Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Ме нервираат сите до еден :devil: најкасно до два

На Johny, zhap4e и creshicka им се допаѓа ова.
  2. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум прееесреќен денес! Личноста која ми е најважна во животот, денес, како и впрочем сите останати денови, ми подари вистинска насмевка со нејзините дела и постапки. Уште од самото утро кога станав мноогу сонлив, освен факултетот ме пречекаа најслатките зборови исткаени од нејзиното срце. Како ми почна денот, така и нека ми заврши , па утре пак :angel:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Ах тој хороскоп, ме излудува. Мора ли секогаш да ми погодува, а? .. Да можеше да не е така како што пишува, но тука е што е. Убав сончев ден е, а јас сум седнала пред компјутер и размислувам за моите чувства кои се толку измешани што не знам дали ќе успеам да ги средам. Вие драги феминки имајте убаво и пријатно понеделничко попладне. :)

4. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.192
    На enca.69, Hopeful и zhap4e им се допаѓа ова.
  5. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК конечно заврши колоквиумската недела...исцрпувачки ама добро беше.....малку препис,малку учење,малку поткажување.....аххх ќе ми недостигаат некогаш овие денови.......колку е само убав студнескиот живот............. :angel:
    Сега си зимам одмор една недела не сакам да мислам на книги и полагања.....уживам во љубовта :l:
    позз девојки...... :*

На anastasija85 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека и тие нешто значат.
    И нивниот живот е важен и не се само вишок на Земјава.
    Give them a chance to show you their love and in the meantime, teach them yours. :l:

Прикачени фајлови:

На Strumfeta93, Theodora, Angelche и 4 други им се допаѓа ова.
  7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам што сакам. Дека навистина има личност која ми е потребно макар еднаш во денот да ја видам. И дека не знам како ќе го издражам утрешниот ден.... :(

И СДК дека пак ми се оди Турција и дека не можам да чекам до на лето за да одам...и фала богу што тогаш нема да бидат истите од сега, бидејки би :@ ако уште еднаш се најдам на истото место со истите луѓе. Едноставно некој не знае да го зграпчи животот и да го живее...а јас намќори како нив МРАЗАМ!

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.471
    Допаѓања:
    68.872
    Сакам да кажам...

СДК сакам куче. Кога ќе си дојдам дома да ми се радува и да ми трчка околу нозете :inlove:
    Такво некое рунтаво, бушавко ко топче. Уф кога ќе живеам во куќа обавезно ќе си купам.
    Не, не, не такво :lol: Вакво

Душа :)

На Isidora-Veles, Strumfeta93, Theodora и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Tiffani

Tiffani Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам едно благодарам на форумов Фемина што постои,што доста долго време го читкам и ме советува за многу работи,но никако да се зачленам.
    Еве конечно сум тука,зашто навистина е супер :) :) :)

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

ме мрзи да се бањаааааам, убаво ми е вака со мрсна коса. :emo: :D море не ме мрзи, сега ке одам и ке се киснам цел саат како водна жаба. Сама сум домааааааа. Хепи. Многу. :wasntme:

11. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Сакам да кажам...

СДК многу ме нервира една типка.. само ми вели дека била мн дебела (а има совршено тело) само за да и велам дека е слаба и совршена.. денес ми препукна и и реков навистина си дебела :devil: :devil:

На Isidora-Veles, Johny, white.kitten и 4 други им се допаѓа ова.
  12. FridaKahlo

FridaKahlo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

Не ги разбирам оние израснати во очекувања и барања, кои ти ја бараат душата под залог, без покритие со гаранција на лабав збор и несигурен поглед, неубедени во самите себе, со презир за секоја сторена грешка по патот кои тие Ти го зацртале, ниту пак оние кои си ја прераскажуваат реалноста во своја интерпретација, ја сечат и мерат по терк на својот изглед и покажуваат дрскост во обидот да ти ја наметнат како правилно протолкувана. Што ли видоа очите и слушнаа ушите, ме излагаа ли сетилата кои емпириски ја сварија вистината на своевиден начин.
    И пак по навика се впуштам во потрага на златната средина, со страв да поткопувам нечие мислење поткрепено со авторитарност, емотивно се дистанцирам и некаде на пола пат јасно ми е грешам во задоволување на нечие его за сметка на вистинскиот пат.

На Gea и Angelche им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Епа и Мимс почна со нешто да се занимава и да подработува, доста киснам дома, само 2 дена на факс 3 дена лежи, викенд искачај, ме уби монотонија, што убаво било вака, имаш занимација, се дружиш со убави и фини девојки и си имаш некој денар само за себе :mm:
    Жени останете прекрасни како што се и никогаш не губете надеж за било што :f:
    Ве бакнувам виртуелно :*

14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    26.745
    Сакам да кажам...

СДК супер си поминав надвор :) Насмеани лица, расцветани дрвја, вистинска пролет околу мене.
    Но денес дознав една вест што ме трогна премногу. Пред две недели се случило, но јас не бев во мојот град и сега разбрав. Има две сестри, едната 18, другата 19 години. Родителите им починале во една недела, првин татко им во саботата, а потоа во четвртокот и мајка им. И двајцата од срцев удар. И сега се ежам додека пишувам. Каква трагедија, наеднаш останаа сирачиња. Ги познавам девојчињата заедно одевме на англиски. Жално, навистина жално. ;(

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

И мене ми фали систерот и тоа мнооогууу! :doh:

Ама не и кажувам...ете така!! :devil:

16. LaRissA

LaRissA Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

СДК...сеа си дојдев возев ролерки со дечкото на другарками,дечкото на комшиката и уше две другарки..онаka се изморив малце :angel: ,поврзав да дојдам на фб сеа си пишувам со симп. :$ цркнуеме на нет до 1,12 ипол.И сакам да го видам ........бебето :( се шишал а на школо беше втора смена кој знае кај скита сеа :lol: ,уф уфф да бев таму да видам дали кје шеташее :angel: ......ептен убав ден иако треба да учам нешо тука |( wiiiii :inlove:

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

Аах.. што убав сончев ден ќе биде утре. :sun: Ахам, утре сонце ќе грее, а јас правам тест математика и ништо незнам а си дремам пред компјутер, ама тоа не е ни битно, нели? :) Имам тестови во среда и четврток, испрашувања на сите страни.. А мене како ниедна од тие работи да не ме допира. Треба да си ги средам забиве и што побрзо да одам на забар.. Треба, треба, треебаа. |( Имам илјадници обврски кои треба да ги направам во толку краток временски период што веќе почнав да ги заборавам.. Ама што да им правам јас на обврските, тие можат да си почекаат, всушност што сакаат нека прават, јас битно не им обрнувам никакво внимание. Зашто животов е преубав, времето е сончево, а во душава ми е пролет. :inlove: Утре сум сама дома, ќе си рокам музиче до даска, ќе си пијам чоколадно млекце и ќе си јадам чоколадна кроасана, ќе се потпрам на столот, ќе си се вртам на сите страни.. и за прв пат во мојот живот, ќе уживам, ама навистина ќе уживам! ;) Ќе си се опуштам и релаксирам, нема да мислам на ништо.. Нема да оставам ништо да ме загрижува, доста ми е од грижи веќе. Идем да одморим, како што вика нашиот мил и драг Чола. :) И сигурно ич нема да ми е гајле дека во среда ќе правам тест Граѓанско.. па и не треба да ми биде. На крајот се ќе биде добро. Го знам тоа, овојпат сум ѓаволски сигурна во тоа. ;) Се ќе се среди. Ма смеј се, пеј и се е океј! Во меѓувреме, ќе го видам и него, меченцето мое ќе си го видам и верувам дека нема да го испуштам од рацеве.. никогаш нема да го пуштам да си оди од мене.. Никогаш, никогаш! :inlove: Затоа што сега сум сигурна во она што го чувствувам.. Потполно сум сигурна. А после - право на мојот прв тренинг. Одењето натаму, малку придружено со трема и возбуда (позитивна секако!) и замарање на вујко ми, дали ќе се снајдам, дали ќе можам да направам стомачни и слично. Јака му душа на човеков што успева да ги слуша сите мои брборења и забелешки за се и сешто! Еех, вујче, затоа те сакам! Ама најмногу, најмногу.. Си немаш поима колку ми значиш и се она што го правиш за мене. Верувај, немаше да успеам во ништо од сево ова ако те немаше тебе. Немаше да бидам упорна и истрајна до самиот крај ако ти не беше тука до мене.. Во оваа прилика, еве ти едно големо благодарам за се!

Само, после се, ме нервира крајот на денот.. Од тренингот јас ќе бидам сигурно преморена а моите ќе ме тераат да учам.. ах, да, неизбежното учење |( , а јас ќе ја отворам книгата и ќе си зјапнам во таванот.. Ама, ако и тоа е убаво. Уживкич само. А кога ќе дојде време да заспијам, нема да можам ни око да склопам. Толку работи во еден ден.. ех. Сума сумарум, сакам да кажам дека сум среќна. И задоволна. Ах, животе, те сакам, неизмерно те сакам!

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Моја драга пријателка само што ми јави имала внук од син многу се радувам ....да е здрав и жив. :D

На Hipica, Strumfeta93, white.kitten и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Многу се радувам на нови пријателства. Изразито.

Денес си најдов ново другарче. Се надевам исто дека ме гледа. :$
    И многу ми е мило. Најс ту мит ју. :P
    Утре пак.

:wasntme:

Нареден пат, кафе со 3 лажици шекер ке си добие, под казна што ме озборуваше на форумов. :fubar:

Се надевам сите ке ве запознаам некој ден. Нека биде што поскоро. :$

На LivingGlam, marama, Mygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Ептен издржано излагање на согледувањата,разгледувани од сите можни аспекти низ призмата на неуморното секојдневие,кое виси како Дамлоков меч над нашите глави,итајќи да пресретне различни ставови и компарира низа можности на самодокажување. :lol:
    Фрида,ме потсети со коментарот на проф.д-р Катица Ќулафкова,таа имаше ваков стил на говор и на предавање.
    Поздрав!
    :hai:

На FridaKahlo му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.