Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Ме боли многу стомачето цел ден! Час се смеам, час ми се плаче, исто како ретардирана да сум :D !!!
    Проклет месечен период!!!!!!! :@ :@

2. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Јадев некој смрдливи кубаси од Агриа ме скинаа кеселини и само узригам.
    Можно е да е и од прегладнетост набрзина ги испржив и изедов и сега ке пукнам.
    Барам по дома сода-бикарбона.

3. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

СДК-----------Георгинче мила драга, па велком бек !!!! Честито новото станче, да го прљаш и да го чистеш како шо е редот....Дефинитивно на форумов фалиш со уникатноста.... (барем на мене :$ ) - еве и на Пирамид, се искажа и она....А ти сакаш у ресторантче? Ќе те стаиме на чело да седиш ;) :*

Втор дел скд - ме фатил овој носот па и очите, некоја пролада, у монитор не можам да гледам |( кај сега најде една недела пред мојот 6 месеци спреман и веќе долго чекан евент....Порака до прехладава - или пуштај или јас тебе ќе те фатам па да видиш ти мистери како дрма ]:) Од позитивна страна - ми го засилува апетитот за благо - (маме еб.в на 2 милки до сега) ]:)

И за крај феминки една нумера посветена за вас

http://www.youtube.com/watch?v=Q0VRj2uw9L0

Let all of you find the one in this life, the one you all dream of !!!

Mistery

На Strumfeta93, Forgotten и Fearless им се допаѓа ова.
  4. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам лека ноќ на сите, бегам да нанкам :angel:

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Клише, кич, дежа ву... |( :puke:
    Ватс д проблем? :^) Јас се менувам турбулентно, или другите не мрднуваат од место, па чудно ми е? :^)

И не морам баш сега да добијам, ааааааах. :talk:

6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Ајде феминки јас прва да ви кажам добро утро :yawn: ... станувајте порано за петоков максимално да го искористите :)

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.677
    Сакам да кажам...

Добро утро и од мене. Нека Ви е наздравје утринското :coffee: . Нека Ви е среќен денешниов ден , кој како и секој петок, има предиспозиции да биде таков :)

8. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Тешко ми е многу ,ќе се разделам со најблиските на 1 месец ;(
    Мразам разделби ... :doh:

9. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

добро утро девојки мои како сте ми ? се надевам дека сите сте добри и убави како времево.

еве јас сакав да ви кажам дека многу ми недостигате, дека ве читнувам чат пат ....

и сакам да кажам дека ми недостига блонд највеќе и и се лутам што ја нема на скајп :P

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

Алоха! :) Што је данас леп и сунчан дан... :sun:
    It's Friday, Friday, gotta get down on Friday! :lol:
    We are going to eat bean on Friday... :rofl:

СДК дека по сладолет со препорака на Др. Реткер сега имам пак чепчиња. :( Не дека вчера ги немав, ама машала - пораснале. :rofl:

11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

Don't know where you're goin', only know just where you've been..

...Take it easy baby, let them say what they will !

Инспративен ден е ова петок. Мозокот ти е некако најактивен, поактивен од сите други денови, а уствари речиси и ништо квалитетно не сработуваш... онака, нешто стварно продуктивно да правиш :wasntme: . Важно растрчан на сите страни си е тој.. мозокот, уште од рано зори.
    Мисли на сега, мисли на вечер, мисли на викенд, на се мисли ал' не и на работа.
    Обуздај се бре, имаме време до 17 саат. Кај си се залетал :lol:

На Johny, Strumfeta93, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

Сакам да казам некако многу работи ама не знам од кај да почнам :)
    Епа ајде вака
    - љубовта моја ме разбуди утрово, ме погали и го пушти сонцето во спална
    - на работа сум и како за чудо се осЕчам некако убаво
    - при крај сме со подготовките на нашето љубовно гнездо
    -исполнета сум
    -среќна
    -заљубена
    -љубена
    -насмеана
    -јас сум една весела рипка
    Ве поздравувам, бакнувам и гушкам сите :* :* :*

На Johny, LivingGlam и Hova им се допаѓа ова.
  13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

СДК...еве ме мене, пак :hai:

Станата од ниедно време, најадена, напиена и што е најбитно наспиена.

Вчерашниот ден беше исполнет максимално. Нели, ми започна со фенирањето на косата.....
    Продолжи со јадење торта (не било каква торта), роденденска, со сите јаткасти плодови во неа. Ама што си имам еден заб, проблематичен......дефинитивно во понеделник посетувам забар ака дентист :D. Тортата зачинета со кафе, сок, грицки и тогаш се добива резултат (што би рекле старите) циганска торба (не сакам да навредам никој, таква е поговорката) :$

Кога мислев дека завршивме со гостењето и дека конечно дома ќе си се сместам удобно пред компјутерот, се случи нешто ненадејно......дојде комшичето на гости.
    Леле луѓе колку темпераментно дете, некогаш ми иде да се дерам со последни сили....ама си бројам до 10 |(
    Дојде и девојката која некогаш ми беше најдобра другарка. Знаете како што бевме ??? Како петок и сабота, г’з и гаќи (како сакате кажете). Пред две години фати дечко и наеднаш “мистериозно“ ја снема. Време за излегување со мене нема. Уморна е за да оди со мене во диско, а со него дреме до 4 сабајле....Е тогаш ми пукна филм и и кажав се’ што мислам во лице. Најбитно од се’, и кажав дека ако некогаш раскине со дечкото, јас нема да бидам тука!

Што се случи вчера?? Се скарале и дојде мене да ми кажува и да ми се жали. Не сфаќам како не забележува дека повеќе ништо не е исто. Ја нема спонтаноста во разговорите, се’ е некако вештачки и механички. Со еден збор ПЛАСТИЧНО.
    Нека помине малку време, нека се помири со ситуацијата во врската.........после ќе ја потсетам кои беа моите зборови. Како плачев и се тресев, кога најмогу ми беше потребно нејзиното друштво. Во тие моменти кога јас едвај наоѓав сила да излезам од дома и да пробам да се забавувам, за да се оттргнам од проблемите, таа ми рече: “не можам да излезам уморна сум“..........но сепак, излезе со дечко и........

Беше предупредена дека ако некогаш раскинат, јас нема да бидам тука како рамо за плачење.

А денес, денес е убав ден. Денес ќе го славиме роденденот на мојата другарка. Осум жени, најјаки. Нека му ја мислат скопскиве улици.........постои место, кај што улиците од твојте штикли се распеани ! Да се знае, вечерва ќе бидат од нас ;)

Имајте убав ден и не ги заборавајте другарките поради дечковците. Тие простуваат, но не забораваат :*

На elenna89, bravegirl, la-chicka и 14 други им се допаѓа ова.
  14. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Лелелее конечно Петок.... ;) да да се радувам како мало детенце на сладолед аиии колку само го сакам петокот леле тоа чудо.......често добивам и критики од маж ми као демек ти го сакаш петок повеке и од мене :P А ју бре сонце мое ...будало една па ти си доагаш во петок од работа хелллоооо како да не го сакам....леле денот го почнав од 6 и 30 внукот на градинка го однесов после тоа се знае кафенце најубаво утринско и тие сите тартифати како одат од утро.....сега малку феминчето да го видам што како .....а надвор леле надвор времето ауууу ме здивува вакво временце ....сонце нежно ветре лелеле само мами за надвор ......ааа нее сонце ке почекаш ти денеска малку морам јас да се спремам нели та млада невеста сум мажулето ке си дојде денеска па треба добродојде добронајде тако одат тие работи :rofl: :lol: аиии колку сум само срекна да знаете ......сега уживанција во кафенцето па кога ке дојди внукот леле тоа дете ко од гаволот да побегнало аууу нервите ми ги кине ми се иде понекогаш да полудим ко мајкл џексон :$ али ајде јбг пуштам да помине тоа е тоа деца /.... :lol: :lol: :lol: а вие мои драги феминчиња останете ми у здравје и уживајте кој во што ...... :$ :P аиии ке излезам јас неможам хахахахахах се вракам после рекламите поздравчињаааааааа и бакежчињааа

15. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк....Премногу имаше тага, премногу солзи и лаги.. ;( Се' е многу. Веќе е претерано! :x

Не се издржува болката во срцево. Јака е..силна, тешка.
    Да можам да заминам некаде далеку, колку само го посакувам ова. Сама, на некој пуст остров или планина.

Не сакам да се соочувам веќе со проблемите, тие немаат крај. Се плашам од животов. Стравувам.
    Не сум повеќе храбра како што бев. Се исчезна, сета сила која ја имав. :|

Се надевам дека и ти ќе плачеш, како што плачев и плачам јас за тебе, се надевам и тебе ќе те повредат како што ти ме повреди мене. ;(

http://www.youtube.com/watch?v=4aaSVogQ ... re=related

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

СДК........неможам да ги дефинирам чувствата што ги предизвикува тракава во мене.......ми се игра, ми се плаче, ми се смее, ми се пие, ми се крши...........
    Една од најдобрите филмски сцени и музички траки..според мене......
    Имајте убав викенд мои мили ем драги форуџики......
    Уживајте :*
    http://youtu.be/rg0Hhmm07VM

17. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Срцулка де брее сонце златно не се плаши толку животот е тоа знаеш се дигаш пагаш е тоа е тоа јбг лифе.........ама мораме да се научиме да не се плашиме и да се бориме со се што доага без разлика дали е тоа лошо или добро никој незнае што носи секој ден....само оптимистички напред и ке видиш дека животот е многу убав и има многууу бои кои ние од стравот си ги сокриваме....немој да плачеш ( леле бозе со филозофирам јас исплачи се мило нека ти помини ) и мене не ми цветаат секој ден рози по цел ден сама ама мора да се издржат тешките работи за на крај да ни биде резултатот добра......биди ми поззз не мислев да ти солам памет или нешто слично ти најубаво си знаеш како тие само храбро во животот мало советче од мене..... ;)

На srculka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Ете ме , пак застанав на две нозе .
    Уморна од процесот наречен *од каша во каша* , но желбата за комплицирани дешавки е на завидно ниво.
    That's me!

Така , така.
    Се движам јас на математика , рано рано..и гледам едно дете со рачиња в џеб , се движи нога за нога.
    Толку ми остави впечаток , што цел пат го меркав.
    Носеше најк патичиња,најк капче.Тексас јакна и црни пантоли..и згора на се ташна преку рамо.
    Абе , љубов!
    Ии , да ..детенцево имаше најсила 10 години.

Петок , денот на промени. Какви промени ?
    Секакви , време им е.
    Денес гардероберот ќе доживее ренесанса, преродба во неколку чекори.
    Друго , друго ...друго ?
    Ете , се мислам како сега би ја шишала косава. Па ми кажаа дека ми била порасната..јее! Ајде сега на шишање, ама како ?!?
    Any suggestion ?

Oкеј не е битно , денес сум воздржана и спрема сонцето , спрема природата и спрема општеството.
    Наклонета сум сама на себе , :wasntme:

Е , бидете поздравени , уживајте и не бидете воздржани , сакајте се!
    http://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk

На teddybear, zhap4e, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Јас сум сосема обично девојче со необични желби.
    Сосема обична жена со необични навики.
    Сосема обична девојка со необични погледи.

Не гледам ниту лисјата како паѓаат, ниту Онур како ја моли Шехерезад, ниту розевкасти сцени исечени од (не)реалната Америка. Понекогаш седнувам на кафе сама, затоа што сакам да се дружам сама со себеси и со книгата, понекогаш легнувам во парк на ќебенце и читам или пишувам, понекогаш чекорам гледајќи кон небото и моите мисли водат разговор...
    Сонувам за Тајланд и песок кој тој ќе ми го тресе од газево, а мене ќе ме скокоткаат стапалата, сонувам за ранец на грб и пат накај водопадите Игуазу, сонувам за фотографирање во Сан Франциско, сонувам за опојниот вкус на виното на некоја тераса во париските улици додека гледам како се палат светулките на Ајфеловата кула.

Сонувам за љубов, насмевка и смирена душа. Сосема обични сни. Со необично филмско сценарио.
    Сонувам за викенд а ете го тука е и тропа на портиве. Одам да му отворам. Сонот штотуку се претвори во јаве ;)

Ви посакувам да ви е убав и да ви е шарен како сите весели и разиграни соништа. Сите го живееме сонот, доволно е малку да ги отвориме очите, или затвориме. Зависи од ситуацијата ;)

На tallyweijl, bravegirl, Johny и 13 други им се допаѓа ова.
  20. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

Сдк. заљубена сум преку ушииииииииииииииииииииии и сум мнооогу среќна и сдк дека не ми е гајле што другите мислат дека сум педофил бидејќи е помал од мене јас ГО САКАММММММММММ <3

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.