Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да прашам...?

вака седејки и размислувајки не можам да сватам што ми се случува на мене :?:
    целосно се сменив и карактерно и емоционално
    исто ко низ вените да немам крв туку ледена вода(така се чуствувам)
    а наместо срце, чукало што чука колку само да преживеам...

емоции нема-не постојат
    љубов... хм што ли беше тоа?
    :?: прашања без одговор
    (можеби од преголеми разочарувања во животот,дојде до ова... но дали некогаш ке бидам старата јас?)
    а за повторно да го почуствувам тоа волшебно чуство љубов ... ке треба да се случи чудо, ама како што се вели дека со сила убавина не бива :!:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Искрено, свечено и тааака гласно изјавувам дека комшиката ќе ја растргнам со заби! ]:)
    Пу бреее, вештерка... Се што помисли да и се врати! :talk:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк една мисла овде една мисла таму...ама убаво ми е и вака....
    Физички сум си овде,а психички there ;) 8) Не ми е гајле 8)
    и тоа сакав да кажам ме релаксира празниов стан само јас во него и гласно музика охооо УБАВИНИ!!!
    Повелете на журка без никаков повод влезницата е бесплатна :!: само дојдете одморени,да ве држат ножињата за играње!!!
    може и некое шишенце со вотка чисто онака за подобра атмосфера [​IMG]
    :bow:

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека штом се затопли не можат дома да ме приберат. :lol: Сладолед, кратки ракави, тревичка... убајни. :D Ме изедоа комарци, and that means - летото почнуваа! :rock:
    Решив да си фатам за дечко некој од батковците што ја косат тревата во парк, па таму нон-стоп ќе си седам. :rofl: Вака треба две недели да ги молам за конечно еден викенд да го поминам во рајот. :angel:
    И сакам на Култур Шок. :( Кз Гад ис бизи меј ај хелп јуУу(шабанско)ууУ...
    Доста јадам трици, отидов да учам. :D

5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.379
    Допаѓања:
    47.570
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно ја дочекав 17 епизода од вампирите јеее...дечко ми ме нервира, па нека го ако мисли дека така е подобро...ќе си го гледам јас Дејмон он ми смирува живци...ќе фанам и ќе го мавам со нешто жими се ми се иде да го убијам у овај момент, да го фрлам на земја и газам и газам додека нозете не почнат да ме болат...некогаш знае да биде толку ѓубре и знае толку ногу да направе искрено да ме здоболе срцето....

6. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК се изненадив денес, не можев да си поверувам на очиве бре, сепак постојат совесни возачи ! Абе се кладам дека само 3 има во Скопјево такви.
    Си чекам јас така фино лепо на семафори денес и гледам еден батко си го гура количено, гарант си пцуеше во себе и прва помисла му беше "те носам на отпад, само запали". Едно мало слатко количе, дури и во времето на друже Тито било застарен модел, ама тоа мање битно сега, му служеше на баткото, .. или можеби не. Како и да е, он гура јас се напнувам психички, демек му помагам. Бааап еден дечко така фино лепо скоцкан, панталонче, кошулче, едно сеатче симпатично возеше.
    Се залета дечково ааајде се качи на тротоар, јас како што ме дал Господ ќе спроведувам ред и закон, кај се напнав за овој шо гура на сред раскрсница (абе едно мило човече, уфф посакав да го гушнам) гурам и јас со него, се напнав и за дечково у сред центар бе на тротоар!
    Излегува дечково од кола и тааап ме зезна на велико, трч, трч, му помогна на батково со количево :o ваква останав не можев да си поверувам!
    Некој му застана да му помогне, па уште младич на некои си 26-27 години, па уште скопјанец .
    Абе се исполнив ! :clap: за дечково, ретки се таквите како него !

На la-chicka, lolyta777, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.192
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

СДК: Девојки, никогаш не заборавајте дека секоја од вас eПРИНЦЕЗАТА ...

9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Ете денов ми беше прилично мирен.
    И открив дека моето его остано гладно за стрес. Стресот е најадреналинско нешто, ма каков секс, банџи скокови, видоизменета свест од разни стимуланси и така натака :lol: ...
    И за чудо ми беше чудно да не ме дрма стрес макар и онака механички како жабата изложена на декапитација и галванската струја... Модерни времиња и модерни потреби, ете денес открив нова потреба - потребата за стрес. Или па добрите работи треба да се примаат онака како што доаѓаат, без да им се бара причината и да се мисли на последиците. Ете денес и еден сосема обичен и мирен ден стана придобивка.

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    26.745
    Сакам да кажам...

СДК очите ми се затвораат, а не сакам да спијам. Изморена сум, цела недела не спиев како што треба. Конечно утре сум покасно на факултет, ќе одморам. Викендот ќе бидам кај дечко ми, сами двајцата после мноооогу време! Едвај чекам :inlove: Секој ден му кажувам фала на Господ што ми го стави на патот. :angel:

11. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Љубичици мои расцветани на пролетното ветре, добра ви вечер :D

Најавив брз кам бек, ама еуфоријата од налудничавост ин дис факинг (упс) лајв, просто не ме ослободува...ме засака бре до бол :lol: Не, не сум директор, не бистрам политика ни па сум задолжена за идејно решение на мустаќи на лавот семакедонски напрчен у близина на Влада, па да немам време...баш оти сум обичен смртник го јадам стапот, овојпат поштено!

Иначе освен нов стан, нова сметка за вода и ѓубрарина, нов жуљ од старите штикли...друго нема :?: ...аххх алергиите, ама секако тие се стари, досадни и иритирачки. :envy:

Ах, да...разнежнета сум у последно време, некоја романтика ми блее у мене, си реков прво изглеа се разболувам...ама не.Овој мојов ми ги гали најубавите емоции...копук еден, ме прави среќна жена :$

Ве гушкам сите...хммм, додуша оние шо не сакам да ги гушнам најверојатно одамна веќе закажаа ресторанска забава со момакот од нивните сништа кој ни помалку ни повеќе ами го запознаа токму овде...ееее вака така, домаќинки станаа :worried:

За сега толку...примите еден грст полн бацки и еден куп гушки од вашата задоволна и задоволена другачка Георгина :*

На Isidora-Veles, Neytiri, FBI и 14 други им се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

Cд и к на Џорџа добредојде назад!!! :* :*
    форумот без тебе не е ист :( :shake: :shake: :shake: :shake:

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.
  13. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека не ги сваќам мајките кои не знаат на децата да им кажат НЕ. :@ Значи се почнува со Н и после доаѓа Е. НЕ!!! Денес ми преседна и именденот и славата и штурата. Уште на лустерот да се обесеа децата на братучедите ми. Ко да бевме на fear factror сите, незнаеш од каде ти трчи дете. А демек тие биле модерни мајки, не сакале да им стават комплекси на децата,пред луге да им свикаат па овие да не се повлечеле во себе. :o Мајки-шајки. А бре јас ко одевме на слава со моите, ако ми кажеа диши- дишев, ако не нема дишење бре братко. :envy: И ете фала му на Бога па арна излегов.
    :^) I hope soo... :lol:

14. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да прашам...?

Ејј, каков ден човече :geek: ! Некако целата сум побркана и сите можни чувства ми се извртиа и се ми е да не речам, ама ќе речам :lol: г**-глава!! Четврток ми е најтапа ден од неделата, значи. Најнапорен ми е, преку глава ми иде од се, најуморна сум и секаков суперлатив што може да се искористи во негативен контекст би го употребила како обис на четврток :swear: .

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Џорџино аирлија и шуќур! Таква те сакам - присутна ;)

Туку што ми беше зборот. Ах да. Маргарита. Јагодеста. Дузина. Градот под мене и јас над него. Го имам. Ме има. Го водам. Ме води. Се смеам, се зезам, се фрцкам со новите чизмичиња.
    Ма што е битно. Битно ми е УБАВО.

Значи ова била тајната на убавиот живот. Јагода и освежителен вкус кои си играат со моето мало мозоче и сенсот за рамнотежа.
    Ма што е битно. Битно ми е ФЕНОМЕНАЛНО.

Наздравје! :)

На Neytiri и LivingGlam им се допаѓа ова.
  16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК леле ми мрдна малку во стомаков, ма возбуда!! Маж, шанк, погледи, смеење, мохито, флерт. Ух ми фалело ова во животов кој ти знае од кога не сум го почуствувала особено сама две години. Шармер, на крај ми кажа глумец бил хахах јебига не сум од тука :D ни името не му го запамтив (Benkt) или нешто слично. Ти благодарам само што беше таков едноставен и внесе мала возбуда макар со осмеси и со песната што ми ја испеа. Има надеж за мене вухууу не сум мртвило од внатре, мрднав... :inlove:

На Johny и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК ова веќе не е на арно :worried: Ми доцни а богами и апетитче си имам и кркам како свинче :worried:
    Утре правам тест :!: Досега се тешев и си велев, ај утре ќе дојде, ама веќе станува неизвесно :worried:

18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Офи немај гајле, не се плаши можеби промената на времево влијае па затоа ти доцни. Мене знае и тоа да ми се деси.

Патем речено јас СДК дека појма немам што се случува со мојов организам, не јадам по 36 часа и секое парче гардероба ми е се пошироко и пошироко, преосетлива сум на мириси што дури и пастата за заби ме тера на повраќање, зачинетата храна исто... :worried: :worried: :worried:
    По дома сите ме заебаваат дека сум трудна, а јас одрекувам, нормално кога само јас и ТОЈ знаеме што ни се случува во кревет...

Кога подобро ќе размислам можеби и моето тело чуствува дека доаѓа лето и дека повеќе мевце ќе ѕирка па се спрема, да не ме срами кога ќе треба да ги облечам омилените фустанчиња, шорцеви, маички и сл. :D

Имајте убава ноќ драги мои :)

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Одам јас да си ги наполнам батериите за утре, впрочем и нема баш многу да ми требаат ама онака за добро расположение :) . Добра ноќ феминулчиња-змијулчиња ви праќам штрумфовски поздрав :*

20. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам дали луѓево да ги испоубијам или да извршам самоубиство. :x
    Статус на една пријателка на Фејсбук:
    Ваква останав. :o :o :o :o
    Боже сочувај ме од вакви. :fubar:

На Isidora-Veles, Johny, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.