Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

... одам на поседок (што би рекла баба ми). :lol:
    Одам таму кај што со турското кафе ми носат колаче во облик на мојата буква, :P кај што ме разгалуваат, галат, мазат и пазат и ме чека будење со појадок... :inlove:
    Салут. :hai:

На teddybear и broken099 им се допаѓа ова.
  2. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

СЛАДОЛЕЕЕЕЕЕД ааааааааааааааааааа месето ми се радува!!!! Готово не ми се спие веке денот почна :lol:
    [​IMG] ммммм

и плус дознав дека положив колоквиум! Е СРЕЌНА СУМ! :rofl: :D :rofl: ;)

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kala007

Kala007 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    Сакам да кажам...

Скд се што правам за џабе го правам!!

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Дека ги читав постовите во темата Смешни мислења и пукнав од смеа! :rofl: :rofl: :rofl:

Животов здравје нека ви даде и среќа нека ви пружи улавки мои феминки! :*
    Одамна се немам смеено така на пишан збор.

На Neytiri, Angelche, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Don't let go. Never give up it's such a wonderful LIFE!

Денес пазарувајќи секакви миризливи средства за во купатило кои мајка ми ги вика смрдлива хемија, си велам. Еј! Ало! Каде бе со овој избор! Стоев едно 15 минути и бирав еден обичен освежувач. Комунизам враќај се! Јес да ние како Македонци т.е. Југословени не сме имале комунизам како на пример државите од Варшавскиот договор, ама сепак, имаше ПОмал избор и бевме ПОсреќни.
    Денес аздисуваме од ПОголем избор. Се ми е некако ПО. ПОфенси. ПОшарено. ПОмало. ПОголемо.

Еј види ми го фустанов.
    Јас си купив ПОубав.
    Каде каде?
    Па онде.
    Ама тоа ми е ПОдалеку |(

Конзумерско општество, оди ми по ѓаволите. Пирамида и ти со него, убаво се вклопи и ти во машинеријата - на крај купив ДВА освежувачи. И што ќе ми се два?! Наместо една, имам две смрдливи хемии а станот ќе ми мириса како еклер во комбинација со некои јапонски бели цветови. Абе да прднеш да не те осетат :D Бујрум кај мене на п*дење!

Ми текна на Trainspotting.
    Choose life.
    Choose a job.
    Choose a career.
    Choose a family.
    Choose a big television.
    Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    I choose not to choose life. I choose ПОубав life, само машинеријава некако се си мислам дека ќе ме проголта и мене. Море сите. Или веќе не.

По ѓаволите, еднаш се живее, не се предавам. Hurts ајде запејте ми ја онаа нашана :)

На teddybear, Mistery, Sparks и 5 други им се допаѓа ова.
  6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

Oдам да го видам либено . Си купив светло плав дигитален и вечерва се знае , фотосесии ќе правиме :$
    :$ Абе срце се моине колку понекогаш да им одам на нерви и да бидам ,,дериште,, пак на крајот знаат да попуштат :) ама не беше со попуштање работава , си го заслужив , аи н е за друго в понеделник на екскурзија ќе одам :)
    Утораку шта лепо миришеш !! :inlove:

7. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК денов некако како во 5 минути ми помина... И утре нека ми помине така...
    Некако бесмислено, незнам :x
    Барем да ми го разубави нешто ама ајде може се чува за утре...
    Теши си се Ника теши си се... |(

8. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Се сетив на еден филм каде еден од ликовите имаше купено освежувач за wc-шолја со мирис на елка и цимерот му рече - „Сега ќе мириса како да си се пос*ал на елка„ :D .

На mims-89 и Phyramide им се допаѓа ова.
  9. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

не секој заслужува да ја дознае вистината...

10. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека цел ден ја слушам S & M од Rihanna :D иако не ми е некоја посебна пејачка... има убави песнички, но ништо Speechless... ама оваа песна ако не без зборови, без екстремитети може да те остави (од танцување, секако) :lol:

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.471
    Допаѓања:
    68.873
    Сакам да кажам...

СДК се чудам самата на себе. Како да сум поделена на две. Еднаш сум толку среќна, си мислам дека никогаш нема да ме напушти тоа чувство, се чудам како сум можела да бидам несреќна и во депресија. Потоа ќе западнам во тоа мрачно место и ми се чини дека нема за што да живеам и се фаќам само за лошите работи. Не знам како да се справам со самата себе повеќе...

На Trendafilka, teddybear и Adi888 им се допаѓа ова.
  12. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Вечерва останувам дома и најверојатно затоа ме опфати она чувсто кое ни сама не знам да го именувам! Не е осаменост, не е разочараност, можеби највеќе е празнина! Ми недостасува прошетката која ја планирав за вечерва, или кафето што требаше да го испијам во друштво,или ми недостасува средбата со моите цимерки! Што и да е, сепак осеќам празнина и не сакам кога денот после работа ми завршува дома без ништо интересно! |(
    Тоа е...ќе се дреми вечерва на фемина! :|

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

СДК.....да не се урочам или заречам, ама подолг временски период се чувствувам СЈАЈНО (што би рекле хрватицине). Баш убаво чувство!!! Зборот депресија како да сум го избришала од речникот, ма и нека си остане таму- во ресајкл бин хаха

Малку си го утнав семестаров на факултет, ама ајде и тоа е за деца како мене, тако звани МРЗИ :D
    Ај па и јас што сум, битно ќе имам фул распоред до 15ти јуни. Како и да е.....искрено, ни тоа не ме депримира. Реалност е, а што е-тука е.

Утре е мој ден!! А знаете зошто?? Ееее, татко ми ќе прави еден специјалитет со телешки кременадли. Прсти да си излижеш ммммммм.
    Утре офоцијално се преименувам во Прасенце и да знаете убаво ми е :$

Ете така, сега да ве поздравам со една многу позитивна песничка. Аххх Бајага, Бајага .......јак си и ти, мајке ми !!!

http://www.youtube.com/watch?v=evNDIRG2O-c

На teddybear, LivingGlam, Marilyn-Monroe и 3 други им се допаѓа ова.
  14. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Taлкам наваму-натаму. Сакам и јас да кажам нешто, ама незнам што точно.
    Животот ми е сочно мерде, ама некогаш се тре жоли.
    Да си ја задржам гордоста или да постапам со знаците на срцето?
    Е*аго. Е*аго уште еднаш.
    |(

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. slatkaa1

slatkaa1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

еее денес беше најдосадниот ден :devil: ууфф никако да заврши веќе :worried: ...инаку си го чекам дечко ми да ми дојди ...од мак и еве само неколку минутки ќе бидам најсреќна хехех али со вас сакав да ми поминат овие последни минуутиии :inlove: позз до сииитееее

16. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

E да бе , таман сакав да пишам во темата ИДЕАЛНА КОМБИНАЦИЈА ..глеам правилата барале слики. Епа правилата постојат за да се прекршат и јас овде ќе ви ја кажам мојата идеална комбинација.
    - долни сиви пиЏами , црвена XXL Конверс дукесерица , термо чорапа . Фризурата - шта да ти причам , кад све знаш..ни реп ни пунџа со сто антени. ЗАДОЛЖИТЕЛНО : моите нерд наочари (ќора сум , не за друго) .

Туку , што е со момциве од Интер ? Некако ептен дупиња вечерва..го испапаа :)

Ај ај кога немам избор..а не ми се чита, не ми се прави ништо..нека го пуштаат Полат.

ППППППС: Сакам да одам на Скопје Гори :( !

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.674
    Сакам да кажам...

СДК дека совеста е она што боли кога сите други делови од телото се чувствуваат прекрасно.

На Strumfeta93, Gordana10, Mistery и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.274
    Сакам да кажам...

Rainbow
    И Мене ми се дешава истото :(

19. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми треба по некој совет од вас феминки мои во темата Модни критики (за не толку храбри феминки) :wasntme:

20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Сакам да кажам...

СДК се прогласувам за најглупавата женска на земјината топка :x
    Бев на лекар денеска ме болеше нешто стомакот и докторката ме прашува кога ми бил последниот циклус,јас немам појма да и кажам кога,ми вика ај да те видам на ехо кога ми ја соопштува веста дека сум 11недели бремена :o
    Ако познавате некоја друга девојка што тоа и е професија(крајниот исход)а ќе требало да почне да клоца бебево па да сфати дека е бремена ќе ја делам со нејзе титулата најглупава :doh:

Вереникот е пресреќен дека ќе биде татко,моите се пресреќни исто само сите се чудаат како не сум знаела,е како де и јас си се чудам,ама немам никакви симптоми освен што сум се поправила малку.

И СДК дека е многу мизерно да му кажеш на некого дека ќе стане татко на скајп,уф ќе си пукнам од мака што сите што ги сакам и сакам да ја поделам радоста со нив се на другиот крај на светот ;( а тие што се тука до мене не ни сакам да им кажам се чувствувам како да ги изневерувам тие што заслужуваат да се радуваат со и за мене :worried:

Ете ово беше исповед на најглупавата женска на земјината топка а воедно и најсреќната идна мајка која едвај чека да си добие македонски пасош да може да си ја летне дома и да си се израдува прописно со сите оние кои ги сака и ја сакаат :inlove:

На sesilija, kate21, Bozica1980 и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.