Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Сдк ееее многу ми е смешно кога некој ќе ми рече,храни се здраво само и нема дебелеење!Абеееее ајде?! :D Нема ли калории таа храна?!Здраво,е здраво,ама оди искомбинирај го за да биде толку здраво!
    Татко ми е на 50 години во тип топ форма,со мускулчиња,ама цел живот е на граница на гладот,ретко се распушта во јадење...и стално ми збори,јади колку да го залажеш стомакот и јади паметно,ама ај оди послушај го...Се е во дисциплината и откажувањето...
    А што ми е најтешко,преку ден,залак во уста не ми се става,ама еве помине ли 9 саат,јас како дупка во стомакот да имам!!!!Од утре кога ќе ја подберам мајка миииии.......леле,леле...има сламка да ја направам и себе и неа!

Ирена,стрепсилс,а исцеди лимон и измешај го со мед,на прст стави од смесата и притисни го крајникот,зауздај го нагонот за повраќање некако и да те пече и солзи да ти течат,држи!Јас катастрофа бев со крајниците две недели,ова беше тоа што ми помогна.

2. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

не е поентата диета... ја ќе ти кажам вегетеријанската исхрана е најдобра... мислам јади колку што сакаш(освен благо) и нема да се здебелиш, ма колку сака саат нека е, и вода многу пиј. Во право е таткоти што вика јади само за да го залажеш стомакот.
    Јас на ваква исхрана сум веќе 8 години, значи од моја 11 годишна возраст и немам проблеми со тежина се е до навика, брзо и ти ќе се навикнеш...

3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

SDK deka utre polagam a previseeeeeeee me mrzi da ucam i se nadevam deka nema da padnam :worried: :(

4. girl23

girl23 Истакнат член

СДК дека кога си бевме малечки се беше полесно и поедноставно и толку безгрижно,...а сега бреееееееееејјјјј....Значи зависни луѓе на куп,..лицемерие, лаги и што уште не.Сакам да сум мала и мајка ми да ме носи на рингишпил да јадам шекерен памук, да ми купи балони и онака слатко да заспијам.Ама само сакам........и на посакување ке остане..теееее :^) :^) :^)

5. karak

karak Популарен член

сдк дека си го исполнив своето не болеше и ќе го повторувам почесто :$
    мислев за првата отворена тема да не ме сфати некој погрешно :lol: :tmi:

6. 2468

2468 Популарен член

СДК дека вечерва ќе гледам прекрасни филмчињааа :clap:

7. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Кој филмчиња? :D
    Јас мирно и слатко ке спијам |-) |-) |-) :D

8. 2468

2468 Популарен член

што убаво мило ќе си се наспиеш, а јас мавнав кафе и сега нема шанси да заспијам :worried: а незнам како се викаат филмчињата :rofl: ама ми рекоа интересни биле :D

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Епа ајде изгледај ги, па утре препорачај ми некое :lol: :lol:

10. annnni

annnni Популарен член

СД дека конечно ни се уклачи Лижалчето-абе каде се изгуби ти??? :*

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Тука суммм, дома :@
    болна сум :devil:
    односно почнав да се разболувам, се ме врти :devil:

12. 2468

2468 Популарен член

имам еден тон ронки во тастатура :rofl: :rofl:

13. viki44e

viki44e Популарен член

Фалаааа..Верувај овој месец ќе ми требаат ! :sweat: :)

14. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

епа после повеќе од 48 саати непреспани поради тие еб**и испити време е и ја да си легнам :)
    добра ноќ luf u all
    и ај нека заврши веќе еднаш јунскава сесија :devil:

15. kate21

kate21 Популарен член

СДК дека ужасно многу ми се спие, а толку многу глупости испрочитав по форумов. Просто да се наежиш од глупости :o :rofl: :rofl: :rofl: Утре ќе коментирам, ако не цркнам од смеење и чудење брееееј, што животни, хм...пардон луѓе живеат на земјава... :tmi:
    Сите зборите едно , ама од тие што требаШе да ве послушаат ни трага ни глас. Може се на Е***Е со дечкото на најдобрата другарка. Пардон, длабоко се извинувам, морав да се искажам. :$

Добра ноќ мили форумџики. Имајте убав сон.

16. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

СДК си сварив кафе и планирам да останам будна уште долго. Да ја фатам малку книгата ноќе, кога преку ден не можам да се свртам дома :D

17. 2468

2468 Популарен член

Постои прекрасен мистичен закон на природата дека трите нешта кои ни се најпотребни во животот - среќата, слободата и душевниот мир, секогаш ги постигнуваме ако му ги пружиме на некој друг. :)

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

:lol: Добра Ноќ Катенце, јас не можев да го добијам дечкото на другарката, зафатено беше на мобилен :rofl: , ама затоа Сакам го Ноооооооогу!!!! :rofl: :rofl: :rofl: Готово, СДК дека се смеам ко лудача!

19. enca.69

enca.69 Популарен член

уфффффф.....сакав баш ова да го кажам ама немав сила.... ;( и единствена грижа да ми е да не случајно до некоја петка не ми залепат миснус :lol: и што ќе облечам овој викенд....ама сега...сега се борам со себеси......досадна сум веќе...ама многу ми е тешко......сакам да сум мало детенце и безгрижно да си заспијам во моето домче...во мојата собичка....уште мноооогу мнооогу ноќи....а не како сега, се бројат на едната рака веќе..........аууууууууууууфффф више паааааааааа ;( ;( ;( ;(

20. 2468

2468 Популарен член

СДиК на Енца да не ми се нервира и да не биде тажна :* сите во животот се сретнуваме со нешто ново... без разлика дали е нова средина, нови пријатели, нов дом... ќе се навикнеш ;) и дај те молам развесели се, па треба момачка вечер да ти правиме :D позз до тебе Енцаа :*

Thread Status:
Not open for further replies.