama и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

...дека милина е времево.
    Некое ветренце полно со среќа се провлекува меѓу луѓево, а и тука се гледа на форумот, по вашите постови полни со оптимизам и ведрина.
    Конечно го вкусив првиот сладолед за сезоната, значи свечено ја отворив. И тоа со ни помалку ни повеќе туку 3 топки од Палма. Толку се внесов во вкусот, што дури откако бев на пола приметив дека луѓето ме гледаат малку чудно. Ама гајле ми е, зошто сите малки капки флеки вредеа за задоволството од стариот добар чоколаден вкус.
    И никогаш нема да ги разберам луѓето што јадат овошни вкусови, поготово јагода. Да розева е, привлечна, ама има вкус на отстоена бугарска смока. Карајте ме ако сакате, јас пак не разбирам. Млечно си е млечно.
    Уште не сум почнала да носам балетанки, ама неделава ќе биде и тоа. :)
    Ви праќам гушки со арома на зумбул, онаков што расте пред влезовите, а децата скришно го берат да ги израдуваат мајките.
    Имајте пријатна вечер.

На Johny, marama и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  9. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе почнав и да личам на апче.
    Во рок од 1 месец 100 пати се разболев. Се затрув со лекарства. Веќе една недела битка бијам со болките во грлото и кашлањето. Глумам докторка само за да не отидам на лекар зошто знам дека пак ќе ми препишат лекови.
    Трпи, трпи утрово се разбудив со болки во градите и грлото ама не било какви боли туку ужасни. Гледав капилари да не ми испукале. :worried:
    Што постигнав? Пак лекови ама овојпат од многу чекање дозата е дуплирана. ;(
    Не можам веќе.. Тешко ми е.. ;(

10. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Очите се најдобар показател за длабочините на нашите души.
    И зад најмрачниот поглед понекогаш се крие благост, невидлива на прв поглед, како што и кај највештачки наместената љубезната фаца има некој злобничок отсјај во очите, кој не е случаен.
    И добро е да се исплаче човек понекогаш, да си ги измие очите одвнатре и да си го олесни товарот на душичката.
    И манипулантите не поднесуваат дрско директен рендген-поглед.
    Знам дека ова наликува на клише, ама проверено е ефикасно :) .

На PrinceOfPersia, Ema.Sk, Johny и 7 други им се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК добив комплимент ама овој беше посебен, сладок :inlove: Колку убаво, пак сакам да го слушнам истиот :wasntme:

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Сакам да кажам...

фак фак фааааак!
    кој ви рече да го поместите часовникот.....ете пример можеше да додадете уште 1 час и денот ќе имаше 25 часа, па сите среќни и задоволни :lol:
    а не сега вака кога станувам наутро, низ прозорон ми свети уличната сијалица....наместо сонценце ]:)
    епа нечу бре |(

Сега пак како што најавуваат лигаво и дождливо време....оф оф треба да најдам јака инспирација за да се одлепам од перницата наутро :D
    ....на пример би можело да ме мотивира еден утрински бакнеж од љубениот....аха сонувај си само ти Гоу сооооонувај со отворени очи :wasntme: :rofl:

На FridaKahlo му/ѝ се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам грд грдосан ден.

Сакам да кажам животот поминува додека да трепнеш и ти ја зема душата не прашувајќи те за последна желба.

Лошо е кога близок на најблизок твој се очекува во секој момент да го напушти овој свет.
    Лошо е кога тоа стварно ќе се деси баш кога се надеваш дека има спас.
    Лошо е што по ѓаволите се правите силни и наоѓате зборови за да си ја утешите најдобрата другарка и пак не успевате и заплачувате со неа.
    Лошо е од после да се зборува вака требаше така или онака.
    Лошо е лошо лошо лошо !!!!!!

Зошто не мислиме од пред време. Можеби некој утре ќе го нема. Можеби мене ќе ме снема. Јас од горе нема да слушнам дали ќе се кае некој или нема да се кае за нешто што ми направил.

Помош ... епа нема во вакви ситуации помош ... едноставно само да знае дека сум тука ... дека ги сакам најмногу и дека кога ќе пројде се пак ќе можат да ме гушнат и да плачат.

Дебели сте ??? Слаби сте ???? Грди сте ??? Не сте облечени по најнова мода ??? Не положивте некој испит ??? Ви фали нешто ??? Па доколку ова ви се најважните размислувања извинете ама да ви фали - мозок.

Животот треба да се цени ... се треба да се цени. Бидете среќни што дишете, што станувате насабајле, што сте здрави, што имате другарка, пријател, дечко, што не сте голи и боси, и да бидете среќни што имате да јадете зашто некој нема !!!!!!!

И сакајте ги луѓето, и простувајте им. Некогаш ќе се покаете што сте се однесувале како последен идиот. Човечки е да си ги гушнете родителите секој ден. Човечки е да си ги гушнете другарките бабите дедовците браќата и сестрите. Човечки е да покажете разбирање и љубов.

Бидете луѓе. Бидете ретки бисери помеѓу многуте дијаманти. Секој човек има нешто вредно во себе. И ние сме луѓе и грешиме. А човечки е да побараме прошка. И не само на Прочка туку било кој ден во било кое време.

Сите сме луѓе ... кога доаѓа крајот не се гледа кој каков бил, како изгледал, колку е стар.
    Живејте онака за при крајот да бидете среќни и задоволни од својот живот.
    Зашто животот стварно е еден. И е е*ено краток.
    Не го заборавајте тоа.

На bittersweet, Podarok, Trendafilka и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... многу сум јака, там, там, там, там, там! :lol:
    Колку сакам да ви кажам, али неко нас посматра. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=lzQwSwI1CN0 :geek:

15. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

СДК мајками на моменти ме вади од такт :@

И добро би ми дошол еден ваков чат, ме насмеа додека го читав :rofl:

16. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Бензинот поефтин за 2 денари. Шуќур

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Абе женски зошто овде ставате слики и видеа интересни, смешни и уште не знам какви? Си има теми за тоа, ќе ви ги прочитаат и таму ;)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.879
    Сакам да кажам...

Сдк периодов,животот е многу дарежлив и нежен кон мене,изгледа бев многу умна.Благодарам многу,фино ми е ептеМ! :)

На Nina24, Angelche и la-chicka им се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Дека на тастатурава имам кило леб и прашина и пишувам навалено зошто ќе ја чистам и ја искривив.
    Како Влатко од Силви бенд сум, криво лево се движам по буквиве.
    Изедов тон чоколада, не ми се оди на работа ноќна...

Прочитав некои стари смс, и знаеш... Се смеев, онака празно. Како кога ќе умре некој, па со спомнување негово, се сеќаваш дека постоел.
    Чудна работа е мртвата љубов.
    Друго - го избришав профилот на ФБ, ми дојде од никаде нигде, што знам.
    Изгледа премногу рамнодушност имам денес.
    Син понеделник, таман ко на Њу Ордер. Ќе заврши. ;)

20. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    634
    Сакам да кажам...

Две мафини и една принцес крофна |(
    Алал нека ми е :!:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.