Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.882
    Сакам да кажам...

Не си,вежбаш,си качила мускулна маса.

Сдк ... денес секоја вистина звучи симпатично зошто има срценце на обравчињата.Море марш!
    Мене алергиите ме фатија,денес сум маскирана у солза!

2. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Ауу, малце ме нема и одма новости фрчат на сите страни :D .
    Ама ме пречека веста дека фемина ќе станува и машки сајт. Добро и досега имаше и машки членови и посетители, но сега поинаку ќе биде. Си велам да не е прво - апрлиска шега ова, а :? ?
    И оти немам време, има ли некоја темичка отворено за ова? Ај ако има ќе ве молам за линкче ;) . Благодарам од напред :bow: .
    Ее, да! Скината ви е блуската :o !! :D :D :D
    Поздрав, женски (и машки :lol: ) :hug: .

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Баш го сакам денов.
    Не само заради малите дечиња со дебелки обравчиња маскирани во преслатки суштества, онака го сакам, зошто почнува за мене најцветниот месец во годината. Просто го обожавам Април!!
    Гајле ми е ако ми кажат дека сум пораснала за да се радувам на маскирање, ама јас едвај чекам вечер да го облечам костумот што си го спремив. Се радувам како мало девојче што се маскира во принцеза! :)
    И сонце, и кафе за добро утро со најмилите, и родендени и насмевки.
    И толку ми фали за да се инспирирам и да се развеселам.

Се надевам дека и на вас денов ви е исто толку прекрасен.
    :f:
    :party:

На rossonerka, Strumfeta93, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

И јас се маскирав... :hai:
    Во невработена...
    :|

На teddybear, Offspring, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    638
    Допаѓања:
    831
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, време е да кажам ...
    Време е да ви посакаме се најдобро, иако вие никогаш овој пост нема да го прочитате.
    Ќе зборувам во име на сите нас.

Вие сте добра жена. Мирна, учтива и културна.
    Еве баш сега се насмевнувам кога се потсетив на времето кога бевме прво одделение и кога сите ни кажуваа дека дека училиштето е наш втор дом, а учителките нашите втори мајки.

И, да - вие бевте нашата втора мајка. Секако да имаш 19 деца сигурно не е лесно.
    Различни карактери, судири на мислења. Цели четири години не станавме сложно оддление кое си помага. Такви и се прифативме.
    Но со едно, со едно сите се сложуваме. Подобра класна од вас нема! Напросто нема!

Никогаш не го повишивте вашиот глас, секогаш разговаравте смирено.
    Никогаш не се заканувавте, го решававме проблемот сите заедно.

Да, да. Вие сте онаа која заслужи да и се пее на осми март. Да и се кажуваат најубави зборови.

Вие и никој друг. И знаете, милина ме фаќа кога помислувам дека ..
    .. по втор пат ќе станете мајка.

Иако тоа го знаевме уште од почетокот на школската година, сепак, ни се насолзија очите денеска кога и официјално дојдовте да се ''збогувате'' со нас.
    Да ни ги дадете последните совети, да ни посакате се најдобро. Да ни кажете да бидеме добри, да не ги разочаруваме другите, а пред се - да не се разочаруваме нас. Да бидеме мирни и умни. Ни кажавте дека се ќе биде исто, само со нов раководител. Да го слушаме новиот/та класен/а.

Но, не е исто. Без вас не е исто.
    Кој и да дојде - нема да биде исто.

А вие, имајте убав одмор - лесна бременост.
    Ќе бидете најдобрата мајка на она мало детенце што е во вас.

А, ние - ќе бидеме најдобри и оваа година. Само за вас.

Се гледаме на 10 јуни.

На BeYourself, Mygirl и enca.69 им се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Ќе бидам кратка .... Сдк дека сакам некогаш во иднина да можам да го пробам ова...
    kiss under water скромна желбичка :$ :) љубопитна сум какво е чувството :?: :)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Каде е знакчето на фемина со слатка розево-циклама боја обоено.. Веќе го нема :( Веќе е сино.. Леелее, нека се врати :lol:
    Ииии, да феминки, веќе не ве сакам! :|
    ......................
    Априлили!!!!! хаха! :D :D :D
    :*

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК нешто, со ризик дека ќе добијам едно пффффффффффф...од пола форум...
    Некако в последно време толку се намножија некои си квази модератори по форумов чудо едно...
    Дремат одредени членови тука, и само чекаат некој да згреши и да отвори безвезе тема, и ете ти 100 души, такви целите одважни...ај канта ве молам, па шо ти е на тебе, за ова ли тема отвараш, па ти да не не си арна, а да не лажеш, а да не си машко, а фустанчево да не не е твое, на цимерката да не е :!: ??????
    Мислам, дај ви се молам, еден ќе пише и толку, модераторите ќе видат и ќе проценат и ќе избришат...
    Исто, некоја безвезе тема или проблем, а гледаш 16 страни, се истото се пишува, и само некои мислења, демек види, кој од кој подуховит...
    И апел до админите, нека ги опоменат и ваквите дежурни ,,душебрижници,,...по 100 пати се едно исто се реплицира...мислат којзнае што направиле, ако напишат, клуч!!!канта!!! |( |(
    Аман бе веќе луѓе, не го трујте форумов, само глупости и закачки без везе....за една маскара, за фарба за коса почнуваат кавги, само за тоа некој да се направи паметен, или уште полошо, да се лечи на форумов...што би рекла Лилит, да добие потврда која реалноста неможе да му ја даде... |(

На Trendafilka, Theodora и k.i.m им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.882
    Сакам да кажам...

Чикас,мир.Штa то лепо мирише,петочно попладне.Не се чувствувате како Кери,во сексот и градот,на пролет,со отворен ЏАМ и кафе?!Лангзам,плис,порфавор.

Него...сдк...потрошив 2 мин,драгоцени две минути,од мојот одмор,од мојот мир...да се изнервирам,на статија,колумна,шоидае која дава упатство за студентско преживување...како да одмрзнете КИФЛИЧКИ?!Ноуууу веееееееееееј!!!!Што не крепи земјава и сериозно...размислете добро што ставате на вашите сајтови луѓе,аман.И јас будала...читам глупости.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК дека стварно се смеам како да сум прочитала одличен виц :lol: :lol: :lol:

И СДК дека Маријана од бекстејџ ќе води Априлијада. Аман и од неа веќе :puke:

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Ете на денот на шегата јас сум крајно сериозна :emo: .
    И свечено си ветив дека ако ништо друго барем нема да дозволам да ми закржлави интелигенцијата од неупотреба :D и дека нема да се претопам во беспрекорно партиско полтронче кое се раствора во неразумноста и слепилото ( бидејќи други му сервираат што да мисли и гледа ) како прашок во вода - тотално и незабележливо. Макар било тоа единствениот начин да се успее во кариерата.
    И си ветив дека ќе се однесувам како да сум вљубена, ете за почеток со чоколади ќе го повикувам серотонинот, :) . Верувам дека сеуште постојат вредни за љубов, почит и внимание машки примероци и верувам дека ќе го најдам мојот. А, за оние другите па секогаш се наоѓа некоја помлада, релативно убава жена за која ќе бидат доволно добри. И гадовите некој(а) мора да ги сака! Поради рамнотежа во универзумот! И ако го сретнам ( финиот, не гадот ) ќе бидам на почеток воздржана и недоверлива, а добро е да си сочувам извесна мистериозност засекогаш, бидејќи мажите не смеат да знаат, колку ни се всушност потребни, толку потребни што е срамно, но би била бесрамничка за посебен човек трајно.
    Да е форумов унисекс не би го кажала ова.
    И мене не ми смета сината боја, баш поблиска е на мојата природа од розевата, ама за вкусови не се дискутира, нели?!

На beached, julie77 и zhap4e им се допаѓа ова.
  12. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Сакам да кажам...

Се разочарав кога излегов на плоштад и бев единствена со маска на лицето од 8мо одд.
    Луѓе бе! Млади и стари! Радувајте се на месецот! Ајде малку да скренеме од монотонијата!
    Ама не, срамота било 8мо одд да се маскира со дечињата од градинка. Ха. Па баш убаво си поминав, си скокав и се радував со оние од градинките :) Ама што да се прави. Мали је ово граааад.. и тако даље.
    Ајт, вечерва ќе имало некоја забава и сигурно повеќе ќе бидат маскирани. А мене костимот Black Swan не ми бега :) Ама вечерва повеќе шеми, ќе ги видат фаците во градот, преко ден само детишта нели? |(
    Ахх. Ајде да не си го расипувам денот 8) Едвај чекам да дојде вечер :dance: :party:

13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Ах, да. Прегеска заборавив да кажам..
    Се случи преги, околу 13ч. Јас и мајка ми одевме низ Струмичкото корзо (таму се наоѓа една книжарница, па затоа) и таму има неколку дуќанчиња за прехрана и кога еднаш продавачката од едниот дуќан извикува на продавачката од другиот дуќан „Давиии вода, на човеко му е лошо“. Јас одма си помислив „Колку грубо се шегува! Е тоа ли е априлска шега?“ Но кога наполни вода почна да трча колку што ја држеа нозите со 10цм. штикли т.е. чизми. И само погледнувам и гледам доле, кај Дом на културата лежеше еден човек, испружен колку што е долг и широк! :( И знаете, јас одма се скаменив од глетката, а луѓе само се собират околу него, па еден му даваше мислам вештачко дишење, па му пратискаа по градите (кај срцето), но човекот не мрдаше, една жена одма викна брза помош.. Мајка ми одма ме одвлечка од таму, а јас само се вртев назад надевајќи се дека човекот ќе се помрдне, ќе покаже знаци на живот.. После неколку секунди веќе го изгубив од видик.. Со мајка ми отидовме до централниот регистар (се наоѓа на трети кат). Влеговме во една соба, мама вршеше некои работи, а јас само наслушнував дали покрај големата галама внатре и галамата надвор ќе слушнам како свири болничката кола.. Но, не слушнав.. Се приближив кон прозорецот и само изустив „Мамо, човекот уште лежи таму“ и, навистина лежеше.. Сеуште не беше пристигнала болничката кола.. :( Потоа со мајка ми отидовме до Стопанска банка, пак за некои работи и пак не слушнав дали доаѓа болничка кола.. Очигледно не дојде, но јас се молам да е отидела..! Па, човекот беше само во нивни раце, а јас не ги слушнав како пристигат! Си отидовме со мајка ми, не разбрав што се случило со човекот.. Само сакам сеуште да дише, да мрда, да живее.. Многу ми беше жал.. Сепак и на таков начин, на плоштадот... :( Пу, пу.. :(
    Жално... И тоа многу.. Барем, мене ми беше жал!

14. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    132
    Сакам да кажам...

Април, сонце, детски насмевки, маски, љубов, шеги , птичји црцор, зборот `Априлилили`.
    Можеше ли денес да биде попрекрасно ? :D
    Уживајте во секој миг од денот ! :sun: :l:

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

и така со препорака отидов јас во Жанета естетик-инаку првпат одам вака преку роднински врски, и ми отворија вработените, седнав ја почекав Жанета, и и кажав на едната дека треба да и пренесам поздрав-Жанета се стори тука за секунда тука(верувале или не) и го пренесов поздравот(не ме ни праша за лугето) иако јас лично не ги познавам, и во тек на разговорот (бидејки ова било блиц, инаку интервјуата се закажувале) и само ме праша дали пијам седативчиња, јас :o не можев да се изначудам што и е на женава , дали е арна, мислам дека нешто ме удри по глава. Боже какви се не луге на светов има(не можам да поверувам)(смајли што се крсти)

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
  17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Се чудам како можев толку време да сум на форумов!
    Сега сваќам колку одвратно место е!
    Со форумџиките на чело.Со едни црни, црвливи души, со толку исфрустриран народ!
    Толку злоба и црнило никаде не сум видела.
    Одвратно, одвратно место, одвратни луѓе.
    Си одам јас од тука...
    Апри-ли-ли-ли! :rofl:

На BeYourself и enca.69 им се допаѓа ова.
  18. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Епа убавици мои,благодарам најискрено за вашите роденденски честитки, ми го разубавија денот и збогатија роденденот.
    Ариел,The Kiketoo,Ливинглам,Гордана10,Ангелче :angel: ,Мимс89 и Штрумфетке-МЕ ШТРУМФНАВТЕ ДИРЕКТНО ВО СРЦЕ! :*
    Би сакала со вас и со сите други форумџики да ја споделам оваа виртуелна роденденска торта,па Дај Боже, еден ден да имаме прилика и да ја јадеме во живо!

http://www.flickr.com/photos/neviepieca ... /lightbox/

На mims-89, Strumfeta93, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК
    На 1-ви плата :o април :o ....се гледаме со колегата и се смееме...ај ќе се јават за пола саат да речат априлилили :rofl: ....ги нема па ги нема....
    Картица чек, плата јес....ЈЕЕЕЕЕЕС :rofl:
    Па кога си купив еден хамбурген со компири...лелеееееј...задоволство што не сум си го приуштила 2 месеци, па и повеќе можеби...а реков, еднаш месечно ќе мрсам стомак здраво :lol: ....
    Па кога иде хамбргер, и една кока кола (ама за ручек може се`, мислам што има дома, па си викам, а да беше дома направен, исто ќе му дојдеше, Иренке може нели?:lol: )....
    па уште доаѓам дома, уклучувам фемина, и гледам, милите ем драги модераторки си ја завршиле работата одлично :lol: , па си ги рокнав РЕМ до даски...се намљацкав, исплешав на ,,the one i love,, и сега ќе се маскирам, ќе бидам каубојка....тк тк тк тк.... :lol:
    Ама пусто имам грижа на совест :worried: Морам да го испешачам хамбургеров.... :worried:
    По ѓаволите со нашава ,,женска,, совест..........
    Убав викенд милиииииии ем драги (со исклучок нели) феминкиииии :*

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Се видов со пријател тука, си купил БМВ и ми вика: - ах храна не внатре, торбата не на седиште- доле, еден ден треба да ја продавам ау ау, ја онака ајде беееее :D , лета камче од друга кола и му ја крши шофершајбната мало дупче ама довoлно, злобна сум :$ ама ете ти кога така се однесуваш . Врапче ја посрало мораш одма да одиш да ја миеш. Ете ти, миј ја и мењај шфершајбна сега. Швеѓанец за маж не дај боже. :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.