Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Значи право чудо е со колкава брзина успевам да згнетам се‘ што ќе дофатам во ПМС, да си се снимам и потоа да се гледам во нормалните денови ќе се убедувам сама себеси дека тоа не сум јас дека некој ми подметнал монтирана фејк снимка од чиста злоба :D :x !
    И не е виша математика да знаеш да решаваш интеграли или лимеси, туку својата плата да ја распределиш да ти трае до наредната!
    И последно време се‘ почесто имам фаца како да сум изела нешто кисело бидејќи налетувам на луѓе со оцет муд :envy: кои поради професионалност треба да ги преџвакам и ај да те видам потоа да не ти се превртува стомакот!

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Мразам што сум женско денес, стомаков ме скина, а пред да ми дојде сум драма queen, плачам без потреба, крајот на светот доаѓа за мене, се ме нервира и не сум рационална со мозоков уххх уште да можев да го контролирам тоа :!: . Денес на курс професорката збореше цело време шведски и повеќето ја гледавме ко кретени. Се надевам на подобри денови, во сабота фотосесија аман фала богу после долго време да правам на некој тука (французинка има многу пегички и е преслатка), а на 7 nude фотсесија со маж (МАЖ) ахаха поим стaнаа маживе за мене, си немам среќа хухуху .. Ќе помине :lol: :lol: :x

3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Драг ПМС!

Неколку пати имам пробано да си ги мерам со тебе силите,ама тоа е невозможно.
    Еве јавно ти признавам, неможам со тебе. Најјак си.
    Амаааааааааааааааааа, па дај не претерувај. Ме измачуваш , онака лезетски..лека-полека.
    Во ред е тиња расположение (час се смеам,час плачам) , во ред е и грдово мозолче (ај шо е грдо , па и ме боли) ама апетитов?!?!
    Ало , ко глисти да имам! На норма јадам .
    Мразам чоколадо , мразам , мразам! :@

Ајде Црвенкапо , дојди побрзо. Дојди , ајде ;)
    Дојди за да не се измачуваме дополнително, дојди..дојди ми. Лудо и незаборавно ќе е.

P.P.S: Не ти е срам олку прекрасни девојкии да не измачуваш , м ??!?! FUCK YOUUUUUUUUU!!!!!

На Neytiri, LivingGlam, TheKiketoo и 6 други им се допаѓа ова.
  4. LaRissA

LaRissA Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

СДК Сеа се гледавме со бебето мое најубаво :angel: и не виде мајка му :$ :lol: .. и го прашала затоа не учиш(а она не знае за мене) :$ ,дека живееме далеку инаку.. сеа кје се гушкавмее :$ .

5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

СДК Фемина повторно ја зафаќа ПМС бран. Уште еднаш потврдена теорија дека кога многу жени се често заедно, добиваат во исто време...црвени јаготки, од Русија.

Види богати ова функционира и на виртуелно ниво :)

И да, ич не го сакам Џон Бонбон Џови како појава (простете ми обожавателки) ама за оваа изјава му симнувам капа ;)

"We could have been AC/DC, but I didn't want 10,000 ugly headbanging guys at my shows. I wanted their girlfriends."

- Jon Bon Jovi

На bravegirl, sesilija, Mistery и 5 други им се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам не верував дека е возможно човек да е олку многу преморен ... Да види се и сешто а сепак да знае да пронајде трошка убавина во некое нешто.

И сакам да кажам бев во веро и мајка ми не сакаше да ми купи лубеница биле како тикви ... Во состојба бев да земам да ја тркалам лубеницата со мене и да рикам како мало дете ... сакааааам лубеницааааа ... ама си останав културна :D А мама си остана лоша :D

и сакам да кажам дека е убаво да имаш вистински пријатели.

И сакам да кажам убаво е да сакаш ... вака или онака ... ич не ми е гајле ... сакам ... и мислам дека сум сакана. За понатака здравје. :P

На Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
  7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сите сме луѓе и никој од нас не е удостоен со моќ да суди за другите пред прво добро да се погледне себе си и грешките на сопствениот живот.Но,во реалноста и мажите и жените,го пуштаат јазикот толку долго што луѓето околу нив веќе започнуваат да се сопнуваат од него.
    Eте тоа сакав да кажам... Ми се смачи од тој јазик веќе. ]:)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.247
    Допаѓања:
    49.272
    Сакам да кажам...

СДК си го сакам моето извинување, си го сакам и точка :@ како може да си таков :worried: :x

па ја уште песни ти посветувам :fubar:

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Штрумфета достапна 24/7 за сите, а кога нејзе и е тронка тешко или никакво, сите се вртат на другата страна, си свиркат и се чешкаат кај што не ги чеша. Од каде оваа себичност бре? Е јас ќе бидам себичната, никој да не ми се обратил повеќе. Никој не сака ни 2минути да ме ислуша, ај да сум досадна секој ден да се жалам, ама вакви моменти ретко ми се случуват. Немам блиски, немам далечни, немам никакви. Сите имат лажна слика за мене. Не ми треба никој, сама ќе пребродам било какви периоди, сите се докажале кои се. Сакам да сум сама и никој да не ме чепка. Доста ширев негативна енергија. Бидете се` она што јас не сум, не е лесно во моја кожа.

10. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.933
    Сакам да кажам...

Замисли, одиш во Јуник, и бараш деколорант, те гледа зачудено и ти вика: "Што е тоа?" - да се чудиш шо е.
    Нека вработат некои што повеќе се разбираат, и пак не си купив, ете. Не знаеше дали имаат, и кое е.
    |(

Феминке, денес ми тргна денот. Абе уста не затворив кај отидов. :lol: Се запознав со една форумџика од друг форум, абе дрдање божем цел живот се знаеме. Се видов со школски од средно, дошле Скопје и мене ми се јавиле. Шоубаво. :) Така да, глупаво време, овојпат не успеа да ме спуштиш. Немав лошо расположение, и не ме пукаа депресии. Те победив, знаеш ли? 8) :rock:

На Strumfeta93 и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  11. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Еве ти го нудам моето раменце за плачење и спремна сум да те ислушам, барем малку да ти олесни. :* :* :*

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    11.885
    Сакам да кажам...

Имам огромен наплив на инспирација. Ноќва ќе им се доверам на парчињата хартија.
    Мирисот на мократа почва се бори со мирисот на какаото во моите ноздри предизвикувајќи нирвана во мојот ум. Ме зграпчија и пролетните алергии, ништо ново. А и емоционална сум денес. Како мала мислев кога ќе пораснам ќе биде полесно. И еве растам. Но ништо не е полесно. Ќе биде ли?

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК сакам една мачка сега до мене. И да ја гњавам в крај

На Theodora, Neytiri, Zlatusko и 3 други им се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

дали е можно бе
    во исто време иста минута да зборам со дечкоми на телефон и на 2рата линија да звони бившиот
    не престанват луѓето да се мешаат во нашата љубов ;( а толку се трудам толку
    се плашам дека ќе се уморам истрошам а не сакам ;( дај ми господе сила да истрпам све дај ми те молам и ти љубави те молам повеќе потрудисе околу мене не мислиш дека заслужвам па не сакам да се уморам оваа вечер размислував многу добро ми капеа солзички луѓето не ме ценат мене и моите дела од послем му текнува но гледаш љубов колку е касно гледаш?
    ништо не гледаш... :doh:

На kate0910rina му/ѝ се допаѓа ова.
  15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум нова на форумов и дека утре ке се распишам по сите теми. :D

16. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Сакам да кажам...

ДОБРЕДОЈДЕ creshicka :*

17. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Па не бе, не е досадно.
    Од школо два дена по ред правам бегство и патец кај дечко ми, а утре посабајле пуштам сакал у амбуланта за оправдание. Убаини. Мада, се осеќам некако виновно што не сум била на часови, сум пропуштила што ново сме земале :geek: ... Ментална сум, м? По малце.
    Прееска си се изнаспав со либето, аххх колку ми е убаво кога ќе се разбудам и тој е до мене. Како бааги заедно спиеме, така ќе легнеме гушнати, а кога ќе се разбудиме јас на една, тој на друга страна. Секогаш ме убедува дека хрчам, јас се инатам, не верувам. Епа генијот прееска се разбудил и јас сум хрчела како коњ, па му текнало да ме снима. 7 минути се слушаат разорни звуци, опасни по ушите :lol:
    Сега си барам некое пријателче да ме дружи, ама ништо. И другачкава ми се изгаси од фејсбук, сега сум ол алоун. Феминооо сега ќе те напнам! :devil:

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BudalceT0

BudalceT0 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

САКАМ ДА ВИ КАЖАМ!! :D .....ПОСЛЕ ДОЛГО ВРЕМЕ ПОСЕТУВАЊЕ НА ФОРУМОВ ВОЕДНО И НАУЧЕНО НА ПАМЕТ СЕ РЕШИВ И ЈАС ДА СПОДЕЛУВАМ ПО НЕКОЕ МИСЛЕЊЕ СО ВАС КАКО И ИСКУСТВА.........ЗДРАВО ФЕМИНКИ!!!

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Kој ми дава мене да спијам кога утре треба да сум во 9 нацртана на состанок, а имам 2 семинарски за правење до тогаш :@

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BudalceT0

BudalceT0 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

сличен случај на тебе (ќе се дружиме),само шо јас во 6 требат да станам да не речам за неполни 4 саати

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.