Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК дека животот ќе ми беше уживање да ја немаше оваа проклета матура... браво за тетките и чичковците во ,,горните,, фотељи, кои само туку смислуваат нови начини за разбивање на училишната монотонија... :clap: ........ :geek: .... |(

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сакам да кажам...

Таман решив да учам и ооооп гости.. дефинитивно човек од мене не бидува |(

3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Досадно ми е.
    Читај , читај , учи..јади.
    Е шо ?
    Е досадно е.
    Ни ми се чита , ни ми се учи..ни ништо.

Сакам да потонам во моментов , да ме нема..на неколку саати , да стонирам.

Осетив дека креативноста ми е во минус во моментов.
    А инспирација ? Имам за пцуење ;)
    Е немораше де да ја скршам омилената шојља за кафе, браво. Марфи те сакам!

На teddybear, la-chicka, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

знам дека една од нај активните категории ми е оваа тема :$ ама вака барем ке кажам што сакам да кажам и ке ми олесни :)

во државава владее тотална експлоатација за минимални пари(пред малку бев на разговор во еден бутик, и сопственичката ми вели дека се работи еден ден прва смена, вториот втора, а третиот ден двократно значи од наутро до навечер-пр. од 9 наутро до 9 навечер за 8500 денари, ама си осигурана-не прашав за хранарина, значи која експлоатација) и згора на се да се расправаш со секакви клиенти :!: во асолните фирми сум приметила дека ке те викнат на интервју-некои ни тоа не го прават, а после тоа блок делит-исто ко да не постоиш ;( не можам да се изначудам)

чуствувам дека имам многу насобрано негативна енергија(од која не можам да се ослободам)
    и ако кога се дружам со лишностите од мојот круг по малку ја снемува, но брзи се наврака на почетокот
    поминувам низ многу тежок период, ако не е ова најтешкиот период во мојот живот(си закажав разговор кај невро психијатар, и едвај чекам да дојде денот тоа да се случи),и можеби малку глупаво и сожалувачки ке звучи , но имам потешкотии за стекнување на нови пријателства во реалниот свет(најверојатно заради негативната енергија која ја имам во себе) и тоа ми тежи баш како камен ;(
    ;( ;( :sweat:

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.248
    Сакам да кажам...

Имав преубав ден :) на факултет имавме многу добра дискусија, едноставно ја обожавам професорката. Со другарка ми имавме возбудлива прошетка, не, не целосно денов беше возбудлив. Драго ми е за неа доби преубава порака од момакот што го сака, а и мојот ќе си дојде :dance: Расположениево ми е променливо, многу рано ми е за ПМС ама изгледа тоа ќе е, вчера не сакав да го видам, а денес едвај чекам :$ Бев и на забар и ме израдува немам расипани заби ама и ме направи 15 годишна :rofl: Па не е многу само 7 години ме подмлади. Мислам дека можам постов многу долг да го направам, па подобро сега да скратам.

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.206
    Допаѓања:
    26.745
    Сакам да кажам...

СДК си ја проверив крвната слика, и хемоглобинот ми е 125. Затоа цело време ми се врти, се чувствувам омалаксана и изморена. Не ми е слаба крвта, но ова е прв пат да ми е толку. Никогаш не сум била под 145 :) Ама ајде, ќе ја покачам пак. :)

7. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Бидејќи се менува годишното време затоа ти се намалува и хемоглобинот.Мене на почетокот на секое ново годишно време така ми е. :)

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

приметив дека девојче со кое одевме заедно на курсот по албански има пречки во развојот, па и помагав во врска со прашањата(иако таа препишувала од другите луге погрешни одговори), и ги корегирав тие кои беа неточни, и тие што беа нерешени, и кажував како да ги реши :$

дури сега свакам дека ја утнав професијата, требаше јас да се запишам на социологија, оти и јас и други луге околу мене приметиле дека ме бива за социјален работник-иако никогаш не е доцна :!:
    (кога гледам на некој дека можам да му помогнам, мило ми е да го сторам тоа, можеби тоа не е ништо за друга личност, но за ваквите лица значи многу :!: )

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Ех бре што си го сакам карактеров.Колку сум упорна со се што ќе започнам.
    Мојот аутфит тотално го сменив и на улица баш ни најблиските не ме препознаваат.
    Ослабнав 15 килограми,пуштив долги плави коси ветер да ги носи :D .
    Сега сум тотално задоволна од мојот изглед,и да знаете девојки се можете да остварите само ако имате цел и цврст став. :)

На teddybear, Doozy, blond и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Цел живот сум во хаосот на разобличувањето на сетилноста од духовноста.
    Пуста моја ненаситност за хедонизам и интелект истовремено доведени до степен на вжареност како метал при ковање.
    И за момент ќе застанам и си велам зошто да нема совршен спој меѓу нив онака кога лакомо соџвакувам цело Тоблероне задлабочена во некоја стимулативна енигма која е тогаш во центарот на моето внимание?
    Не,дека не го правам ова само го правам несвесно тоа ме иритира.Што не застанувам за миг да ја почувствувам сласта на богатиот вкус и арома во мигот кога јагленитехидрати и мастите кои се растопуваат во мојата уста,ми носат серотонин во вијугите на мозочето кое го сецка материјалот пред него како моќен блендер.
    Старите пагански народи го имале Hedone,Aphrodite,Dionysus,Quadesh,Voluptas,Astarte,Bes,Eros,Ishtar,Cupid,Venus и многу други богови на различни видови уживања,ние имаме комплекси на пониска или повисока вредност,фрустрации и неврози од секаква природа,lost in less lust generation, :?: што ли?
    Lust,desire,passion - тоа е се‘ што е потребно за се‘.Тој пламен или жарче кое гори со возбудување е најважната состојка на се‘ како Вегета е буквално.Со негово поседување без разлика дали човек е монах од Света Гора или бонвиван во Париз е полн до врв со виното на сопственото задоволство,во обратен случај ќе срка оцет на туѓото задоволство.
    Passion for life-и сетилноста е продуховена и духовноста станува сетилно достапна значи вкусете го ,намирисајте го,допрете го,слушнете го и видете го животот кој пулсира насекаде околу нас и зграпчете го со страст,желба,посакување лакомо и целосно.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК Марфи е педер.

На teddybear, Krisi, Nightwalker и 2 други им се допаѓа ова.
  12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.451
    Сакам да кажам...

СДК и јас најверојатно ќе одам на саем на книгата.Кој ќе оди,а сака да се видиме нека ме исконтактира по лична порака :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Се молат полжавите да не си го пикат носо по салатките оти све ке му ебам !!!!! :D

14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк yes Candy има new haircut :emo: :) and I feel free and I sexy like black cat... :lol: :tmi: :$
    cat на која и фале уште еден sexy macho man :tmi:
    Алоооо!!! викенд кадеее сиии те барамммм.... :^) бргу доваѓај и недај боже со празни раце да ми дојдеш ќе се караме ^_^

На Monna.Monna, Nightwalker и blond им се допаѓа ова.
  16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

One day down, lifetime to go!!!

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Темата за идол вришти!

18. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Сакам да кажам...

СДК бебињата со нивната дискусија ми ги разубавија денооооооот! :hug: :hug:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

ЛАЈК А ФАЈАР да има во темана, сите се насобрале да помогнат да турат вода, ама само одстрана го гледаат и го слушаат огнот ! :D Драги гостииии, не бидете бе гости, сите по една чаша вода и ајдете :lol:

20. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

Се чувствувам остарена,збрчкана,здебелена..и знаете што?! -Убаво ми е :D!
    Еве сега си гнетам ,,Нестле торта,, со цели лешници и бело чоколадо,пишувам на форумов,се дебелеам и среќна сум.
    Конечно се почувствува онаа роденденска атмосфера дома.Мама правеше мини-пици со домашен кечап,кашкавал,салама и мнооогу печурчиња :inlove:...Тато донесе пијалоци и помагаше во спремањето.Ахм,да,најважното...Целата фамилија е собрана во едно собче.Сите се весели,пијат,јадат,зборуваат...Тетките,братучедите,вујковците...милина ми е!Ми дојде топло на душичката. :) Конечно,ова беше мојот сон...ова беше се што јас сакав!Сите луѓе што ги сакам се веселат во трпезаријата!И јас уживам во благото,уживам во вкуовите!Не се преоптеретувам со калории,како секој друг ден |( :wasntme:...
    Ма,среќна сум! :D
    Едит-да ве почастам со тоа што е има на масата во трпезарија!
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На teddybear, LivingGlam, Hipica и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.