Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Ги сакам утрата бидејќи се помудри од вечерите.
    Ги сакам бидејќи повторно дозволувам да ме заплисне нов, свеж бран надеж како се ќе биде подобро денес, бидејќи денес е нов ден, а јас сум човек кој ја победил вчерашницата, ќе го впие новиот ден и ќе се радува на утрешницата.
    И некако се сетив на песнава онака утрински ми се вовлече во мисли

http://www.youtube.com/watch?v=AjFFPyBTQjI

No regrets, they dont work,
    no regrets now they only hurt...

И онака каењето е најбескорисна активност на светот, ништо не се враќа и не може да се поправи, и не ни била намената сите да бидеме светци и да носиме ореоли. Совршеното припаѓа во музеите и е дело на човечката креативност, а човекот сам по себе не е совршен.
    Но, затоа совршено може да ужива во природата, добрата храна и музика итн.

На Johny, teddybear, Strumfeta93 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Како Офи така ... душо пак беше немирна ... ааа ќе те кара тетка Озбилна, пак слободен беше с....т
    Е од сабајле само тоа слушам прво идење сестра ми на работа сестро ми касни што викаш бремена сум :o Изгледа уште еднаш тетка ќе станам :) сега ќе испитаме сиротата се плаши да провери што ќе излезе на тестот ќе видиме... аман да нее кој ќе ја слуша цел ден... како ќе го убие :x

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Hello again , it's you and meeee :sun:

Tаман рано рано сакав да го дисам сонцево , ни саат не помина ооооп , ете го.
    Убаво тоа , послушно <3 !

Трендафилка , не си била сама на пазарење. И јас вредна од сабајле..прво на математика , па да зграпчам овошје.
    Лимони,јагоди,јаболка ..со портокалите сум скарана до зима!

И сега што ? Ништо , сега ќе ги пуштам Суперхикс да брмчат низ дома и ќе уживам..

Е да , заборавам дека сум во фрки..ми е гајле , супер ми е ! :)

:* !!!

На teddybear, Strumfeta93, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.379
    Допаѓања:
    47.570
    Сакам да кажам...

Сонував како бев во Париз...абе се шетав и ги видов сите работи како да сум била некогаш и знам точно каде се мхм ногу убаво ми беше. И мразам што е мрачно денес, баш ми годеше сонцето убаво :(

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Не знам какви ќе бидат последиците од ова, ама јас све кажав! Доста беше молчење веќе! Како ќе биде понатаму не знам, ама морав вака! Не можам да играм тактички и политички како некои и да им правам на луѓето сопки од зад грб! Што на ум тоа на друм, па ќе видиме сега каков ќе биде исходот! :)

За Offspring

Ако ти доцни повеќе од 8-9 дена, купи тест за бременост и направи го насабајле или оди на гинеколог...Ако ти доцни само неколку дена, не е ништо страшно - може да е од стрес, од промените што ги трпи организмот во овој период кога доаѓа пролет итн...

6. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Чувството кога ќе видиш некој производ кој како помал си го консумирал секој можен ден, дека е сеуште во продажба. Стоејќи на каса го здогледав

и си купив 3 пакетчиња, сега во план сум со рекордна брзина да ги изедам. :lol:

Невермајнд, не дека беше нешто битно, ама онака сакав да си кажам :)

А да, и исто сакам да кажам дека сакам да одам негде на одмор, на море, песочна плажа, и КОКТЕЛИ! Сакам да ме буди утинското сонце, да си лежам по цел ден под чадор за сонце, да читам книга, и да
    се бањам се дури има здив во мене. Да одам на нуркање на некој преубав гребен, да видам како се движат морските животинчиња...

Ќе биде наскоро и тоа знам, мора да биде :)

И така, имајте убав ден феминки, без нервози, затоа што тој што ги заслужува вашите нервози, никогаш нема да ве изнервира :)

На beached, teddybear, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Кивам на 3 минути.
    Сериозно, кивам над 100 пати на ден и како што тргнав од сабајле, рекорди ќе рушам.
    Малку прерано се умислив дека е лето, затоа сега со 8 ролни тоалет ќе си седам и чајче ќе си пијам. А и времево соработува со мене. Сабајле мислев дека е рана есен и потрчав да извадам тегла ајвар.

Апсолутно ништо не ветува денов, ама си повторувам дека мора нешто да превземам.
    Денес конечно ќе си го земам црвеното палто и плнирам да парадирам низ сивилово барем пола час. Повеќе и да сакам неможам, ташните не ми собираат повеќе од 4 ролни тоалет. И после книгите.... Прекрасните испити што ми влеваат грижа на совест кога гледам филмови и шетам по кафиња.

Денови ли се денови,
    Студентски маки големи....

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека на крај на година сите поправаат оценки, а јас ги расипувам. |( Кај ги начукав две тројки, готова сум, никогаш нема да ги поправам. :|
    Ама who cares, горда сум на себе денеска, за тројкиве не е, наравно, ама имам јас и добри страни. :$ :D

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека душичката моја ќе оди на школце :D Па убав помин со книгите :devil: Шакоткам си ја најмногууу :inlove: :*

10. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

Една си е мамичка.И јас си ја сакам најмногу на свет.Таа ми е најголемата поддршка во животот за се,без неа немаше да сум тоа што сум денес-Голема и умна девојка :angel:
    Таква храбра жена која со таква позитивност ги минува сите препреки во животот,и нејзини,и мои и на сите во семејството.Во нејзините прегратки плачев кога раскинав со првиот дечко,а таа ме убедуваше како се ќе дојде на свое место и ќе биде како што јас сакам. :inlove:
    Таа е р'бетот на мојата духовна егзистенција.
    Мамичке Среќен Роденден,да ми бидеш секогаш здрава,насмеана и убава. :*

На la-chicka, teddybear, broken099 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

СДК енос гледам колку време не сум кажала ништо ,срам да ми е :tmi: ...редовно си читам а ништо не кажувам...себичнак голем сум била....а да и сакам да кажам дека ПРОБУВАМ да не мислам на храна |( ...Amen to that!

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека ако не поминат побрзо нешто повеќе од 24 часа, овде ќе ме најдете.Ајдеееееее поминувај! Дур не сум се фрлила! |(

Прикачени фајлови:

13. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

Ми треба ваша помош да го сместите видеово некаде... прво сакав да го постирам во финес па диети па здравје и на крај решив тука зошто незнам каде би му било најсоодветно место!

http://www.youtube.com/watch?v=xQnvO_jPsEk

Ова би требало да ги реши проблемите на оние што се во вечна војна со вагата и килограмите. Девојкава има 57кг, а е толку слаба = мускулите тежат повеке од салото! (ах колку грубо звучи - сало, на свинче ме потсетува)

14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.770
    Сакам да кажам...

Еех.. како што си помислив, вчерашниот ден помина супер, најсупер, најубав беше.. Ма веќе нема зборови што може да го опишат. :) Го удавив вчера мојов, ама тоа му е сега, што ќе прави.. :D Ќе трпи и ќе ме слуша. Толку прекрасно не сум поминала во целиов мој живот. Моментот беше толку, толку.. магичен, преубав, се чувствував топло и заштитено и бескрајно заљубено. А потоа - мојот прв тренинг. Ах, само да бевте таму да ми ја видевте фацката кога влегов внатре во огромната сала ко изгубено кученце и кога ги видов сите машки, а јас единствено девојче таму. :lol: Верувајте, ко изгубена бев, ама во текот на тренингот се опуштив и се си течеше океј. Мада јас си правев мене кои вежби ќе ми текнеа и кои мене ми одговараа ама ајде, ќе ми простат, па што сега, девојче сум и ем прв тренинг ми е бе, паа. :wasntme: Сега добив малку воспаление на мускулите ама ај, нема везе иако не можам да си го помрднам грбов.. Битно топ си поминав, тренерот е стварно супер човек и се тоа. Сега одвај чекам да дојде па утрешниот ден, пак да одам на тренинг и да го видам мечето. :hug: :inlove:

Damn, life is beautiful.

[​IMG] ;)

На teddybear, Monna.Monna, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  15. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека овој ден ми е посебен. Го изедов најубавото геврече во светот, без сомнение! :D

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
  17. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

цццц...и после јас сум знаела да перам....каде сте виделе во млеко бели алишта црно боди? :tmi: Само во мојата машина за алишта :@ сега сите ластици на долниот веш ќе ми бидат сиви (комбинација од бело-црно). Ееее Ма4о4 си отвори дупла работа. Сега да се исперат па во варакина или Арис де Грас му е спас :lol:

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.291
    Сакам да кажам...

Крајници ве молам веќе имајте милост, 5ти ден ме болите постојано, па аман.
    Нос, па ајде веќе претечи.
    Глава не е фер да болиш со синусите заедно.
    Притисок знам уште ти фалеше да ми паѓаш, па вчера за малку ќе се онесвестев, добри беа оние црни облаци пред мене што ги гледав |(
    Температуро јас таа која става лабело на 1 саат (мож и пола саат :!: ) секој ден, вредеше ли да ми ја исфрлиш устата со мали брунченца, па без осет си.
    Ма не е фер, не сум била болна одамна, ама сега ме фати и не ме пушта.
    Па секое мускулче на телото ме боли.
    Ама од инат вечер ќе вежбам е така. И пак ќе пијам ладно нес, аман од овие чаеви по 10 на ден.
    Денес зборев како маж, немам гласче. Па и од тие септолете мептолете трахистан и нивното лижење устата ми е дехидрирана и јазикот испукан. Имам во оваа настинка 10 во едно.
    Одам да си легнам, не иде вака, ќе земам боловање :!:

19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да ми помине температурава... и главоболката... и притисокот во ушите... и затнатиот нос... и болката во грлото... |( :worried:

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Чувството кога ќе успееш да се пикнеш во облека помала од тебе 2 броја, гледаш се ти пука на тебе ама не се откажуваш. :rofl: Ах!
    Убав ден, се чувствувам ко пензионерка ама со млад дух или како и да е. :rofl: Разговори со пензионерите во банка, оговарање на тие на шалтер - Што мајка носат и сметки кога одат по пензија?
    Потоа се подновив и сега ќе уживам со кафенце. Мх, мх сестра ми ќе го вари :lol:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.