Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

:o :o :o :o Здебелена сум!!!!!! :devil: :devil: :@ :@ :@ ;(

2. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК вчера баш си седам на форумов и си викам е некоја феминка 100% ке напише јас си одам од форумов и доле априли ли ли :lol:
    Се знам бре...
    Денов убаво ми почна со сонце едноо... и доле на тб пуштена ја бараба а ти вила, весело весело :D
    Ама ич не сум расположена за шали, незнам зошто :| си чекам другиот петок да дојде...
    Ајде ви посакувам убав ден на сите :*

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Кога вака тргнува денот ич не ми прави мерак |( Не можам да си се изнауживам во горкото кафе и мирот по дома,туку веднаш за туѓи потреби морам да си го деорганизирам и моето секојдневие! Туку што да се прави, тоа е... :) Морам да учествувавм во изборор на облека на една моја колешка и морам да испијам едно трачарско кафе со истото друштво! Хммм :?: Па и не звучи лошо де!
    СДК денес е Априлилиииии...ќе има ли лажење или не?
    Некаде ќе биде живната атмосферата а кај нас,во нашето градче сигурно нема ни да се сети дека е денот на шегата! Претпоставувам :!:
    Феминки убаво да си го поминете денот... излажете стотина луѓе и нека ве подизлаже некој и на вас :lol: ! Насмејте се од срце :D ! Имајте ден за паметење!

4. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

СДК дека овој пат нема да оговарам и колнам и да се замарам со ситни души.
    Има Господ, а како Господ не е никој.
    Нека помага секаде каде што треба, јас имам убав живот и поубави нешта на кои треба да си го трошам своето скапоцено време.
    Имајте убав и насмеан ден и не дозволувајте ништо да ви ја тргне насмевката.

Прегратка голема колку небото. ***

5. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

Хелоу Феминки, have a nice April Fool's day!
    Ме израдува утрово. Сончево, топло, да се изнауживаш :sun: 8) I hope дека цел ден ќе е вака. Уште од сабајле си тргнав сама себеси една првоаприлска шега кога си реков дека ќе си легнам пак штом се вратам дома, но не било така. Кога влегов в соба - Априлилили! Нередов ме „ инспирира“ да чистам, а и како што сум недонаспана одвишок енергија имам и расположение 100-ка, па дури ме држи желбава ќе се разработам. Поздрав со песнево
    <object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PnqtK24ydak?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PnqtK24ydak?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

Имајте убав ден, уживајте, лажете, смејте се и сакајте се! Love you all:*

На Hipica и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК...(уствари прашање му доаѓа ова, ама неврмајнд) Хоупфул, јас и ти иста личност да не сме? :lol:
    Само што дојдов од факс реков прво ќе си легнам, ама некако сонцево ме инспирираше да фатам да проветрувам низ станов, да ми замириса на пролет, на чисто...

И не знам зошто, ама како на штрек се осеќам цело време. Како мачорот што ме гледа кога поминувам покрај него, така претпазливо, чиниш глувче сум.Епа не сум! :D Априли-ли-ли :D :D :D

Прикачени фајлови:

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.291
    Сакам да кажам...

rossonerka went from being "in a relationship" to "engaged".

Eве ми го променетиот Фб и телефонот ми звони на 2 минути.
    Ало бе луѓе ... кој датум сме :D
    Многу ми се стегнати луѓево, општо, грижите ги преокупираат, хуморот почнува се послаба страна да ни е.
    Најјаки шали испаѓа дека ни се оние од 3то одделение е види скинати ти се фармерките :D

Прикачени фајлови:

• 1%20april.jpg
      1%20april.jpg
      Големина на фајлот:
      36 KB
      Прегледи:
      148
    На la-chicka, Neytiri, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    26.744
    Сакам да кажам...

СДК еве ме назад конечно :D Имам нет дома јупиииии :rofl: Вечерва одам за Ск со дечко ми, едвај чекам! Ќе биде интересно и мноооогу забавно :) Плус роденден е на другарка ми, убаво ќе го прославиме. Имајте најубав викенд :*

9. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК зборевме на телефон 2 минути и се растажив многу ;(

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Сакам да кажам...

Па, да ти кажам право Pоси, свршувачката не треба да е предмет на шала, сериозна работа е тоа ;)

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.291
    Сакам да кажам...

Не бе тоа што мал дел помислија дека е вистина ок е, општо ми беше тоа за хуморот. Премногу имаме проблеми, премалку време за забава и хумор.

На 1ви април речиси секоја шала е дозволена, тоа на ФБ секој ден менуваат статуси ставаат вдовици дека се, женети со мажи и жени другари и све и свашта. Па 1ви април сме :D

12. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК убаво ми започна денов :D Се разбира со мала шала, па први април е нели :lol:

13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК пред некој ден разгледував понуди на савана.ком.мк, па се прашував КАЈ Е САВАНА НА ФЕМИНА? Ама еве тука била :lol:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Овој 1-ви април, да ми прости Господ, ама многу глуп ден да ми ти бил. Денес секој може се да ти каже, да те излаже, да те насмее... а утре да пробаш некоја шега да нафрлиш и некој муцката е спремен да ти ја пукне. Па јас не сакам денес да се шегувам. Не сакам да правам работи што МОРАЛО да се направат.

Јеа рајт. :drunk:

Па од толкава еуфорија што бил 1-ви април, дојде баба ми горе да ме буди пред 15 мин и ми вика... ајде бе дете, да видам што стори, се успа ептен. И како што ме разбуди, нормално бев спремна да и го прецвикам вратчето, ама ајде да не им отворам работа дополнителна на моиве и викам, априлилили бабо, се зезам само, што ти е ма, ехееее пред тебе сум станата.
    |(

И толку од мене, СДК среќен ден на шегата.
    Нека трае и трае насмевката на вашите лица, без оглед кој ден е... секогаш наоѓајте причина да се насмеете, забавувате и пошегувате. Почесто на своја сметка. :!:

Јас ви ветувам дека нема да ве зезнам. [​IMG]

На mims-89, Strumfeta93 и Angelche им се допаѓа ова.
  15. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Сакам да кажам...

Грција не призна под уставното име

Доцна синоќа властите во Грција, на владина седница донеле одлука да ја признаат Република Македонија под уставното име.

http://kurir.mk/makedonija/vesti/24585- ... avnoto-ime

Сурово априлилили ова :D

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
  17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.113
    Допаѓања:
    5.231
    Сакам да кажам...

И јас го прочитав ова. Богами добро ме насмеа
    Баш ќе ги зафркнам моите вечер само да не истрчаат пред време надвор да кажуваат на сите комшии.
    Ете тогаш ќе си го изедам :D

18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

СДК it's a beautiful day...
    И, тоа е така не само затоа што оној Боно го знаеш нели од U2 така пее, него пошо озбилно бе денов некако фин, некако убав. Па, еве уште малку ќе си одам од работа, а петок ем ја порано сонце уште има надвор не е темница... чудно ми некако све ова, богами чудно мене се колнам.
    Се мислам Хефе-во мое мајтап да не си тера со мене, 1ви април еве, пошо, излезе од офисов и рече се глеаме у понеделник „Батка“...
    (СДК: тоа Батка ме вика пошто станавме Бадис двајцата ја и он, тим лидер некој станав, у стил ја правам, ја проверувам, ја праќам... он парите зима од сметка :)
    и СДК: као сеа сум му и десната и левата му рака, пошо неговите слабо ги користи, ок за деловни ручеци сеа.. да не цепидлачиме до толку. А, СДК ова иначе стана нешо многу набрзо од коа дојдов ја тука, а и многу набрзо од коа Хеве-во ми рече „Девојко... тука беше уствари името ми од тате дадено пред 28 години... да се вратам значи, Девојко, не си ти за менаџирање на работите... затоа што... разбираш... нели...“
    И.... еве ме сега ја обично сама у канцеларијава без Хефе-во, он си доаѓа да главно да види да не се запалила случајно, пошо да за тоа стварно не ме бива „да исклучам се шо сум уклучила“, признавам пред себе и пред Фемина!!! )

СДК го обожувам овој ден, ептем не зашо е ден коа сите се кинџурат за у град, пошо одамна го надминав тој дел, сега се кинџурам редовно секој ден :rofl: туку, пошо денеска (да и вторник многу си го сакам) у бус нај ми се возика. Би јас од прва до последна и тоа неколку пати само да ги изнаслушам муабетите на пензионерите. Ги обожувам луѓето со искуство во животот, посебно оние што доживеале е вака неколку режими да се сменат, некоја војна преживеале, синови ќерќи испомажиле, па и стасале да им појдат на внуците у Јабанана Туѓина да им ги видат првороденчињата.
    Еј СДК, знаеш што приказни ќе чуеш, нема ништо позанимливо. Се качиш, седнеш и само ко да вртиш страница од книга врти глава од еден на друг концентрирај се.

СДК има една личност, посебна личност што посебни некои приказни ми се ствара у глава коа ја гледам, па и зборам, баш сега зборевме. Штета што сме толку различни, пошто кога би биле баш у тоа време, јас би тргнала кун Виетнам, а таа - ПЕРСОНАВА, веројатно би тргнала кун планините да меси домашно селско леПче и да прави прекрасно кравјо сиренце.. знаеш стилу: „make love :* not war... или take all and see what's not" ....кајнд оф персон.... :geek: :tmi:

СДК имаше една песна: "One pill makes you larger, and one pill makes you small and the ones that mother gives you don't do anything at all..."
    http://www.youtube.com/watch?v=XR8LFNUr3vw <---- пошто се разболувам нешто, ја би порано кун куќи да се напијам нешто од аптеката ни домашна

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДи‘К на Парис Хилтон, да ми ги врати очилата за сонце оти јас лилјаче сум 8) не ми се гледа....
    ....
    Априли-ли-ли, Парис, очилата не се мои, твои си се, ама кој ти е крив што имаш 5 грама мозок во главата и што навистина ми поверува. Фала ти што ми ги даде, баш убаво ми стојат.Од тебе поубаво 8) 8) 8)

Прикачени фајлови:

20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.349
    Допаѓања:
    5.900
    Сакам да кажам...

СДК погадно нешто од мирисот на болница нема!
    Од автобус видов група малишани, изгледа од градинка одеа некаде на прошетка. Кој беше принцеза, самовила, пеперутка, бубамара, бетмени, спајдермени.. Колку се само слатки. И јас сум уште дете и ќе се маскирам. Ако треба и само јас од цело друштво маскирана да одам, ама ќе се маскирам и ќе ставам слика да ме видите и да ме искритикувате. :D

http://www.youtube.com/watch?v=p_OzMmUCbwQ
    Само да ве поздравам и имајте убав шеговит ден. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.