Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам нешто ама ме мрзи .. Како претепана да сум.

Една слика - 1000 зборови. :D :D :D

Прикачени фајлови:

• photo.jpg
      photo.jpg
      Големина на фајлот:
      58,7 KB
      Прегледи:
      141
  2. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    503
    Сакам да кажам...

Уживам во денов. Недела, па што ако е! Утре имам испит, па баш ми е гајле! Колку само позитивна енергија ми дава ова прекрасно сонце кое моментално паѓа врз мојата десна рака. И нема да дозволам никој и ништо да ми го уништи моето екстра, гига, мега благопријатно расположение. Најбитно, сабајлево го јавнав мојот црвен велосипед и правац на кеј. Ветер дува ли дува, а јас вртам ли вртам. Пробаа да ме предомислат да се придружам на кафе-муабет ама магарешки инат не дава. И да, уживав со самата себеси едно 3 саати, добро де 2 беа, еден саат со НЕГО си каснавме по една свежа салата, колку за енергија.
    Доаѓа лето, почнав да ги сакам и неделите. И ќе ги сакам се додека се сончеви, миризливи и бучни.
    Одам да шмркнам еден зелен чај и да учам дури не сум се предомислила.

Ви праќам сочевина и топлотија...е па уживајте!

На marama и Phyramide им се допаѓа ова.
  3. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    11.887
    Сакам да кажам...

Веќе не пијам. Ама најсериозно. Само што си се фалев пред друштвото како мене никогаш не ме боли глава утрото по пијанство и оп- денес како цела кафана и трубачки оркестар да имам над глава. Башка што заспав во 8 сабајле.Ужасно ми беше. |(
    Синоќа удрив еден доообар флерт. Обостран беше, мхм. Па што, не сум и јас за фрлање. Уствари и подобра сум. Се дигнав сеа. Убаво ми е.
    Ископав едно винтиџ здолниште од пред 15години. И тадаааам! си се прошетав во нова комбинација синоќа.
    На сите што ќе пробаат да ми го расипат расположението имам едно да им кажам: Off is the actual direction in which I would like you to fuck! :hai:

На Johny и Phyramide им се допаѓа ова.
  4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Скоро е чуден ентузијазмот кој ме опфаќа на почетокот на секој слободен ден за викенд.
    Сакам да шетам,сакам целосен спа-третман да извршам врз себе,сакам да го доведам целиот домашен ентериер под конец,сакам да се видам и помуабетам со сите кои ми се стимулативни за тоа,сакам,сакам премногу што реално е неостварливо за ден од само 24 часа и одбиј од нив третина наменета за спиење.
    Сакам да кажам од нескромност во намерите,потфрлам во реализација :lol: !
    Сума сумарум реализација wait...loading...35% :D !
    Денеска се печев на сонцето во друштво со еден гуштер,имавме иста цел во моментот апсорпција на што повеќе милиграми топлина 8) ,видов како почнуваат да се покажуваат првите знаци на живот кај моите земјоделски култури и си бев горда на себеси,остварив кафе-муабет со драга комшика,имавме превкусен семеен ручек дома-пак изостана темелното генерално чистење кое го супституирав со инстант зачистување :$ ,ама сум среќна коцка,ако се сеќавате на таа Кока-Кола реклама.Јас сум голем фан на реклами,дури и Нова година не ми асоцира на Дедо Мраз туку на осветлените и украсени огромни Кока-Кола камиони...Сега низ меморијава ми испливаа треперењата на задоволството на пудинзите на Витаминка,распеаните тенџериња на Дафинка,скокачот Ламбе и доста е ќе претерам ако продолжам :tmi: ...
    Во вакви спокојни неделни попладниња сум во носталгично-романтичен муд и ми кога веќе сум се зафатила со чистење на собите од меморијата на домаќинчето-мозоче,ми исплива песничкава,која ме потсети на основно кога бевме да ја гледаме „Малата сирена„ на кино од училиште,

http://youtu.be/3YcNzHOBmk8

На Tinker-Bell, LivingGlam, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК каков убав ден ми помина пред екран, ми доаѓа да се испцујам себеси. Абе ниедно облаче нема на небово а јас гледам низ прозор ко теле во шарена врата... Абре оди шетај дегену еден, за што ти е младоста..?! Не знам, не можам да си се разберам понекогаш... Многу дебилно суштество сум кога сум во ПМС. Само ми доаѓа да се испокарам и да се изнаплачам... За што?? Ама баш за ништо! Дури и дечко ми не ме нервира ко за беља.. Немам на кого да се изнавриштам. А да, и не ми е јасно, зошто бе луѓево кога постираат нешто на фејсбук самите си ставаат лајк на својот пост??? Ме нервира тоа, сакав да кажам! И јас сакам да сум коза ко Ливинг! (мислам, ко што сака да биде, да не бидам сфатена погрешно :D )

6. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК еден симпатичен, фин, згоден дечко ме вика вечер да излезиме :?: АМА јас сум во тешки дилеми :sweat: И не знам што да правам :sweat: :sweat: И СДК дека ми е тешко :x :worried: Невозможна сум на моменти |( Благодарам феминче што ме трпиш понекогаш :bow:

7. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    132
    Сакам да кажам...

Се изнаиграв со моите најмали и најмили братучетчиња :) :inlove: Колку убав ден!

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Да живеат чудовиштата од нашата улица.
    ДА ЖИВЕАТ!!!

9. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

уште 5 недели, 19 работни дена, 9 колоквиуми, 5 програми, 1 ипит до крај на семестарот и на непроспиените ноќи! Сакам колоквиумска недела, а не колоквиумски семестар кој што прави ние полагаме нешто :@ :@ :@

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Уморна сум како кучка. Од 1 часот шетав по градските блажи и убаво ми беше. Дури сега осеќам умор. А утре ич не ми се оди на училиштееее. Туку ај да не кажвам повеќе. Уште малку па на спиење. |-) |-)

11. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.933
    Сакам да кажам...

Колку сум тажна. Плачам еден сат како луда ко некој да умрел недај боже.
    Цимерката денес си замина засекогаш, и најдоја работа во нејзиниот град и мораше таму да се врати иако сакаше овде да е... али јбг, живот. Ќе одам и јас таму за викенд, и таа ќе иде овде, али не е исто. Нема повеќе спиење заедно, смеење, пиење, шетање како луди во 3 сабајле по скопскиве улици... :D
    Многу сум емотивна упм. Ја гледам собава, нејзиниот дел празен, бирото празно, шкафот празен...
    Дури на крајот застанав и низ пенџера гледав како си заминуваат и почнав да плачам.
    Кога поминаа три години? Заврши нашиот заеднички студентски живот, како сега да беше кога се всели.
    Сме ме потсеќа на неа, се мразам што сум ваква. ;( Се изгушкавме, и толку беше.... ах животе.
    :(

На Johny и Offspring им се допаѓа ова.
  12. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека пред малку видов авион со лента на која пишуваше: ВЕРЧЕ ОМАЖИ СЕ ЗА МЕНЕ!!! ххаххаххахахах ова или е масло на Све за љубав, или овој дечково е многу богат!!! :P И од кај да знае Верче дека е баш таа Верче...Хихих замислувам сеа иде некоја Верче и му вика на дечко и ДА, ЌЕ СЕ ОМАЖАМ!!! И овој еден поглед :?: Дефинитивно ќе се збори за ова... :D Баш ме интересира што ќе рече Верче ;) :)

На Neytiri, NelChe, sanjaeva и 3 други им се допаѓа ова.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Да се пицнеш, да си подигнеш самодоверба и да си излезеш со дечкото, немој да се думаш! :!:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Јаоо како леп дан!
    Јаоо човече, медови, кафица - мафица, ручече - мезенце, винце - пивце ... срцки - мрцки.. :*
    Не, шала на страна, го прогласувам Тренд за безвременско местенце во СК во било кое доба од денот 8)

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

СДК ... отидов да загреам восокот и да зеам да се скубам(што би рекле домашниве) :D

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Да...лесно е да се каже, но малку е тешко да се направи кога не знаеш кај тераш и што сакаш како јас во моментот..Друг ми се врти во моето блесаво мозоче |( АМА јас сепак одлучив да си излезам, никаде не пишува дека треба да правам нешто :*

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

додека ја чекав другарка ми, пред Тинекс едно девојче Ромче ме замоли да и купам за јадење лебче и салама, ама немав срце да ја одбијам, па заедно влеговме, таа си одбра лебче и салама, јас платив, и заедно излеговме, срценце се криеше од лугето за да јаде :sweat: ;(

кога ја прашав што прават нејзините родители, ми кажа дека татко и собира шишиња, и мајка и не работи, но има други братчиња и сестрички, ама сепак оди на училиште(знам дека ме излажа)
    но сепак мило ми е што со мојата скромна заштеда и помогнав, и што направив добро дело
    :!: златце како ме гледаше, не можев да ја одбијам :sweat: ;(

На enca.69, Johny, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК...

Ќе полудам. :(

19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Нејтири, да излезеш и ич да не му ја мислиш. И мене ми се моткале други низ глава и сум се двоумела да излезам со други. На крај не сум излегувала, надевајќи се дека ќе се случи нешто со тој што ми бил во мислите......на жалост, не се случило ништо, а јас само сум пропуштила добри момци за дружење.
    Се согласувам дека не мора да правиш ништо, ако излезеш. Крај краева, од каде знаеш дека нема убаво да си поминеш ??? ;) :*

P.S. убаво да си поминеш :*

На Johny и Neytiri им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк женулиња ај читните во Сакам да прашам и дадете ми ваше мислење Кенди е во дилема :| :(
    Ќе чекам ваши совети во лп или во темичката ...Фала ви :bow:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.