Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Сакам да кажам...

Дека младинава е малку отидена во лош правец... иако ми се свиѓа што нивното ниво на интелегенција

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

колку јас се изменив
    (особено во полето на љубовта)

од лесно заљублива(порано) сега без емоции :sweat: :$
    епа од лоши искуства, човек учи од грешките
    не за џабе се рекло дека кога ке се изгориш еднаш од врело млеко, после и на ладен јогурт ке дуваш :$

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

СДК... мислев дека денов ќе е фин и убав, пошто таков и си го замислував. Мислев дека единствениот слободен ден што го имам после долго ќе го искористам да уживам.
    Реков, конечно ќе се одморам заслужно после сите извештаи што ги изнаштанцав во неколкуве месеци, после истражувањата и документитe.. се за некој друг да си реди парички по дома.
    Реков, е сега ќе испијам бар едно кафе на раат на сонцето убаво и тоа некаде во Чаршијана наша... милина, пошто, еве пак почнав да ја обожувам исто како кога бев дете.
    Туку денов, место да направам се што требаше, јас пак го потрошив на некој што не требаше!!! И, само за да му помине пофино неговиот работен ден, јас седев на интернет цел ден денеска се „скајпував“ ех, патетики мои невидени.
    сдк.... најдобрата моја другарка ми е далеку, а ми е единствената ДРУГАРКА другарка!!! и на мојата другарка предолго, ама предолго и е пекол во животот и тоа по пекол и од мојов пекол.
    И сдк, го мразам интернетов пошто не може да ме пренесе мене таму да го видам тој нејзин смрден пекол, па белким ќе се исплаши од мене, мада и не изгледам страшно. Али СДК, нели утре е 1ви април ќе се маскирам мамата да му ја расплачам.
    СДК... како се престанува да се мисли посебно навечер? Како се исклучува мозокот едноставно да спиеш, да не трепкаш и зјапаш во таван по цели вечери. Јас заборавив, пааа да ме потсетеше и не ќе беше лошо.

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам нели ... едноставно кога ќе те потера една работа за нигде од сабајле така и ќе оди цел ден. Марфи денес ме уби тотално од кога станав сабајле од кревет па до сега додека не легнав пак во кревет. А како капак на се пеглата ми се расипа. Пеглата моето највредно нешто. И сега ... па сега што ??? Е ништо. Ако видите некоја девојка со подвижна грмушка на главата и со недефиниран облик на телото тоа сум јас маФнете ми и ќе ви се насмеам.

И плус некој утре полага а не знае ништо ... некој ама кој ... јас сигурно не :D :D :D Па немав време де :wasntme:

Едвај чекав да му легнам и да го стиснам ова швалериштево од кревет зашто чурев ... како чадот од локомотива кога излегува ... чув чув ... Ништо не чув.

Денес сум глупава. Мани тоа па и глува. Мани тоа па и диета диета диета и оп за вечера 4 кифли и руска салата па и торта. Не сум јас крива. Тужете ја другарка ми :lol: А да и сок пиев. Една голема чаша ладен убав газиран сок.

И гајле ми е уживав. И пак другарка ми е крива. Јас не !!! :!: :D

На Neytiri и Johny им се допаѓа ова.
  5. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека имав онака чуден разговор, ми се отвори и ми кажа за нејзината врска со девојка од година ипол, ух тазе разделена најде од мене да бара утеха. Јас на тоа поле љубов одмана сум скарана :tmi: , меѓутоа бев во тесно ама се снајдов. Иако веќе се тоа ми е сосема нормално. Денес видов како девојка е повредена од љубов од девојка. Секој си пати на свој начин. Не знам чудно ама реално. :whew:

На zhap4e и Vesna25 им се допаѓа ова.
  6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    11.885
    Сакам да кажам...

СДК beached ме потсети на Братислав Димитров, сега ќе си ја најдам збирката од негови колумни и ќе се релаксирам. Стварно е ѕвер човеков! :)

7. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Симни го малку небото за да се качам , hell yeaah ! :)

На zhap4e и Johny им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк не сум појадувала ниту ручала пеперутки,гуштери и слични такви животинки а чувствувам нешто ме скокотка во цревцата,стомачето :?: :^) :lol:
    Аааа напад на хиперактивносттт....не ми се ленува,не ми се седи....се ми се прави само не она што треба НЕ 8)
    Чувствувам утре денот ке ми тргне наопаку,штом вака сега се чувствувам...ајттт нека е на добро,па здравје и во сабота на школо хух... :bow: останете во good расположение..отидов јас да ги летам суштествата во мене 8)

9. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Значи човек веќе да не знае што да прави и што да конзумира...Црвено месо штетно, житарици генетски модифицирани, благо штетно, готови продукти со штетни емулгатори и додатоци, флаширана вода тотално нездрава со многу минерали и карбонати, вода од чешма - крајно штетна и предизвикува формирање песок во бубрези...Ова не, она не...Што више да јадам и пијам јас стварно не знам :@ ??? На јаболки и моркови ли да бидам само??? Па уште читам на еден сајт да не се јадело корнфлекс пред спиење зради тоа што бил многу богат со јаглехидрати и можел да предизвика хиперактивност и несоница :^) Хмммм...??? Која глупост!!! Само што изедов полна чинија корнфлекс на Виталиа со кисело млеко и се осеќам супер и едвај чекам да спијам :yawn: Кога бев студент ждерев хамбургери пред спиење и пиев по еден литар Кока Кола па ништо не ми беше...Сега пази се, чувај се и пак не си како што треба упм... :envy:

10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

дека преглупа сум како можев да дозволам вака да бидам изиграна како боже ;(
    што згрешив толку јас што ;( нека ме остават сите на мира ме уништија ме докрајчија овај пат ме докрајчија

11. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Два часа после полноќ ми е точното време кога желбата за храна достига кулминација! Одам кон фрижидерот, крај,одам...морам да јадам бее,па многу ми се јаде! :@
    Уфф леле ни грам нема да ослабам, со овој апетит богами ќе се поправам уште 2-3 килца! :$

12. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Место да јадеш напиј се чаша вода или оди да ги измиеш забите, така храната нема да ти биде вкусна и ќе ја оставиш! ;)

На mina му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

СДК
    Неможам да спијам а треба да станам во 6 и 20.Башка се нервирам што ме боли грлото и уште повеќе не ми дава да спијам,и се нервирам и се препотувам во кревет.Уф колку не ми е лесно :(

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК господ да го благослови тој што ги измислил Септолете! :bow:
    Јас сум секогаш тој баксуз што се разболува за викенд. Ако можам да одам во школо, можам да излезам и вечер. Ич не се замарам.

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Guten morgen. : D

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Добро утро Ангелче- те нема да форумов да даваш лајкови :lol: :*

Еве едно чајче од вишна да си се напиеме јас и ти вака посабајлечки, [​IMG]кафе не знам дали смееш да пиеш :)

На Angelche и teddybear им се допаѓа ова.
  17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.645
    Допаѓања:
    14.621
    Сакам да кажам...

Ќе си пукнам зашто станав во 7 саат. Без причина :@
    Цееееел ден наопаку ќе ми биде.

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Доброооооооо утро.

Леле до сега ги маскирав дечињата од улица за во школо, абре срцки се ... ама и паметни море а отворат уста лажат а јас па како будала задлабочена во работата си ги слушав :D

Нема врска убаво утро ...

Инаку заборавив да ви кажам ... ЈАС СИ ОДАМ ОД ФОРУМОВ ... страшно сум изреволтирана и максимално разочарана ....
    Априли ли ли
    :D

Сакаааааам да се маскирам ... зошто ми се такви другарките ??? Неќат да ги види овој оној ... Зошто луѓето се секираат само што ќе помисли некој ???? Па не ми е гајле јас сум јас, ако немаат попаметна работа нека мислат што сакаат. Јас вчера го терав татко ми на 45 години да си стави обетка ... и тој ... дете ти знаеш што ќе зборуваат луѓето и јас .. тато не сум дете и ми е гајле што ќе зборуваат сакам да си ставиш обетка :D ( Досадата чудни идеи ми носи )

Сакав убав ден, сакам да се смеам маскирана да уживам да трескам зелени да лажам да ме лажат да се правам наудрена ... ама денес полагаме на факултет па повеќето ќе бидат снобови. А јас како јас .. ич не ми чуе. Тој па денес нашол да полагаме ... Кога јас сакам да лудувам. Глупчо.

И ајде повелете по едно кафенце да не речете јас не сум ве почастила. Ееее ама сте. 8)

И имајте убав весел лажлив будалест незаборавен Ден. :emo:

А јас одам да поФторувам зашто поФторувањето е мајка на знаењето ако не сте знаеле. Само не ми е јасно што ќе повторувам кога немам ни прочитано. Ама нема врска многу филозофирам.

Останете ми со здравје :*

На Strumfeta93, TheKiketoo, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Добро јутро добри народе!
    Денеска сум Ремзије Циганката. :D
    Ај ве поздравЉам отидов да излжам некој :D

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Единствената маска која ми е денес потребна е онаа на одморена и насмеана девојка. Затоа што не сум.

Очи на пола копје. Со некоја лудачки блажена насмевка која е creepy а убава баш и не е, се тетеравам помеѓу загушливиот метеж на овој град размислувајќи дека фразата „кратко ама слатко“ воопшто не е измислена залудно.
    Уште сто часа спиење и ќе се вратам можеби во нормала. Не знаев дека толку убавини можат и да те дотолчат физички :)

Како и да е, девојки, ставајте цвикери, како мене - дал е светло или мрак, покријте уморни очи, ако ги имате, покажете тенки снаги и дозволете си по некоја маска за да се сокрие вистинското лице. Да видите како е барем еден ден да се биде во кожата на оние кои толку често ставаат маски што не ни контаат дека ги имаат. Едноставно маските се дел од нивното лице.

Пљук за нив, браво за нас. Да живее 1ви април, единствениот ден кога ни се толерира по некоја ситна, добронамерна лага па и по некој шарен и луд костим :)

На Neytiri, Strumfeta93, Theodora и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.