Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

ејјј ама ме настрви срам да ти е :D

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакааам да кажам ... резиииииииииииииилллл ... :D :D :D

те за жена ме бараа ... те ремзије ... те есма ... те ми викаат да се сликаме ... Се осеќав како главна фацаааа ... :D

Циганка си бев и гајле ми е. Тееее све зајачици тантара мантара. Јас обратно од сите. Да штрчам низ толпата :D

И некако ... сите чудно ме гледаа .... ама не знам зашто ... Будали :D :D :D

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

Cдк денов ми почна |( !
    (т.е не ми ни почна цела ноќ будна)
    Не наспана, во 8 сабајле со петни жили си го фаќам патот накај автобуска!
    и здогледувам едно рунатвко кутре некоја мала раса ... Се гледаше дека е расно,ми личеше на малтазерче, сигурно било домашно,или тоа газдине го избркале, или киднало, или мање важно!
    и му викам куц куц, леле кога се сврте, едно погледче што ми прати се стопив :D !
    и станува да тргне накај мене, гледам рачето скршено :( и срце ми се скина, викам душичка, ај да му зеам нешто за јадење! и влегов во супермаркетов му земав нешто, и ко улава си седнав му давам да јаде, луѓе поминуваат со прашалници на фаца :lol: леле колку беше мило лујџе кутрево, ја вакво мило створче од кутре до сега немам видено :lol: !
    ! рунтавко прљавко, ама не ми беше гад да го погалам :rofl: си поиграв си тргнав на колоквиум, појма немав, книга немав фатено, се препишав бе :rock:
    и това!
    Ај чао

На LivingGlam, Shana, Theodora и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

... од толку што сум велелепна, често и проблеми си имам. :wasntme:

На marama, LivingGlam и katakomba24 им се допаѓа ова.
  5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК дека не може човек да не ужива во првоаприлското шаренило, смеата и маските... Креативноста, инвентивноста и оригиналноста собрани на едно место, и нормално, љубопитните фаци со нивните фотоапарати и мобилни со јаки камери уште толку дополнуваат во една општо ведра и пријатна атмосфера. Но нешто што „боди“ очи, и морам да го напоменам, е изразеното покажување голи нозе од страна на припадничките на понежниот пол. Да не се разбереме погрешно, мене воопшто не ми смета да „потпаѓам“ под такви провокации :$ и да уживам во она што имаат да го покажат, но како и во се’ друго, така и овде e потребна умереност, а не „екстремизам“. Се добива впечаток дека голите нозе се синоним за докторки, учителки, полицајки, танчарки, зајчици, мачки, тигрици, научнички (продолжува да набројува примери за „професии“ со голи нозе уште еден час :D)... И на крај се’ се сведува на тоа која има посекси и помазни нозе, потазе e депилиранa, и има повисока штикла, независно од маската што ја носи. А јас барем знам дека сите тие маски можат на многу поинаков и пооригинален начин да се искажат, без голите нозе како главен адут. Па чекајте бе девојки, рано е, само втори април, допрва почнува пролетта, а потоа и летото. Ќе имате време да си ги покажете вашите атрибути, тоа време никој не ви го зема, а и ние ќе имаме време да уживаме во нив ;). Летото е симбол на уживање и страсти, додека првоаприлската вечер треба да го задржи нивото на вечер на смеата и креативноста, а не вечер на сексапилот и порнич-шмекот :). Со волку рано почнување, да не испадне после да се „презаситиме“ од вас. :D

Сепак, да не испадне дека генерализирам, на плоштадот имаше прекрасни, оригинални и уникатни маски, и кај девојките, и кај дечките (кај кои, пак, видно поизразена беше желбата да се „феминизираат“ :D).

На Lux, velesanka, marama и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.882
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам и да се надворзам на момакот над мене...толку е ласт сизн тоа со подвезиците и соблекувањето.Сега веќе некако ми оди кон маска да,ама во насока на порнич полн со фетиши...а не маска на докторка,медицинска сестра,професорка,цајканка.Јас сакам да сум зајче на пример и баш зајче ќе си се маскирав (не плеј бој!) и ќе си земев *букет* моркови и ќе се шетав со нив,арно ама од овие соблечениве дади,немаше да бидам интересна,плус...морковите ќе ми ги изедеа или нешто такво со ...морковите. :(

На marama, Monna.Monna, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Definitively , i dont need drugs ..my dreams are frightening enough. :swear:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Бев во Баргала денес да видам некои добри кондури и кога гледам модели како за баба ми :x

9. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сите забораваат некого, мене се еден ист ми недостига. Аман веќе. :puke:

Мило ми е на сите што сте си поминале убаво под маски, сега дали со голи или облечени нозе :D тоа е Ваше. Ќе гледаме слики, дада, само кажете во која тема. :$

Нешто alien се чувствувам овие денови. Марсовка права. Ни знам што се случува и за чудо ни па ме интересира. 8)

И чекам повик-поздрав live од Paul Van Dyk ама некако го нема, а баш ме интересира со што песна ќе сум поздравена. :doh:

Си ветив дека ќе го гледам "King's Speech", мама го пофали како КУЛТУРНО-ПРЕУБАВ ФИЛМ( културно мисли без безобразни "работи" :lol:)aма не пронајдов заеднички јазик со тоа гледањето. Добра ноќ на сите Вас, отидов и јас и тоа кај DJ ПЕРНИЦА. :yawn:

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК каква вечер, уауууу! :rock:
    Mорам да почнам да верувам во случајности, да Вајлд значи се` е случајно...
    Чудно е многу, не знам како да го опишам, т.е. не се ни трудам, никој не може да ме сфати. Ќе речам само дека совршенство на оваа планета постои! Го сретнувам секогаш кога ќе посакам, доволно е од срце да ми недостига и се појавува. Чудно... и мене ми е многу чудно. :?:
    Маски на сите страни, 1ви април, ништо спектакуларно, балови под маски има секогаш.
    Не се каам што Сања излезе од Идол, боље си е вака, какви свирки прават - свака част! :bow:
    Мојата песна на вечерта. :l:

И некогаш грдно ќе на*бам што излегувам рано, а се прибирам касно. :rofl: Знам дека утре ќе се разболам фино и убаво, ама далеку е утре, имам уште цела ноќ пред мене. :)

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК, први април, или прочка сеедно, е денот кога сите си ги покажуваат вистинските лица на индиректен начин 8) Особено оние од мислењето на Најтвокер.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  12. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сакам да кажам...

СДК го читам мислењето на Вајлд и стигнувам до нејзината песна на вечерта и клик да ја ѕирнам.. истата што јас ја слушам во моментов :lol:

и СДК многу тапа ден ! hope tomorrow will be better :^)
    и на ваков тапа ден баш си се заразив со играва.. [​IMG] никако досадна да ми стане. Ајде чао чао отидов да ја играм :hai:

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

само голи нозе да беа |(
    лани видов една со пола гз надвор такви боксерки носеше, у плејбој зајачица беше маскирана!
    едвај чекаат 1 април да си го покажат курвалкот!!!
    страшно

На Johny, Strumfeta93, zhap4e и 5 други им се допаѓа ова.
  14. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Сакам да кажам...

Кои беа цените на кондурите?? Имаше и од ланските модели?

15. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК многу убаво кажа една феминка негде ни темиве кога еднаш ке се изгориш на врело млеко после и на ладен јогурт ке дуваш...
    Морее и на замрзнат треба да се дува... :swear:

16. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Па во просек цените се движат околу 2000 ден...Лански модели има и се поевтини доста. Инаку не беа само Баргала , туку и Биона мислам беше брендот :^) Мене генерално не ми се свиѓаат, ретро ми се некако... Имаше неколку модели со многу убава боја, неутрална и нежна што одговара на се, ама не ми одговара моделот...Рекоа за 2 недели негде ќе дошле нови модели (пролет-лето), па ќе одам уште еднаш, можеби тие ќе бидат поарни :|

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сдк по 100 пат денес јас нешто кажувам...
    Епа скд Ника отиде да спие! Отиде да спие пошто си заслужила да се одмори од толкуте глупости денес... И утре ке си станам ке си се средам, ке си отидам во град да си се подновам, вечер ке си искочам и нема воопшто да се замарам со вашите глупости.
    Од секој се очекував ама ова, може е мала работа ама мене не ми е... :x Мене ми е најголе на свет и најстрашна и нема да ја заборавам :!:
    Ајде феминки гуд најт :*

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК не ми се верува што ми се случи :x
    Не, не бев тоа јас :doh:

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

In Girl World, Halloween is the one night a year when a girl can dress up like a total slut and no other girls can say anything about it.
    quote from Mean Girls

Епа баш така.
    Само кај нас е Први април.
    ;)

Напредни девојчиња, нема што.
    Playboy bunnies, french maids, секси полицајки тра ла ла...
    Ко да сум попливала во супа од цицки вчера.

Немав за жал многу време да се стокмам за мојата маска, но по кој знае кој пат се вљубив во дечко ми. :inlove:
    Паѓам на негативци, па уште кога видов дека е Hitman, ќе се онесвестев.
    Јас и уште неколку дечиња, нормално.
    Толку го познаа, цицките беа поинтересни.
    ЅВЕЕЕРРРРРР !!!
    :D

На Strumfeta93, marama, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Цел живот ме возбудуваат - зборови. Не насилен обид да се придобие восхит, изглед некаков на физичкото тело со мускули од кои чиниш ќе пукне кутрата ткаенина што ги покрива, одликувања и истакнувања, општествен углед и пари во ненормални количини. Не дека се‘ од наброеново е непотребно и тотално неупотребливо, но не е синоним за среќа и целосна исполнетост која води до спокојство во себеси и со остатокот од светот. Затоа ме опфаќа своевидна доза на рамнодушност кон наброеното. Но, кога некој ми изговори некоја необична реченица, нешто ново и преубаво составено и истовремено едноставно, нешто неочекувано мудро, ме удира право во мозок и го губам тлото под нозе и иако се трудам да бидам контролирана во најголемиот дел од времето, во овој миг го сакам губењето на контролата врз себе во виорот емоции и мисли.

Јас сум олд фешн грл и сакам олд фешн заведување.
    Ми фали што се губи онаа суптилна игра на освојување со одредени правила, во која нема брзање, вклучен е цел арсенал насмевки, погледи дури да дојдеш до случаен допир на рака врз рака или рамо, испраќање до дома после неколку состаноци и бакнеж во уста кога навистина ќе дојде до вриење на страстите веќе, а не како увод во секс на првиот состанок. Немам предрасуди и против оние кои се одлучуваат на необврзувачки секс нивно право и избор, само се губи заведувањето како пристап. Ете ќе се надоврзам на претходните постови со помош на разголувањето на нозе, со тангите и сл. се губи таинственоста, магијата, разгорувањето на фантазијата и дискретниот шарм на изгледот на непознатото. И дојде до една извртена појава жените сами станаа жртви на своето тежнеење да бидат заведени на начин што мажите изгубија интерес за долгорочно заведување во време кога некој добива секс како фаст-фуд. И јас доброволно ќе си одам во музеј, но ми фали тоа да бидам освојувана и заведувана со бебешки чекори - полека и несигурно. Дали во префорсираната желба за модерен пристап меѓу половите секојдневно само поуспешно се разминуваме меѓусебно?! Е, голем успех постигнавме, алал да ни е!

На Johny, bittersweet, creshicka и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.