Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.471
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК се радувам од срце кога некоја другарка ќе си фати дечко :) Нек се угоде, само среќа да ги служи :clap:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк сакам да го запознаам Игор Џамбазов само колку да го прегрнам и да му ги искажам моите мислења и емоции,впечатоци од читањато на Гол човек...
    Баш сега го догледав интервјуто со него и ми се вратија впечатоците,се потсетив кога пред година а може и повеќе ја прочитав прв пат а пред некој месец или два и по втор пат ја зедов во раце...Порано не го обожавав човеков може доволно не бев информирана за него како личност,но затоа од книгата мислам дека го запознав,чувствувам како да го знам со години...И само уште нешто ЕВДАЈ ЧЕКАМ да падне во мои раце и новава книга што ке ја ја издаде...ЕДВАЈ ЧЕКАМ!!!

3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.349
    Допаѓања:
    5.900
    Сакам да кажам...

СДК и недела дојде, ама и си пројде.
    По толку многоооу долго одолговлекување, конечно утре изгледа ќе одам да го земам пасошот. Ќе биде сместен на некое место, на кое ќе нема пристап никој. :bandit: Грдо е што сликите се црно-бели и уште погрдо е што бев испадната бетер вампир.

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека секој си ја има својата половина таму некаде, како свој партнер, своја соодветна обетка. :l: :l: Мислам дека ја пронајдов мојата :l:обетка :l: .... се вика... на сите јазици различно :)

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, Go-Girl, Wild.Child и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Спортска лапачка.. Ма јас не се ни сомневав во мојот коцкар :D
    Утре на шопинг јеаааааххххх..

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

СКД дека ич не ги сакам неделите. И дека не ми пречи што утре е понеделник, туку ми се допаѓа. И, верувале или не, ми с еоди на училиште!! :P

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

На некои нови членки,најголема амбиција им е да стигнат до 50 мислења,и после да замараат на чет.
    Мислам дај оладете малце,geez. |(

Енивеј,седам ја така дома,се досадувам,книга не ми се фаќа,болна сум,носов уште малце ќе го исечам...
    И тоа е тоа,депримирана недела денес,вистински шитдеј. |(

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Се додека имам Стоби Флипс при рака, јас сум среќно дете. ^_^

9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Најголеми плејбои или Казанови или Дон жуани се политичарите. Не лажат и ни се умилкуваат веќе 2 децении, ни ласкаат како сме им потребни, како ќе ни обезбедат подобра иднина, како ќе ни изградат градби и патишта во спомен на нашата љубов, притоа ни се смешкаат. А имаат цел арсенал насмевки - широка, под мустаќ и под одреден агол, затегната преку заби, па различни видови иронични потсмевки :lol: , абе буквално болуваат од различни видови насмевки и гестикулации да не заборавам :!: замавнување со една рака на лево и потег сечење на бурек едно 10-тина пати во исти временски интервали, па стиснати тупаници и нивно горе-долу движење со воедначено темпо итн. Нели е тоа типичен пример на заведување со цел? А нам ни е полошо. Што народ ќе бевме, ни на заведување да не се реагирало правилно - да оставиш да бидеш слепо заведен, па заљубен на оној начин што и ѓубрето од контејнерите и по патот ќе ти се чини како озарено со нова светлина, а звукот на камионот кој го собира како нова симфонија. Бидејќи нели љубовта е глува, слепа, а богами и глупава. Само што изгледа политичарите и нивните мили војничиња следбеничиња како што одминува времево ќе го растураат својот шарм меѓу себе и за останатото - љубовта и останатите врагови ќе треба да се сведе на инцест меѓу нив, :lol: .

На Johny и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Ништо работа од јутјуб нешто со пребарувачот имам проблем не ми дава, а баш се радував на ова. :( ај ке почнам со блог, ке го поврзам со адсенс да видам дали ке стигне некоја пара и за мене. :rofl: кога немам фејсбук повеке мора да најдам нешто да си го исполнам моето слободно временце :)

http://cherry17298.blogspot.com/ ако не ве мрзи :)

11. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

СДК дека денов ми е бев врска. Демек убав, топол, ден за уживање и за добро расположение, но мене исполнет со лоши вести, солзи само што не потекле од очиве и грутка од горчина в грло. Многу ми е тешко, цело време ми се плаче, душава ми е стегната, не сакам пак да се случи истото од пред 4 години. Сакам дедо да биде добар, да закрепне, не сакам да умре и тој ;( Сакав со некого да го споделам ова, да ми олесне малку, не сакам да ги растажувам дома уште повеќе ако почнам да зборувам. Тешко ми е...

12. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

[​IMG] :)

На Monna.Monna, lolyta777, la-chicka и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    11.887
    Сакам да кажам...

Викендов ми беше благо кажано совршен. Со пријатели како моите никогаш незнаеш дали да се смееш или да плачеш, од смеа секако. Пијанки, маски, максимално глупирање, дочекување изгрејсонце... Ги обожавам!!!

И да:

Животот ми е хаварија.
    А убаво си поминувам.
    Сакав и сакав и сакав
    Од толку сакање душа немам.
    Треба да си легнам
    А нешто во глава ми вергла
    "E, па што дека".

На precious.w му/ѝ се допаѓа ова.
  14. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

СДК дека ја имам најгрижливата сестра на целиот свет! Толку многу ми ја исполни душава што не знам како да и се заблагодарам. Знам дека сум тежок карактер и не секогаш и покажувам колку ја сакам, но сепак би сакала да знае дека е прекрасна и многу ми значи она што денес го направи за мене, без да го побарам тоа од неа. Вистината е - кога не ми е добро таа е тука до мене да ми помогне, да биде мое рамо за плачење и утеха, знае да ме насмее и да ме посоветува во вистинскиот момент кога тоа ми е најпотребно, кога немам поддршка од никој друг... Едноставно кажано, не би ја заменила за ништо на светов, и од денес па натаму јавно ветувам дека ќе ја искористам секоја прилика за да направам да се чувствува посебно!

Сакајте ги најблиските и никогаш не штедете на дела со кои ќе им дадете до знаење дека ви се драги! :*

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    26.745
    Сакам да кажам...

СДК имав прекрасен викенд! Супер си поминавме со дечко ми на прошетката. Во ЗОО беше ок, одамна немав одено. Се подновив и со некои работи, бевме на Паул во петокот и неверојатно беше. Другарите на дечко ми се луди, се изнасмеав! Сега сакам само да лежам и да ги средувам впечатоците. А треба да учам - полагам оваа недела пак :worried: Ама ајде има време :D

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

AAAAAAAA девојкии! Значи конечно ми се исполни желбата да се запишам на бокс. Иако треба да завршам уште некои формалности, сепак запишана сум и почнувам од вторник. :inlove: Само едно не ми прави мерак, што вујко ми не ме пушта да одам на натпревари, а јас мислев на оние државните натпревари, да ги кажам пријателски, ама ајде, може и јас грешам нешто.. Туку, јас одвај си се запишав и одма си имам нови желби и поплаки. Море седи си Блу, не прави бељи па после да испадне воопшто да не ни почнеш со бокс. :!: Како и да е, јас ќе си ја чувам таа желба во мене, кога ќе пораснам да станам професионален боксер.. па што испадне, нека испадне. За сега, добро е и ова. И после се што се случи.. Дури денес сватив дека животов не може да биде посовршен од ова.. Го имам оној што го сакам, ми се исполни една од моите најголемите желби. Што уште можам да посакам? :inlove:

На Monna.Monna, lolyta777, la-chicka и 6 други им се допаѓа ова.
  17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

СДК дека денес имав чест и привилегија да слушам еден голем Човек како ја дели својата мудрост.
    И покрај тоа што сум преуморна и мигрената ме "сништи", пресреќна сум. Сакам да можам да го запаметам секое зборче, но и да не ми успее тоа, ќе остане чувството. Она чувство кога едноставно знаете дека сте токму таму каде што треба да бидете.

И да, ми недостигавте Феминки ;)
    Станавте дел од моето секојдневие, и некако ми фалите кога не можам да направам дневна проверка на форумот :)

На julie77, Phyramide, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Колку повеќе се одмарам,толку повеќе сум уморна.

19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Колку повеќе спијам, толку повеќе ми се спие :D

На Ashling му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека нема гости, нема - аш! Јухууу. :dance: :whew:
    Фино си се избањав (внесов новитет, системот ми е во купатило :wasntme:) и сега си уживам во мирисот на шумско овошје. :inlove:
    Сеуште ми е чудно, до пред еден месец кукав како ми лета нетот одма, а сега по пет-шест дискографии си симнувам. :wasntme: Уште малку и ќе се релаксирам со прекрасните Pearl Jam. :inlove:
    Едноставно обожавам добра музика! :rock:

Барем една убава работа во оваа мутава недела:
    http://www.youtube.com/watch?v=46ndGs53V6M

КОНЕЧНО! :~:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.