1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Конечно дојде и долго очекуваниот петок и сега за сега е добар денов... :)
    СДК+ а за свое те боли а? е ако во сабота уште повеќе ке те боли да видиш како е јас кога се нервирам ]:)

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека главава ќе ми прсне! Ама сама си ја барав бељата. :x
    Времево е многу тапа. Се изнамачи, дај или сонце или облаци, не го тупи веќе. |(
    ПМС-ов ќе ме умре. :doh:

3. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

Готово, крај, завршив. Можеби постов требаше да лета во да се пофалам ... ама скромна сум си јас не се фалам :D башка таму ќе постирам мислење кога скроооз ќе биде крај, а сега за сега далеку сум од тоа. А како убаво би звучело "да се пофалам, дипломирав", мало морген Госип, ќе почекаш.
    Да се вратам на муабетов, успешно помината колоквиумска недела, јез да учев мнооогу повеќе, ама навикната сум си јас да ме чува најстрог асистент, да ми се паѓаат чудни прашања и ред други работи... Ова му доаѓа како скарана сум со среќава, ако воопшто некогаш сум ја имала ... Сега некој ќе ми промрчи дека сами сме си ја заслужувале, дрн дрн јариња! Коа немаш , немаш, факт е и фино лепо си се помируваш со тоа.
    Него, сакав да кажам дека готово, ќе го фрлам столов, радо би и компјутеров, ама ајде нема смисла ќе ми треба. Две цели факинг недели преседов на столов, доста ти беше, идеш во подрум! Очиве ми истекоа бре, ништо не гледам, јас будала пред колоквиумска отодов на очно. Требаше сега, да ми даде некое диоптерче по опасно...
    Истите две факинг недели не сум спиена, добро спиев де ама 3 саати спиење ли е? Како не жими мајка, последниве два дена ја немам ни допрено перницава, не знам што е ден, а што ноќ. Почнав да халуцинирам бре, се нешто ми се причинува, црни дамки ми излегуваат пред очиве, не се чувствувам себе си, како да лебдам, ми се слушаат звуци, како на наркотици да сум!

Има цел викенд да го преспијам бре, какво излегување, тоа е за нормални луѓе, не за мене... има време за тоа.
    Ми иде да ги залепам очиве со секундарен, од внатре ми се спие, а очиве нааа толкави. Не можам да си објаснам! Не можам да запсијам :fubar:

Се надевам дека вечер ќе заспијам, ако не бап еден ап и џоа бебенце ќе бидам |-)

А, да и сакам да кажам дека после ќе си пијам со милните ми мои другачки кафе, ги немам видено поради тие две факинг факултетски недели. Толку сакам да кажам, не зборувам ништо повеќе!

На Johny и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.484
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам болна сум, а во недела сум на екскурзија ;(
    Грлото ме бои, главата ме боли на секое станување и + ми се врти :(
    Него ај да не го тупам :angel:
    Прекрасно куче има кај мене пред зграда :inlove:

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

Hallo mama,
    Did you miss me mama?
    You don't have to wait for me no more oh yes you don't :lol:

Петко, ти, од пети што те ја љубам ти ти ти ти и само ти.....

СДК:
    прво : :makeup:

па идеме на :d: + уште неколку... ма ај уште :d:Х1 ...та кому штетело ?!?

после : :dance:

мејби некој Х , мистер анонимус, мистер „рано ми е да се врзам“ : :bandit:

па.. :* :hug:

и утре : :headbang: ......

:music: Дан је тмуран, а ја мамуран, немој сречо немој данас.. да исправљаш криве дрине...

СКД: УБАВ ПОМИН ВЕЧЕР И ПАМЕТ У ГЛАВА ДЕЦААААААА !!!

На bravegirl, Johny, Theodora и 8 други им се допаѓа ова.
  6. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сакам да кажам...

СДК..

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека навистина не знам што се случува на форумов овие 3-4 дена. Од нигде никаде почнаа да никнуваат секакви теми, т.е да се поправам "добро изрежирани филмчиња" на луѓе без работа. Не само што сметаат туку гледам дека предизвикуваат напнатост меѓу форумџиите. Не знам дали е резултат на тоа што не изрекламираа на Идол, или не знам што, ама навистина почнува да бега од контрола форумот. Па не знам колку теми беа заклучени последните денови, и колку приказни прочитав од типот: ( извинете на израз ) се изе*** со роднина убо ми, си продолживме уште 10тина пати, совет ве молам, се е*** со еден 50 години постар, 2 години, ама некам ме искористува, помош...двеста теми со наслови ПМООООООШ, ХЕЕЕЛЛЛЛП, АМАН ЗАМАН ПОМАГАЈТЕ ќе се убијам...па и мене ми бришеле постови модераторите, па не сум пишувала на 10 други теми: зошто ми го нема мислењето во она и она тема. Сум пишала, не се совпаѓало моето мислење, бега од темата, не го бендисала модераторката, го избришала. Не треба пушки и пиштоли да се вадат поради тоа. За тоа се поставени модераторите, да воспостават ред. До сите нови членови, по не знам кој пат ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМОТ ПРЕД ДА ПИШИТЕ НЕШТО!!!! Ако не ви се допаѓаат правилата, има еден тон други форуми, со други правила и прописи па пробајте си ја среќата таму. Овој форум функционира и опстојува поради тие правила, модераторите се тие што ни кажуваат каде сме згрешиле, а наше е да не ја повториме грешката, а не да тераме инает и да покажуваме кој има појак вокабулар и его (ова особено се однесува на новите членови). Ако продолжи со оваа брзина да никнуваат теми и коментари како горенаведените, само ќе кажам јака им душа на модераторите.

На Strumfeta93, spanko и Angelche им се допаѓа ова.
  8. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Конечно долгоочекуваниот ,заслужениот месечен одмор од соништата .
    Да - everything is possible if you just bellive а јас беливнував и се надевав и ете ... :)
    Не ме нервира тоа што 40 саати ќе патувам сама ,ма воопшто кога знам што ме чека таму
    мир -тоа ми треба ,
    едно мало слатко бебенце кое ќе го малтретирам секој ден ]:)
    и најверната другарка -сестра ми .
    3-4 недели психофизичка и релаксирачка антистрес терапија :D
    Ќе ми недостига форумов и тие без кои форумот не би бил форум - форумџиките :)
    Ќе ми недостигате девојки ,бидете добри и пишувајте за кога ќе се вратам да има што да прочитам .
    Сега одам да се пакувам... кафезите лепаците и полетувам :D

Best wishes

Kate-The-Great :* :hug:

На teddybear, LivingGlam, Angelche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.558
    Сакам да кажам...

^^ Ми го зема зборот од уста.

Сакам да кажам дека се` почесто се прашувам дали некој нов член е тролетина, или девојките со мазен мозок се почеста појава од што мислев.

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  10. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

СКД удрив една доза на плачење.. одамна не имав плачено на филм, па реков денес да си го гледам ,,де нотебук,,!

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

^ а книгата ја имаш прочитано?
    јас чекам да ја прочитам па после ке го гледам филмот :$

12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Вечерва ќе пијам. :d: Ќе наздравувам,ќе славам! :music: :beer: :^: :party: Ќе ја живеам оваа вечер како да ми е последна.

Ќе направам ништо да не ми биде битно и да ја живеам оваа вечер како последна.

Не се грижам повеќе за никого. Како тие со мене, така и јас со нив. :)

И Срцулка е спремна за забава до доцните ноќни часови..... :D :D

На Woman.4.love му/ѝ се допаѓа ова.
  13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.471
    Допаѓања:
    68.874
    Сакам да кажам...

СДК подари книга, подари богатство... Колку добро звучи логото на саемот годинава, навистина книгата е богатство на душата... И затоа ќе си го ставам во потпис додека трае саемот :)

На Neytiri, kate21, caroline.costa и 3 други им се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

ниедни пари на светот неможат да ја купат среќата ниту да ја замената љубовта на саканиот човек ниту едни пари :doh:

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

^ Ако се лажеме ;)

На bravegirl, la-chicka, baguf4e и 3 други им се допаѓа ова.
  16. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.349
    Допаѓања:
    5.900
    Сакам да кажам...

СДК што уште нема да се види, што уште нема да се прочита. :x
    Го праќате детето на училиште, а подоцна ви доаѓа полиција на врата.
    Добро имаме обезбедување по училиштата, но по еден за да се грижи за целото училиште, училишниот двор и сите ученици. Пази директорите да не се потрошат. Зошто ни се кога не можат да спречат една тепачка? Зошто ни е полиција, која не може никогаш на време да стигне? Брзата помош исто така. Можеби не е како што јас го замислувам тоа, но сепак секогаш, ама баш секогаш доцнат сите. Никогаш никој не интервенира на време. Имаат многу работа сите, да. Колку луѓе има само кои не се вработени. Нека вработат ако треба и на централа нека работат или пак шофери нека бидат.
    Каде со оваа наша држава?
    Како што тргнало вака, ова секојдневие ќе стане.
    http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=136515

17. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Да да, ја имам прочитано и 100 пати е поубава од филмот! ;)

18. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

хај ГРЛС аем бек.......

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.104
    Сакам да кажам...

Сваќа е сФаќа, со Ф.

До толку ли е работава...
    А, да. Остај те ме е остајте (ме) слеано.

Неписменост, еден куп.
    Друго? Среќа, цееела вреќа. И нашите креативни игрички на сламени столчиња низ Чаршија.
    Мјау, љубов, дрн дрн.

Важно е да не е тажно!
    И еве ти линк, за опаметување на незрели девојчици: http://okno.mk/node/10823 :*

На Neytiri, Wild.Child, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Дека тоа што го видов не ми личеше воопшто на библиотека. Грешки еден куп. Една работи 5 играат игри. Мојот број е згрешен затоа што јас припаѓам на возрасни а типката ме запишала во пионери. Страшно. И не е само тоа... Како и да е возејќи се со мојот велосипед видов еден човек кој застана со својата кола за да му помогне на малото кученце и го остави на сигурно. Толку беше радосно кученцето што не можев а да не бидам и јас радосна. Ми беше убаво и секогаш ќе ми бидат убави прошетките покрај езерските бранови кои ја чистат душата и ги плакнат очите. Секогаш ќе бидам вљубена во таа убавина. :inlove:

На annii му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.