Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Се тинтрам веќе два, три часа и се чувствувам задоволна од себе си.
    Утре сум од 10 часот на факултет и не ми е јасно - Зошто по ѓаволите кога имам едно предавање не може да се премести од 12 часот на пример? :wasntme:
    Не е толку важно, во план ми е секое утро да станувам во 8 часот и да го зграпчам денот :lol: а оваа реализација ќе видиме како ќе оди од утре.
    Ми кажа дека дека си дојде утре, а искрено не сум ни малку возбудена. Мислев дека ќе имам пеперутки или барем малку дека ќе се израдувам на оваа вест, но не е така. Некако го чувствувам далечен, а и тој мене. Можеби дека се навикнавме да се гледаме често кога е тука, па сега овие две недели имаа толкаво влијание на нас и нашата врска. Некако и мака ми е да се трудам да биде подобро, а тоа оди само во една линија, а не е нагоре. Тоа е што е, до кога ќе тера нека тера...

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ЛУЃЕ САКАЈТЕ СЕ ! Што е ова во последно време само слушам раскинуваат парови :( Во рок од една недела 4 вкви приказни слушнав, што е ова, дајте чукнете се по тоа главите :D Љубов луѓее љубов, сакајте се сите! :D :*

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

^^^ Со сила љубов не бива :lol:

На Theodora, Trendafilka, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК отидов сама до едно локално езеро, ги набаљудвав ветерниците, чудна направа се, константно вртење и забрзување со зголемување на брзината не ветрот. Си најдов едно брегче се испружив и така лежев си мислев на Мила :l: . Деновиве беа весели, ама денес сакав да бидам сама. Сликнав нешто онака безвезе, се радував на моментот дека си доаѓам на 16 и дека ќе ја грабнам Мила и не ја пуштам. Ќе одам да го видам бебушот на другарка ми за прв пат. И едвај чекам да ја гушнам сестра ми, колку само ми фали не е свесна. Ух утре истражување се надевам нема да врне.

На Strumfeta93, Phyramide и teddybear им се допаѓа ова.
  5. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    503
    Сакам да кажам...

Е па конечно успеав и јас. Еднаш во животот сама да се снајдам при инсталација на софтвери и антивирусни програми. Фала Богу ми текна. И после се чудев што ми кочи компјутеров и пцуев се живо и диво. Браво за мене!
    Добро е што барем една работа завршив како што треба, кога веќе си имам проблем со тоа да го научам тоа што е потребно за на испит. Се трудам, стварно, ама кога професорот ми створи одбивност кон предметот што сум си јас крива? Како и да е, очигледно мене ќе ме раздени со книгите в раце. А утре понеделник, на работа, башка испит. Како ќе се издржува :^)
    Добро ми дојдоа утешните зборови од мамичка, ќе си ги повторам, полесно ќе ми е.
    И да, утре на работа со велосипед. Лето иде, нозе треба да се покажат 8)

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    6.913
    Сакам да кажам...

ќе ми недостигате сите , заминувам утре на екскурзија Прага Виена Будимпешта :)
    се надевам дека ќе ви донесам прекрасни впечатоци :) и да ..нема да заспијам цела вечер :*
    Ве сакам :* :* :* :* :*

На Strumfeta93, FBI и Nightwalker им се допаѓа ова.
  7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.677
    Сакам да кажам...

да си поминеш најубаво...и донеси ни нешто :)

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  8. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК се изнаплакав. Дури и си го зае*ав скролов со солзите. Претешко ми е, немам веќе зборови... Не знам што понатаму, не знам...Само знам дека се чувствувам како стапнато го*но на сред тротоар! Се чувствувам глупаво, како да се жалам нон-стоп на форумов, секој втор пост ми е полн со тага и солзи... Ама таков ми е животов моментално. Се' ми е ничкум превртено, газ преку глава. Не знам како да завршам, уште помалку од каде да почнам одново... Никогаш досега не ми биле вака измешани чувствата. Чувствувам гнев! Чувствувам.... дека ми треба време, крилја, свеж воздух, отворена езерска шир и да потонам сама со своите мисли. Не можам веќе да се кријам во собава и кришум да плачам... Си го ценам животов! Си се сакам себеси!... Ама проклето е тешко да ја треснеш вратата зад себе, секогаш се наоѓа некое макар малечко камче кое нема да ја затвори убаво... Можеби тоа му треба и нему.. Ма што ми е бре гајле што му треба нему!! Му треба Марко Крале да го тресне со топузот по глава! Ми е гајле за него колку нему за мене! Треба да почнам да се ставам себеси пред другите, време е да ја научам таа лекција... Зошто вака сите те газат, и газат, и газат... Научени дека си фин и попустлив ти се качуваат на глава, премногу си дозволуваат... Ух, ми треба душевен мир... Медитација...
    П.С. Никогаш не дозволувајте вашите родители премногу да се зближат со дечко ви. НИКОГАШ! Ако вашата врска не дај Боже заврши, ќе имате 100% додатни нервози и трубење :@

9. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

ни4е ајде крени се малце сите некогас сме даун,и од каде тоа само се жалиш на форумов па ова е форум секој со му тежи на душа има право да си напиши ако не некој му смета не ни мора да го чита ајде поззитивни мислички

10. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

шо му е на овие од големиов брат,ги гледам тамарка и никола се чудам оваа тамара незнае ни збор да сврзи реченица не знајј да почни не знај како да ја заврши ни самата не се слуша шо кажува и тоа без вино ами тек она винце ко ке го маната е тогаш не ке знај ни кај е ни за што е во велики брат извинете на грешките во пиш.ми се спие ајде позз летам во толиов кревет

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

СДК дека сум едно големо прасе, литар чоколадно млеко плус три банани мх, мх, мх... :inlove:
    И се ќе беше совршено да не ми текнеше дека конечно паднав под 60 килограми и пак се опуштив и почнав да си гнетам високо калорична храна :( ...И ќе се вратам пак... :?:

Ма гајле ми е, уживав додека се насладував и утре пак да купат чоколадно млеко пак ќе го испијам и ќе изедам минимум две банани, ма уште сега би ги смачкала бананите ахххх.... тој прокелто добар вкус кога бананата ти се топи во уста, и си пивнуваш млекце...мммммммммм... :inlove: :inlove: :inlove:

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Според статистиката... и предусловите.... па јас сум совршена факинг девојка :rock: :D
    Не е шала. Ноу, ноу, ноу... :x :D

знаете што? Си ги намачкав рацете со кремче за сончање, ммммм. :f: Мирискам на плажа, на море, на мојата крпа со мики маус... мх мх, затворам очи и ги слушам само брановите.... и 8379239 странци околу мене кои ништо не ги разбирам :D Сите зборуваат околку тебе, а како да се далеку.... Аааааах сакам одмооор :rock:

Се утепав од душкање по рацете. :D Намачкајте се и вие, успева, исто како на море, нели? :lol:

На Strumfeta93, Chupe, sanjaeva и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сакам да кажам...

се препушив јадни ми бели дробови се надевам дека ќе бидат храбри јунаци и нема да се загушат од чадот....цигара кафе цигара кафе сосе книгата ма право за во бардовци сум ти јас...сакам да се забавувам безгрижно сакам забавна дружба некој викенд некаде да патувам и да се осетам тотално опуштено..како што јас знам да бидам а не вака напната како недај боже пред бесење да сум...сакам да се смеам сакам да сум заљубена сакам да водам љубов ма нека е и секс само...сакам да се осетам живо....пошто во моментов се саможива не се осеќам....како жално врбиче сум...ќе се напокондирам намирисам и терам на кафе ...мечтаам ахх што мечтаам несакам ни овде на анониме форум да пишам....мн нешта чувам во себе ...ќе експлодирам ама не ми е погоден никој околу мене да му признаам.....ми мајселф анд ај работава....

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК онаа женската што ја играм од Симс е прва роспија во Pleasantview :D Веќе незнам со колку мажи, а богами и жени имаше Woohoo :rock: И така, нема што да кажам па трескам глупости, ќе одам да спијам сега се пореметив :yawn:

На teddybear, Strumfeta93 и caroline.costa им се допаѓа ова.
  15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Сакам да кажам...

СДК дека родендениве од година на година се‘ поубаво и поубаво си ги прославувам. Дај Боже да доживеам 50ка, општонародно славје има да биде!

Прикачени фајлови:

• hippy_chick.jpg
      hippy_chick.jpg
      Големина на фајлот:
      55 KB
      Прегледи:
      197
    На Hopeful, karak, maja8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

Големо добро утро на сите! :) Денес ама си подранив, од 7часот сум на нозе :lol:
    Мора да соберам доволно енергија за напорниов ден што следи, се надевам ќе има позитивни и успешни резултати :?: :D

17. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    503
    Сакам да кажам...

Добро утро ранобудници!
    СДК кошмарот наречен испит денес ќе заврши, хух. Мир, ете тоа ќе добијам денес.
    Савана ти го посакувам она што си го посакувам и себеси...со лесно на испитот. Break a leg!

18. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.300
    Сакам да кажам...

Денеска си давам одмор и тоа заслужен. Два дена со гости и по гости, јадење, пиење, семеење и тоа замара. Факултетските предавања ги елиминирав од листата на денешни обврски. Си останав дома, за да си ги додепилирам нозете, а богами и да пробам да читнам нешто :)

Како ми тргнало, профи куварица за благо ќе станам. Четри дена по ред јас нешто благо готвам по дома. Еве денес ќе правам зебра колач- па ќе видиме што ќе испадне.
    Сакам да го потрошам денов креативно. Мотивација има, е сега фали уште да не остане само на замисла :D

Така феминки, така. Имајте си убав ден, бидете креативни и среќни :*

На marama, teddybear, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

ПонеЗдеЉник.

Човечулчиња и човечулиња, мучачас и мучачос, ќе пасааааа?!?!?! :D
    Морам вака официјално да ги пофалам момците од Романсери за прекрасните модерни акустични изведби на Мајкл Џексон, Ријана, Кисс и тако даље и ондак опет. Виолина, виолончело, кавалче и уште 2-3 инструменти, зад кои стоеа секси дечки во црно и цела вечер имаа секс со инструментите на сцена додека цело мкц со воздишки воајеросуваше!!! Како и да е, блади фантастик беа и би сакала да им станам редовен пратач...

Во саботата удрив една друштвена партија на Ризико, со мојот љубен и уште некои убави луѓенца... Нормално дека кога сме во пар сме непобедливи, па така слатка победа уз винце и бакнежи..мх мх мх...

Не знам како да ви кажам, ама ќе ви кажам..Ич нејќев да дојде понеделник, ама сега кога е тука, не ми е лош... Особено пошто сум во секси издание денес... Во случај да се посомневавте.

Дафни... сад ме видиш,сад ме не видиш - стајл. :rofl:

бесос амигос! :*

На Neytiri, LivingGlam, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Добро утре на сите! :)

Се разбудив со цел за да учам, но желбата ми се изгуби. Сепак, хороскопот е добар. :rofl:
    Ми пишува да внимавам на облеката. Денес мојата претставителност ќе биде оценувана според мојот изглед. Епа си добив идеја, да си се дотерам убаво кога ќе одговарам дури на 5тиот час. ;)
    Можеби и без учење ќе добијам убава оценка. :$

А сега ќе си го викнам дечкото дома, ќе си се галиме и мазиме.

Кој рано рани, две среќи граби :P

На Woman.4.love му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.