1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

^Нема да врне денес , слободно искочи си :) И имај убав ден :)
    А јас се оставив на Сезнајко :D

2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Црешичката сношти имаше бурна нок. :| Прославива завршеток на колоквиумска недела. Денес се освестувам со зелен чај и млеко со корнфлекс. Ке поседам малку на овој компјутеров и правец кај баба ми на кафе.
    кога нема со кој и баба ми е добра :sun:
    Штета е да не го искористам овој убав сончев, мамурен ден. :D

п.с. може ли некој да ми препорача некоја убава книга за читење во стилот на мокта на потсвеста, и да не биде многу голема бидејки ништо работа од читањето :D

п.п.с. не е малку рано за сандали и маички разголени со голи половини? сношто едно 10 % од девојчињата носеа сандали а јас во салонка и палто долго се осекав како... кој не е во ред, јас или тие? :!:

3. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сите го зграпчуваат денот, па одам и јас да го зграпчам. :mm:
    Вака, сакам само да ве поздравам, имајте убав ден, бидете насмеани. :)

А за тоа со градите на мегдан, целулитот во мрежасти холахопки и слично засекогаш ќе си го има(како што си тргнало), така да нема зошто да се претресуваме. :emo:

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Што ми требаше да те сонувам и да се разбудам осеќајќи се ко теле.. :|
    И онака не е битно повеќе, само ми фали како пријател, многу ми фали како пријател, ама...
    Чудни се патиштава што не водат низ животот, а уште почудно е како несвесно секогаш го бирам оној пат кој води до твојата куќа без да приметам дека всушност го кружам целиот пат до дома... (или не е чудно и случајно)... како и да е веќе нема да го правам тоа, не за друго ама поскапе таксито! :@
    Doesn`t matter од денес сум главен инвентар во автобусите на ЈСП, моја нога во такси веќе не стапнува.. носете се... :emo:

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Не ми се станува од кревет. Ич.
    Уште имам гаден вкус во устата од сите испиени чуда и врагови вчера. А и нозете ме болат од играње и шетање. Крш сум, ама затоа вчера направивме доволно спомени.
    На целиот мој денешен малер се приклучува и расипаниот бојлер. Замислете какво е чувствотот да знаеш дека немаш топла вода. А плачеш за туш. И сега ќе импровизирам, како што правеле пред 100-тина години.
    Агонија, барем додека да дојде мајсторот.
    Имам и дупка во желудникот. Не знам каде одат сите работи што ги јадам, зошто изгледа дека ни целиот фрижедер нема да биде доволен да ме најаде.
    И мразам вакви денови, зошто знам дека ништо добро нема да излезе од нив. Едноставно знам, кога се гледам во огледало.
    Одам да лежам со книгата пред мене, гладна, нетуширана и зеленикава во лицето. |-)

6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

О је! Месечен хороскоп за април :rock: ^_^

7. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сакам да кажам...

Баш пријатно ме изненади месечниов хороскоп за Април, се надевам дека до крајот на април само нема да ме разочара :lol:

Одам и јас за два саати да го зграпчам денот, иако би требало да ја зграпчам книгата но таа може и да почека, а ваков ден :shake:

8. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денов од утрово супер го испланирав, :D само што книга не ми се фаќа :x
    дајте некоја инспирација за учење :lol:

9. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сакам да кажам...

спушти ролетните дома, затемни се, да не гледаш надвор какво е времето гаси компјутер и седни на учење :D

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Само што упропастив две стари маички сакајќи да ги обновам :$
    Сечи, сечи пуздер ги направив. :lol:
    :!: Ех каква инспирација си добив од темата Направи сам (гардероба и накит) :?:
    Супер инспирација, никаква реализација... Маичките завршија во ѓубре.
    Можеби некој друг ден :wasntme:

11. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

Импресии еден тон и 200 грама :D
    вчерашната вечер беше ...wow !!
    иако патував 3 часа до Прилеп од Скопје сеуште ме боли главата и сум мамурлива и ме боли главата но сум со насмевка на лицето од шеска до шеска :D

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ми доаѓа да се убијам,навистина.После се,изгледа и јас ќе се придружам на читателките на темата целулит.Првото излегување од купатило,без ништо на мене,што ќе видиш,целулитот се вдомил на моето бившо безцелулитско газе.Поради ваквите причини,мразам што сум жена.Нот гуд,рили нот гуд.
    Ма ајде,посилна сум јас од еден глупав целулит. :muscle:

И друго...многу ми е досадно без малиот бе,многу.Ко,да ми престанува животот и забавата кога тој не е тука.Ама,ми се допаѓа тоа,значи нешто...

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.470
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК април е мојот месец. Се будам и јас со природата, се чувствувам како да сум била подгрбавена и сега наеднаш стојам исправено. Го обожавам ветрот во мојата коса, мирисот на пролетта... Цветам и јас, срамежливо го подавам главчето кон сонцето...

Колку е прекрасно чувството кога ќе го здогледаш, како прв пат да го гледаш, како да не сте се виделе предолго, па си потрчувате во прегратка и усните ви се спојуваат... Како да не постои никој околу вас, сами сте на планетава... Кога ќе ти рече, љубов моја, колку сум најсреќен што си до мене, ти си ми срцето што ми чука во градите... Кога ќе му погледнеш во очите и можеш да ја видиш целата љубов насликана во длабокиот поглед...

Ах времево ме прави да се чувствувам како заљубена тинејџерка, ама чувството е едноставно прекрасно!

На Johny, teddybear, Ariel и 4 други им се допаѓа ова.
  14. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Ах колку прекрасен ден. Среќна без причина. Како никогаш досега. Уживав во осаменоста, младоста и убавината. Друштво ми правеа бубамарите, облаците и езерските води. Не можам да ви опишам колку бев среќна. Пред се затоа што сум тука. На овај жив свет. А потоа се разбира следеше и една тажна вест. Во моето маало се случил пожар. Кај една моја другарка. И уште една не толку тажна. Дедо ми ќе прави операција. :| Повеќе не знам како се чувствувам, но сепак сум оптимист. Се ќе биде во ред. :)

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.882
    На zhap4e и Nightwalker им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

Сдк животот е убав, а ако не е, ќе го нашминкаме :rofl: :rofl: :rofl:
    сега сум станујела ај да пијам једна кафа :lol: :lol: :lol:

На katerina777, mims-89 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    Сакам да кажам...

сдк си слушам јас тука музиче - не ме лажи од модус и си мешам, си се вртам, си изведувам нешто и нормално даде тука за да ме насмее секогаш ми вика СЕ ВРТИШ КО ПИЛЕ В РЕРНА :lol: не можев да се соземам :rofl: :rofl: :rofl: :inlove: мај систер

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

по толку време конечно и велам ДОБРЕДОЈДЕ на мојата нова ламба(која пред малку си доби и светилка, и почна да зрачи како сонценце на бирото :lol:)

вчера поканив другарка да ми прави друштво за на плоштад, но таа ме одби и не дојде, а мене ко што ме дал Господ темпераментна , се облеков, се дотерав, и си отидов на тоа музичко уживање
    (па што ке правев дома, додека сите уживаа во вечерта) и отидов и си поминав супер(баш во рок стил :rock:) беше прекрасно :$

ама утринава , незнам зошто ама не можев да се освестам(едвај станав од кревет) но откако испив капучино, ЖИВНАВ, и денот ми помина во чистење по дома(ама сум вредна ццц :$ )

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Мамички, татковци, мили дечиња, раскрекани дечиња, шеќерни волни, залепени прстиња, шмизли, шминкери, позери, разџагорени пубертетлии, тивки срамежливи пубертетлии, скироли, ролерки, точаци, металци, уметници, шаренокожи, црнокожи, бучни дечки на масата до нас, брмчење на мотори, басови од коли, врескање на девојки, скршени штикли, разрипани патичиња, вкусно кафе, скокотлив швепс битер лемон, сочна салата, калоричен помфрит, моите наочари, сонцето, тревата, цигарата, смеа, трачеви, вицови, оговарања, криви погледи, мили насмевки, силикони, ботокси, кабриолети, ку*чење, чаталење, празни муабети, искрени гушкања, нежни бакнежи...

Пролет ах пролет, како да не ја сакаш? Како? Па се е толку шарено, толку разновидно, толку убаво. И јас престанав да кивам, изгледа се излечив после толку години од алергијава и можам целосно да му се предадам и посветам на годишново време.

А овој кутриов Leno од песната на Royksopp ми е баш срцле. Ми иде да му го симнам скафандерот и да му покажам малку што е пролет за да не биде веќе poor Leno и за да не е толку тажен.

Од денес пцујам - сонце ти! 8) Баш е убаво, зарем не? ;)

На Johny, teddybear, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.
  20. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Добро ууууутро..овај де добро вечер! Ма шо и да е, само нека е добро ;)

Резиме на мојот ден ? -uhhh,spring..what power you have...мхх..имав слободна војља на будење , после толку време мене не ми звона аларм.
    Излегов, го искористив денов ..онака го абсорбирав секој сончев зрак , сега ќе бидам силна уште долго долго време :rock:

Е и , се вратив в кревет. До сега
    Значи страшна потреба од сон имам :yawn: , ама неможам да си дозволам да го преспијам овој убав сончев живот!
    Јок бре , нинџа сум јас.
    Затоа постои нескафе класик! Ево сега го упивам..за да се вратам во форма 8) ама ништо чудно да си прилегнам , да одморам..

Што се однесува до маскенбалот , јас , јас..јас неможам да сфатам колку во Охрид луѓето се со ЗАКРЖЛАВЕНА интелегенција , колку се некреативни..ни еден ебан маскенбал немаше. Јес да маските си ги носиме секој ден..било април било ноември , ама зошто да немаме една пародија на тоа ? Леле тапа фраери... :puke:

ladies, what's the plan for tonight ? whatever it is , have a lot of fun :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.