Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Главоболја од вина,а нигде аспиринаа...(така беше? |( )
    Охх бре како ли ќе помине овој ден! 100% нема да си оди по неделниот ритуал и 100% цел ден ќе мрмкам дека не пијам повеќе! :drunk:
    А и вака ко ќе размислам поарно, се исплаќа оваа главоболка денес оти сношти си пминав суперски! Ех шо ми е мерак да се разбудам со задоволство од синоќешата забава! Задоволство,ама глава боли... Белки ќе ми се избистрат мислите малку! Ај повелете на горко кафе со лимон!

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Е многу се радувам кога станувам и мајка ми ме усреќува со тоа што ми кажува дека денес ќе ми го прави омилениот ручек! Ah, the joy, the happiness!!
    Жива напаст сум вака деновиве во пмс, јадам се што ми се наоѓа на патот и се дерам на секој што ми прозборува. Едно време ми стана чудно зошто никој не ми се јавува :D
    Сабајле кога станав почнав да го цитирам Картмен. Доказ дека полека си го губам разумот.
    И како и останатите, ќе одам сега да направам една бесна генералка во моето дувло, а вие останете ми со здравје, при себе и при свест.

http://www.youtube.com/watch?v=TRPyJKpA ... re=related

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

После долго набљудување, долги и темелни разговори со различни личности (неповрзани меѓу себе :!: ) и секако од соопственото искуство најмногу - дојдов до заклучок дека машките ја губат главата по тебе кога си ладна со нив, кога фино и културно ги игнорираш (без дрскост и ароганција), кога им даваш до знаење дека ти е сеедно и не љубомориш на секое суштество од женски пол што е во негова близина или кратко кажано кога ќе се поставиш така да изгледаш недостапна за него...Вчера кога бев излезена, оваа моја теорија по не знам кој пат се покажа во пракса :) . Те намириса ли дека трчкараш по него, дека си слаба на него, одиш на места кај што си сигурна дека ќе го видиш и ако го начекаш во женско друштво ќе се скапеш од плачење дома со денови...Тоа е сигурен рецепт да бидеш долгорочно инфериорна во споредба со него...Вчера ми беше смешен и сладок, бидејќи цела вечер се обидуваше на многу проѕирен начин да ми покаже кој е и што е :lol: - на сепарето со него седеа 5 девојки, цело време излегуваше надвор бидејќи телефон не престана да му ѕвони и што ли уште не... :lol: Од сабајле по трети пат ми се јавува и ми иде да му кажам - срц па кај ти се тие рибите од вчера што те нападнаа во клубот...??? Ама нема тоа да му го кажам никогаш, зашто е многу сладок и смешен кога вака постапува... :inlove:

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ја сакам недела бидејќи сите заедно ручаме...Ммммм ми мириса на нешто вкусно. :mm: :mm:

Бујрум кој сака нека повели ! :)

5. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК дека го манијачам овој грков на Евровизија што ќе пее, некојси Лукас ватевр. Уф, колку ми е само згодееееееен... И прашањето е: Ту би ор нот ту би патриот..?! :^)

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Откако се изнастискав лајкови, конечно ми дојде редот да кажам два збора :lol:
    Денес Штрумфи се разбуди ин а муд јеј ^_^
    Ма сега ќе бидам типична денешна тинејџерка, ќе си најдам сликиче на фејс и ќе се заљубам :inlove: . Имал девојка или не јас секако ќе го боцнам и ќе му пишам во инбокс -Срце, те сакам :) . ( :rofl: )
    Или пак
    Ќе идам да сркнам едно утринско турско со мајка ми и подоцна, како што е редот, да ја направам собата цаком-паком. После можам да си ужифкам, де во собата, де во дворот :) .
    Да, дефинитивно втората варијанта е подобра :up:
    Гледам сонцето ептен влијае врз расположението на сите. Справувајте се, кој со шминката, кој со мамурлакот, кој со скарата и со дечковците. Јас немам планови за денес :)
    Ви праќам гушки :hug:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

mozit link za da go vidime i nie? :)

8. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

СДК аман ми е од тие специјални безвезе поздрави,ставам клуч и не ја отварам таа тема ептен забега веќе.што се не се прави за да бидеш забележан,ајјјј
    пуштам музика и вриштам за да ме слушне цело маало

ајт чаос -аривидерчи

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Сакам да кажам...

Глејте го Пиперов, обричил глава изгледа. :rofl: :rofl:
    Не можам да се соземам смеејќи, леле бе што ми биднааа? :rofl:
    Ми личи на оние Јајцеглавине, се сеќавате на нив? :rofl:

На BeYourself, marama и baguf4e им се допаѓа ова.
  10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.451
    Сакам да кажам...

СДК добар ден на сите :) Патем,фала Мона што ме насмеа со сликиве од зачинов :D
    Дефинитивно најубаво можам да си поминам со женско друштво,а кога алкохол во крвта е во прашање не бираме дали ќе скокаме,пееме или ќе ги тресеме задниците и рамената.Ете така драги мои,одамна не сум поминала олку страшно добар викенд.Мислам дека ја истурив целата лоша енергија,се изнаиграв,се чувствував прекрасно,ослободено од грижи и среќно исто така.И не ми пречи воопшто што денес ме боли главата кога не мислам на ништо бидејќи си поминав најубаво.
    Ви посакувам пријатен ден на сите и ви се заблагодарувам на сите модни критики.

На Monna.Monna и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК седнав пред телевизор да јадам, пуштив филм, и ептен се внесов, кога почнав да гнетам, само во јадењето гледав, скрос го заборавив филмот. Ова не ми се случува прв пат :o

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк сонцево не знам зошто ме потсетува на убаво поминатите неколку дена во Сараево :inlove: пред една година...
    Сакам сега да сум во Сараево на Баш чаршија да седам во едно од кафулињата :coffee: да си пијам кафенце и да јадам кебапчиња најубави :)
    И да ги меркам убавите босанци :P ништо друго не сака Кенди скромна желбичка :P
    ..нооо ќе се задоволиме и со она што градов ни го нуди прошетка низ Сутлакот и уште неколку крукчиња со моторот :|

13. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    132
    Сакам да кажам...

Што је данас леп и сунчаааан дааааааааан ! :sun:
    Не можам да го тргнам погледот од прозорчево :o
    Се радувам како мало дете на преубавово време, на цвеќињава кои шират мирис на пролет, на живот, на убавина, на младост. Сакам да го земам точакот сега и да се возам ! Ама морам да учам... Затоа ќе учам надвор во ливадата, понесена од звуците на пчелите и бумбарите :lol:
    Имајте убав сончев ден! :) :)

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека си направив убава пауза од учење, оставајќи коментари на теми од Фемина.
    Сега се враќам на учење.
    Поздраавв ]:)

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека тече уште еден глупав ден. Монотонијава ме убива, без промени од ден во ден. :|
    Морам да се сменам или ќе си кукам вака цел живот.
    Ужасно многу ми е тешко затоа што не можам да кажам што ме мачи на никого, а во мене имам бубачки, гризаат и гризаат.... боли.
    Со секое ново утро се раѓа нова желба за сонот да ми се исполни, а секоја вечер сфаќам дека сум се` подалеку и подалеку... БАМ! - Ралност. Најдобар начин за убивање на соништата.
    Сакав да пораснам. Како воопшто сум можела да имам толку глупава желба.

Down in a hole, feelin' so small.
    Down in a hole, losin' my soul.
    I'd like to fly, but my
    Wings have been so denied...

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Поплавена сум од мисли.. И од позитивни, но и негативни.. Времето надвор ми е единствената утеха. До сега стоев до прозорецот! :)
    СДК2 - Уште не си ги чувствувам нозете од сношти. Какво играње беше тоа...! 8) :rock: Абе и уште ќе играам само за да ги оттргнам мислите од главата. :| Се плашам дека никој нема да може да ми помогне, дури ни глетката надвор. Не знам што ќе правам, окупирана сум од мисли. ХХхххххх... :| И кај најдоа да ми дојдат во посета! Цела ноќ размислувам, претпоставувам и оваа. Аааајјде, барем да мислам позитивно! Иш, лоши мисли, иш! Гииитла, да ве нема од мене. Нема што да правите кај мене. Сеедно како се чувствувам, секако ќе ви се спротиставам!

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Сеееееееее вратииииииив ...( е сеа не знам дали :) или :( ) али во секој случај добро ми дојде промена...

Изгорена од сонце, уморна, до пред малце и гладна - уживам во денов...
    И се разбира очекувам подобри времиња :)

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

По краткотрајното дружење со вас драги мои, време е да се вратам во мојата престолнина убава Битола и да си уживкам со новата љубов :inlove: :inlove: Инаку вечер ќе одиме да го гледаме Црниот Лебед во кино(иако веќе десетина пати го изгледав), ќефот е голем! :P А за ова со облеката ќе ви покажам као ќе испадне наредниот викенд...

19. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=ybU-PrKeSyk&feature=related бујрум :) Ауууу многу ми е...ммммммм, ама се кладам дека е гејович :emo:

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Сакам да кажам...

Е затоа си го сакам градов, излегуваш и оп - планина :)
    Се искачивме по едни стрмни козји патеки. Малку се тресев од страв од високото, ама кога дојдовме до целта... аххх чувството е бесценето. Се’ е расцутено и шири мирис, природата се разбуди. Полни извори, моќен звук на вода, поглед на езерото, абе прајслес, прајслес.
    И козиња видов, многу беа убави и мили. Бели, мали, весели, невини суштества. Сакам да сум коза!

На mims-89, Marilyn-Monroe, NelChe и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.