Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

I cry because others are stupid, and that makes me sad - Sheldon Cooper !!!!! Закон !!!! :rock: :rock:

п.с. Sesi - You can do it !!!!!

На Phyramide, Angelche, Trendafilka и 2 други им се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Мистери, јас би рекла- плачам бидејќи никој друг не сака да преземе никаква одговорност, порадо би ставале статуси на ФБ отколку и тие да придонесат, или ќе го направат тоа од ред да помине, па место јас после да преправам ќе го направам тоа сама :devil:

Ама како може прво да ми кажат дека е до крај на Април, а сега одеднаш испадна дека е до утре :devil:

Ајде ќе средам, тоа е- си отворив tzaltziki чипс, кој е за, нека повели :) , денес му давам на целулитот да ме нападне, ќе си јадам чипс и око нема да ми трепне :rock:

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

[​IMG] ;)

Ова е вон контекс на постираната слика, ама морав да кажам, т.е да прашам што е со новите кориснички имиња? :?: Толку сте неиновативни, немате идеја? :?: Еднолично се е.

На Hipica и Mistery им се допаѓа ова.
  4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Mission completed :rock:

Сега заминувам на состанок.
    Денес сакам да земам од денот со полни гради :muscle:

Виш ми лак 8)

Имајте убав ден и вие феминки :*

На Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  5. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Вчера имав мали сукоб са бирократијом, а ко што ме дал Елвис, не сум ти ја најсредената персона ин ди офис, НИШТО не знаев кај ми е. Телефоните пиштеа како да ми се дерат директно во второ уво. Барам одлуки, барам барања, барам договори, ги глeдам сумите...Упс.Згрешка. - Извинете ме, ќе одам да си ја плеснам главата од ѕид, бидејќи ова невнимание ме кошта прологнирање на уште 2 недели...
    За*би тоа. Соблеков Кларк Кентовската гарероба, се оптегнав во Уандер уоман костумче, запалив колата и слетав на факс. Извадив нов документ и цела среќна летав со штикличките низ Јустинијановите ходници! Нормално, претпоставениот не беше тука за да ми се потпише кога се вратив..но, со оглед на Марфиевата диктатура над моето битие неделава, решив да не се откажам од битката. Ми потпишаа во 3ипол, и се стрчав до седми да ја спроведам одлуката!

И решив. Веќе не се сфаќам себеси озбилно. It's a complete waste of precious minutes.

На FridaKahlo му/ѝ се допаѓа ова.
  6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Алал да му е на колегата што ме освежи со овошно сокче :D

И уште да кажам...

Профeсорот по меѓународно право од универзитетот Кембриџ, Џејмс Крофорд, главниот адвокат кој го застапува против-аргументот на Грција пред Меѓународниот суд на правдата во Хаг дека Република Македонија нема право да го користи своето уставно име во комуникацијата со државите и меѓународните институции, на својата официјална веб-страница ја ословува државата тужител само како Macedonia.

Тоа, според македонските застапници во Хаг, ја отвора дилемата дали овој реномиран професор по меѓународно право верува или не во тврдењата на Грција во однос на употребата на уставното име на Република Македонија. :lol:

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

..Не ми беше ни за чантата, а уште помалку за чизмите,..туку дека целиот мој живот ми се случува тоа, истото. И преку половиот орган ми е веќе.
    И да, Марфи, како што во еден од претходните постови, некој спомна, да, е*и се слободно. ;)

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=WAwroKI11_Q

го обожавам бендов! Рипам цело сабајле, а спиена сум се’ на се’ 5 часа. Ми е гајле.
    Животот е добар, кога има љубов.
    Така и се разбудив...
    Мјау, мјау!

Ден за дендрофилија и зоолошка градина. Пуканки ем шарена волна, така малку, да се засмееме.
    "ајде да ми ги бакнуваш нозете" - е реченицата на векот! :lol:
    Јас, го повикувам Скопје на танц!
    Босо и на асфалт.
    Тате вари пченки, паркинзите во мојата населба стануваат бели и употребливи, мачките повторно комуницираат со мене преку вртење крукчиња под балкон, астролошките книги ме чекаат да ги прочитам, сцената ме повикува, музиката ме довикува...
    Ќе си ги лакирам ноктите во лубеница стајл, шамански да кренам дланки кон небо со извик : Лето дојди ми, дојди да те прегрнам.
    Љубов! :inlove:

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

И пак каснам, и пак ќе каснам... :x

10. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

High , huw r u ? :emo:

Читајќи ја темата ЗАЉУБЕНА НА ФБ :x , станувам полека,но сигурно исфустрирана.
    На почеток се смеев , шо се крепи Земјава..после се замислив ВТФ? Па после , ај можда зафрканција е.
    Па сакав да и напишам некој совет , ама се премислив...или па не ? |(
    Што и да напишам , типката ме тера да бидам брутална.
    Мразам неписмени,прости и неинформирани луѓе :puke: . Посебно тие кои имаат шасна да се информираат !
    Им го посакувам ХИТЛЕР! Најпријателски :hai:

Инаку , се врати повторно полниот распоред на денот..доволно беше пауза од 2 дена. :rock:
    Пак ќе брзам, за да допишам уш 2 реда.
    Абе,абе..траги-комично!!

peace,love and happines :up:

На TheKiketoo, Trendafilka, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Во план сум да го деактивирам Фејсбукон: докажано лошо ни влијае на здравјево. |(

АПЕЛ ДО СИТЕ - спасете ги своите души, бидете Фејсбук фри. [​IMG]

На MarchelineAmaru, faye, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    395
    Сакам да кажам...

Ахх ептен убав ден и убаво се чуствувам конечно после извесен период.
    Цел ден си потпевнувам и тоа од кај ми текна песната не можам да се начудам I'm big big girl, ina big big world.... ама факт е тоа дека навистина сум голема девојка во овој гооолем свет и малку повеќе нажалост изгубена во времето и посторот, но тоа сега и не е толку битно. Битно е дека се чуствувам убаво после долго време.. :inlove:

п.с. сега ќе ја читам темата заљубена на фб, гледам нешто многу врева се крева околу тоа.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека сум пријатно изненадена од Зоолошкава тука, во Скопје. Последен пат кога ја посетив беше пред добри 7 години, па можете да си замислите КОЛКУ бев изненадена. Тие животни додуша заслужуваат и многу многу повеќе, но и ова што го имаат не е малку. Баш симпатично.
    Уште вакво чуденце ни фали :inlove:

Прикачени фајлови:

На MarchelineAmaru, teddybear и Mygirl им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.881
    Сакам да кажам...

Сдк цитирам (мајка ми по телефон) : *Добро мами,да те прашам,некои родители не си ги гледаат дома децата или не ги слушаат на телефон,па им честитаат дипломи,родендени,успеси на фб?!*.
    Оу,ноу мами!Ват хев ју дан?!Хау ду ју дееер мами! :D Пропушти да ми честиташ роденден на фб!!! :(

Со еден клик да дадеме поддршка на луѓето во Јапонија! :D

Ах ...мило ми е што фб стана сервис кој може да замени све у живота!

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Сакам да кажам...

Совет до сите кои не ја прочитале сеуште....НЕ ЈА ЧИТАЈТЕ....само ќе изгубите квалитетно време и ќе се чудите на глупавоста и бессмисленоста на првиот пост... :x :worried: И уште нешто, измислица е.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

СДК :worried: градов ми изгледа премногу тесен...
    Нешто ме гуши и тоа ме гуши со години... све едно исто ми е у бестрага нека иде све... па и она ново шо као ми се случува ми е некако исто, бре веќе видено, излитено.. проклето ме замара бре све ..
    или ќе се деси нешто стварно ново или.... ма и ја не знам шо уствари сакам |(

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк :worried:
    shit shit анд shit....
    извинете :tmi: за речников.
    Абе ко да не виделе фотошоп па си се заиграле овие од студио не си личиме на самите себе.
    Само сакав да кажам си ја мразам сликата за на табло,а идиотите од студиото ги извадиле веќе фотографиите и не можам да се пресликам :( па не е фер

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера сите биле на блуз во MCM, само јас не бев таму 30 фотографи ах дамит сега морав да се вратам, ако ништо друго прашале за мене и ми пишаа порака сум и фалела, тоа ме наполни со топлина онака ме смири душевно. :inlove: Само што ми пратија линк пак статија за мене ах- радувај се Ирено не биди рамнодушна ух.. :fubar: http://cooltura.mk/?p=1341

На aNy-to, Wild.Child и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Се повеќе се среќавам со случаеви каде мајките ги напуштиле своите деца.
    Во ред тешко време, криза, нарушени семејни односи, навидум безизлезно финансиско тонење се подлабоко. Ајде ќе разберам го оставила сопругот, ионака бракот денес се помалку се почитува како заедница која ќе опстои и во добро и во зло на сите искушенија и се помалку се на цена вредностите врз кои треба да се основа, ама зборуваме за децата. За нивна крв и месо, кои ги донеле на свет со цирка 3 кг. и кои се носители на нивната иднина, генетско наследство, причина за постоење. И едноставно да ги оставиш како вишок куфери кои не си во состојба да ги понесеш со себе, да направиш delete на нивното постоење и да зачекориш по патот на сопствената среќа без нив?! Не, колку и да се трудам да бидам слободоумна не наоѓам оправдување за ваква постапка и ги презирам овие „мајки„ . Поради вакви се губи вредноста на зборот родител како сигурно катче во кое секогаш ќе се засолнеш кога ќе дојдат бурите! А, од друга страна колкав е бројот на оние кои патат поради немање сопствени деца, незамисливо е нивното страдање, а некоја го отфрла сето ова поради еден к*р, па и од платина нека е и со дијаманти, дали вреди повеќе од дечињата за кои ти си целиот свет?! Не ја разбирам суровоста на човековата природа и макијавелистички чин во кој ќе настрада единственото што со право би требало да го носи епитетот најмило?!
    Поттикната сум од тоа што и денес налетав на ваква случка која со солзи ми ја соопшти бабата која е немоќна себеси да се чува, камо ли две малолетни деца, а чија снаа е една од многуте други кои постапиле на овој начин. Срам да ви е!

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Јас не жиевам со мојата ќерка и мислиш ме прашал некој зошто е така? И зошто животот ми е болка, и зошто ебано се борам за да си ја земам, го барам секој начин како да ја вратам, и дека плачам секој ден и дека сум најосаменото суштество на планетата, и дека поминав милијарда работи ама дека има некој помоќен од мене. И дека имам 27 и поминав многу повеќе од сите на моја возраст. Мислиш дека ја сервирав туку така ќерка ми? Значи можеш да судиш ама распад на брак се случува од многу причини. Ама ќе ти кажам единствена цел ми е таа како да ја вратам назад и затоа постојам, ако ме прашаш затоа сум на светов да го дожиевам повторно тој момент кога ќе се рабудам поктај нејзе и ќе делам се, и нема да се предадам, не сум од тие мајки што ќе се одкажат поради некои си фраери и луксуз, патам и ќе патам ама ќе се борам..

На MileyCyrus1Fan му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.