Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.471
    Допаѓања:
    68.874
    Сакам да кажам...

СДК америкасниот идол ќе ме убие. Не сум јас за гледање на вакви шоуа, премногу се внесувам, се приврзувам, чиниш браќа и сестри ми се. Ме гледа мојов ми вика ти не си нормална, толку да се утепаш од плачење :x Уф, леле бре, плачка сум станала.

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ... не пишувам многу деновиве да не проширам само јас негативна енергија на ова убаво време ....
    Ама јас изгледа сум единсвениот човек што ќе седи дома вечерва и ќе гледа филм - САМА !!!
    И што сакав да кажам ... А па да .... Веќе најкултурно ја замолувам менструацијава да дојде ... не можам не можам веќе да пијам апчиња, не можам да ги поднесам болкиве и грчевиве во јајниците, не можам да ја поднесам болката во кичмата, не можам да ги поднесам главоболките ... темно ми е пред очи темно ... цели денови ми пулсира ... цело време ми се мати ... не можам да се поднесам ваква подуена како балон ...
    Нека дојде, само нека дојде ... нема да викам зошто добив ... не можам верувајте ми ... ќе експодирам ... Зошто мораше вака целата да се пореметам ... ма зошто уствари не сум машко ...
    Тоа сакав да кажам. А вие имајте убава вечер.
    А јас ... Ма јас ќе бидам добро ... ваљда ...
    Поготово пошто моите решиле утре да ми прават екскурзии ... да ме гњават да возам 6 саати ... а јас не можам ... психички се мачам кога го возам татко ми ... КРИТИЧАР ... јок ... тој е уште полошо ... вози со два прста ... ај со една рака ... ај во петта .... ај во втора... ај пушти ми го ова цд ... ај дај ми го сокот ... ај сега оваа песна ... аа не погледна ваму ... ааа брзаш ... и не можааааааааааааааааам ! Ми иде да го треснам и да му речам тато заќути !!! Јас знам дека тоа е се за мене ... ама тој не знае после тоа колку плачам ...
    како дете ќе се инаетам тој да вози ... или па ... сосем случајно ќе си ја заборавам возачката ... а дома не седам ... сакам бабите и дедовците да ги видам ... Ако впрочем дедо ми овој пат ме препознае ...
    И што друго да ви кажам ... тој што ја измислил органската хемија .... бил БУДАЛА !!!! Поголема и од оној што ја измислил математиката...

Одам сега да правам едно јако нес и да се мушнам во кревет !!! ...
    кај бев јас за вака ... не.
    Не ме бива ...
    А и грипов над глава што ми виснал ... нека не се осмели да ме фати ... уште тоа ми треба ... па ќе почнат црн хумор за мене да измислуваат.

Длабоко и срдечно се извинувам за лошава енергија ... ама ако не се олеснев тука ... ќе го окркаше некоја невина особа ... а тоа не го сакам ...

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

Не си Теди, воопшто. :) Се пронаоѓам во твојот пост...
    СДК дека решив да си останам дома поради тоа што навистина ми треба малку одмор, домашна атмосвера и релаксирање. Едноставно не ми се дреме во гужви, гласна грозна музика, деколтиња, усмрдени мишки... А уште помалку пак ми се седи со некои одвратни и изопачени луѓе.
    „I don't hate people...I just feel better when they're not around." Тоа е се`.

На Monna.Monna, kate21, Johny и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Бла бла бла бла бла бла бла бла,бла бла бла...бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла.

Скурчено ми е од љубоморци,гомнојадачи,и користољубивци.Ама стварно сеа.
    Најдете си живот бе,крвопијци ниедни.

5. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

Жените се нервозни кога се во ПМС,пред да добијат,откако ќе добијат,или ако им доцни...Понекогаш и за време на плодните денови се чудни...и така....Инаку се Кул :D
    Ова го прочитав по фејсбуков денес и многу ме насмеа.
    Како сте девојки,се надевам добро ви влијае пролетното сонце и си кулиркате.Мене ми е супер,денес си купив чоколадо од 200 грама и си го изедов во рок од 2 саата.Многу е? :?:
    Гајле ми е бе,убаво ми е.
    Си пијам кафенце со мајка ми и си го чекам дечко ми да дојде по мене,ни почнува заедничкиот викенд :inlove:
    Останете ми убави среќни и насмеани.Ве сака Анима.

На All-that и teddybear им се допаѓа ова.
  6. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека е петок а јас не ни приметувам.Па,како би приметила кога утре сум на факс од сабајле :fubar:
    Исто сакам да кажам,дека сакам да си имам некоја пријателка, со која ќе можам во секое време да направам муабет и да испијам кафе(иако ретко пијам) и да си изгледаме.Некоја која нема да ми се смее на моите проблеми и која нема да се сити кога ќе ми е тешко.Сакам пријателка со која ќе можам да одам на шопинг и искрено ќе ми каже дали нешто ми стои добро или не.
    Ама таква нема за жал :doh: и затоа ќе си пишувам на фемина јас.
    Поздрав и имајте убава вечер.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сакам да ви кажам добровечеееер 8) Јас плачев и плачев и плачев додека мајка ми ме гушкаше и галеше ... па после и татко ми се вмеша да не остане покус ... ми дадоа апче ... ја снема секоја болка ... Цел товар од мене се симна, се што ми лежеше ... и тоа само плачев и липав ... липав и се тресев стискајќи ја мајка ми. Ништо не кажавме а се осеќам како препородена. Можам и планина да поместам :D
    Можеби утре нема да ми биде лошо. Сигурна сум дека нема. Јас сум една силна плачка. :muscle:
    А утре нема екскурзии. Сите дома семеен ручек и се тоа. Убав ќе биде денот.
    Туку алармантна е состојбава ... и брат ми се загрижи кога ме виде ... дали тоа бесно дете, тоа животинче созрева ... или јас стварно изгледав ужасно. :?: не ви откривам што е точно. :!: :D Ама сигурно е дека брат ми не созреал :P
    Сега ќе си легнам вака олеснета и воедно исцрпена и сигурна сум дека ќе спијам мирно.

А најискрено ви посакувам да си имате убава вечер. :) Да уживате и да не се замарате. По можност. :)

Ако не постојат некои вакви денови, нема да знаеме како да уживаме во веселите и среќни мигови. Ако не осетиме болка, нема да можеме да ојачаме, ако не пуштиме солза нема да значи дека сме поцврсти, ако се правиме нешто што не сме нема да бидеме многу попаметни. искреноста е нешто што се цени, што се вреднува ... не дрскоста и нељубезноста ... култура, почит и искреност ...
    Доколку плукаме по некој друг .... треба претходно да изброиме до три ... и ќе сфатиме дека ниту нашите раце не се чисти. А некои нечистотии ништо не ги мие.

Искрена насмевка, искрена прегратка, е нешто што би можеле почесто да го пружаме. Сигурна сум дека многу срца би биле поисполнети. :)

На Strumfeta93, kate21, Johny и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Ма јок, ми нисмо депресивне цуре.
    Ние само решивме вечерва да градиме литературни вредности.

Па како ми се чита некое старовременско романче, не сте свесни.

И ми иде да се спакувам уште вечерва и да се мафтосам од станов. Па не ми се гледаат шеќериве по цел стан. Не беше Мерлинка родена за тие пусти шеќери, за ноџиња свилени и торти шлагосани. |(
    Се гледам самата утре со марама со ракија врзана на главава и рибам теписони.
    А да ја дувнам, м? :^)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  9. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

После неколку месеци барање по you tube, ја најдов мојата омилена песна од Mariah Carey, се вика Sweetheart...Стара песна е многу, ама ја обожавам... :inlove: :inlove: :inlove: Цела вечер ќе си ја слушам... Сега ќе ја постирам во темата музика... ^_^

10. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

„Со години сум заробеник,којзнае чиј и којзнае на колку очи„
    Несфатливо ми е колку луѓе се хранат од својата и туѓата несреќа,мислејќи на својата додека ја подготвуваат туѓата активно со дела или со прераскажување на сочни деталји бидејќи секој има доволно материјал да биде понуден на менито на душебрижниците,па и тие самите.Некои луѓе акумулираат толкава омраза што кога би се претворила во енергија би имале најмалку бесплатно осветлување.Мора да знаат како изгледа пеколот на земјава.
    Кога мислите на секој од нас би биле насочени само на туѓите недостатоци и кога би се залетувале да ги кроиме судбините на сите околу нас по сопствен терк светов би се претворил во поголема лудница одколку што е моментално.
    Не кажав ништо ново или револуционерно на секој од нас предобро ни е познат овој начин на функционирање,а колку само посакувам да имам барем малку моќ на супер-херој од стриповите барем на еден ден да поживееме ослободени од заробеништвото на ситните души.

На julie77 и beached им се допаѓа ова.
  11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк Феминки драги... Еве ме мене малку на фемина, многу ми фали форумот ама обврските не ме оставаат на мир. :(

На teddybear и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  12. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК ми почна викендот баш како што сакав :inlove: Се надевам и така ке ми продолжи :$

13. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Се враќаш дома , после мрдање г'зе и колкови на латино звуци , мислејќи дека веќе ја надмина Шакира..испотена , истрошена , видно расположена зарада истото и единствена желба топла купка..ооооп дома гости.
    Фала , пријатно ;)

Е сега место да водам некој разговор со моиве , јас седам сама во себе..ко пукало некое , со најдобриот ми другар - КОМПЈУТЕРОВ.
    Барем име да имаше ? Ај ќе те викам Кекооо!

Кекоооо,Кекоооооооооооооооооооо,Кекооооооооооооооооооо ејјј ти Кеко. Keко ќе јадеме ли корнфлек , со малини е Кеко ?!? Или сакаш индиски ореви ?

Ама Кеко не ме е*е ни 2%.
    Елоквентност , а?

Време е за враќање во иднината..
    ...to be continued!
    Девојката од последната днб журка , Капан Ан :l:

На teddybear, sanjaeva, Wild.Child и 2 други им се допаѓа ова.
  14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

Значи 2 ден ме боли глава аман веке,ми се смучи од времиштево се мења на секои 10 минути :@ 1 кафетин,2 кафетин,3 кафетин не помагааааааа ;( А што убаво ми беше сабајле опколена со 5 годишни дечиња кои само те сакаат и гушкаат,те исполнуваат со позитивна енергија и љубов.. :inlove: ќе ми фалат срциња малечки...

15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Од каде почнаа да фрчат тие љубовни проблеми одеднаш бре. Ги испобрка фејсбоукот генерациите што идат. Ма и не само нив, од старо до младо се е на фејсбук. Зукенберг треба да се затвори што го одведе човештвото во пропаст!!

На julie77, Ema.Sk и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

...мислев да не излезам, ама мила душа... ризик јак. :rofl: Мавнав едно кафе и малце (добро де, малце повеќе) трач. :lol:
    А за филмот има време. :D „Порака во шише“ го меркам. Веќе три месеца, па ако не и повеќе се обидувам да го изгледам и да го споредам со книгата, ама пусто се некоја занимација друга си наоѓам. :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се збркав и тоа што планирав да го напишам го заборавив :D :D па ќе кажам само дека ми е на врв на јазик :D ако ми текне ќе пишам :D :D :D :D

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

А бе овај хороскопот ми запнал, ќе ми се врати некој посесивен бивши та ќе ми се врати. Бившите се бивши со разлог. Да биле добри немале да бидат бивши, затоа нека си седат у минатото и нема што да ме вознемируваат. И така нема слободно место :lol:
    Епа конечно да си легнам без мисла во главата „утре на школо |( ‘‘
    Има мозочето максимално да ми се одмори.
    Добра ноќ, одам да сонувам сонце и плажа, краснотии [​IMG]

На teddybear, OzzyAngel и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК добив креативен напад, и ете, сега си шијам суќничка од стари фармерки, па да се надеваме дека нема да ја утнам :) Ако ја направам ќе ја сликам и ќе ја постирам да ја видите и да ми кажете дали е нослива :lol:

На teddybear, pink4ever, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Тролејбус 8)

едит, се мислам дааали да го послушам хороскопот. :^) Секогаш го слушам :D Вечна потсвест :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.