1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК дека сум голем идиот. Малку некој да ме навреди, враќам дупло.
    И знам дека денес многу го повредив. И знам дека сега е отприлика во Серава, дека оди пешки во маало на многу, многу Албанци.
    Што се не му кажав, дека сум одела со него само од корист, а најголема добивка ми било тоа што ме скинал, зошто друг не би се мачел толку со мене, а сега слободно можам да се **** со кој сакам.
    И не ми е до толку криво што го повредив, зошто си заслужи. Криво ми е што кога ќе се случи некоја ваква караница, знам дека ни се расипала врската, дека пак ми треба пауза. Вака беше претходниот пат, и пак ќе биде така.
    Колку лесно се губи љубовта. Се губи кога некои се постојано заедно. Кога ќе се презаситам од нешто. Од него.
    Мразам што не знае да истрпи кога некој ќе му се спротистави. Што не знае да води еден подлабок разговор, каде што треба аргументирано да се одбрани, а не само со мавање у груди. Прост, така јас го нареков, така и е. Мразам што јас мразам такви луѓе. Мразам што не можам да му докажам некои работи.
    Не може тој мене да ме убедува дека Марчело е комерцијала. Не може да ме убеди дека некој си Ајс Нигрутин, Микри Маус, Бвана и незнам ти кој се подобри од него.
    Ете од таква глупост почна нашата караница, а заврши многу, многу лошо. Тој ми се лепи да се смириме, го пропушти последниот автобус за да не чекам сама, а јас? Јас му бегав цело време и во меѓувреме му изнакажав се и свашта.
    Во вакви денови сфаќам дека јас сум многу злобна.
    Што понатаму не знам, ама ми мириса на повторна кратка разделба.

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк мрш мрш чудно чувство во мене,се тешам дека е само од ненаспиеност,премореност и прејаденост...Мрш негативни чувства далеку од мене не сакам да ве чувствувам,сакам да си уживам во ноќта!!!
    Кај се најде ова глупо чувство (не сакам да кукам и жалам ама ете да си пишам можеби ќе излезе ова НЕШТОВО од мене :^) )
    А доколку не сака да излезе засукувам ракавчиња и ќе го :punch: :punch: чувствово е така да си знае... ;)

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека дури сега разбирам дека можело да мразиш некој кој предходно ти бил се`.
    Не ме повреди, но толку омраза одеднаш се роди што ми доаѓа да му врзам два-три шамара од мерак, затоа што е најодвратното суштество на земјава. Од лошотилак и г*зот толкав му се направил, сега и тоа го сфаќам. |( Никогаш повеќе не му ѕвонам и не сакам да бидам во негова близина. Не знам ни сама како издржав цели два часа да не му се извикам фино во лице.
    Немам мразено никого до сега, ама за се` има прв пат. Гад.

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.291
    Сакам да кажам...

Нема врска што цел викенд преседов дома.
    Нема врска што со дечкоми 6 дена не се видов.
    Нема врска што кивам, кашлам, мрсулчиња, одвај зборам, се клукам со чаеви, парацетамоли...
    Нема врска што дома има негативна енергија.
    Нема врска што неделава не беше најсјана и се избламирав прејако.

Најбитно е што јас со моите машки хормони се радувам како мало дете на победа на вечното дерби :D
    Им ги скршивме кичмите бре!!!!
    Ма ги сакам!
    Сите ги сакам!

Немав време да тркнам до Милано, па затоа ги пратив во мое име да навиваат колегите Долче&Габана :D

На JuLleE, mims-89, broken099 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

СДК
    http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82/12-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%87%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0
    :x

6. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Многу работи ми лежат на душата.
    Прво имам некоја грутка што ми стои на грлото и колку и течности да пијам и да голтам таа си стои, неподместена. Срам да и е. Ме гуши. Ме гуши заедно со моите чувства. Ајде заедно нека се гонат у тит тит тит. Неможам луѓе повеќе стварно неможам. Ме печат очите, ме боли срцето. Од шминката не ме печат, мајќе ми. :doh:

Инаку добра вест е дека Чичо Гугл ме извести дека има здрави 119 години од создавање на првиот сладолед и тоа сега му текнува во 1: 22. Не му работи свеста дека сега ми се пријаде сладолед, ама нема. ;)

Останете ми со здравјето, само тоа ќе ви треба во животот.. по се изгледа.

7. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.346
    Сакам да кажам...

СДК дека се изнамачив додека добив. Лошење, повраќање, плачки, едвај!!!
    Сега тоа ми помина, не можам да мрднам од стомакот што ме боли.
    Исто сакам да кажам песнава ја откорнав на рипит. И така, мизерна саботна вечер. http://www.youtube.com/watch?v=Km5uunvc ... re=related

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Во тешките моменти единствен лек е личност што ќе ве сослуша со целото внимание и ќе ви биде цела вечер рамо за плачење. Имав голема потреба од таква личност и дечко ми се најде како спасител на моите маки. Не дека ги решив проблемите, тие чекаат, но сега барем се искажав и ме раззбра, ме утеши и ме советува. Грутката што ми стоеше на грлото ја снема, па сега можам да зборувам без нешто да ме мачи. Ахх.. колку си го само сакам :inlove: . Луди млади години 8) .

На annii, teddybear, n.a.t.t.y и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се предозирав со чокалада и цигари денес :smoke:

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    На zhap4e, TheCandy880, Nightwalker и 2 други им се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК My dream is to fly, over the rainbow so high :cash: :handshake:

На annii и BeYourself им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Оооо и јас, два пати по ред 8) јеааааааааа што би рекла Лакримоса :lol:

На Lacrimosa и mims-89 им се допаѓа ова.
  13. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк шо не скам да кажам али кога ке ја допрам тастатурава упс све је побегло :lol: убав ден со убави луѓе со луѓе кои вредат да им го посветиш попладнето,луѓе кои те потсеќааат на времињата убави,убав оброк убаво :coffee: убави разменти мисли :*

14. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Имав убав ден со блиски роднини ручавме во кафана си се изнамуабетивме и ме беше пријатно.
    Вечерта си ја поминав одлично со саканиот во кревет и се договоривме за велигден одиме за Турција за што многу се радувам.
    Овој период од неделата ми помина убаво.
    ;) :D :)

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  15. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Си било едно _ во едно големо село _ , се викало _ и имало _ години.
    Рандом инспирација ,трипање.
    Многу се смеев..шо сега се чувствувам изморена.
    Баљум баљум...
    http://www.youtube.com/watch?v=8VWcqILJ ... re=related
    се гледаме назад во иднината...mmmkeeey

На FBI и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека отиде и Кастро. :( Бар некои јаки железници да беа нашиве, да вредеше да го затворат. |(
    Почнувам да се жалам себеси, каде ли ќе излегуваме. :(
    69, Миднајт, Гранд, B2 - НЕ! :puke:

Имам некое гадно претчувство цела вечер. Не знам што е. :x

17. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК прекрасен ден, прекрасна вечер со најдобрите другарки и другари. :) Многу ги сакам бе МНОГУ :* :)

18. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК вчера реков дека нема да излегувам, но сепак излегов. И си поминав убаво, многу убаво, се изнасмеав.
    И СДК 2, нешто во врска со вчерашниот МАСКЕНБАЛ... Да, имаше доста некреативни и провокативни маски...Зајачици, мачкици со опавчиња, секси докторки, полицајки, па дури и калуѓерки...И да, ниту мене не ми се допааѓаат тие маски, но искрено да ви кажам, не им обрнував многу внимание на таквите маски. Имаше и доста креативни и интересни маски, јас цела вечер се смеев како недовеана, многу ми беше интересно :D Не сфаќам зошто сите го изнесувате само негативното од вчерашниот маскенбал. Прочитав постови полни со фрустрации и мрчење, не велам дека не се согласувам со нив, се согласувам да, но ме иритира тоа што никој не одвоил повеќе зборови за убавите маски. Да, во неколку постови беа и тие спомнати, но само спомнати, не и прокоментирани. Јас бев позитивно изненадена од фактот што сепак сеуште постојат креативни луѓе, кои знаат да направат смешна маска и кои не се претопуваат во толпата народ со нивните вообичаени, некреативни, маски, кои се направени провокативни само за да предизвикаат внимание на тоа поле, со цел да ја прикријат својата некреативност.
    Како и да е, сакам да прокоментирам за некои маски кои навистина ме воодушевија, или барем ми биле интересни.
    Прво се сетив на маската на две другарки, едната беше медицинска сестра(со убава маска а не минич сукња), а другата беше пациент, исповрзана во завои, омодрена и со патерица во рака. Интересното беше што беа целосно занесени во маската, што „пациентот“ кривеше и одеше полека, „докторката“ зад неа и помагаше и им велеше на сите поминувачи: „Извинете, итен случај, мораме да поминеме“ и така со крената рака, ама целосно сериозна, што просто не можеш а да не се насмееш. Потоа, ми текнува на целата фамилија Симпсонови, колку само беа закон :rock: Па имаше молери, нацисти, улични продавачи, арапи, домородци...Сите интересно направени. И уште многу други, што сега за жал не ми текнуваат. Битно е дека убаво си поминав и уживав.
    Ми текна уште на еден тип, кој си закачил картон на грбот, на кој пишуваше: „Касно ми текна да се маскирам“ :rofl: Колку и да е обична фразава, мене од срце ме насмеа. И ми е поинтересна и покреативна од милионите зајачици, мачкици, секси докторици...

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

дека ќе аплицирам за работа на брод се надевам дека ќе успејам
    посакајтеми среќа девојки една желба нека ми се исполни кога другите ми ги струшија...

На Johny, Theodora, Mistery и 14 други им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк денес ке бидам себична 8) :P многу ме е гајле 8)
    Многу ме е гајле дали комшивките синоке се вратиле касно од излегување,многу ме е гајле дали сеуште спијат не можам да ги чекам да станат од спиење во 16 часот па мене до тогаш ке ми мине желбата за гласно слушање музика :)
    Вака музиката до крај пуштена и уживање....Па не се случува секој ден од неделата да сум сама дома :) :)
    Имајте убав ден феминчиња :*
    И да ве размрдам и вас малку :P
    http://www.youtube.com/watch?v=SaYUFXjRgbg

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.